95% от СРС-тата не стигат до съдебната зала

95% от Специални разузнавателни средства (СРС) не са стигнали в съда и не се използват за осъдителни присъди. Това заключение се съдържа в доклада на подкомисията, която контролира използването на СРС-та, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - 95% от СРС-тата не стигат до съдебната зала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като човек изработвал в тоталитарното ни минало СРС-та мога смело да заявя ,днес те се използват за комерсиален натиск върху тези които знаят много за далаверите на олигархията.В такива служби като следствените ,прокуратурата пълни с къртици на БСП има хора които преценяват кои от информациите за извършени престъпления ще навредят на олигарсите и кои не.Ако си пъхате там където не ви е работата тежко ви.Ставате главен тартор на ОПГ например или ви притесняват по телефон да си мълчите защото ...Поради такива причини днес корупцията в следственото ,прокуратурата и ГДБОПА е доказано явление.Съдът е изкупителната жертва ,на всичко което е свързано с политическата и икономическа престъпност.Казват ,че и стените имат уши.Така е и когато си допрете ухото до тях косите ви настръхват ,че видите ли ограбването в ядрената технология е било преоритет на сто годишната партия и нейните ДС къртици.Тогава от МВР ви пращат момчетата с качулките да ви разплачат и майчиното мляко!

Гледайте само кои са основните притеснени и ще ви стане ясно всичко.

Най притеснени са хората около Овчаров.За стотици милиони става въпрос ,а едно СРС струва няколко стотин лв.Проблемът е ако сте свидетел как се е източвала хазната чрез БЕХ ,вижте не сересетата ,а палатите ,колите ,вилите и децата им в странство на тези олигарси от БЕХ.Задайте им въпрос от къде са им парите и Цветанов ще ви прати качулатите момци от ГДБОП да ви съсипят живота.От опит го знам.Другото нека Янев се рови,документациите за далаверите са зад дебели врати ,аларми ,климатици и та.н. ,а вие да мълчите ,че ще ви разплачат и майчиното мляко!

"Послушен", ма и добре подслушван народ, нали. Шубето на чакалите да не усети се държат само на неговия тъп измислен страх, ще им духне под опашката на тия изроди!

Тоталното следене е присъщо на тоталитарната държава. Каква държава е България днес, след кото има пари да плати това увеличено подслушване, а няма пари за увеличение на пенсии от 01 януари?

Ми ясное кат' бял ден! Властта изпоолзва СРС-тата, за да си укрепи властта. Яко подслушване на политическите и икономическите опоненти, за да си напълнят джобовете! Гиди гербери такива!

Това означава само едно - злоупотреба!

Ми той Цветанов това му е била първата работа. Подслушвач в ДС. Защо някой се изненадва че сега пак това прави

първо я зех за Цецка? Много е убава !

Ми ти щом ТАЗИ си взел за Цецка, коя ли ще вземеш за Искра, а?