Стари и опасни автобуси возят русенци в града

В нито едно превозно средство няма климатик, няма и платформи за колички

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Ст.Загора всичко като е ново пътниците пак са недоволни.А общината им даде по-евтини карти-10лв/за мес. и е фрашкано с леки коли.На 2мин.авт.

Минаха 20г от "славното" упрлавление на Асен Тасев и русенци още берат плодове на неговият денонощен труд в името на русенци !

По времето на Асен Тасев , бе сключен договора за най централните магазини - магазин Русе и Детмаг на Аско Деница за срок от 70 години …. Не Асен Тасев, а Калчев докара най големите беди на Русе … Калчев искаше да събори недостроената спортна зала, зарови основите на подлеза до РДВР-то, хариза транспорта на евреите от ЕГЕД ...

А някой да знае, че Общината чака да изтече договорът за подмяната на контактната мрежа и да зареже тролейте за сметка на частни интереси с автобуси! Във век в който все повече автомобили са електро и с привилегии, нашите "специалисти" пак си подготвят паничката!

Много ми е странно ти пък защо оплакваш тролеите. Те са стари, мръсни, бавни и адски неудобни. Освен това и пречат на трафика. Ясно е, че скоро не си се качвал на тролей, както и тези, които са ти харесали коментара.

по какво е професор тоя професор велизар павлов? нямали климатици! и платформи нямало! а преди как имаше, и беше безплатно , каквато е тенденцията в .... друго ще е , когато "демократична българия" дойде на власт! или поне павлов да е кмет на русе!