Стефан Марашев отново оглави митницата в Свиленград

Със заповед на директора на агенция "Митници" Ваньо Танов Стефан Марашев отново оглави митницата в Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Марашев отново оглави митницата в Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерал Ван Тан яко се е разпасал, щом възстановява доказани престъпници! А от друга страна вероятно се готви и ІІ-рия сезон на сериала Мишо Бирата! Подозирам, че скоро ще си мачкаме шапките след някой "приятел" на Боци!

БОЙКО НЯМА НИЩО ВЕЧНО И НИЩО КОЕТО МОЖЕШ ДА СКРИЕШ ОТ НАРОДА ВЕЧЕ СА ТЕ ПУСНАЛИ ПО ПЪРЗАЛКАТА ТВОИТЕ ХОРА

хохохохо - Боце не кнаде той е честен танов е агънце.....мдам измислена територия е доменът .bg

Тоя Гошо как така се е измъкнал !ОТКРИЛИ в колата му амфетамини , а нямало доказателство ?Как така някой ги изпи ли тия амфетамини в полицията , продадоха ли ги ?Много странно , много !Мирише на възстановяване на старите канали на Борисов !

Оказало се, че амфетамините са произведени в цеховете на наш Бочко!

А да сте се замисляли, че може да инсценировка? Грешен или не, не мога да съдя, но истината, е че митницата ни има най-голямо КПД точно по времто на Ваньо Танов. И съответно хората, които той е назначил. Колкото до амфетамините - за 10 минути могат да ти отворят багажника, да хвърлят 2 пакета с аспирин вътре. Обаждат се на 112 и казват, че имаш амфетамин в колата. Идват ченгетата, виждат таблетките, арестувата те. Медиите гръмват, че са открили амфетамини в колата ти. МВР прави експертиза на таблетките - а то било аспирин това.. Ами да, янма доказателства и го пускат. За това просто не вярвайте никога на 100% на медиите!

Няма други способни хора в България. Само 2-ма - 3-ма митничари стават за началници там. Това е. Ако уволниш някой, съдът го връща на работа. Изобщо пожизнено място.

Ела зло,че без теб по-зло. Свършиха ли се можещите в тази държава....

Дръжте се като достоен човек господин Танов, а достоините хора не си затварят очите за безобразията на Мирков и Златков

и още как ги затварят кат им се обадят за "онова момче дето рита топката с мен"...няма такъв смях...ритнитопковеца всички го знаем да се свети името и ликът му

От 1ви Март Връщат и Елена Кирилова, .....хахахаха няма такъв цирк

На Мирков 100 000 му е седмичната миза, умножено по 52 ........ лелееееее мирише ми на арест.

Парица е царица!!!!!!!!!!!!!!

ЦАЦА Е ПАРИЦА, А ПАРИЦА Е ЦАРИЦА

ujabg

Хайде пак, нашите хора!Мамка Ви мръсна! Няма ли кой друг....?

Да сложим вашите хора?

Нашите хора са си наши хора. Ще си ги назначаваме.

Ми той бил светец, бе. Какво чака църквата бързо да го канонизира!

Рекламната картичка на герб !!

Достоен заместник на предшественика му... Само каква честна ДС мутра има само !!!

Честен българин няма как да бъде назначен в митниците. Или ще го корумпират или ще му спретнат компромат, за да го изгонят. Ако вземат да назначат митничари от централна или северна Европа и им плащат заплати от европейските фондове, доста пари ще влезнат в хазната. Само дето никой политик няма интерес да го направи. Знае се защо.

Евро-атлантическите ценности в пълният им блясък и ангажираност!! Ало Ваньо ......!!

ВАНЬООО ИДИ СИ!!!

...ЗА ДА НЕ СИ ИДЕ БОЙКО

Защо назначават пак стари, вече компрометирани служители? Няма ли един кадърен нов служител, подходящ за този пост, който да дойде от вън, без досега да е бил в тази система? Ясно е, Танов е за уволняване? Докато е той там, промяна няма да има.

Всичките са проверени кадри, гарантирано корумпирани, способни да се измъкнат сухи от водата.

Въртят ,сучат все корумпирани,изгонени,върнати ,разследвани назначават!Защо не назначите съвсем нови и не работили да сега в системата?Защото докато ги научите как да крадат,ще мине време,а вие не искате и лев да изпуснете-да не се разбърква устанената мафиотска система!Толкова сте прозрачни,че просто нямям думи!!!Не можете да заблудите хората.Просто нищо нямя да се промени!Уви!!

"....когато в колата му бяха открити амфетамини. Обвиненията срещу него отпаднаха поради липса на доказателства и той се върна на работа." Нема да ни бъде!

САМО В КОЛАТА НЕ СТИГА...ТРЕБА У ДОМА МУ, ОФИСА, ПРИ МАЙКА МУ, ЛЮБОВНИЦАТА, ДЖОБОВЕТЕ...

Гарван, гарвану око не вади !

СТИГА КЛИШЕТА

Дай ми ти мене Солунската митница.......

МАХНЕТЕ СЕЛЯНИНА ВАНЮ! ПОДИГРАВА СЕ С ТИЯ НАЗНАЧЕНИЯ НА УЯДЕНИ ТОЛУПИ

Така, така, само на мен ли ми се струва, че кадрите на В.Т. са меко казано странни? - ден преди да бъде задържан за системни подкупи, шефът на митницата беше награден от В.Т. за висок професионализъм. Сега задържаният е заменен от друг бивш обвиняем, със съмнителни постройки тук и там, заместван от личност, в чиято кола се съхраняват амфитамини?!? И всички тези "ангелчета" са избор на един и същ - В.Т. Такава наглост я няма и в мексиканските нарко-картели. Няма държавност!

щом пандизчии ги връщат, значи системата е много пробита - малко ще са 16млрд. заеми с тия "вечни" кадри ....

Дежурната магическа дума на всички политици е реформа. Никаква реформа не е нужна-просто поставете на всякъде хора, които не крадат. Все още има честни хора, които не са изчезнали в чужбина. Но като как да го направят тия постоянно въртящи се във власта,корумпирани и продажни политици.

Където е текло пак ще тече!

Бойко, виж какво става и тук! Май стана време тъпото Ваньо да последва генерала от Военна болница

Ами представете си каква лапачка има, щом шеф на митницата е останал редови митничар, само и само да остане в системата и да е на яслата.

Ти па откри топлата водя...смотаняк

Чакаме само и "футболния" митничар от бистришките тигъри къде ще го възстановят и идилията е пълна!

Само като гледам погледа му , разбирам ,че този човек ненавижда рушетите корупцията и далаверите..

Ето това са европейските кадри на герб !! Ало Ваньо .......!!

банда генералски разбойници!ало под строй след мишлето!господ забавя но не забравя!ало ваньо!проклятие и анатема!

Ти да видиш!

jingiby

Гдето е текло пак ще тече. Изборите наближават и борбата е бизмилостно жестока. Трябват доказани хора да прибират парсата и да се отчитат където е необходимо. Мечтата на бай Ганьо за Солунската митница, все още е идеал за българина....

Абе всичко разбрах, само едно нещо не ми е ясно - като възстановят честното и неопетнено име на Тодор Караиванов и го възстановят на служба, митницата в Свиленград с двама началници ли ще бъде?

Защо едни и същи хора въртите...махнете го тоя Ваню - цървула

Абе свършиха ли се достойните, почтените и честните хора в България, че на такива длъжности се назначават: далавераджии, наркотрафиканти, престъпници и т.н. Не, досещам се : те са проводниците на корупцията в митницата за безпроблемно действие на каналите за контрабанда, иначе друг не би се заел с това.

Нямам думи.Толкова ли сме зле с кадрите ,че Агенция митници върти двама трима за шефове на митница Свиленград и останалите митници ,в зависимост кой е на власт.Същото е и в МВР,МНО,полиция , спец службите и по всички министерства и агенции.Тези врътки в зависимост от това, кой е на власт са естествената тор за корупция ,контрабанда,чадъри и ликвидация на държавноста.

горката булгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.