Общински съветник от БСП дава Фандъкова на прокурор

Общинският съветник от БСП в София Николай Белалов ще подаде сигнал в прокуратурата срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова за безстопанственост.

Обратно в новината

Коментари - Общински съветник от БСП дава Фандъкова на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАС ДЪРЖА, ЧЕ ТОЯ СЕ Е ПОСРАЛ ОТ НАПЪВАНЕ...........

ФАНДЪКОВА Е ЖЕЛЕЗНАТА ЛЕЙДИ КМЕТИЦА. ЧРЪВЕНИТЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА КОМПРОМАТИ НО, ХВАЩАТ БИКА ЗА РОГАТА. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТОЗИ, НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА УЛИГОФРЕНОВАНО НЕДОНОСЧЕ ЗАГУБИЛО ВРЕМЕТО НА ФОТОГРАФЧЕТО ДА ГО ПИКНЕ НА СВЕТЛО.

Нима трябва да гледаме негативно на всичко положително, което е постигнато по времето на Фандъкова? Сравнете я с някой друг, и ако сте почтени, няма да търсите под вола теле. А че Билалов се смята за откривател на телето под вола - е, нормално е комунистите все нещо да си изсмучат от пръстите, свикнали сме им на затъмненията. Следващата сензация е за броя и цената на кабърчетата и лепилата за предизборни плакати.

Всяко плюене по Данчето от страна на БСП - пирон в ковчега на столетницата. Примирете се бе, бастуни, Данчето печели на първи тур, а вие трябва да черпите, ако изобщо сте в първата тройка в София, че хората на Гоце вече ви дишат във врата.

Не й се сърдете! Все пак Фандъкова е учителка по руски, макар да е от партията за която гласувате! Тя може да е прочела в оригинал Пушкин и Лермонтов, та дори и "Война и мир", но за да управляваш кметството на двумилионна не комунистическа столица се изисква да си прочела и и много други книги. А за това е било необходимо много, много време и умствен капацитет , който не се съдържа в Устава на ГЕРБ!

Правилно! Един селски кретен унищожи осветлението на една пешеходна пътека, и така откара повече от година. После общината я изгради отново за своя/наша сметка, за Волуяк става дума.

Тоя червен хитрец къде беше когато по тяхно време обраха милиардите от фалиралите банки? Вижда мравката, но не и слона.

А, ама ли още такава партия БСП? Остана ха ли още червени бабички?

но остана вечният червен боклук, който непрекъснато си мени цвета - от червен в ДСсин, в царскосин, в турскосин та чак до свинскосин и все управлева ли управлева

Ееееееееее, Браво!! За пръв път в живота си чувам нещо умно, логично и добре обосновано от лице от партията БСП, съмнявам се че е тенденциозно, но адмирации. Иначе то е ясно, че е предизборно, но е вярно. Такава опозиция ни трябва, но да си седят все пак в опозиция, че иначе все ни закопават. Много европейско и точно. Направо се развълнувах, като изчетох новината, признавам си не очаквах такова нещо.

Белалов, как си драги?!

Верваш му значи на това с червената ризка, розите и звездния ореол дето му се въртят около черепа?! Това е безочливо, нагло, крадливо комунде 1-ва степен! Всякак ти го демонстрирал и с картинки и с гръмките си приказки и с външен вид! Все едно гледаш на снимката брадат джихадист с чалма, бабуши и в рокля, да ти размахва автомат и да ти налага корана, така както той си го разбира!

СЪЩИЯ ТОЗИ МУСТАКАТ ПАЛЯЧО С НЕБЪЛГАРСКО ИМЕ И САМОСЪЗНАНИЕ Е ОСТАВИЛ СЛЕД СЕБЕ СИ САМО КУПЧИНКАТА В НУЖНИКА Е КРАЙНО НЕПОДХОДЯЩ ЗА КРИТИК ,ДОРИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЧЕРВЕН ДИРНИК,КАМО ЛИ НА КМЕТА-СЛЪНЦЕ.....

Novae

Може да се окаже, че преките отговарящи за проколите от КАТ да са се корумпирали отдавна.Бутват им по-някоя хиледарка и си свиват перките...

сколасахте ли за 25 години да направите градоустройствен план на София?????

С купените си дипломи, десните знаят само да крадат!

От кое село пишеш бе, чобан? Ела да видиш за мандат и половина, колко неща направи за София Фандъкова.

М-да-а-а-а,кой крал-крал,кой лапал- лапал! Последният да затвори вратата!

така наречени светофари с ръчно управление от пешеходци в София??? По голяма пародия няма!!!!!!!

за ревизия от гражданите и!!! Ревизия на активите от 89 г до днес,на услугите и на ремонтите...

Няма лошо, жетва е.Време за скубане.

Жалък червен опит за атака преди изборите! Няма по-сигурен кмет от Фандъкова на тия избори! Хубавото е, че дори не я свързвам с ГЕРБ, просто е добра!

Хайде ходи си на село и си я вземи и нея, столичанино в повече!

Ние сме на всеки километър!

Абсолютно е така за КТБ!!!Тамошните крадльовци направо са си за най тежката присъда съществуваща в САЩ.Ни си пълчат ,като маркирани шушумиги,защото знаят ,че брат брата ще убива там,ако се разкрие кражбата.Но мълчат- и бившите и сегашните!

Аз съм навит-1500 лв на кв. метър асфалт е добра сделка.Ако е вярно,че е положен на паваж си е направо добра пазарна икономика.Ако има оферти- давайте ги.

Бсп до толкова са изчерпани на разсъдък,че се чудят каква тъпотия да съчинят,та да хване поне някой умиращ живковист да им повярва!Жалки са,но се возят в метрото и са благодарни на Фандъкова,нали така,но и аз искам истински ДЕМОКРАТ на нейното място!

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ! АМА ДА Я РАЗСЛЕДВАТ И ЗА ИЗМАМИТЕ С ФИРМИТЕ ЗА ЧИСТОТА!!!

Не зная кой какъв е ,кой кого ще обвинява,но да похарчиш 3.7 млн лв за 2 /две/ хиляди кв. м. асфалт при готова паважна настилка и 80 м. чимове трева си е абсолютна простотия.Днес бях там, няколко шерпи със скъсани маркучи поливаха "зелените релси",направо си беше трагедия.Другарки и другари,госпожи и господа,едва ли някой нормален човек може да си позволи такава идиотщина!

Казваш за 3,7 милиона и има асфалт и зелена трева!!! А от милиардите в КТБ по времето на Олигарски няма нищо!

добре ни подреждате,след като се водите от светлият пример на ореха.Той лапаше,защо да не лапаме и ние!

След като къдиеф стана за смях със сигналчето си сега наред е следващия комуняга да вади компроматчета. :)

ПРЕДИЗБОРНО!

Дай на комуниста клевети и терор. Този пухльо ли да бъде кмет?

Комуноида си остава комуноид. Пак добре че не са спретнали акция като "Света Неделя" или обрали някоя мандра.

Задават се изборите и комунистите започнаха ..."партизан за бой се стяга...За тези комунета нищо няма реално -всичко е свързано само и само да докопат властта , а после парите !!!Сега пък критикуват Фандъкова,след като всички виждаме ,че тя прави добро за нашата София !!

Без оглед от коя партия е, господина е прав, ако е верно това, което твърди.

При тях проблемът е истината ! "Бориха" се срещу капитализма, докато станаха с крадени пари, капиталисти.

баси тъпнята, прокурора , защитник на държавния/общинския интерес чака някой да му насочи вниманието към някой/нечие действие/бездействие??? До този момент какво е правил? СПА Хотел?

" Чесните" Борисов и Фандъкова са се стаили като пръдня в гащи и не взимат никакво отношение за далаверите на архитекта Диков! В момента застроява част от Борисовата градина-къде сте протестъри,зелени балкани и китни морави?Защо не протестирате?Мухльовци!

Защото е изоставен паркинг, извън градината ! И не се застроява а се залесява.

Ха ха, като в стария виц за шведския филм.

Сега разбрах от седесунгерските и гробарските коментари,че София е станала най-добрият град за живеене,най-чистият,най-подредения,най-,най- от управлението на селската даскалица! А бе тъпанари!Вие или сте толкова прости по рождение,или са ви промили мозъците или двете заедно!Какви комунисти са управлявали София след 89-та година,бе тикваци? До 90-та година София имаше активи за 26 милиарда,а сега колко има?Всичко окрадохте!И сега крадете и с гъзовете от строителството,защото там е яма и не може да му се хване края! Дано някоя друга партия ,извън вашата коалиция спечели в София ,та да се види какъв колосален грабеж сте направили за 25 години!Всички сте честни и невинни като Софиянски,да ви пера в тъпите кратуни!

Прав сте. София беше най-красива през соца. С този стабилен и красив, сталински център. подтискащ с грозотата си. И тази рубинена звезда. Опашки за банани, портокали, показни магазини и корекоми. Ужас.

Кой направи преврата на Тошо? Кой окраде всичко? Кой раздели ракотътрещите БГ-то на партии включително и верска? Кой върна царо като стана напечено? Да не би да имаше демократи в БГ-то преди и сега дали има? И ти дори трябва да си отговориш!

Още ли има заблудени и промити, не се ли свършиха по естествен начин с бабичките и тенджерите? Имаше там една милееща тяхна другарка-министърка, която пращаше някои от тях с карти на море. А после всички дружно и вкупом - за зелен хайвер. Щом и Петков им каза, че наесен ще са самотници и кауза пердута...

Прилича ми на костинбротска акция. Тъжно. Никога нищо интелигентно от БКП - БСП, ДПС

Доста прост коментар!

И защо точно сега? Хайде сложно, по костинбротски.

Тя не е за прокурор, тя е за бесилото. Докога некадърности ще доминират в София? Имали сме добри кметове като инж. Иван Иванов през 30-те г., който е преустроил и облагородил града, а Фандъкова го бастиса.

Очевидно е бастистването след финното развитие на града през социализъма. Хайде моля ви се.

Не знам какъв ти е този Иванов, ама си идваш от село! Едно е град от 30-хиляди преди 85 години, друго е град 2 милиона! Няма лошо да се срещаме с историята, ама няма как да се сравняваме!

Баси глупаците по тоя свят. Щетите на съоръженията се покриват само от гражданската отговорност на камионите, не и на леките коли. Казвам ви го защото така един камион ни бутна без да иска бариерата на блока и застрахователната компания си плати каквото трябваше. В Случая със спирките огромната част от щетите са от леки коли. А те са с минимална застраховка не покриваща тези щети. Тогава на общината изостава да води дела с шофьорите, а те от своя страна ще я съдят за лоша МАРКИРОВКА и ПЪТИЩА. Така че като цяло най-вероятно е общината да загуби повече милиони. ПП не съм гербист нито комунист. Това за тези които мислят за политиката първо, а после за истината.

зависи кой е извършил "застрахователното събитие". камион или лека кола все тая, ГО е задължителна. Просто всички застрахователи са мошеници и мафиоти,това първо. Второ, герб също са мошеници и мафиоти-закономерност. Те едни с други винаги се разбират как да ограбят общината ,особено ако общ чиновници са им подвласни и безгласни послушковци.

Червен нещастник

Добре де, аз съм тъмносин, ама и аз съм бесен, че всяка година ремонтираме Цариградско шосе и бул.Витоша; ТОВА СА ОГРОМНИ КРАЖБИ, НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ?

Ами дай тогава като загрижени за кражбите комунисти да оставим Цариградско с 40 годишен асвалт!

Какъв син си, анонимен комунистчо. Така ви набиват в празните глави какво да говорите. Та вие нямате и грам собствено мнение. Същото се отнася и за простакела общински съветник. Няма по-прости слуги от редовите комуняги. Ами дай възможност на прокуратурата да ви се смее.

Наближават избори ... все пак.

Общинският съветник от БСП в София Николай Белалов ще подаде сигнал в прокуратурата срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова за това че прави прекалено много за София!

от приказката дето през деня плете, а вечер разплита оплетеното... Ремонт ,и на ремонта нов ремонт...

Другари, София като видин да заприлича! БСП пипне ли нещо, на Африка замирисва!

Момата му виновна! Явно, че не си виждал за какви некадърни, крадливи чичковци става дума преди нея?!

Най-после едно ясно,конструктивно и смислено отправено явно обвинение.Моите почитания,господин Билалов!

БСП ще оправи София...Белалов за кмет, Софиянски вице!

От годините на прехода, уважаемата кметица Фандъкова е направила НАЙ-МНОГО полезни неща за града и хората живеещи в него. Уважаемия съветник от нищо ненаправилата за 23 години БКП да си завре компроматите, знае къде :)

Скъсахте си гъза да крадете начело с Фандъкова от ремонти, които след 5-6 месеца пак ремонтирате, малко срам нямате ли, БЕ?

Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

А другите дето само крадяха без да ремонтират нищо, това по-добре ли е?!Я се замисли :)

Много интересно съвпадение! Моля, уважаемия общински съветник да си спомни в кокво състояние бяха голяма част от парковете и градинките в София, също така спирки автобуси, подлези, училища, детски градини и т.н. Какво направи БСП за 23 години за града?! По-добре да се скрие в мишата дупка, от която изпълзя, че ако някой е за прокурор и съд то те са на 1-во място в списъка :)

Десни и само десни са я управлявали през прехода...

Ставаш смешен, всичко си беше все комунета!

Софийски имоти.... Новопристигналите софиянци нямат спомени за нея,ама старите имат...