Коментари - Спешна среща за бежанците, армията в готовност | Днес.dir.bg

Спешна среща за бежанците, армията в готовност

Премиерът, министрите на финансите и на вътрешните работи, заедно с председателя на Агенцията по бежанците обсъдиха спешни мерки срещу бежанския поток.

Обратно в новината

Коментари - Спешна среща за бежанците, армията в готовност | Днес.dir.bg

Коментари

Събирайте ловните дружинки, то армия няма...

Армията е готова ? За какво е готова ? Да не би да потушава народни бунтове , за каквото тренираха заедно със САЩианските части тук ?

Каква ти армия?! Вече нямаме толкова армия, че да ни опази.Ама нали това беше целта и я ликвидираха до минимум...

Незабавно да се дислоцира армията по сръбско македонската и по турската граница и да се стреля при опити за преминаване на границата от арабско африканските пълчища! Разберете, трябва да се прекрати незабавно така нареченот "хуманно отношение към мигрантите". Продължаването на тази глупава политика ще доведе до изключително тежки последици за Европа и за България в часност. Веднъж влезнали, няма повече отърваване от тази напаст. Следва разпадане на европейския съюз. А всъщност войните в Сирия и Авганистан се предизвикват и водят от САЩ и Русия. Защо се насочват бежанските вълни към Европа, а не към САЩ и към Русия или Китай. Толерантноста е слабост. Трябват жестоки мерки от армия ищ полиция за недопускане в България на тази чума.

Тая ли прецъфтяла пиарка ще ни оправи,или невлизащия да си излежи присъдата осъден престъпник,или същество на което баща му е казвал,че е прост?

като ти бил скучен денят четеш форуми. Ама ти не само четеш, но и пишеш. Много си зле, щом сутрин в пет и полина ти е скучен денят. Не си си взел хапчетата май.

какво са РЕШИЛИ на това съвещание. Не какво са ОБСЪЖДАЛИ. То и ние тук обсъждаме. Министерката казала, че всичко е НОРМАЛНО. АМА НОРМАЛНОТО ПРИЕМАНЕ НА МЛАДИ ЗДРАВИ МЪЖЕ КАПКА ПО КАПКА СТАВА НЕ ВИР, А ЯЗОВИР. Единствено спасение - армията каквато и да е тя да ни пази границата. Нали е непрексосновена. Нали това ѝ е задължението - да ни пази от нашественици.

не го виждам и чувам Волен, кажи ми каде изказа мнение, написа нещо моля те! И той си трае като Путин, щото това му отърва, това ще съсипе Европа - той това ѝ иска. Верн ходи на воаяжи по Ревиерата, но то е друг въпрос.

Винаги се забавлявам с коментиращите тук! Като ми е скучен деня,влизам и чета коментари!Всеки в тази държава разбира от всичко-политика,спорт и т.н. Първо Армията не пази границата! МВР се грижи за това! Второ тези дето много разбират и разправят че военните били шапкари,шкембета и какви ли още не,може би не знаят че когато течеше войната в Македония, части от Българската армия бяха пратени да охраняват границата! Стояха там повече от месец! Тук само на приказки сте силни, ттова е!

Точно тук е мястото за приказки - който желае изразява мнение.Който може - чете и коментира.И е съвсем нормално тези мнения да са различни и да има спорови.Не виждам нищо лошо в това.Друг е въпроса че има и глупаци във форума, но това е живота.

Щом в пет и половина се забавляваш четейки коментарии, в понеделник потърси домашния си лекар за съвет.

А допускаш ли че може да не съм в същия часови пояс?! Такива са повечето в БГ! Само черно и бяло!

Решението на преоблема е много просто и евтино даже: да се залее цялата граница на юг до 1 км навътре със свинска тор и карантии от заклани прасета. Тогава богопомазаните ще се счетат за омърсени и няма да посмея да припарят. Така в Лайпциг едни местни хитреци оскверниха парцел в града като забиха отрязани свински глави на 4 му ъгъла на колове. Той беше предвиден за строеж на джамия но нахалите се разкараха... Те не пистъпват омърсена територия..

Нали се подигравахте на ония от АТАКА? Нали това не беше нещо което крие опасности?Защо сега се разбързахте? А колко лесно щеше да е ако бяхте предвидливи като Волен и като него да разбирате международната политика....

За кой Волен става дума - онзи със "златния" пръст ли?

Бъчварова ,сега вземи и прочети това ,което си говорила и дано разбереш какви простотии ръсиш непрекъснато !

Абе я ми кажете следното: ако някой от нас вземе че се пише бежанец и хване пътя към арапско?! А? Как ще го приемат - кат се цопне в някой техен град ... ше го метнат в пустинята да разкарва камилите, че даже и ше го на....бат. Фанали пътя към европа, що не хванат към русия, към индия... а?

Българи, осъзнайте се, не помагайте на т.нар. бежанци. Повечето от тях не са никакви бежанци и идват в Европа само с две цели: да източват социалните системи на европейските държави и да ги ислямизират. Не ги гледайте, че търсят съжаление, показвайки купища малки деца, и твърдят, че са безопасни, защото какво може да ви направи една жена или едно дете. Кой знае дали сред някоя от жените или някое от децата не е атентаторът, който утре ще се взриви я на Женския пазар, я в метрото, я в някое училище, университет или болница и ще избие куп народ. А и помислете си вие колко пъти сте имали нужда от помощ през последните 25 години, колко пъти не са ви стигали левчетата да си напазарувате, да си платите сметките, да се качите в градския транспорт. Някой да ви е помогнал? Да е решил да ви дава по хиляда лева на месец по този повод? Нищо подобно. Борили сте се и се борите сами. Имате по едно дете, защото не искате да обричате повече на мизерия. За вашето дете няма нищо, а техните сюрии чавета има. От вътрешен човек в един от лагерите знам, че там зимата е едва ли не 50 градуса, жега, а вие нямате пари да си платите парното. На някого да му пука? Помислете си и друго: дали те биха ви помогнали. Та те не си помагат помежду си. Това, че изхвърлят християните от борда, е предупреждение какво ни чака. Звучи расистко? Може би. Но и тяхното отношение към нас е същото, обаче... ние сме си у дома и имаме право да не отваряме вратата на нежелани гости. И последно: България никога не е била империя, никога не ги е завладявала и ограбвала. Българите не им дължим нищо.

което си написал е 100% лъжа,но като виц става,иначе няма нищо общо с истината

"Сетила се Мара " ! Какво правят тези военни по цял ден в казармите ? Не е ли тяхно задължение да пазят държавните граници ??????? Иначе големи заплатки,ранно пенсиониране,20 заплати ,първа категория и искат още............

ако продължава това нашествие войната е неизбежа- тези ще станат агресивни и ще почнат да ни нападат,ще режат глави и ще се настаняват в нашите къщи,вижте ги каква сган са на клипчето от границата в Македония,ако имаха оръжие щяха да избият всичко по пътя си

Това е хибридна война водена от САЩ,Израел и Турция срещу Европа,всеки така наречен "бежанец" е бойна единица-терористична клетка със закъснение.Отначало се прехвърля личният състав на бъдещите армии,а после идва командният състав и готово

на шлеповете и в Америка или на влака и в Франция и Италия! Ето до какво доведе арабската пролет финансирана и дирижирана от ЦРУ и американските юдеи!

стар човек съм, бил съм на две-три годинки през черното фашистко минало, но майка ми разказваше, че и за най-низшия офицерски състав е било ЗАКОН, те да бъдат стройни, високи, слаби. Както и когато са се женили са проверявали потеклото на булката. И това ако не е било дискриминация.

То и армия ли имало? Аз друго освен дебелогъзи шапкари, които имитират дейност и колко са велики друго не съм виждал, като целта им е да го добутат до пенсия и да вземат 20 заплати на куп, че после да се правят на още по=велики. А истината е, че са тъпи, некадърни, мързеливци с големи шкембета, които не могат да минат и 200 метра пеша, а трябва да се возят, за предпочитане на служебен автомобил. С една дума - ШАПКАР.

Честито нахлуване на ИДИЛ в толерантна Европа.Всяко талибанско семейство е с 5 деца приблизително,познайте след 50 години в България колко ще бъдат след като се знае че българката ражда по едно.

Простата метка е, че са влезли около милион в Европа. След 15 г. ще са 7-8 милиона, а след 30 - поне 50 милиона. а Европа в момента е 700 милиона и намалява. Другият въпрос е що като са бежанци искат да си пренесат циганията тук. Като си бежанец или живееш по правилата където си отишъл или си стоиш в кочината. Що трябва да търпим да правят тяхната кочина тук. Ние къде да емигрираме?

Да пускаш тези в държавата си е все едно да пуснеш орда ромове в дома си. Първо ще ти опоскат хладилника. После ще разчекнат жена ти и дъщеря ти. След това ще ти резнат тиквата върху раменете. Накрая ще изкъртят и окрадат всичко, което може, и ще потърсят друг гостоприемен глупак.

След като не успя вноса на мюсюлмани-терористи под носа на американската база от Косово, в Македония ще започне гражданска война чрез мюсюлманите-"бежанци".

нямало миграционен натиск, повече от обичайния? а какъв е обичайния, моме? Как пъ един не излезе да каже с цифри колко души са влезли...официално плюс оценка за неофициално влезлите? Ние сами да си преценим има или няма натиск? Стига с тези локуми

прокуратурата?! Русенският районен съд осъди чешки гражданин за каналджийство през българската граница на чужденци от Близкия изток на 17 месеца затвор и глоба от 1500 лева. Това съобщиха от Гранична полиция и съдебната институция. Чехът е с разрешително за временно пребиваване в България. През февруари тази година той е направил опит да преведе 44 души - 38 сирийци и шестима иракчани изввън страната. Чужденците, предимно жени и деца, са били укрити между палети с ябълки в полуремарке на товарен автомобил. Чехът се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата. Мен ме интерисува отнето ли му е правото ЗАВИНАГИ да пребивава в България, защото така всеки временно пребиваващ се превръща в печелбар-трафикант!!!

тая мека китка, къде се е покрила? Да не е по любов?!

какви 5 лева? Тая изобщо знае ли на кое министерство е турена отгоре?!? Неква тетка, удобния бушон, аман от ненормалници на важни постове

Ми да, сега всичко ни е наред, защото на власт са "правилните" хора - и с оградата няма проблеми, и центровете работят перфектно, и пари има колкото щеш, и преводачи, та как няма да се справим с бежанците.

Още ли не разбирате че това е един вид нападение, а не просто бежанци, забравихте ли бунтовете в Париж и после "Шарли ебдо", това което ни чака ще бъде още по-страшно, за това нашествие се говереше още преди 30 години като нещо гибелно за Европа.

АРМИЯТА Е !!! ДЛЪЖНА ДА ПАЗИ !!! ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ И ДА БИЕ ПО КРАТУНИТЕ С ГОЛЯМ КАЛИБЪР НЕКАНЕНИТЕ ,,ГОСТИ,, ..НАРЕЧЕНИ БЕЖАНЦИ!!!

Бежанци ли?!.... ТОВА Е ЕДНА НАХАЛНА НАПАСТ , ТЕРОРИСТИ И ФАНАТИЦИ , КОИТО ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ СВОЯТА ШИБАНА РЕЛИГИЯ И ,,КУЛТУРА,, НА ЕВРОПА !!! ТОВА СА КЪРЛЕЖИ, ПАРАЗИТИ , КОИТО ДОСЪСИПВАТ И БЕЗ ТОВА ИЗТОЩЕНАТА СОЦИАЛНА СИСТЕМА В ЕВРОПА. ТЕЗИ МЯСТО МЕЖДУ НАС НЯМАТ ...ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ МЮСУЛМАНСКИТЕ СТРАНИ И ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТ!!!

Спешна среща за бежанците, армията в готовност, раздали са им вили и брадви и на пост, да вардят мюсляците да не щъкат насам - натам};-))))

Трябва и срещу вас, руснаците, да приложат същите мерки, че и вие налазихте България и нямате намерение да се махнете.

Руснаците идват в България с парите си, а не като просяци!!! Тва да не си ти с мотиката през рамо да се влачиш по евронивята..

Не мога да повярвам-армията МОЖЕ да пази....А това не е ли задължение на тая армия,да пази!Ама то па и една армия имаме....

Ти имаш биполярно разтройство! 18 годишните решили и направили съоръженията по границата!Ей така,от обикновен ентусиазъм и със собствени средства! Скорцени,ти си просто глупак! Точно тия ,които плюеш-комунистите,те направиха тези съоръжения-като ръководство,като планиране,като осигуряване на ресурси.И за твое сведение,там освен войници,имаше и офицери,сержанти и старшини,също и волнонаемни,чийто живот премина на границата! Що се отнася за разрушаването-не лъжи и не преписвай вината на други!Типичен седесурски манталитет-да ограбиш,да окрадеш.да съсипеш и накрая да обвиниш комунистите,които са го построили!Нали вие крещехте по площадите ,че не било хуманно да има граничари,че с кльоновете сме се оградили от" свободния и демократичен свят"?Да имах начин ,сега щях да ви пратя да пазите границата от чалмите ,та да ви пукат задниците от зор!

ми тя оная граница пазеше ние да не излизаме , а не да не влезе някой ! то желаещи нямаше ! както и сега никой не напъва да влиза в путиландия

Личи си, че не си я помирисвал. Но тези думички, написани от теб или друг се срещат многократно. Стигат ли за боза?

; Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението. Русия ни е помагала и в бъдеще ще ни помага. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте отношенията с Русия!; Не си затваряйте вратата към Русия! Русия е входната и изходната врата на България.; Животът в България ще се подобри, когато се опрем на Русия. Този държавник, който стопли отношенията с Русия, той ще изведе България.- Баба Ванга

Това тъпата ти баба Ванга едва ли някога го е казвала. Тая шарлатанка доколкото знам се е занимавала с лични съдби, а не със световна геополитика.

какво искаш да ти каже,естествено,че за русия ще дърпа,затова и я толерираха толкова тази вещица,интересът е ключа

. ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........

Тепърва има да става страшно, освен ако европейската популация не се превърне в отговорно мислещи европейци, загрижени за своя континент. Обаче не - насъскват ни срещу Русия, защото както ни внушават, главно Русия е тръгнала да заплашва Европа. А американски танкове идат ли, идат и остават, та да не би да се опомнят европейците и да се хванат за сопите. Двойно окупиран континент - от една страна - американци, от друга - мюсюлмански пълчища.

много точно казано, двойно окупирана е Европа. И я предават отвътре - Меркел, Оланд, Юнкер. Тези са за затвора!

ще повторя смисъла на предното си съобщение ,но с думи нежни за ....ушички белоснежни на Цензура (с уважение)- "ЛОЗЕТО ИСКА МОТИКА ,А НЕ МОЛИТВА" .Кой разбрал, разбрал другите са политиците.

и си копат лозето /парите/

"Полицията (на Македония) позволи на стотина души ("уязвима категория"), главно семейства с деца и бременни жени, да прекосят границата." През последните 24 часа само 181 мигранти са били регистрирани, по данни на македонското правителство Братчеди, ами останалите ? От коя категория са? Нещо не ги харесахте ли? Не ви ли е жал, че от два дни чакат от гръцката страна на границата. Да знаете, че щом на вас не са харесали и на нас няма да харесат, защото вкусовете са ни еднакви :) Разкарайте ги нанякъде :)

Всичко е за пари и кой какво ще открадне !!!!!!!А за нас остава изчезване на българското население ,спин,ебола,антракс,брукселоза все болести забравени при гния социализъм когато България имаше граници!!!!!

А къде е Министъра на отбраната?????

или се забавлява с помощничката си

ОТГОВОРЪТ НА ТЕЗИ МОЛБИ ЗА УБЕЖИЩЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДИН: НЕ ! НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ " НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО С КУНЕВА,ЧЕХЛЬО,ПАСИ,КРИСТАЛИНА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КРЕСЛАТА И ОТ СТРАНАТА. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Смяна на населението както иска Бараката няма да има! Е па нема-каза шопът.

Кльонът, заставите, вишките, пикетите телефонните комуникации, всичко това бе изградено с реките от пот и кръв на стотици хиляди 18 годишни войници, а не от комунистическата сган. Комунистите /ген. Атанас Семерджиев/ демонтираха кльона и унищожиха елитните Гранични войски. Комуниста Костов унищожи това, което бе останало от тях. Комуниста освен да унищожи или съсипе нещо изградено от друг, друго не може.

но тази сган която сега подържаш ги разруши да взима евро пари за нови огради помощи ех не вдяваш Т.Живков

Ама той не поддържа тая сган, поддържаш я ти! Защото явно не разбираш, че и тая, и оная сган са все от едно котило - Българска Комунистическа Партия! Не си ли наясно, че и до днес ни управляват бившите комуноиди и техните копИлета и марионетки?

Абе пич, ти да не си на 5? Има ли нещо което да е изградено без нечия пот и кръв. По онова време, комунистическото, имаше гранични войски които стреляха по всичко дето шава. Ако и сега ги имаше, нямаше да има бежански проблем.

STIGA WE4E

БЧК ЩЕ ПЛАЩА КВАРТИРИТЕ НА БЕЖАНЦИ: може да е бил в лагера в Харманли, но ако иска да живее в София, не може да го спрем и ще му плащаме наема Български Червен кръст ще плаща за близо година наема на бежанците със статут, стига те да излязат на външни адреси. Такова споразумение са сключили Държавната агенция за бежанците и БЧК на 22 юли тази година. Споразумението още не е изчистено в детайли, съобщи Минка Мечеринкова, началник на хасковския клон на БЧК. Звеното реално ще осъществява стиковката с двата лагера в региона Харманли и Пъстрогор. Основната идея е БЧК ще плаща наемите до юни 2016 година в този град, в който пожелае да се засели чужденецът с получен статут на бежанец. Той може да е бил в лагера в Харманли, но ако иска да живее в София, не може да го спрем и ще му плащаме наема изясни Мечеринкова. Не е ясно обаче по колко пари ще се отпускат на човек дали пълния наем или някаква сума, над която бежанецът ще си доплаща сам. Иначе всеки от тях ще наема мезонет, под сурдинка коментираха редови служители от БЧК. Този детайл по споразумението обаче още не е уточнен. Знае се само, че парите са европейски. Това са 1 350 000 лева, отпускани от ЕК на България във връзка със спешни мерки по поемането на бежанския натиск по външната граница на ЕС, каквато се явява границата на България.

И какво общо има БЧК с еврото от ЕС? Нали има цяла Агенция !!!! Докато не се качат на клона разни маймуни и щипнат от парите, няма да мирясат! Кой ще им даде квартира под наем?! Те ще се заселят 100 маймуни и ще съборят имота!

СТИГА С ТЕЗИ ПРОВОКАЦИИ,КАКВИ КВАРТИРИ ,КАКВИ НАЕМИ?? НИКОЙ НЕ ГИ ЩЕ АРАБИТЕ-ДЕПОРТАЦИЯ, ДЕПОРТАЦИЯ -ДЕПОРТАЦИЯ. БЧК МОЖЕ ДА ИМ ДАДЕ ХРАНА ЗА ТРИ ДНИ И ЧАО. В ГЪРЦИЯ САМО ДА ВИДЯТ АРАБИН НА УЛИЦАТА И САМИТЕ ПОЛИЦАИ ГО СПУКВАТ ОТ БОЙ,В МАКЕТО Е СЪЩОТО...

Да вдигнат висока ЗДРАЯВА ограда Да е пазят военни.Ако трябва да се променят закони да може да ги връщат.

Формирайте си местни групи за опазване на реда. Казано по чужбински "нейбърхуд уоч". Никой не може да ви спре, даже би следвало да ви похвалят. Не е ясно в сектор сигурност какво въобще работи и за кого.

За срещата министър Румяна Бъчварова посочи, че примерът бил поканен спонтанно, а той откликнал. Темата за отпускането на повече средства не била коментирана, посочи Бъчварова. Присъствието на Владислав Горанов тя определи като добър подход.

първо заем за тецовете после за бежанците....Взимаме нов заем заради американските централи Спасяват енергетиката със заем Към 34те милиарда с които ни загробиха, искат да прибави още 1,5 млрд. В момента Българският енергиен холдинг подготвя документите във връзка с обявата на избор на банка или банки, които да осигурят кредитния ресурс за издължаване на Националната електрическа компания към американските централи в Маришкия басейн. Колко струва издръжката на един бежанец колко 10 бабки

Дигнаха ли оградата,че беше паднала?

Коментари - Спешна среща за бежанците, армията в готовност | Днес.dir.bg

Спешна среща за бежанците, армията в готовност

Премиерът, министрите на финансите и на вътрешните работи, заедно с председателя на Агенцията по бежанците обсъдиха спешни мерки срещу бежанския поток.

Обратно в новината

Коментари - Спешна среща за бежанците, армията в готовност | Днес.dir.bg

Коментари

Събирайте ловните дружинки, то армия няма...

Армията е готова ? За какво е готова ? Да не би да потушава народни бунтове , за каквото тренираха заедно със САЩианските части тук ?

Каква ти армия?! Вече нямаме толкова армия, че да ни опази.Ама нали това беше целта и я ликвидираха до минимум...

Незабавно да се дислоцира армията по сръбско македонската и по турската граница и да се стреля при опити за преминаване на границата от арабско африканските пълчища! Разберете, трябва да се прекрати незабавно така нареченот "хуманно отношение към мигрантите". Продължаването на тази глупава политика ще доведе до изключително тежки последици за Европа и за България в часност. Веднъж влезнали, няма повече отърваване от тази напаст. Следва разпадане на европейския съюз. А всъщност войните в Сирия и Авганистан се предизвикват и водят от САЩ и Русия. Защо се насочват бежанските вълни към Европа, а не към САЩ и към Русия или Китай. Толерантноста е слабост. Трябват жестоки мерки от армия ищ полиция за недопускане в България на тази чума.

Тая ли прецъфтяла пиарка ще ни оправи,или невлизащия да си излежи присъдата осъден престъпник,или същество на което баща му е казвал,че е прост?

като ти бил скучен денят четеш форуми. Ама ти не само четеш, но и пишеш. Много си зле, щом сутрин в пет и полина ти е скучен денят. Не си си взел хапчетата май.

какво са РЕШИЛИ на това съвещание. Не какво са ОБСЪЖДАЛИ. То и ние тук обсъждаме. Министерката казала, че всичко е НОРМАЛНО. АМА НОРМАЛНОТО ПРИЕМАНЕ НА МЛАДИ ЗДРАВИ МЪЖЕ КАПКА ПО КАПКА СТАВА НЕ ВИР, А ЯЗОВИР. Единствено спасение - армията каквато и да е тя да ни пази границата. Нали е непрексосновена. Нали това ѝ е задължението - да ни пази от нашественици.

не го виждам и чувам Волен, кажи ми каде изказа мнение, написа нещо моля те! И той си трае като Путин, щото това му отърва, това ще съсипе Европа - той това ѝ иска. Верн ходи на воаяжи по Ревиерата, но то е друг въпрос.

Винаги се забавлявам с коментиращите тук! Като ми е скучен деня,влизам и чета коментари!Всеки в тази държава разбира от всичко-политика,спорт и т.н. Първо Армията не пази границата! МВР се грижи за това! Второ тези дето много разбират и разправят че военните били шапкари,шкембета и какви ли още не,може би не знаят че когато течеше войната в Македония, части от Българската армия бяха пратени да охраняват границата! Стояха там повече от месец! Тук само на приказки сте силни, ттова е!

Точно тук е мястото за приказки - който желае изразява мнение.Който може - чете и коментира.И е съвсем нормално тези мнения да са различни и да има спорови.Не виждам нищо лошо в това.Друг е въпроса че има и глупаци във форума, но това е живота.

Щом в пет и половина се забавляваш четейки коментарии, в понеделник потърси домашния си лекар за съвет.

А допускаш ли че може да не съм в същия часови пояс?! Такива са повечето в БГ! Само черно и бяло!

Решението на преоблема е много просто и евтино даже: да се залее цялата граница на юг до 1 км навътре със свинска тор и карантии от заклани прасета. Тогава богопомазаните ще се счетат за омърсени и няма да посмея да припарят. Така в Лайпциг едни местни хитреци оскверниха парцел в града като забиха отрязани свински глави на 4 му ъгъла на колове. Той беше предвиден за строеж на джамия но нахалите се разкараха... Те не пистъпват омърсена територия..

Нали се подигравахте на ония от АТАКА? Нали това не беше нещо което крие опасности?Защо сега се разбързахте? А колко лесно щеше да е ако бяхте предвидливи като Волен и като него да разбирате международната политика....

За кой Волен става дума - онзи със "златния" пръст ли?

Бъчварова ,сега вземи и прочети това ,което си говорила и дано разбереш какви простотии ръсиш непрекъснато !

Абе я ми кажете следното: ако някой от нас вземе че се пише бежанец и хване пътя към арапско?! А? Как ще го приемат - кат се цопне в някой техен град ... ше го метнат в пустинята да разкарва камилите, че даже и ше го на....бат. Фанали пътя към европа, що не хванат към русия, към индия... а?

Българи, осъзнайте се, не помагайте на т.нар. бежанци. Повечето от тях не са никакви бежанци и идват в Европа само с две цели: да източват социалните системи на европейските държави и да ги ислямизират. Не ги гледайте, че търсят съжаление, показвайки купища малки деца, и твърдят, че са безопасни, защото какво може да ви направи една жена или едно дете. Кой знае дали сред някоя от жените или някое от децата не е атентаторът, който утре ще се взриви я на Женския пазар, я в метрото, я в някое училище, университет или болница и ще избие куп народ. А и помислете си вие колко пъти сте имали нужда от помощ през последните 25 години, колко пъти не са ви стигали левчетата да си напазарувате, да си платите сметките, да се качите в градския транспорт. Някой да ви е помогнал? Да е решил да ви дава по хиляда лева на месец по този повод? Нищо подобно. Борили сте се и се борите сами. Имате по едно дете, защото не искате да обричате повече на мизерия. За вашето дете няма нищо, а техните сюрии чавета има. От вътрешен човек в един от лагерите знам, че там зимата е едва ли не 50 градуса, жега, а вие нямате пари да си платите парното. На някого да му пука? Помислете си и друго: дали те биха ви помогнали. Та те не си помагат помежду си. Това, че изхвърлят християните от борда, е предупреждение какво ни чака. Звучи расистко? Може би. Но и тяхното отношение към нас е същото, обаче... ние сме си у дома и имаме право да не отваряме вратата на нежелани гости. И последно: България никога не е била империя, никога не ги е завладявала и ограбвала. Българите не им дължим нищо.

което си написал е 100% лъжа,но като виц става,иначе няма нищо общо с истината

"Сетила се Мара " ! Какво правят тези военни по цял ден в казармите ? Не е ли тяхно задължение да пазят държавните граници ??????? Иначе големи заплатки,ранно пенсиониране,20 заплати ,първа категория и искат още............

ако продължава това нашествие войната е неизбежа- тези ще станат агресивни и ще почнат да ни нападат,ще режат глави и ще се настаняват в нашите къщи,вижте ги каква сган са на клипчето от границата в Македония,ако имаха оръжие щяха да избият всичко по пътя си

Това е хибридна война водена от САЩ,Израел и Турция срещу Европа,всеки така наречен "бежанец" е бойна единица-терористична клетка със закъснение.Отначало се прехвърля личният състав на бъдещите армии,а после идва командният състав и готово

на шлеповете и в Америка или на влака и в Франция и Италия! Ето до какво доведе арабската пролет финансирана и дирижирана от ЦРУ и американските юдеи!

стар човек съм, бил съм на две-три годинки през черното фашистко минало, но майка ми разказваше, че и за най-низшия офицерски състав е било ЗАКОН, те да бъдат стройни, високи, слаби. Както и когато са се женили са проверявали потеклото на булката. И това ако не е било дискриминация.

То и армия ли имало? Аз друго освен дебелогъзи шапкари, които имитират дейност и колко са велики друго не съм виждал, като целта им е да го добутат до пенсия и да вземат 20 заплати на куп, че после да се правят на още по=велики. А истината е, че са тъпи, некадърни, мързеливци с големи шкембета, които не могат да минат и 200 метра пеша, а трябва да се возят, за предпочитане на служебен автомобил. С една дума - ШАПКАР.

Честито нахлуване на ИДИЛ в толерантна Европа.Всяко талибанско семейство е с 5 деца приблизително,познайте след 50 години в България колко ще бъдат след като се знае че българката ражда по едно.

Простата метка е, че са влезли около милион в Европа. След 15 г. ще са 7-8 милиона, а след 30 - поне 50 милиона. а Европа в момента е 700 милиона и намалява. Другият въпрос е що като са бежанци искат да си пренесат циганията тук. Като си бежанец или живееш по правилата където си отишъл или си стоиш в кочината. Що трябва да търпим да правят тяхната кочина тук. Ние къде да емигрираме?

Да пускаш тези в държавата си е все едно да пуснеш орда ромове в дома си. Първо ще ти опоскат хладилника. После ще разчекнат жена ти и дъщеря ти. След това ще ти резнат тиквата върху раменете. Накрая ще изкъртят и окрадат всичко, което може, и ще потърсят друг гостоприемен глупак.

След като не успя вноса на мюсюлмани-терористи под носа на американската база от Косово, в Македония ще започне гражданска война чрез мюсюлманите-"бежанци".

нямало миграционен натиск, повече от обичайния? а какъв е обичайния, моме? Как пъ един не излезе да каже с цифри колко души са влезли...официално плюс оценка за неофициално влезлите? Ние сами да си преценим има или няма натиск? Стига с тези локуми

прокуратурата?! Русенският районен съд осъди чешки гражданин за каналджийство през българската граница на чужденци от Близкия изток на 17 месеца затвор и глоба от 1500 лева. Това съобщиха от Гранична полиция и съдебната институция. Чехът е с разрешително за временно пребиваване в България. През февруари тази година той е направил опит да преведе 44 души - 38 сирийци и шестима иракчани изввън страната. Чужденците, предимно жени и деца, са били укрити между палети с ябълки в полуремарке на товарен автомобил. Чехът се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата. Мен ме интерисува отнето ли му е правото ЗАВИНАГИ да пребивава в България, защото така всеки временно пребиваващ се превръща в печелбар-трафикант!!!

тая мека китка, къде се е покрила? Да не е по любов?!

какви 5 лева? Тая изобщо знае ли на кое министерство е турена отгоре?!? Неква тетка, удобния бушон, аман от ненормалници на важни постове

Ми да, сега всичко ни е наред, защото на власт са "правилните" хора - и с оградата няма проблеми, и центровете работят перфектно, и пари има колкото щеш, и преводачи, та как няма да се справим с бежанците.

Още ли не разбирате че това е един вид нападение, а не просто бежанци, забравихте ли бунтовете в Париж и после "Шарли ебдо", това което ни чака ще бъде още по-страшно, за това нашествие се говереше още преди 30 години като нещо гибелно за Европа.

АРМИЯТА Е !!! ДЛЪЖНА ДА ПАЗИ !!! ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ И ДА БИЕ ПО КРАТУНИТЕ С ГОЛЯМ КАЛИБЪР НЕКАНЕНИТЕ ,,ГОСТИ,, ..НАРЕЧЕНИ БЕЖАНЦИ!!!

Бежанци ли?!.... ТОВА Е ЕДНА НАХАЛНА НАПАСТ , ТЕРОРИСТИ И ФАНАТИЦИ , КОИТО ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ СВОЯТА ШИБАНА РЕЛИГИЯ И ,,КУЛТУРА,, НА ЕВРОПА !!! ТОВА СА КЪРЛЕЖИ, ПАРАЗИТИ , КОИТО ДОСЪСИПВАТ И БЕЗ ТОВА ИЗТОЩЕНАТА СОЦИАЛНА СИСТЕМА В ЕВРОПА. ТЕЗИ МЯСТО МЕЖДУ НАС НЯМАТ ...ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ МЮСУЛМАНСКИТЕ СТРАНИ И ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТ!!!

Спешна среща за бежанците, армията в готовност, раздали са им вили и брадви и на пост, да вардят мюсляците да не щъкат насам - натам};-))))

Трябва и срещу вас, руснаците, да приложат същите мерки, че и вие налазихте България и нямате намерение да се махнете.

Руснаците идват в България с парите си, а не като просяци!!! Тва да не си ти с мотиката през рамо да се влачиш по евронивята..

Не мога да повярвам-армията МОЖЕ да пази....А това не е ли задължение на тая армия,да пази!Ама то па и една армия имаме....

Ти имаш биполярно разтройство! 18 годишните решили и направили съоръженията по границата!Ей така,от обикновен ентусиазъм и със собствени средства! Скорцени,ти си просто глупак! Точно тия ,които плюеш-комунистите,те направиха тези съоръжения-като ръководство,като планиране,като осигуряване на ресурси.И за твое сведение,там освен войници,имаше и офицери,сержанти и старшини,също и волнонаемни,чийто живот премина на границата! Що се отнася за разрушаването-не лъжи и не преписвай вината на други!Типичен седесурски манталитет-да ограбиш,да окрадеш.да съсипеш и накрая да обвиниш комунистите,които са го построили!Нали вие крещехте по площадите ,че не било хуманно да има граничари,че с кльоновете сме се оградили от" свободния и демократичен свят"?Да имах начин ,сега щях да ви пратя да пазите границата от чалмите ,та да ви пукат задниците от зор!

ми тя оная граница пазеше ние да не излизаме , а не да не влезе някой ! то желаещи нямаше ! както и сега никой не напъва да влиза в путиландия

Личи си, че не си я помирисвал. Но тези думички, написани от теб или друг се срещат многократно. Стигат ли за боза?

; Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението. Русия ни е помагала и в бъдеще ще ни помага. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте отношенията с Русия!; Не си затваряйте вратата към Русия! Русия е входната и изходната врата на България.; Животът в България ще се подобри, когато се опрем на Русия. Този държавник, който стопли отношенията с Русия, той ще изведе България.- Баба Ванга

Това тъпата ти баба Ванга едва ли някога го е казвала. Тая шарлатанка доколкото знам се е занимавала с лични съдби, а не със световна геополитика.

какво искаш да ти каже,естествено,че за русия ще дърпа,затова и я толерираха толкова тази вещица,интересът е ключа

. ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........

Тепърва има да става страшно, освен ако европейската популация не се превърне в отговорно мислещи европейци, загрижени за своя континент. Обаче не - насъскват ни срещу Русия, защото както ни внушават, главно Русия е тръгнала да заплашва Европа. А американски танкове идат ли, идат и остават, та да не би да се опомнят европейците и да се хванат за сопите. Двойно окупиран континент - от една страна - американци, от друга - мюсюлмански пълчища.

много точно казано, двойно окупирана е Европа. И я предават отвътре - Меркел, Оланд, Юнкер. Тези са за затвора!

ще повторя смисъла на предното си съобщение ,но с думи нежни за ....ушички белоснежни на Цензура (с уважение)- "ЛОЗЕТО ИСКА МОТИКА ,А НЕ МОЛИТВА" .Кой разбрал, разбрал другите са политиците.

и си копат лозето /парите/

"Полицията (на Македония) позволи на стотина души ("уязвима категория"), главно семейства с деца и бременни жени, да прекосят границата." През последните 24 часа само 181 мигранти са били регистрирани, по данни на македонското правителство Братчеди, ами останалите ? От коя категория са? Нещо не ги харесахте ли? Не ви ли е жал, че от два дни чакат от гръцката страна на границата. Да знаете, че щом на вас не са харесали и на нас няма да харесат, защото вкусовете са ни еднакви :) Разкарайте ги нанякъде :)

Всичко е за пари и кой какво ще открадне !!!!!!!А за нас остава изчезване на българското население ,спин,ебола,антракс,брукселоза все болести забравени при гния социализъм когато България имаше граници!!!!!

А къде е Министъра на отбраната?????

или се забавлява с помощничката си

ОТГОВОРЪТ НА ТЕЗИ МОЛБИ ЗА УБЕЖИЩЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДИН: НЕ ! НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ " НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО С КУНЕВА,ЧЕХЛЬО,ПАСИ,КРИСТАЛИНА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КРЕСЛАТА И ОТ СТРАНАТА. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Смяна на населението както иска Бараката няма да има! Е па нема-каза шопът.

Кльонът, заставите, вишките, пикетите телефонните комуникации, всичко това бе изградено с реките от пот и кръв на стотици хиляди 18 годишни войници, а не от комунистическата сган. Комунистите /ген. Атанас Семерджиев/ демонтираха кльона и унищожиха елитните Гранични войски. Комуниста Костов унищожи това, което бе останало от тях. Комуниста освен да унищожи или съсипе нещо изградено от друг, друго не може.

но тази сган която сега подържаш ги разруши да взима евро пари за нови огради помощи ех не вдяваш Т.Живков

Ама той не поддържа тая сган, поддържаш я ти! Защото явно не разбираш, че и тая, и оная сган са все от едно котило - Българска Комунистическа Партия! Не си ли наясно, че и до днес ни управляват бившите комуноиди и техните копИлета и марионетки?

Абе пич, ти да не си на 5? Има ли нещо което да е изградено без нечия пот и кръв. По онова време, комунистическото, имаше гранични войски които стреляха по всичко дето шава. Ако и сега ги имаше, нямаше да има бежански проблем.

STIGA WE4E

БЧК ЩЕ ПЛАЩА КВАРТИРИТЕ НА БЕЖАНЦИ: може да е бил в лагера в Харманли, но ако иска да живее в София, не може да го спрем и ще му плащаме наема Български Червен кръст ще плаща за близо година наема на бежанците със статут, стига те да излязат на външни адреси. Такова споразумение са сключили Държавната агенция за бежанците и БЧК на 22 юли тази година. Споразумението още не е изчистено в детайли, съобщи Минка Мечеринкова, началник на хасковския клон на БЧК. Звеното реално ще осъществява стиковката с двата лагера в региона Харманли и Пъстрогор. Основната идея е БЧК ще плаща наемите до юни 2016 година в този град, в който пожелае да се засели чужденецът с получен статут на бежанец. Той може да е бил в лагера в Харманли, но ако иска да живее в София, не може да го спрем и ще му плащаме наема изясни Мечеринкова. Не е ясно обаче по колко пари ще се отпускат на човек дали пълния наем или някаква сума, над която бежанецът ще си доплаща сам. Иначе всеки от тях ще наема мезонет, под сурдинка коментираха редови служители от БЧК. Този детайл по споразумението обаче още не е уточнен. Знае се само, че парите са европейски. Това са 1 350 000 лева, отпускани от ЕК на България във връзка със спешни мерки по поемането на бежанския натиск по външната граница на ЕС, каквато се явява границата на България.

И какво общо има БЧК с еврото от ЕС? Нали има цяла Агенция !!!! Докато не се качат на клона разни маймуни и щипнат от парите, няма да мирясат! Кой ще им даде квартира под наем?! Те ще се заселят 100 маймуни и ще съборят имота!

СТИГА С ТЕЗИ ПРОВОКАЦИИ,КАКВИ КВАРТИРИ ,КАКВИ НАЕМИ?? НИКОЙ НЕ ГИ ЩЕ АРАБИТЕ-ДЕПОРТАЦИЯ, ДЕПОРТАЦИЯ -ДЕПОРТАЦИЯ. БЧК МОЖЕ ДА ИМ ДАДЕ ХРАНА ЗА ТРИ ДНИ И ЧАО. В ГЪРЦИЯ САМО ДА ВИДЯТ АРАБИН НА УЛИЦАТА И САМИТЕ ПОЛИЦАИ ГО СПУКВАТ ОТ БОЙ,В МАКЕТО Е СЪЩОТО...

Да вдигнат висока ЗДРАЯВА ограда Да е пазят военни.Ако трябва да се променят закони да може да ги връщат.

Формирайте си местни групи за опазване на реда. Казано по чужбински "нейбърхуд уоч". Никой не може да ви спре, даже би следвало да ви похвалят. Не е ясно в сектор сигурност какво въобще работи и за кого.

За срещата министър Румяна Бъчварова посочи, че примерът бил поканен спонтанно, а той откликнал. Темата за отпускането на повече средства не била коментирана, посочи Бъчварова. Присъствието на Владислав Горанов тя определи като добър подход.

първо заем за тецовете после за бежанците....Взимаме нов заем заради американските централи Спасяват енергетиката със заем Към 34те милиарда с които ни загробиха, искат да прибави още 1,5 млрд. В момента Българският енергиен холдинг подготвя документите във връзка с обявата на избор на банка или банки, които да осигурят кредитния ресурс за издължаване на Националната електрическа компания към американските централи в Маришкия басейн. Колко струва издръжката на един бежанец колко 10 бабки

Дигнаха ли оградата,че беше паднала?