Служителка в агенцията за подслушвания продавала информация

Служителка в новата агенция за подслушвания - ДАТО, е правила незаконни проверки за СРС-та по заявка на "клиенти". Тя е взимала между 500 и 3000 лв. месечно

Обратно в новината

Коментари - Служителка в агенцията за подслушвания продавала информация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички комунези продават интересите на държавата, на близките си и де що може и на когото може да се продаде. затова се и казват кому нищи. нищи по дух, нищи по морал, нищи по дълг и по какво ли не, просто кому нищи. дали са първановци, или вторановци или многорановци са все едни и същи лаина.

това е нова форма на проституция. първанова обаче не продава пката си, а държавните интереси, вашите и моите. за такова деяние - 1000 тояги на голо пред публика до посиране. абе тази креатура да не е роднина на агент гоце???

абе кафа от тези "първановци", маики ли са ги раждали или кучки? името първанов стана символ на тежка олигофреня. има ли поне едно нормално "първановче" в тази шибана комунистическа кочина или всичките са се продали на червенiя сатана за пари?

абе кафа от тези "първановци", маики ли са ги раждали или кучки? името първанов стана символ на тежка олигофреня. има ли поне едно нормално "първановче" в тази шибана комунистическа кочина или всичките са се продали на червенiя сатана за пари?

ТАКА Е В ЧЕРВЕНИЯ дирНИК.бг , ВСЯКО МНЕНИЕ ПРОТИВОРЕЧАЩО НА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА БКП СЕ ТРИЕ НЕМЕДЛЕННО ОТ ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ ТРОЛОВЕ-МАРОДЕРАТОРИ !

Млада студентка със завидни фейсбук познания попада в редиците на ДАНС, най-нескопосната шпионска органицация с ръководител некой си Шопар Пеевски. Никой от експерите си няма и представа какво правят освен студентката. Тя предупреждавеа бивш министър председател, че телефонът му е свързан с ЮТюБ и го слушат над 4 милиарда, и го моли да не нарича педерасите-гей. Тои и дарява една заплата от 3000 лв. но Шопар Пеевски я разкрива. Ту би континюед...

Учудвам се, че жената се е съгласила да бъде предпазител /бушон/! Дано осребряването на дейността й си е заслужавало...

КАКВО ПРАВИМЕ СЕГА С ЦВЕТЛИН й ОВЧЕВ И ПИСАНЧО , КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРЕСТЪПНИК НА РЕПУБЛИКАТА ЦАЦАРОВ ДА ГИ РАЗСЛЕДВА ЗА ТОВА , ЧЕ НЕ СА СЛЕДИЛИ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ И ТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРСТЪПЛЕНИЯ , ПРИ ТОВА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!

Оставете жената, трябва да се яде. Вие как мислите се живее по тия държавни институции, да не смятате, че тя е единствената. Я мислете, мислете.

ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ИМА ТАКАВА СЛУЖБА И Е МНОГО ЗАПЛАТЕНА НО РАБОТЕЩИТЕ ТАМ СЪЩО СЕ ПОДСЛУШВАТ. КЪДЕ БЯХА НАШИТЕ СЛУЖБИ ДО СЕГА ЧЕ НЕ Я ХВАНАХА???КОЙ НА КОГО ДАВАЛ -ВЗЕМАЛ.... ВСИЧКИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ СЕГА !!!

едва ли е единствената. Що се отнася до държавните интереси, то те се ПРОДАВАТ и ПРЕДАДАВАТ на най-високо ниво и това не е от година или две, а още от 1944. Народът го е казал правилно-рибата се вмирисва от главата. Но какво пречи да гласува закон, държаните служители на определени постове, периодично да минават тест за лоялност пред детектора на лъжата?

Какво прави и какви доходи си докарва една обикновена служителка. Ами тези на по-високите постове, какво им е положението? Ами Борислав Сарафов? На една заплата ли я карат?

за подслушване да си създадете ще бъде все тая. Вече противоречията между политическите партии станаха такива, че не избежно отивате към края си. А когато умира змията хапе най-силно. Народът поумня и прозря много нарочно скривани и погрешно представяни му неща, та за това и вашите "слухарски" усилия няма да ви направят безсмъртни и вечни управници.

Голяма работа. Ще бъде осъдена най-много на една година условно. Хайде на бас.

Служителката в новата агенция за подслушвания - ДАТО е снимала със скрита камера в сутуиена и всички подслушвачи, които после са били разработвани от централата на "посрано"20. новата комунистическа агенция трябва да се казва "да ти... ", а не "да то" . чрез онанизъм към здрав и силен комунизъм

Служителка в новата агенция за подслушвания - ДАТО, абе ващта мама комунистическа, даже и агенция по подслушването си направихте, а защо не министервство? парите на бедния български народец отиват за подслушване на политически врагове, за флашки и компромати. какво нагло комунистическо безсрамие. защо не откиете и министервство на доносите, имате богат опит в доносничеството ващта мама болшевишка, недоклатена.направете агент гоце за министър на доносите изроди червени.

Служителка в новата агенция за подслушвания - ДАТО, абе ващта мама комунистическа, даже и агенция по подслушването си направихте, а защо не министервство? парите на бедния български народец отиват за подслушване на политически врагове, за флашки и компромати. какво нагло комунистическо безсрамие. защо не откиете и министервство на доносите, имате богат опит в доносничеството ващта мама болшевишка, недоклатена.направете агент гоце за министър на доносите изроди червени.

Ако има държава да я пратят там където трябва, ама надали

Пита се, чии човек е тази мутра!!!

На баба ми е човек. Тя колеше и бесеше през 2010 г. Тя назначи всички безработни некадърници на държавни постове.

чии ?на бсп! репресивнит органи се захранват от бсп,защото те немогат да работят.оште по малко да си изкарат хляба като хората.

Цветанов ако е отговорен за незаконно подслушване, Овчев отговорен ли е за незаконно изтичане на информация? Цацаров?

2 010 година, говорили ти нещо? Сега сме 2014, все пак. Точно Цветанов трябва да питаш за това назначение.

Важно е при кого е извършила деянието.

Ти глупав ли си, какъв си. Онази Антония Първанова е жена на руски милионер, такива хора са приети на всякъде по света и не им се налага да заемат държавни служби, за да крадат по 500 лева. Ха-ха

Адин палковник от менеото, по времето на костов фъргаше чанти с дакаменти през аградата на мужикистанското пасалство ? Него и йощ двама колеги го обвиниха за шпионаж в полза на вражеска на НАТО расия. Жена му работеше в баш тая дирекция в меверето и не я пипнаха с пръст. Да ви е честита задунайская губерния и азиат-мужикоидно робство, тъй желано от туземната популация.

Не ми казвайте, че жената е много смела, гениална или луда (което е проверено при назначението й), за да върши това единствено и само тя и то на своя глава. Очевидно, такава си е практиката. Явно за нещо друго не са се разбрали, което не може да се каже току така, настъпила е някой по мазола и той й го е върнал. все пак всички живеем в България и знаем как стават тези неща.

КОЙ, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой я НАЗНАЧИ!! На коя политическа сила симпатизира, на кого е продавала????? Тя на бесилото, а назначилият я на електрическия стол!!!

Ами и какво има да питаш. Жената е назначена през 2010г. От 2009 да 2013, управляваха Герб. Те назначиха хиляди неграмотни и безкруполни търгаши в държавната администрация.

Какво слагате минуси, бе. Да не би да лъжа. И да не ви харесва истината, не съм би водил аз на каишка да ви назначават. келемета с келемета. Слагайте си минусите на вас.

Проблема е в безотговорния Йовчев .Нали той гарантира, че е изградил перфектна система, която е непробиваема от един човек? Как тази служителка сама е пробила системата ? Йовчев да каже колко хора са замесни в това и дали той лично взема комисионна. Цацаров да се самосезира и разследва защо ДАНС и МВР са на повреден автопилот.

Прав си. Шефовете й насят отговорност за действията й.

Владимир Писанчев и Борислав Сарафов хората на Пеевски и Василев :(. На нищо на тези не вярвам. Не вярвам на нищо, което се спуска към медиите от тези хора!

Какво ли не продават хората. Я да направите списък - пътеводител. Какво се продава в общините например - парцели ли, какво ли, Какво в министерствата - освен държавните поръчки, Какво в КАт и т. н. Тази жена си е извършвала услуга на абонати - има си право, в нейната сфера си е, Да не говорим "висшите ни политици" какво продават.

Продава това което има. Какво друго може да продаде?

Така е, сума ти професионалисти уволниха и съкратиха от БНА и МВР /особено от първите/, а на тази длъжност ще ми слагат някаква си пикла, дето я назначили в системата 2010 г. Там трябва да са служители с 15-20 г. стаж. А бе туй МВР няма ли отели за вътр. информация, както ВКР в армията.

Подкрепям. Ама това не се случи само в БАН и МВР, това се случи в цялото управление на държавата, в цялата държавна администрация. Уволниха всичко кадърно, за да не се чувстват тъпи и станаха самоуки, кой както си знае, който кадърен не уволниха, той сам си тръгна.

Айди, бие?!! Тази е "първия и единствен държавен служител, който се възползва от служебното си положение, нарушава Закона и работи с роднините си или е назначен от тях" - разбираш ли .... Намигам.

Бравооооо, един шпионин по - малко..... останаха ОСТАНАЛИТЕ!

...следва да се извади списъкът с абонатите моля ,та да видиме... КОЙ...,КОЙ...,КОЙ....!

Следва да не се вкарваш във филми. Кой списък ти трябва. Този на тайните служби, с имената на подслушваните. Веднага ти го вадим. Ще ти изпратим сметката по пощенски гълъб.

Задълженията на Първанова временно поемам аз до намиране на заместник по обслужването.

Нормално е да получи поне 10 г затвор за дестабилизиране на държавата, защото това е правила. Само че няма да получи, защото държавата я няма.

"Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов заяви, че Първанова е информирала срещу тарифа от 500 до 3000 лева лица, които са искали да знаят дали ги подслушват. Те били на по-високо социално ниво от улични дилъри. " Тарифата е добра особенно ако всеки ден трябва да проверяваш дали си подслушван, това автоматично те изтрелва нагоре в класацията клошар, бездомник уличен дилър, квартален дилър и така нататък.

Къртицата..

Явно е присвоявала от средствата и недоволните просто я остраняват или пазара се преустройва с нови "нейзвестни" никуму лица !

Другари. Няма нужда да се страхувате. Срещу малка сума, всеки от вас ще знае дали е подслушван или не! На това казавам аз Експертна работа.

Правете си изводите какво цари в държавата, след като като терориста от ДПС Хафъзов държи заплашителна реч от трибуната на Парламента ,а редови служителки на ДАНС продават класифицирана информация като от сергия на пазара. Има ли държава, има ли България ? Не ми отговаряйте, виждам отговора.

Бг-народ издържа ---държавни престъпници!

По колко е давала ,на шефЪТ си. И началниците са знаели ,...ЯТАЦИ СА ! --''ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ,.....ДА КРАДЕМ И ЗЛОУПОТРЕБЯВАМЕ ,ДОКАТО НИ ХВАНАТ ''. ТОВА Е МОТОТО НА ВСИЧКИ Бг-ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ ---25г. Затова и ВСИЧКИ ДОКЛАДИ от ЕК на ЕС за България започват със: 1/СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,НА ----ВСИЧКИ НИВА---- Някой има ли, друго мнение ?

АЛО, ОВЧЕВ, СЕГА КАКВО ПРАВИМ??? ТАЯ КОМУНИСТКА, ЗАБИ ОЩЕ ЕДИН ПИРОН В КОВЧЕГА НА ДСП-ДПС- АТАКА.ТАКА ЩЕ Е ДО КАТО другари С ЧЕРВЕНИ БИЛЕТИ СА НА ВЛАСТ.

Миска-МАСКАРАД ....

Кико

На нас ни се сика да видим списък с тези, които са й били клиенти. Да видим, кои се притесняват от подслушване. Сигурно има и други с подобен бизнес.

да ме подслушват колкото искат, аз и една стотинка няма да дам, за да го научавам със сигурност. А женицата си е намерила пазрна ниша, а сигурно е и "парашутистка" в новата служба, а и контролът я го има, я го няма...българска работа!

Браво бре ,затова ли им плащаме ? Държавна заплата + частно =10-20 хиляди лЪвЪ!

Виновен е демагога Йовчев който обрече държавата на безстопанственост и безконтролност. Щом е допуснато една служителйка да си прави каквото поиска, смятайте какво цари в ДАНС и МВР.

Голям си шегаджия! Йовчев ти виновен, щото до сега в МВР-то всичко по мед и масло и всичко в интерес на държавата и обществото!!!

Ами Йовчев та. Кой друг? Нали Цветанов е подсъдим по същия параграф - "Неупражняване контрол върху служителите си и уронване престижа на ведомството". Това по-различно ли е?

Остави ти тази песен любовна: щото до сега и ....... Важното е сега какво и как е, тук и сега !!!

Ало, Цацата, сега ще повдигнеш ли обвинение на Писанчев, че не е упражнил контрол, или си главен прокурор на костинбродско повикване

Защо бе другарю Йовчев или пак виновни са Борисов и Цветанов а бе МАНИПУЛАТОРИ и НЕКАДЪРНИЦИ!

Ами, че те, ами, кой или кои, други, да са виновни ? Аз ли, ние ли ?