Станимир Флоров няма да бъде назначен за шеф на ДАИ

Разследваният за подкуп бивш шеф на ГДБОП Станимир Флоров със сигурност няма да бъде назначен за шеф на Държавната агенция "Автомобилна администрация".

Обратно в новината

Коментари - Станимир Флоров няма да бъде назначен за шеф на ДАИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошите министри правят неадекватни предложения,а закрилника на народа Борисов се изненадва???????

Бойко ще се провали с връщането на старите компрометирани негови кадри! Така ли не се поучи от протестите! Трябваше да сложи нови хора, неопетнени и необременени от властта! Жалко!

ПОМИАР!!!ЗАТВОР ЗА ТЕБ!!!

тоз престъпник за шеф на ДАИ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Моля ви, бъдете по-конкретни: 1. Къде , в кое село, е роден въпросният Флоров? 2- Какво е учил, къде и с какъв успех? 3. Дайте елементарни данни от служебната му биография подробности за воденото дело за корупция. 4- Като модерен ръководител в страна-член на ЕС и НАТО какви езици владее? Явявал ли се е на конкурси за заемане на длъжности в системата на МВР? И накрая - ако отговорите не са убедителни, назначете за шеф на ДАИ полицая, взел 20 лева при поредния обир на шофьор на пътя. Флорров или оня - няма разлика.

Е има разлика, как да няма? Полицаят ще вземе само 20лв., а другият с по-малко от 2000 няма да се задоволи.

Оставка на транспортния министър!!! В белите държави след такъв гаф се подава останка! Има поне 100 души по-знаещи и можещи от Московски!

kirchevo

Да съгласен съм.Тук трябва да се намесят и от Патриотичния Фронт и без това министъра е доста ЧЕРЕН т.е. с тъмна кожа, така ще имат мотуив

В Перник, в Перник, защо не гледаше така ? Сещаш ли се, А ?

Влизай спешно в затвора и не отваряй вратата от вътрешната страна 25 години-това ти е присъдата от морала на хората,дето ти е непонятен

Флора ли си,фауна ли си - за лежане в затвора си!!!!!!!!!!!Бегом,марш!!!!

Шеф на затвор да стане-а не на друго и да си кара присъдата, като затворниците 2 пъти в седмицата му налагат допълнителни наказания-по техен избор

Да го нап,авят шефна затво,алче хем да си лежи присъдат, хем да краде-че той иначе не може

Прилича на Берия. Нищо лично нямам против него, но има изражение и втренчен поглед като неговия. За тези които не знаят Берия е бил шеф на тайните служби по времето на Сталин.

Тия документи, до медиите, кой ги е изпратил ?? Да не е оня доносник- Алексей Петров, който подслушваше цяла България и пращаше Флашки, дори с записи на доктори. Или може би Сергей Станишев е изнесъл тия документи ??? Нали самия Станишев загуби, или е унищожил Документи- държавна тайна.... Ако тоя Флоров е извършил Престъпления, трябваше да са му повдигнали някакво обвинение. Иначе, просто някой Доносник( като тоя изнесъл и пратил документи в вестниците), може да е решил да съставя Фалшиви обвинения.... Това изглежда като някаква Измислица и Донос на комунистите, а и разни мутри около тях- Мутри и комунисти, които подслушват цяла България.

Един ортодоксален комунист по-малко във властта. И то само след няколко кометара из форумите+едно две предупреждения за протести.

И ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА МЕЖДУВПРОЧЕМ

Има си хас тоя да заема отговорна длъжност, по този начин правителството си реже клона на който е седнало в момента!

Дами и господа дираджии, защо занимавате публиката с тази отрепка, а с лека ръка отминавате възможната номинация на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН?

Лобутов ( нерегистриран ) 20.11.2014 20:49 КОЙ предложи Станимир Флоров за шеф на ДАИ??? КОЙ? Къде са тези "протестъри", тези "ранобудни студенти", които година и половина питаха : "КОЙ?" Къде се скрихте, бе мишоци???????????

Ивайло Московски го е предложил, него питай.

Флоров е направил предостатъчно за обществото и всички неблагодарни индивиди, докато е работил в МВР. Още едно доказателство, че всеки който се допре до властта, трябва да работи основно, само и единствено за себе си ! Неизбежно е да бъде омаскарен и осъден от манипулираното обществено мнение. А вие неблагодарни тикви, може да злорадствате докато потъвате в мизерното си ежедневие !!!

Флоров, пак ли не си си пил хапчетата? Знам, знам! Страдаш от раздвоение на личността! Ами, пий си редовно хапчетата и не се наричай "нормален"

Флоров е направил толкова много за обществото, че дори и в Италия са чували за него. Като стане дума за Брендо, питат и за Флоров.

като за дясната му ръка ли?

Гущерът Бойко май прави опити да откъсне опашката си Цецо.

Какъв е проблемът? ББ няма ли кокошки за гледане? Ето, Флоров ще гледа кокошките на ББ.

ТИЯ СИТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО

Не ми казвайте, че комунистчето Московски е КОЙ!

Не знам дали е комунистче, но знам, че обича да прибира процент от подкупите. Не целия, нали трябва и нагоре да ходи парата. Щото ББ няма да мре от глад.

КОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ ??? КОЙ?

Същия, който навремето предложи Боко Тиквата за главен секретар на МВР.

ДАЙ е корумпирана и безполезна институция която трябва да бъде ликвидирана.

КОЙ, КОЙ, КОЙ го предложи? Това ли е "вятърът на промяната" след 25 години, господа НОВИ управляващи?!

Предложи го Московски!!!! На Московски му го предложи ЦвЦв!!! Цветанов не може да предположи кой е ЦвЦВ!!!! Сега станА ли ти ясно КОЙ? КОЙ? КОЙ?

КОЙ предложи Станимир Флоров за шеф на ДАИ??? КОЙ? Къде са тези "протестъри", тези "ранобудни студенти", които година и половина питаха : "КОЙ?" Къде се скрихте, бе мишоци???????????