Стефан Софиянски: Вече е срамно да си гербаджия в очите на нормалните хора

Трябваше КТБ и ББР да се обединят и тогава тя нямаше да работи като частна банка, заяви бившият премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оле бе Стефчо, много си нагъл!

Този боклук от къде изпълзя отново. И дава акъл на всичко отгоре. Каква наглост, какво безочие. Като че ли не помним какви ги вършеше през 90-те. Грабеше, нареди тъпата си дъщеря в телевизията. Защо не се измете при свата си в Дубай и да не му гледаме повече престъпната физиономия.

винаги е било срамно да си от герП!За мен това е синоним на прост,необразован,алчен,крадлив и много нахален човек!Точно описание на буци и гробаджии!

КОЙ Е ТОЗИ , КОЙТО СИ УРЕДИ ЖИВОТА КАТО РАБОТЕШЕ В ЕВРОИНС ЗАСТРОХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ НА БОЖКОВ КАКТО И ЖИВОТА НА ДЪЩЕРИТЕ СИ И СРУТИ НАДЕЖДИТЕ НА ХИЛЯДИ ВЯРВАЩИ В ПРОМЯНАТА ХОРА. КЪДЕ СПА ДОСЕГА ТА ИЗЛЕЗЕ НА ПОКАЗ. вРЕМЕ Е ДА СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ СИ И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА .

Свата на Черепа се включи в оргията!

За къде се гласи тоя, та ръси врели/некипели? Дали хората не помнят неговата ехидна и злобна усмихвица? Тия, които се натискат в тоя чист реваншизъм и очакват за това подаяния, са си предатели и мръсници по рождение.

Софиянски и Божков са роднини, нали .....

Ама хич.

да си Софиянски е гордост и чест.

беше това.

Лошо,много лошо драги съотечественици ! Как ще се спасяваме аз не знам. Блъскам си празната глава и се сетих за поета Пеньо Пенев. Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле, еби им майката на другите и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти! Пеньо Пенев

справедливо място за изява на Софиянски е Централния затвор, където заедно с Божков да съжителстват по роднински и съвместителство в една и съща килия.

а в съседната килия тиквата, прасето и гешев !

, това куче и то излая!!!!!! Абе мръснико, ти ли си от нормалните хора бе, гнидо гнусна?! "Усмивката на корупцията", така си известен бе, боклук! Или си мислиш, че вече сме забравили,а задник? Трябваше да изгниеш в затвора, а ти сега акъл даваш. Чакаш да се върне Черепа, твоя сват,а? И да ти потече пак по мед и масло! Ех, че няма кой да те разследва за ужасно тежка корупция, цирей гноен!

Ех, Стефане, Стефане! И ти ли, Бруте!? Как можа да се наредиш в хора на комунистите! Та ти беше основател на СДС!!! Нима не разбираш, че наливаш вода в мелницата на комунистите?

Той си е от комунистите, както и мнозина други по това време в СДС. Една жена на пазара каза, че грамадния хотел "София" до театър "Иван Вазов е негов! Със свата Божков са си паснали финансово...

Още по срамно е да си сватанак с Божков, стефане!

Прав е Софиянски, комунистът Б.М.Б. унищожи България и изгони младите и перспективни от Родината. Ето защо сме на последно място по доходи и на първо по смъртност.Апропо и на 112 то по свобода на словото. Адиос Бай-Ганьо!

Резултатите сега са от действията и бездействията на тези, които са управлявали преди 20 години!

Та на кое място сме били преди 11 години по доходи, раждаемост и смъртност, казваш? То преди ГЕРБ, сигурно никой българин не е искал и да чуе за работа в Европа...

с мед да го намажеш, в сравнение с Бай-Ганьо ряпа да яде.Никой не може да граби народа като четецът на една книга през живота си.

А Софиянски крадеца, сват на престъпника Божков няма никакъв срам, деба и келеша нагъл.

""България е много зле. На последно място в Европейския съюз. Ние сме държавата с най-нисък БВП на глава от населението. България произвежда най-малко и има най-нисък стандарт и най-ниски заплати и това продължава, откакто сме член на ЕС", обясни той. Според него икономиката ни е застояла, липсва развитие, има нисък икономически растеж и липса на енергийна политика." Чак сега ли се сети за тези констатации? Защо не ги направи когато беше на власт? Икономиката била застояла и липсвало развитие - ами да, след като я унищожихте, съсипахте и затворихте работещи предприятия и заводи, разграбихте и разпродадохте имуществото и машините им трупани 45 години за да ги цунете после на безценица! В това се състоеше целия ви "демократичен" преход - в унищожаване на държавата и смяна ориентацията на държавата към капиталистически модел на по нататъшно развитие, маскиран за благозвучие на "демократичен модел" или с една дума - преврат! Ей това сте всички вие, които се бяхте покрили и сега изпълзявате пак един по един.

Резултатите сега са от действията и бездействията на тези, които са управлявали преди 20 години!

Всички мутри се разболяват след като ги осъдят Или усетят заплаха Стават защитени доносници Или жертва на рекет Но същност са едно Мутри Хора с ниска култура и образование Осмокласници и висши мутри , служители на МВР и ДАНС и ДС, и прокуратура Изверги, който започнаха да претендират за морал след като ги наритаха. О колко сте неоправдани и погазени

Мазничкият Софиянски, сватът на Божков.Винаги ухилен като в реклама на паста за зъби.Винаги безгрешен.Винаги знаещ...

Когато партия спечели избори Е нормално да се сменя властта и хората на всички политически позици, ръководителите на институции, областни оправители и др. Иначе за какво да правим избори, изобшо!!! Когато това го прави силя без грам политически кредит е НЕНОРМАЛНО. Ако назначаваните сега хора, останат и след изборите, значи е ПРЕВРАТ, а България е поставена под "управлението" на марионетно правителство.

Млъквай лигльо!!!

По-внимателно с определнията за нормални и не хора. Ти, Софиянски, не си нормален в очите на много хора, щом защитаваш твоя тъст Черепа. За теб се говори, че докато си бил кмет, един твой подпис е струвал 50 хиляди лева. А кой знае и каквио още неща могат да излезнат около твоето кметуване ако се разровят по-надълбоко. Така че, посмали малко. А аз съм горда поддръжничка на ГЕРБ, единствената партия, извела България на истинския европейски път.

Важното е да обърнеш палачинката на време

Аз се чувствам горд, че български министър председател е имал афери с проститутки, и че е превърнал една резервация в публичен дом, охраняван от сутеньорите- УБО. Аз се чувствам горд, че един български министър председател е е@бал с 200 други министър председатели на ЕС. Един боклук и животно в едно Канибал и толуп Горд съм и съм щастлив от факта , че министър председател ме нарече прост И толуп И мисирка И проста кърджалийски пу@ка

Трябват доказателства, които да издържат в съда, иначе си е само фейк нюз за жълтата преса.

Супер арогантен и нагъл! Кой е Стефан Софиянски? Като за начало тъст на Васил Крумов Божков! Съветва учредителите на партията ,, български лято,, на Васил Крумов Божков. Като кмет на София разпродаде за без пари най-хубавите и скъпи терени в центъра на София на мутрите от прехода включително и на бъдещия си тъст, някои не са между живите вече... Мултигруп и т.н. Ако искаш да спечелиш обществената поръчка като за начало 100 000 само за него. Ако някой го интересува кой е собственика на Хотел Рила и терена около него, може да попита Софиянски на кой го подари и какви пари получи за това. Този е един от тези, които отдавна трябваше да са в затвора. Той с цялата си наглост се изживява на експерт и съдник по медиите. Няма такъв наглец!

Евреин

се продаде

говориш за СРАМ.До сега къде беше !!!!!!!!!!!!!!!

Стефане, не си читав човек, но не съм аз дето ще те съдя. По интересно ми е - щом е срамно да се гласува за ГЕРБ, що не кажеш за кого е добре, та поне да свършиш задачата която си поел и изкараш и парите си и пропагандата докрай. Кажи си бре - лятната партия на свата е гордоста на държавата. Ама там само престъпници нали, затуй лекичко го пускаш та да мине при някой баламурник. Ама няма да ви минат Наглите лъжи. Докато Борисов държи и продължава да е най добрият политик и почтен човек, аз и близките ми ще гласуваме за ГЕРБ !

Севдо, само ти и роднините останахте след като другите интересчии се разбягаха.

Щото ти малко краде седесарски лайнар!

Блокира ip адреси пишещи против Боко Тъпото

За Тулупа

Усмивката на мафията реши да бутне едно рамо Свата за изборите, браво Стефчо едно време беше демократ !????

Аланкоолу, нормалните хора подкрепят родата на зетя ти ли бе ???

ДА ПОКАЖЕМ НА 11.07, ЧЕ ТАКИВА, КАТО СОФИЯНСКИ ВЕЧЕ НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ! ДА СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ 800 000 И ТОВА СМЕ НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ! И БОГ ДА Е С НАС И ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

+++++++++

От къде се излюпи Стефчо? Помним и твойте дела,прибирай се в мишата си дупка

Още помня когато Софиянски взе милионите и продаде Общинска банка на Христо Ковачки и той я забатачи тотално ,Ковачки беше мажоритарен собственик добре че му взеха правата щеше да я фалира

Mdaaa zlee sme zaradi takiva kradlivi beznakazani nagli bukluci,kak ne se nameriha pone niakolko dostoini choveka samo jalka kradliva nekadarna zgan

ГоспоУдиние Софиянские, ваша щерка с връзки един - два месеца безславно обикаля ВИТИЗ докато не я пратихте у Англия да срещне сватята. Не е честно . ГоспоУдиние, по вашие време ВСИЧКИ СГРАДИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ ПРОДАДОХТЕ В СОФИЯ НА ДЕ ЩОУ МОЖАХТИЕ. София, ГоспоУдиние беше дупка по дупка. А убавата фигура до ЦУМ дет е кът жена ви, нелиее убава. Ай да млъкниетееее, а?

Оууууу, пу, пу, пу... пропуснах. То във вашия сграда къща от на баба ви прабабата сайкън, стара , но ногооооо лачена майсторитие я напрайха, НЕ Е ЛИ НЕЩО КАТО ПОСОЛСТВОТО НА ДУБАЙ, Катар???? Лелеййййй, как фърчат тея самолети частни се натам.

Чест му прави на г-н Софиянски! Трудно е да се кажат тези думи, но ако има човек морал и достойнство, би трябвало да го направи Мутрите, полицейски мутри са наистина Тъпи Всички знаем че са боклуци Това от което разбират и за което са учили в милиционерското училище е как да правят рекет , Крадат и изнудват. Като започнеш От обикновените катаджии и стигнеш до висшия пожарникар Кой създаде Тиквочев- царя Кой създаде Шиши- царя Кои са ГЕРБ- полицейски бивши и настоящи ченгета Членове на БКП Кой ги създаде - ДС, членове на БКП Кой управлява всички мутри- БСП

Генератор на неграмотни и глупави идеи.

Отначало се учудих как почва, ама после се сетих, че е сват на Васил Божков и после всичко си дойде на мястото. Абе тук ми заприлича на филм на ужасите. Румен Радев взе власта и като зомби привлича всякакви гадинки и буболечки изпълзяха от дупките си. Жан Виденов сега и този да очакваме ли още. Егати смрадта и ужаса дето настана само за няма месец управление. Министъра на вътрешните работи с отказан достъп до класифицирана информация. Що ли? Пази се в тайна т.е. никой не знае. Тази за толкова ли тъпи ни взеха. Толкава ли тъпи изглеждаме господа управляващи? Изборите ще покажат. Бог да пази България!

Че то една по една всяка добрала се до властта партия стига до това да я мразят. И СДС, и Атака и още много....ама това е защото веднъж помирисали кокала всичко друго губи смисъла за тях. С партии няма да прокопсаме. Не напразно в разговорния език 'партия" е човека с който се върти далавера. Само силни и индивидуални личности могат да ни извадят от кацата с прокиснало зеле дето се намираме. И не разни "експерти" като разнасящия пощата Дянков дето го направиха министър от немай къде.....

Срамно е да си усмихнатото лице на корупцията и да не се скриеш вдън гори тилилейски. Вместо това наглецът се опитва да пробута на избирателите свато си - дубайския разбойник Черепа!

Всички са на фронта.Интересно как ще преодолеят тия 800 000 гласували за ГЕРБ на предишните избори. С тези истории дето ги съчиняват от сутрин до вечер трудно ще убедят когото и да било. ГЕРБ сигурно има грешки, но това празно говорене без доказателства вече омръзна и настройва обратно на целта , която говорешите преследват. Софиянски го помним много добре.Да каже колко пари даде за оная глупост пред Централна гара София.Да не вадим и неговите кирливи ризи...

От тия 800000 като извадим купените Ман гали, крепостните се кани, я останат 400000 заблудени уайт траш, я не.

И толкова да останат, пак са много хора. Не можеш да ги отписваш просто така. Ама вие нали сте демократи!

А не е ли срамно свекър ти да опъва дъщеря ти, женена за сина му?!?! За един Череп говоря!

алкохола не прощава

Софиянски започна да строи метрото в София забравихте ли Софийското метро е първото и единствено метро в България. Въведено е в експлоатация на 28 януари 1998 г. Към 24 април 2021 г. има обща дължина 52 km с 47

Когато се строеше метрото в София Борисов още беше член на БКП

разлика, между член на бкп и комунист! Имаше много членове на бкп по една или друга причина. Но да си комунист е да възприемаш изразено друго мнение като враг, да желаеш смъртта на този човек, даже да убиваш, без да ти е жал за децата му или жена му! Примери колкото искате! Б.Борисов никога не е пращал хора в лагери, не е убивал. Даже напротив - на много хора е помагал, негови опоненти!

И Елена Костова беше партиен секретар!

Метрото започна да се строи преди 1989 г.. Затова и влакчетата са руски.

2007 година Казино „Рила“ на Васил Божков Олигархът дава купон за едни от най-близките си авери, специална маса е отделена на господин Бойко Рашков, тогава доскорошен шеф на Следствието и настоящ заместник-министър на правосъдието. Дясната ръка на Божков – Николай Тумпаров, докарва на масата на министъра да пее Цецо Ярето. Самият олигарх пък подарява на Рашков древноримска монета на стойност десетки хиляди долари. Малцина гости са засвидетелствани с лично внимание от домакина. Сега давате ли си сметка защо в годините, в които от Бойко Рашков под една или друга форма зависи правораздаването в България, Васил Божков е недосегаем!? Сега давате ли си сметка защо шеф на кабинета на служебния министър Рашков е учредителка на партията на Васил Божков!? Като беше на аудиенция при папата, светият отец казал на нашия Мунчо, че дяволът влиза през джоба. Хубаво е Мунчо да провери джоба на Рашков. Там е пълно с дяволи и римски монети! ПП: Лъжецът Рашков защо не споменава нищо за редовните си гостувания в хотел „Рила“ на Васил Божков!?

мнение от крадци и подсъдими за корупция.

Тиквоо, гледай си пенсията и внуците!