Станишев: След силен натиск на левите, EК предлага План за повече социална Европа

Той e още едно реализирано предизборно обещание на европейската левица, смята президентът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей това е "мъж" на място!

Има нещо ляво в този, но не в политиката....

ВЕРВАЙТЕ на тоя грам не ВЕРВАМ

Тоя скапан педал, бегай Мунчо да ти удари една шпакла.

Силен натиск оказал левият СерГей ....След силен натиск на долният ляв педал какво се случва? Ми, сменят се скоростите бе - да не си помислите, че долен, ляв педал се отнася за другаря СерГей?

И е-то то-зи из-пъл-зя по три-четвърти-чора-пи, напре-два бърже, гле-да да вземе бърже преднинаибутавсичкинаоколослакти и аххх как пад-наа.......

дрън дрън, дъра бъра, пълен ветър, реализиран.

Ние тъкмо отървахме от Комунизма и сега искат да го връщат.... 1. Защо да работя повече, ако получавам еднаква заплата? Тази идея вече сме я пробвали и НЕ РАБОТИ!

И десет пъти по голяма заплата а ти дадат ... пак толкова ще работиш. Пък кво си пробвал не знам

Прозрачност на възнагражденията но в българия все още в обявите за работа не пише за каква заплата се бориш че дори и на първото интервю все още ти казват изненада :D което го няма в другите страни.

1. За какво ти е прозрачност ако заплатите са еднакви.... 2. И как ще ме задържат на една работа, ако не ми вдигат заплатата?

ти я намалят

всички българи мечтаем да станем социални милиардери и милионери както другаря монархо-комунист второ поколение(бащата БКП) Станишев

В еврогейския парламент, леви партии няма. Има само десни капиталистически и фашистки партии.

а Путин като долен ляв ...червен милиардер ли го определяш.. Защото народа му рони кошовете да съществува. и си продават телата в еврогейския свят .

Теб да не те е.ал руснак ....или изоставила рускиня

От партията на олигарсите се замислили за бедните, повЕрвахме!

"Социализмът свършва тогава когато свършат парите на другите" Маргарет Тачер

Виж тези думи как точно пасват за капитализма. Дъртата кранта Тачер умно е прехвърлила проблема от болната на здравата глава.

кранта си ти посрански облизвател.

ЗНАЧИ ЕВРОПА Я ОЧАКВА СЪДБАТА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ !!!

оффф

Вие всички сте от едно котило - леви, зелени, джендъри, гейове!

Все капиталисти, какви леви.

Този е червен савецки мръсник който постоянно пробутва в Брюксел социалистически лозунги но странното е че минават, толкова ли са глупави там ?

защото борбите за соиални права се зарайдат някъе там...в Европа

Тоя пак натиска с гол задник . След като потроши БСП сега се пробва с ПЕС . Срещу какво ли ?

защо живееш в имение в Швейцария а работиш в ЕС? Защо сънародничка, швейцарка, ти е с племенничката Леа Коен - бивш ЕВРОдепутат на СДС и настоящ автор на книга "АНТИСЕМИТИЗМА НА БЪЛГАРИТЕ". Защо жена ти, Моника Йосиф Яков-Станишева, пере парите на Кремълската пропаганда през ДИР.РУ? https://papagal.bg/person/35E40E567BBBA4530E4190187BD9EB293BC410407558C8B38049684309D1BA5E Защо украинския еврей Сергей, неслужил в Българската армия, с дипломна работа от Московския МГУ "Униформата на Съветската армия" бе назначен за "премиер на България", което му послужи за трамплин като ШЕФ на европейските комунисти? Как стават такива метаморфози, защото друг българин не е успял. Как така, истината и неоторизирана от Siemens за България менте фирмичка "Сименс България" плати едни 115 милиона евро на шефката на "Сименс Австрия", която шефката се оказа жена на предшественика на Сергей на поста Шеф на ПЕС? Кой плати тези 115 млн.евро за взятка за назначаването на напълно непознатия в ЕС Московски възпитаник на ръководен пост в ЕС?

Левите и натиск! Бря ти да видиш! А БСП Варна масово напускат редиците!, кат на славчу у Монтана!

ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ НЯМАТЕ ВИНА ЗА ФАЛИРАЛА ЕВРОПА !!!

Станишев: След силен натиск на левите, EК предлага План за повече социална Европа Аз не знам , в Европарламента , дали има нещо друго освен "леви".Струва ми се ,че там всички са на "левия" бряг.

целия им Ротшилдски кибуц наречен ЕС се управлява от амбриажи и пр. цветнокожа и евреиска сган

" повече социална Европа" Повече Съюз на Европейските Социалистически Републики (СЕСР).

Ей, тия и Ковид не ги лови!

Стратегии, обещания, натиск, дрън-дрън-дрън. Съсела ще се пенсионира със старите лафове от бай тошово време, само че сега ги пробутва в ЕС. Като всеки истински социалист, той е роден уморен и живее, за да почива (срещу солидно заплащане, финансирано от европейските данъкоплатци). И понеже вече няма цинганка, която да го похвали, милият сам се хвали, тамън да не го забравим съвсем. Скука като на партийно събрание.

вие хич не сте леви партии , а сте съюзници на десните. Я си еби майката проста.

се изразяват във вдигане на данъците на малкото останали бели с цел да се раздава соцял и детски на цветнокожите животни тези соцялни планове евреина-педераст Станишев, който няма НИТО ЕДИН ДЕН трудов стаж - да си ги завре в разпрания евреиски гъз !!!!

Айде и на тези им умрря Ромката която ги хвали явно...

Станишев винаги се е самохаресвал - нарцис .

"...ЕК предлага план за повече социална Европа" . А, бе, от дир.бг, за вас граматиката на бългаския език не съществува ли?

Бла..Бла... Някой разбра ли нещо..... Тоя от години говори без да каже нищо...ебати демагогията. Тия си играят с всичко...Бла.бла срещу 20 0000 лв. На месец.

От ПЕС са предложили да се напечатат няколко милиарда евра допълнително и те са се съгласили при условие, че ще делят.

АБЕ, бат'Серги, ти щеше ли да ходиш в Брюксел или НЕ? Щото аз си спомням се кълнеше, че нямаше да ходиш. И КАКВО правиш там???

Този е по-тъп и от заглавието на новината...

Те левите ако го натиснат още малко Станишев може и да роди ! Така ще изпълни и хилядолетната мачта на комшиите !

Върни се за да се оправим....ама и жена ти

Ти си ляв ама отзад.

Всички управляващи леви политики рано или късно се провалят, защото не могат да развиват и поощряват бизнеси, които генерират пари. Ролята на т.н. леви партии (но някои леви политици в тях са мулти милионери, което е странно) е да поддържат социалния мир, искайки повече права за социално слабият си електорат. С това печелят привърженици. Че кой не иска повече... Социална политика, драги Станишев, може да води богатата държава, с работещ и печелещ бизнес, а не да взимате от тия които имат и да давате на тия, които искат.

"Предложеният днес от ЕК Социален план за действие" Само предложен?! А не гласуван!? Я по добре да задържи топката Станишев, че докато не мине с гласуване в ЕП няма какво да се хвали този план! "Тази дългосрочна визия за Социална Европа включва ясни цели и широк набор от политики на ПЕС" Чудно колко ли политики предложени от ПЕС биват одобрявани годишно? Защото всеки път се споменава как те предложели някаква политика и ...... до там. Сигурно не минават много след като трябва да се радват и величят някой политика като голяма стъпка още преди да е пусната за гласуване!?

ти си позор.

Най-сме горди като раздадем парите на другите! В това равни нямаме! На това се крепи лявата идея: Вие работите, ние раздаваме готовите пари..... И те така!

Хубуу де, то социална, социална ... ама на края кой ще бачка бе брат, аз в тази Еуропа вече изнемогвам от данъци и такси за тоз дето духа!

празнословие от празни хора на голяма, мазна софра

Мишок