Коментари - 58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община | Днес.dir.bg

58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община

58 сътрудници на Държавна сигурност са заемали ръководни постове в Столична община от 10 ноември 1989 година досега, обяви Комисията по досиетата.

Обратно в новината

Коментари - 58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община | Днес.dir.bg

Коментари

НЯМА СЕРИОЗНА ДЪРЖАВА,КОЯТО ДА ОСВЕТЛЯВА АГЕНТУРНАТА СИ МРЕЖА!!!

Тук няма държава, има фронтова територия населена с изроди. След няколко години цигани и останала подобна популация ще са мнозинство в НС. Малка, кочина населена с 5-6 милиона самоунищожаващи се малоумници ,дегенериращи до щастливи свине.

Че то в тая държава няма други политици освен от ДС, какво толкова чудно има?

като виц: Разследващ журналист интервюира селско семейство. Той пише след това в интервюто: "Всички са от КГБето с изключение на прасето. Затова сме сега на това мизерно дередже".

Няма нищо ненормално. Комунистите работеха здраво за сигурността на държавата и режима и напълно естествено всички най способни и подготвени бяха ангажирани да работят за държавна сигурност, Още един път обърнете внимание на смисълът на наименованието ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. При комунистите имаше доста голямо препокриване между думи и дела за разлика от днес.

Пълни глупости пишете , ДС навремето беше изцяло политическа престъпна организация облечена във държавна власт и цялата и дейност беше насочена стрещу обществото и обикновенният човек. Мутрите сега например работят за 3 буквени групировки а тогава ДС работеше за партииците но значи ли това че като вършиш престъпления в името на партията си невинен? Или ще кажете че времето е било такова ?

И кое и беше престъпното моля ?Кажи отворко ,ти знаеш кое е пръстъпно , и кое не ? А ти какъв беше тогава,престъпник, проститутка или работник в строителството или професор в БАН или си търсеше подходяща работа. Дупчеше ли си билетче в трамвая,или перкаше гратис ?

Стига сте демонизирали ДС !Държавна сигурност и нейните многобройни информатори служеха на Народна Република България. Тогава хората живееха и се трудеха мирно, спокойно и в пълна сигурност за имуществото, живота и бъдещето си. Нямаше мафия, нямаше мутри, нямаше убийства и разпри между хората, нямаше цигански произвол, нямаше терористични заплахи... Превенцията на подобни диващини беше почти 100 %. Благодарение на мрежата от весдесъщи информатори на ДС.

Не ви прави чест да защитавате престъпници и врагове на народа , ДС бяха точно такива и ще останат такива в историята.

и палете тези "досиета" и слагайте край на тази щуротия! Вече 28 години все "разкривате" досиета, но не сте уличили нито един в престъпление срещу държавата, националната сигурност и интересите на народа! Тогава защо е цялата тази глупост?! Само за да елиминирате от участие във властовите структури хора които биха ви попречили да мърсувате и крадете, за това държите и комисията и все нещо "ново" изваждате от тези "досиета"! А каква е гаранцията ви че за тези вече 28 години не са манипулирани тези досиета и сред тях вече да има и "досиета?! Нямате и не можете да имате никаква гаранция и за това свършвайте с тази лудост и не давайте повече "работа" на такива като откачалката Методи Андреев, който си залайва хляба точно с тези досиета!

Всички тези сътрудници на ДС трябваше да бъдат съдени и да лежат по няколко петилетки в затвора , вместо това заемат командни постове. Затова сме абсурдна и ненормална държава и затова сега сме на това кофти положение.

А тебе кога ще те съдят. Айде ти вече ги осъди поголовно, щото са престъпници и да лежат в затвора,ама тебе кой да те съди и къде да лежиш. Няма как, с каквато мярка мериш, с такава ще ти се отмери. Нали знаеш, мера според мера.

След повече от четвърт век кво правим, духаме във вятърни мелници? Очаква се и през следващия 22 век да преследваме ДСбари, комунисти, марсианци, ако разбира се, все още днешните психопати са на власт. България е страната с неограничената глупост.

Добре ,били агенти на ДС.Има ли държава без такива служби?Ама ние трябва да я закрием тази страна.Пък и друго си е да си сосросоид,нали!?

Другарят Атила вече си развява байрака, като виден ДеСист.

"...За други 68 лица обаче проверка не е извършена, въпреки че е нужна по закон, защото от администрацията на Столичната община не са предоставили информация за тях - имена и други лични данни. Това е нарушение на разпоредбите на закона от страна на общината" Ми, да почнем тогава ние да ги изброяваме: 1. Бойко Методиев Борисов - бивш кмет на София, бивш председател на Министерски съвет, на 2 пъти сам хвърлил оставка (Дай, Боже, да няма възможност да го направи трети път, Амин!... ........ Да продължаваме ли? Май няма смисъл.....

Виждате,че лъжата наречена ЕС се разпада, виждат ,че въвличате България отново срещу Русия, треперите а, търсите виновник за престъпното ви убиване на България, искате да се скриете зад широкия гръб на Държавна сигурност. НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕТЕ . За делата си ще отговаряте гадове . НАРОДЕН СЪД ПАК ЩЕ ИМА. Виновниците за превръщането на България в бърдак, кочина,без морал и ценности , няма да се измъкнат. Този път ,плочата за ДС , няма да сработи.

Руски трол. Ай млъкнете поне 1 път. Само лаете в Български медии. Погледнете си жалката държавица как още си ходите с ушанките и се возите в скапаните тролеи от преди 40 години и то в Москва, дето ви е столица. Не могат 5 стотинки да изкарат и лаят на хранилка на комундетата. ДС в Бг е най-скапаната политическа организация. Трябваше да има лустрация и България вече щеше да е поне на нивото на Полша и Унгария. Само че всеки втори се оказа доносник. Поколения трябва да измрат за да се оправим...

А агент "Буда"? А колко са били членове на СИК? А на ВИС? А на ИПОН? Като ще "осветявате", давайте на ред!

Защо ли Митьо Виделов са го представили само като "Общински съветник в Столична община до 1990 г.", а са скрили, че след 1990 г. дълги години - може би до около 2005 г. той беше Главен архитект на Столична община? Това също е ръководна длъжност и то важна - подписваше разрешителните за строеж...

Само толкова ли?

58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община Абе какво е това нещо.Тези от ДС бесмъртни ли са , че пак са навсякъде, и като че ли броят им нараства, а вече близо 30 г. минаха от 10 ноември.

На ДС кръговете най-малкия им грях е че са били доносници. Те се превърнаха в мафия, която беше главния виновник за източване на банките, престъпната приватизация и опорочаването както на комунизма, така и на демокрацията. След преврата срещу Т.Живков те се превърнаха в търговци и продадоха за жълти стотинки всичко българско и родно на чуждите интереси, само и само да останат във властта.

Глупости. посочи някой,такъв от ДС няма.

А ти защото си българин-ка затова сигурно никът ти няма нищо общо с българският език.

Ейййй ,е хубаво де. Тия били доносници. ОК така е и че са мекерета е вярно. Но кои държави нямат служби за сигурност? Кои ли - бившите! Днешните платени и невежи 'разузнавачи/контра' да не би да са фактор? Мотивацията им

Тия ДС сътрудници нямат край! ДС упраялява активно чрез ДПС, БСП, ГЕРБ, и бившото НДСВ. Затова територията е най-пропадналата кочина в Европа!

защо не проверявате митниците колко агенти имат на ръководни постове...

Даа, ГЕРБ и СДС с най-много агенти в този списък. Каква изненада!

викаш, сред тях имало и хора, които нямат общо с ДС?

Ловът започна. Ловуват се хората на Държавна сигурност. Ловуват се честни и достойни български синове и дъщери. Офицери, подофицери, войници ,знайни и незнайни герои, служили на майка България ,горе главите. Тази фашизоидна сган, ведно с едрата черевносиня криминална,продажна и престъпна номенклатура, готова да продаде и майка и баща и род и родина, ще получи своя дял. За тормоза, за гоненията, за превръщането ни в живи мъртъвци, за тихата лустрация, за разрухата и ограбването на отечеството, за унищожаването на България,която ние достойно бранихме, за ПРЕДАТЕЛСТВОТО ,за ИЗМЯНАТА НА РОДИНАТА - последната дума ще бъде наша. Ние знаем как да умираме, но те не знаят . Всеки ще получи своя дял, според делата ! ДЕНЯТ ЩЕ ДОЙДЕ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! Амин.

Не ми служили на майка България, най ми служили на матушка Россия и СССР!

Имаш късмет, че не съм мъж та да ти тегля една дълга псувня- ти си продажно мекере на запада, без род и Родина, такива като тебе и майка си и баща си ще тикнат в гроба за няколко цента.

Рушителите ,грабителите и враговете на България,пенее виждат ,какво сътвориха, какво направиха, понеже треперят от народното недоволство,което ще ги помете,трескаво търсят начин да се измъкнат. животинският страх от възмездие не им дава покой, търсят виновник за оправдание на престъпните си дела. Понеже знаят ,че единствено ДС им знае мърсотиите и престъпленията, неистово се стремят и ще напваят всичко възможно да манипулират и лъжат общественото мнение за да обвинят държавна сигурност. НЯМА ДА СТАНЕ. На лъжата краката са къси. ТОЗИ ПЪТ номера няма да мине , народа вижда На лъжата краката са къси.

Другарят Атила вече си развява байрака, като виден ДеСист.

Е кой възпита тая сган, дето не знае какво е морал и Родина? Ама и ти си не човек, а желязо...

Вместо да прибягвате към разни WORD препратки, по добре ги избройте в материала. Няма да се скършите от работа. Любопитно би било срещу всеки от тях да посочите в коя партия членуват сега или са членували след 1989 г. Ще се получи интересна картинка.

се задействаха. Наближат ли избори започват да излизат имена. Няма ли избори комисията си стоят на топло и си получават заплатите. Най-накрая или да ги изкарат всичко на показ или да затворят агенцията.

Агенти на ДС =58 , останалите са корумпирани крадци . Читави , ............ НЯМА .

общински пари..Не е луд който ползва баницата.

Някакви неразбиращи се изказват и част са от самите тези комисии за досиета. Например лицето Бойко Методиев Борисов е имал 100% досие! Същия бе кмет на София и не го споменават. Питате защо ли има досие? ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ НА МВР Е ИМАЛ ДОСИЕ! Това е било вид база кадри, нахвърляни в някакъв архив със статистики и други глупости. Понятието досие е новост и не се е ползвало по комунизма. Тези на служители на МВР са персонални, но другите са разхвърляна информация. Съответно служителите на МВР не може да бъдат вербуване за агенти, защото са официални служители, а не тайни. Службите в ДС ги има под някаква форма във всяка държава, включително сега тук. Американските може да са над 30 служби. Интересно е само 6-то управление на ДС за тъй наречените антикомунисти и то май отчасти.

Отвреме-навреме тая дъвка с досиетата требе да се дъвчи от обществото, затова услужливо се подава... Независимо от това, че и малките деца проумяха, че служби за държавна сигурност има дори в страните от Третия свят. Т.е. не съществува държава без служби, които да я защитават и да се грижат за сигурността е. Някъде четох, че в САЩ са около 17 на брой с различни профили. Така че малоумниците, които подават на порции инфо по темата най-накрая да вземат да спрат, шараните вече не кълват на тая въдичка...Освен ако са безкрайно тъпи ;)

Тая дъвка трябваше да я изплюем с лустрация. Смени се общественият строй, не може агентите да останат същите - те са обслужвали други интереси. Да не говорим за най-гадните - доносниците...

Част от цитираните са работели в ДС, т.е служители, а останалите са обикновени доносници като например Иво Инджев - агент Ивайло или пък Коритаров - агент Алберт, те са писали доноси срещу колегите си дори!

А нима някой си мисли, че на 10.11.1989, се случи нещо случайно?

Трол, не задавай тъпите си въпроси с "ник"-ми, макар и "леко видоизменен"! Какъв 10, какъв ноември, каква 1989 г. бушува под черепа ти?!!! Ние пишем тук и днес!

Оди се пери...

Една отвратителна хранилка, съставена от ояли се ментори и моралисти (т.нар. "Комисията по досиетата"), продължава да смуче държавен ресурс. Комисията беше създадена с активното участие на БСП/ДПС и СДС/БКП. И двете формации са "най-успешното мероприятие", проведено от мръсната част на Политбюро/ЦК на БКП и ръководството на бившото ДС за да "обявява" лошите и да не обявява добрите "агетни на ДС"! И при това разчистване на сметките народът ни все повече "се наслаждава" на сеири, вместо на благоденствие!

Браво, трябва да се гордеем с тези хора, служили на родината. А не като сегашните отрепки, които също служат, но на чужда родина.

Скоро и теб ще те извадим на показ агенте.

Не мога да се гордея с доносници и хора, които са ме държали в клетка. Разкажи ми как по-точно са служили на Родината тия ченгета?

Разкриха ме.

Москва собрала с автомобилистов 2,9 млрд руб. в 2016 году за использование платных парковок. Эти деньги были потрачены на благоустройство районов. Большая часть этой суммы почти 2,4 млрд руб. пошли на ремонт дворов. Всего в Москве на деньги автомобилистов благоустроили более 600 дворов. Отдельно на благоустройство детских площадок было потрачено не менее 162 млн руб., на спортивные площадки ушло 75,5 млн руб. Так, на установку детских качель, горок и спортивных тренажеров во одном из дворов ЮАО было заложено 6,6 млн руб. из парковочных сборов. Один вазон для цветов на Арбате обошелся водителям более чем в 90 тыс. руб. Не менее 20 млн руб. от парковочных сборов пошли на поставку мусорных контейнеров. Их установили во дворах Центрального, Южного и Юго-Западного округов. Оставшиеся 500 млн руб. от сборов потратили на ремонт улиц, в том числе на замену бордюров, укладку асфальта и установку дорожных ограждений. В ЦАО на 60 млн руб., собранных с автомобилистов, озеленили скверы на Олимпийском проспекте. Почти 8 млн руб. выделили на монтаж остановок общественного транспорта. Еще за 4 млн руб. парковочных сборов уложили плитку.

Аз, Иван Ценов, съм горд да работя като пенсионер в Техническия! Там доскоро беше РЕКТОР Професор Христов - от Държавна Сигурност! Още са там и тези. Борис Туджаров - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Основи и технически средства за конструиране, Mашиностроителен факултет, Георги Попов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Технология на машиностроенето и металорежещи машини, Машинно-технологичен факултет, Емил Гарипов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Системи и управление, Факултет Автоматика, Иван Момчев - от Държавна Сигурност, сега Декан на Факултета за френско обучение по Електроинженерство (ФФОЕ), Никола Калоянов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра "Топлинна и хладилна техника", Енергомашиностроителен факултет. Комисия за принадлежност на български граждани към ДС Решение 2-70 от 18. 09. 2012 г. - Технически университет - София link comdos. bg/Начало/Decision-View/p/view?DecisionID=457

е и? измъти ли като си толкова горд

Много ясно, ако не е бил Герджиков, Тиквата щеше да си остане просто Тиква.

Щом и алармата Каролев е агент на ДС нищо не става от тая държава. За други 68 лица обаче проверка не е извършена. Десетки години държавата все още се управлява от агенти на ДС

За Каролев не е новина - отдавна се появи. В списъка пише - вербуван от 1979 до 1982 г. Което потвърждава обяснението на самия Каролев тогава пред медиите, което, добре си спомням (защото самият аз бях много учуден да го съобщят ткочно него - не съм си представял агентите на спецслужбите да са толкова приказливи ;))). Та Каролев тогава е бил редовен войник в секретно поделение, където са подслушвали по радарите гръцките служби ( дали не беше поделението на връх "Перелик", което май още съществува). В това поделение били все завършили езикови гимназии, т.е. знаещи добре чужди езици. И Каролев допусна (дори не беше сигурен), че всички тези войници са били заведени в някакъв архив.

Днес сигурно са много повече, въпреки, че не са агенти на Българската Държавна цигурност, а на Американското ЦРУ ....

Ужас!! Само 58 работещи от цялата пасмина в Общината???

То на кой не му е ясно вече, че ДС (КГБ) създадоха СДС, ограбиха държавата, разказаха и играта и продължават да го правят-това са:президенти, депутати, министър пдредседатели, кметове и.т.н.!

идат избори и се започва с досиетата,на кой ли му пука вече от тая изтъркана плоча

Фактически, само на олигофрените не им пука ;)

а като ти пука ,ти кво направи по въпроса с пукането

МНОООГО СМЕ! СИИЛНИ СМЕ! СПОЛУКА, СПОЛУКА, СПОЛУКА! ДЕЕЕПЕСЕ, БЕСЕЕЕПЕ, АТАКААААААААА!!!!!! ПОБЕДАААА!

Коментари - 58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община | Днес.dir.bg

58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община

58 сътрудници на Държавна сигурност са заемали ръководни постове в Столична община от 10 ноември 1989 година досега, обяви Комисията по досиетата.

Обратно в новината

Коментари - 58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община | Днес.dir.bg

Коментари

НЯМА СЕРИОЗНА ДЪРЖАВА,КОЯТО ДА ОСВЕТЛЯВА АГЕНТУРНАТА СИ МРЕЖА!!!

Тук няма държава, има фронтова територия населена с изроди. След няколко години цигани и останала подобна популация ще са мнозинство в НС. Малка, кочина населена с 5-6 милиона самоунищожаващи се малоумници ,дегенериращи до щастливи свине.

Че то в тая държава няма други политици освен от ДС, какво толкова чудно има?

като виц: Разследващ журналист интервюира селско семейство. Той пише след това в интервюто: "Всички са от КГБето с изключение на прасето. Затова сме сега на това мизерно дередже".

Няма нищо ненормално. Комунистите работеха здраво за сигурността на държавата и режима и напълно естествено всички най способни и подготвени бяха ангажирани да работят за държавна сигурност, Още един път обърнете внимание на смисълът на наименованието ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. При комунистите имаше доста голямо препокриване между думи и дела за разлика от днес.

Пълни глупости пишете , ДС навремето беше изцяло политическа престъпна организация облечена във държавна власт и цялата и дейност беше насочена стрещу обществото и обикновенният човек. Мутрите сега например работят за 3 буквени групировки а тогава ДС работеше за партииците но значи ли това че като вършиш престъпления в името на партията си невинен? Или ще кажете че времето е било такова ?

И кое и беше престъпното моля ?Кажи отворко ,ти знаеш кое е пръстъпно , и кое не ? А ти какъв беше тогава,престъпник, проститутка или работник в строителството или професор в БАН или си търсеше подходяща работа. Дупчеше ли си билетче в трамвая,или перкаше гратис ?

Стига сте демонизирали ДС !Държавна сигурност и нейните многобройни информатори служеха на Народна Република България. Тогава хората живееха и се трудеха мирно, спокойно и в пълна сигурност за имуществото, живота и бъдещето си. Нямаше мафия, нямаше мутри, нямаше убийства и разпри между хората, нямаше цигански произвол, нямаше терористични заплахи... Превенцията на подобни диващини беше почти 100 %. Благодарение на мрежата от весдесъщи информатори на ДС.

Не ви прави чест да защитавате престъпници и врагове на народа , ДС бяха точно такива и ще останат такива в историята.

и палете тези "досиета" и слагайте край на тази щуротия! Вече 28 години все "разкривате" досиета, но не сте уличили нито един в престъпление срещу държавата, националната сигурност и интересите на народа! Тогава защо е цялата тази глупост?! Само за да елиминирате от участие във властовите структури хора които биха ви попречили да мърсувате и крадете, за това държите и комисията и все нещо "ново" изваждате от тези "досиета"! А каква е гаранцията ви че за тези вече 28 години не са манипулирани тези досиета и сред тях вече да има и "досиета?! Нямате и не можете да имате никаква гаранция и за това свършвайте с тази лудост и не давайте повече "работа" на такива като откачалката Методи Андреев, който си залайва хляба точно с тези досиета!

Всички тези сътрудници на ДС трябваше да бъдат съдени и да лежат по няколко петилетки в затвора , вместо това заемат командни постове. Затова сме абсурдна и ненормална държава и затова сега сме на това кофти положение.

А тебе кога ще те съдят. Айде ти вече ги осъди поголовно, щото са престъпници и да лежат в затвора,ама тебе кой да те съди и къде да лежиш. Няма как, с каквато мярка мериш, с такава ще ти се отмери. Нали знаеш, мера според мера.

След повече от четвърт век кво правим, духаме във вятърни мелници? Очаква се и през следващия 22 век да преследваме ДСбари, комунисти, марсианци, ако разбира се, все още днешните психопати са на власт. България е страната с неограничената глупост.

Добре ,били агенти на ДС.Има ли държава без такива служби?Ама ние трябва да я закрием тази страна.Пък и друго си е да си сосросоид,нали!?

Другарят Атила вече си развява байрака, като виден ДеСист.

"...За други 68 лица обаче проверка не е извършена, въпреки че е нужна по закон, защото от администрацията на Столичната община не са предоставили информация за тях - имена и други лични данни. Това е нарушение на разпоредбите на закона от страна на общината" Ми, да почнем тогава ние да ги изброяваме: 1. Бойко Методиев Борисов - бивш кмет на София, бивш председател на Министерски съвет, на 2 пъти сам хвърлил оставка (Дай, Боже, да няма възможност да го направи трети път, Амин!... ........ Да продължаваме ли? Май няма смисъл.....

Виждате,че лъжата наречена ЕС се разпада, виждат ,че въвличате България отново срещу Русия, треперите а, търсите виновник за престъпното ви убиване на България, искате да се скриете зад широкия гръб на Държавна сигурност. НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕТЕ . За делата си ще отговаряте гадове . НАРОДЕН СЪД ПАК ЩЕ ИМА. Виновниците за превръщането на България в бърдак, кочина,без морал и ценности , няма да се измъкнат. Този път ,плочата за ДС , няма да сработи.

Руски трол. Ай млъкнете поне 1 път. Само лаете в Български медии. Погледнете си жалката държавица как още си ходите с ушанките и се возите в скапаните тролеи от преди 40 години и то в Москва, дето ви е столица. Не могат 5 стотинки да изкарат и лаят на хранилка на комундетата. ДС в Бг е най-скапаната политическа организация. Трябваше да има лустрация и България вече щеше да е поне на нивото на Полша и Унгария. Само че всеки втори се оказа доносник. Поколения трябва да измрат за да се оправим...

А агент "Буда"? А колко са били членове на СИК? А на ВИС? А на ИПОН? Като ще "осветявате", давайте на ред!

Защо ли Митьо Виделов са го представили само като "Общински съветник в Столична община до 1990 г.", а са скрили, че след 1990 г. дълги години - може би до около 2005 г. той беше Главен архитект на Столична община? Това също е ръководна длъжност и то важна - подписваше разрешителните за строеж...

Само толкова ли?

58 агенти на Държавна сигурност е имало в Столична община Абе какво е това нещо.Тези от ДС бесмъртни ли са , че пак са навсякъде, и като че ли броят им нараства, а вече близо 30 г. минаха от 10 ноември.

На ДС кръговете най-малкия им грях е че са били доносници. Те се превърнаха в мафия, която беше главния виновник за източване на банките, престъпната приватизация и опорочаването както на комунизма, така и на демокрацията. След преврата срещу Т.Живков те се превърнаха в търговци и продадоха за жълти стотинки всичко българско и родно на чуждите интереси, само и само да останат във властта.

Глупости. посочи някой,такъв от ДС няма.

А ти защото си българин-ка затова сигурно никът ти няма нищо общо с българският език.

Ейййй ,е хубаво де. Тия били доносници. ОК така е и че са мекерета е вярно. Но кои държави нямат служби за сигурност? Кои ли - бившите! Днешните платени и невежи 'разузнавачи/контра' да не би да са фактор? Мотивацията им

Тия ДС сътрудници нямат край! ДС упраялява активно чрез ДПС, БСП, ГЕРБ, и бившото НДСВ. Затова територията е най-пропадналата кочина в Европа!

защо не проверявате митниците колко агенти имат на ръководни постове...

Даа, ГЕРБ и СДС с най-много агенти в този списък. Каква изненада!

викаш, сред тях имало и хора, които нямат общо с ДС?

Ловът започна. Ловуват се хората на Държавна сигурност. Ловуват се честни и достойни български синове и дъщери. Офицери, подофицери, войници ,знайни и незнайни герои, служили на майка България ,горе главите. Тази фашизоидна сган, ведно с едрата черевносиня криминална,продажна и престъпна номенклатура, готова да продаде и майка и баща и род и родина, ще получи своя дял. За тормоза, за гоненията, за превръщането ни в живи мъртъвци, за тихата лустрация, за разрухата и ограбването на отечеството, за унищожаването на България,която ние достойно бранихме, за ПРЕДАТЕЛСТВОТО ,за ИЗМЯНАТА НА РОДИНАТА - последната дума ще бъде наша. Ние знаем как да умираме, но те не знаят . Всеки ще получи своя дял, според делата ! ДЕНЯТ ЩЕ ДОЙДЕ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! Амин.

Не ми служили на майка България, най ми служили на матушка Россия и СССР!

Имаш късмет, че не съм мъж та да ти тегля една дълга псувня- ти си продажно мекере на запада, без род и Родина, такива като тебе и майка си и баща си ще тикнат в гроба за няколко цента.

Рушителите ,грабителите и враговете на България,пенее виждат ,какво сътвориха, какво направиха, понеже треперят от народното недоволство,което ще ги помете,трескаво търсят начин да се измъкнат. животинският страх от възмездие не им дава покой, търсят виновник за оправдание на престъпните си дела. Понеже знаят ,че единствено ДС им знае мърсотиите и престъпленията, неистово се стремят и ще напваят всичко възможно да манипулират и лъжат общественото мнение за да обвинят държавна сигурност. НЯМА ДА СТАНЕ. На лъжата краката са къси. ТОЗИ ПЪТ номера няма да мине , народа вижда На лъжата краката са къси.

Другарят Атила вече си развява байрака, като виден ДеСист.

Е кой възпита тая сган, дето не знае какво е морал и Родина? Ама и ти си не човек, а желязо...

Вместо да прибягвате към разни WORD препратки, по добре ги избройте в материала. Няма да се скършите от работа. Любопитно би било срещу всеки от тях да посочите в коя партия членуват сега или са членували след 1989 г. Ще се получи интересна картинка.

се задействаха. Наближат ли избори започват да излизат имена. Няма ли избори комисията си стоят на топло и си получават заплатите. Най-накрая или да ги изкарат всичко на показ или да затворят агенцията.

Агенти на ДС =58 , останалите са корумпирани крадци . Читави , ............ НЯМА .

общински пари..Не е луд който ползва баницата.

Някакви неразбиращи се изказват и част са от самите тези комисии за досиета. Например лицето Бойко Методиев Борисов е имал 100% досие! Същия бе кмет на София и не го споменават. Питате защо ли има досие? ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ НА МВР Е ИМАЛ ДОСИЕ! Това е било вид база кадри, нахвърляни в някакъв архив със статистики и други глупости. Понятието досие е новост и не се е ползвало по комунизма. Тези на служители на МВР са персонални, но другите са разхвърляна информация. Съответно служителите на МВР не може да бъдат вербуване за агенти, защото са официални служители, а не тайни. Службите в ДС ги има под някаква форма във всяка държава, включително сега тук. Американските може да са над 30 служби. Интересно е само 6-то управление на ДС за тъй наречените антикомунисти и то май отчасти.

Отвреме-навреме тая дъвка с досиетата требе да се дъвчи от обществото, затова услужливо се подава... Независимо от това, че и малките деца проумяха, че служби за държавна сигурност има дори в страните от Третия свят. Т.е. не съществува държава без служби, които да я защитават и да се грижат за сигурността е. Някъде четох, че в САЩ са около 17 на брой с различни профили. Така че малоумниците, които подават на порции инфо по темата най-накрая да вземат да спрат, шараните вече не кълват на тая въдичка...Освен ако са безкрайно тъпи ;)

Тая дъвка трябваше да я изплюем с лустрация. Смени се общественият строй, не може агентите да останат същите - те са обслужвали други интереси. Да не говорим за най-гадните - доносниците...

Част от цитираните са работели в ДС, т.е служители, а останалите са обикновени доносници като например Иво Инджев - агент Ивайло или пък Коритаров - агент Алберт, те са писали доноси срещу колегите си дори!

А нима някой си мисли, че на 10.11.1989, се случи нещо случайно?

Трол, не задавай тъпите си въпроси с "ник"-ми, макар и "леко видоизменен"! Какъв 10, какъв ноември, каква 1989 г. бушува под черепа ти?!!! Ние пишем тук и днес!

Оди се пери...

Една отвратителна хранилка, съставена от ояли се ментори и моралисти (т.нар. "Комисията по досиетата"), продължава да смуче държавен ресурс. Комисията беше създадена с активното участие на БСП/ДПС и СДС/БКП. И двете формации са "най-успешното мероприятие", проведено от мръсната част на Политбюро/ЦК на БКП и ръководството на бившото ДС за да "обявява" лошите и да не обявява добрите "агетни на ДС"! И при това разчистване на сметките народът ни все повече "се наслаждава" на сеири, вместо на благоденствие!

Браво, трябва да се гордеем с тези хора, служили на родината. А не като сегашните отрепки, които също служат, но на чужда родина.

Скоро и теб ще те извадим на показ агенте.

Не мога да се гордея с доносници и хора, които са ме държали в клетка. Разкажи ми как по-точно са служили на Родината тия ченгета?

Разкриха ме.

Москва собрала с автомобилистов 2,9 млрд руб. в 2016 году за использование платных парковок. Эти деньги были потрачены на благоустройство районов. Большая часть этой суммы почти 2,4 млрд руб. пошли на ремонт дворов. Всего в Москве на деньги автомобилистов благоустроили более 600 дворов. Отдельно на благоустройство детских площадок было потрачено не менее 162 млн руб., на спортивные площадки ушло 75,5 млн руб. Так, на установку детских качель, горок и спортивных тренажеров во одном из дворов ЮАО было заложено 6,6 млн руб. из парковочных сборов. Один вазон для цветов на Арбате обошелся водителям более чем в 90 тыс. руб. Не менее 20 млн руб. от парковочных сборов пошли на поставку мусорных контейнеров. Их установили во дворах Центрального, Южного и Юго-Западного округов. Оставшиеся 500 млн руб. от сборов потратили на ремонт улиц, в том числе на замену бордюров, укладку асфальта и установку дорожных ограждений. В ЦАО на 60 млн руб., собранных с автомобилистов, озеленили скверы на Олимпийском проспекте. Почти 8 млн руб. выделили на монтаж остановок общественного транспорта. Еще за 4 млн руб. парковочных сборов уложили плитку.

Аз, Иван Ценов, съм горд да работя като пенсионер в Техническия! Там доскоро беше РЕКТОР Професор Христов - от Държавна Сигурност! Още са там и тези. Борис Туджаров - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Основи и технически средства за конструиране, Mашиностроителен факултет, Георги Попов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Технология на машиностроенето и металорежещи машини, Машинно-технологичен факултет, Емил Гарипов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Системи и управление, Факултет Автоматика, Иван Момчев - от Държавна Сигурност, сега Декан на Факултета за френско обучение по Електроинженерство (ФФОЕ), Никола Калоянов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра "Топлинна и хладилна техника", Енергомашиностроителен факултет. Комисия за принадлежност на български граждани към ДС Решение 2-70 от 18. 09. 2012 г. - Технически университет - София link comdos. bg/Начало/Decision-View/p/view?DecisionID=457

е и? измъти ли като си толкова горд

Много ясно, ако не е бил Герджиков, Тиквата щеше да си остане просто Тиква.

Щом и алармата Каролев е агент на ДС нищо не става от тая държава. За други 68 лица обаче проверка не е извършена. Десетки години държавата все още се управлява от агенти на ДС

За Каролев не е новина - отдавна се появи. В списъка пише - вербуван от 1979 до 1982 г. Което потвърждава обяснението на самия Каролев тогава пред медиите, което, добре си спомням (защото самият аз бях много учуден да го съобщят ткочно него - не съм си представял агентите на спецслужбите да са толкова приказливи ;))). Та Каролев тогава е бил редовен войник в секретно поделение, където са подслушвали по радарите гръцките служби ( дали не беше поделението на връх "Перелик", което май още съществува). В това поделение били все завършили езикови гимназии, т.е. знаещи добре чужди езици. И Каролев допусна (дори не беше сигурен), че всички тези войници са били заведени в някакъв архив.

Днес сигурно са много повече, въпреки, че не са агенти на Българската Държавна цигурност, а на Американското ЦРУ ....

Ужас!! Само 58 работещи от цялата пасмина в Общината???

То на кой не му е ясно вече, че ДС (КГБ) създадоха СДС, ограбиха държавата, разказаха и играта и продължават да го правят-това са:президенти, депутати, министър пдредседатели, кметове и.т.н.!

идат избори и се започва с досиетата,на кой ли му пука вече от тая изтъркана плоча

Фактически, само на олигофрените не им пука ;)

а като ти пука ,ти кво направи по въпроса с пукането

МНОООГО СМЕ! СИИЛНИ СМЕ! СПОЛУКА, СПОЛУКА, СПОЛУКА! ДЕЕЕПЕСЕ, БЕСЕЕЕПЕ, АТАКААААААААА!!!!!! ПОБЕДАААА!