Коментари - Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа | Днес.dir.bg

Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа

Лидерите на ЕС приеха шестмесечна пътна карта, целяща преодоляване на обществените опасения от миграцията, тероризма и икономическата и социална несигурност.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Аз

Въобще не съм чел статията. Но щом има "пътна карта" за нещо, с нещото е свършено.

По добра за това как мигрантите да нахлуват по лесно и бързо.Европа ще е по-добра за мигрантите но не и за европейците.Вижда се че със "добрите намерения" на Меркрл и Оланд се цели унищожаването на християнството и завлвдяването ни от исляма.

със тази пътна карта няма да се решат. По тззи карта ще се въртим във кръг да побъркване.По същата карта ще вкарват още повече мигранти.По тази карта ще продължават "работни" вечери и закуски размиване на проблемите и без никакви решения.

""преодоляване на обществените опасения от миграцията" Това е завоалиран призив за търпимост не само спрямо мигрантите а и за всички нескопосани решения на ЕС под въздействието на Канцлерката.Чудя се как може толкова европейски "лидери да вървят по гайдата на едма жена която незнае кокво прави.

"преодоляване на обществените опасения от миграцията, тероризма и икономическата и социална несигурност" Трябва да се премахват не опасенията, а всичко изброено в горния цитат.

Зелена тоалетна хартия без покритие.

Нашият човек не е ли присъствал на срещата?Нещо за позицията на България? Сигурно си е сложил шапка-невидимка.

Както у нас, така и в ЕС, никаква пътна карта няма да поправи положението, ако виновниците за бедите не бъдат посочени и осъдени.

Тия дебили ако вземат да съберът на едно място ''пътните си карти'' за развитието на Европа сигурно година ще е необходима за рециклиране на хартията ама за свършеното и ден ще е много. Хапнахте пийнахте, посмяхте се на балъците дето ви плащат харчовете и взехте та направихте една ''пътна карта'' както е при слона дето родил мишка...

"преодоляване на обществените опасения" чрез полицейски терор, сълзотворен газ и водни струи срещу възмутените граждани. "Имаме ясни приоритети, отговарящи на очакванията на европейците" с арабски произход и мюсюлманска религия. А, връщане на доверието е възможно само при условие, че в ЕС се въведе... демокрация. Както казват от 4-ворката: "Решението за приемане на мигранти трябва да е от компетентността на националните правителства", но след национален РЕФЕРЕНДУМ. Решението за спиране на нашествието е само едно - чужденците да бъдат репатрирани и да се спазват законите за преминаване през границите!

Ще ми преодоляват опасенията. Малоумници.

Пътните карти чертани от Германия и Франция обикновено водят към Москва и завършват с червено знаме над райхстага и маршируващи казаци в Париж, а за нас - с национална катастрофа...

При подписан договор.На всичко отгоре никой в ЕU не те е карал да затваряш. Ще ви оправя заза 800 дни.

В затвора,сатанисти!

нищо работа! Те са далече. А ние сме на границата. Отвъд нея е врагът!

Следващите 6 месеца ще мъдрят план? А междувременно ще я карат както досега? Но крачка напред има - признаха, че трябва да се борят с причините за миграцията. И тъкмо си казах - най-после! - те веднага дадоха две назад и опряха пак само и единствено до Турция. Струва ми се, че не искат да си имат работа със СА, че ония ще ги закопаят и с нефта, и с тероризма. Щом Щатите не ги закачат за 11.09. Меркел и Оланд няма и да си помислят да бъркат там. Тоест причините за миграцията дори няма да се дискутират открито.

Поредните безсмислени брътвежи!!! Съсипаха континента, а сега си правят седенки да си дрънкат празни лакардии, само и само да демонстрират някаква активност за пред гражданите!бабата и оланд трябва да бъдат прогонени с камъни, не да се кипрят по трибуните и да се правят на загрижени за ситуацията, която те сами създадоха в Европа! Каквито и планове и мерки да са набелязали, а те са пълни глупости, това са палиативни грижи за един мъртвец - вслучая християнска Европа, на реда, законността и икономическия просперитет. Колкото по-скоро се махнат от властта, толкова по-добре за континента! Германците за трети път за един век се опитват за съсипят Европа, дано и този път да не успеят!!!!

е, няма как със стари к.у.рви да стане нов бардак!

"включва стъпки за справяне с миграцията, целящи да не допуснат завръщане към неконтролираните миграционни потоци от миналата година" Ха, "неконтролирани"- защо ?? Кого ще накажем, че не е упражнил контрол, бидейки длъжен ? Защо Меркел поиска от "бизнеса" да ускори интеграцията на мигрантите (работа)- нима няма да ги репатрираме след войната ?!?

Репатрирането е нехуманен акт, осъждан от БХК, ЕСПЧ, ЕК, ООН и други абревиатури. Наистина ли си мислиш, че Европа ще върне в Африка и Азия милионите нелегални имигранти?

ами тогава въпросните хуманни организации да си ги приемат и да си ги отглеждат! защо ни ги завират на нас да им търпим безобразията и като благодарност за това - да ни колят, изнасилват, взривяват!?

Чуя ли "пътна карта", следвайки статистиката от последните 15 години, разбирам няколко неща: 1. Чертаещите пътната карта нямат нито желание, нито идея как да решат проблемите. 2. Чертаещите пътната карта категориччно отказват да признаят отговорността и вината си за предизвиканите проблеми, които ще бъдат "решавани" с въпросната пътна карта.

Доверието на гражданите към този съюз е безвъзвратно изчерпано. Изчерпано както беше изчерпано доверието към Съветския съюз. Нищо от рода на евроатлантическа солидарност, пътни карти, бляблябля няма да го върне. Европа се нуждае от нов модел, от нови лидери, от затвор за сегашните нищоправници от нови ценности, от нови хоризонти.

Европа никога не е била единна, няма и да бъде.ЕС никога не е бил единен няма и да бъде, и за това е тръгнал към разпад.Няма как да изравниш жизненото равнище на всички страни, което е най важното, и ако може защо не са го направили досега ? Има ли двойни и тройни стандарти в ЕС винаги ще има засегнати страни и несъгласни с политиката на ЦК на ЕС защото това си е същото ЦК както живиехме при комунизЪма, даже това ЦК разминава онова с пъти !!!!!!

В Последната пророческа книга от новият завет Откровение, Божият Син ни казва че светът ще става все по-лошо място за живеен до самото Му завръщане на Земята в сила и слава. Тогава Той ще унищожи непокоялите се през благодатното време грешници и ще вземе светиите на Небето където им е приготвил обиталища - тези които пазят Божите заповеди и вярата в Исуса, които са починали през вековете или са оцелели през времето на голяма скръб, което предстои. Докато строителите на Вавилон носещи белегът на Кайн, говорят за мир и просперите в бъдеще време, Господ ни подготвя за действителните събития които ще се случат съвсем скоро, така че да не бъдем изнюеннадани и излъгани във века на измамата.

И афгански демографи да му докара бокувата сталинка за дъщеря му и за майка му! Казах!

ЛИЦЕМЕРИ.В съюзи сме ,в които нямаме думата.Каквото ни се каже това правиме.

Правим каквото ни кажи помиярското правителство. А ние какви сме - овце ли сме,народ без дух да се съпротивлява на властта ли,страхливци ли сме ?!?!?!?!?

ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ СЪСТАВЯТ ПЪТНИ КАРТИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА НАПОЛЕОН , ОБАЧЕ ТАЗ ПОСЛЕДНАТА ЩЕ Е ЯДРЕНА :)))

каси ,ми бедно европо,кои те в таз робска луилка лулее. еу народите са под феодален генозит .новят,мусли континент,се строи от мерркелл, и оладасааа...

Ха ха, това са алабалистики които ви ги разтягат еврозелките.А ние питаме-Как ще става по добре в ЕС след като на най малките от Източна Европа драстично се орязват парите ? Защо го правят ли, ами да могат да изхранват милионите гладни "бежански" гърла, които не искат да работят, не искат и да се интегрират .Така че да не очакваме нищо по добро специялно за нас, нищо добро не е дошло от запад, няма и да дойде !

колкото и да твърдят,че ще го подобряват и ще е за хората ще си остане същата феодално-корумпирана организация! Защо не излязоха да се поразходят между хората, лидерите? Нали уж тези хора са ги избрали и уж работят за тяхно добро?! Защо ги е страх и три дни пиле не може да хвръкне през града?!

ЗАСЛУЖАВАТ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ,БЕЗ ПОМИЛВАНЕ...

UK ще наложи вето на престъпните клоуни от ЕС относно създаването на единна европейска армия през цялото време докато води преговорите уж за излизане.Клоуните ще си преговарят с UK, a вкарват в ЕU единна ислямска армия... Освен, че ви лъжат драги ми европейци, че ще създават единна европейска армия за защита,те ви задължават да издържате и размножавате ислямската армия, която ви вкарват.Още ли спите боку форевърите. Спете. И пак го изберете. Понеже сте прости.

пришълците в държавата на злото - Америка

това са хората отговорни за унищожаването, осакатяването и отвличането на около 50 милиона човека от източна Европа през последните 30 години! ше има ли наказания за това?!

искаш по-добре европа? НЕ КУПУВАЙ НЕМСКСИ КОЛИ, ПОЗВОЛИ НА ГЕРМАНИА ДА ФАЛИРА. Натам е лесно.....

Искам да си купя Москвич или Жигула, ама няма, защото СССР вече фалира. Та ща не ща си купувам немски коли....

Нямат намерение да си дадат оставките и няма да се осъдят сами. С ЕU e свършено.Вързани за СБ с тоалетните хартии без покритие и си чакат да им върнат златото, някой друг път обаче.

Чудя се дали ти е по-лесно да превключиш на латиница, за да напишеш EU, вместо просто на напишеш ЕС.

ЕС се превърна в една пародия на съюз, да се приключва по-бързо и кой от къде е...

Това ,начало в Братислава може да завърши като изобщо не си го представят и това ще го видим на парламентарните избори в Германия и Франция през пролетта!А още в неделя на 18 т.м.може да видим как в Берлин партията на тантето ще катастрофира -преди всичко заради нея!

Потвържава се и се затвържада факта, че в този еврогейски съюз има само един единствен политик с мозък в главата. Само един човек има смелостта да каже нещата в прав текст. Името му е Виктор Орбан.

Каквото и да предприемат, мигрантите са вече факт във всяка държава която членува в ЕС. От тук нататък няма за какво да се говори. Тези имат планове през ноември пак някоя идиотщина да направят зад гърба на хората и да ги баламосват докато те си оплетат кошницата. Англичаните бяха прави да ги сиктирдосат.

Г-жо Меркел и г-н Оланд тая пътна карта,вие двамцата ли я изготвихте?А останалите 25 ,по стар навик ,нещо не ги бройкате.Вие двамцата много интензивно ще работите за успеха на Европа или за успеха им над Европа?Имат проблясъци някои от 25,но като че ли вече е късно за някакъв дипломатичен начин за разрешаване на миграционния проблем.Като кокошка и петел с отрязани глави сте двамцата,все още сте на крака,но е въпрос на време,при това скоро....Жалко за ЕВРОПА,предадохте ни...

Eвропа си е много добре. Искат се само две неща - да депортират всички арабели незабавно и да издигнат Желязна, непреодолима стена, която да разбие веднъж завинаги аспирациите на Московския болшевик, че ще си кара танка по Шанз-Елизе!

първо пишеш логото си на еврейски, второ пишеш простотии. Европа отдавна я няма, още с допускането на турските гастарбайтери.

с 2 думи голямо нищо! разбраха се така: не ви пращаме мигранти, орки или каквито и да са - давате пари за границите в частност бг. това е положението! ще става все по кофти!

Загубено доверие трудно се връща!

ПРЕДИ ОБВИНЯВАХА ИЗТОЧНО-ГЕРМАНЦИТЕ ЧЕ СА КОМУНИСТИ .... А СЕГА ГИ ОБВИНЯВАТ ЧЕ СА РАСИСТИ И НАЦИСТИ :))) ... Вину за возрождение нацизма в Германии переложили на ГДР ..... А ЗА ВАС ОЩЕ КАЙЗЕРА Е КАЗАЛ "ДИВИ КОНЕКРАДЦИ ОТ ДОЛНИЯ ДУНАВ":)))

решение нема агонията продължава и то агония на глупостта

Ммм... - Total ReEngineering ?! ...пък Хората му Казвали казват - Think Big, oesti !

Лагери в страните им под патронажа на ООН и сини каски, но целта е ти да издържаш и размножаваш ислямска армия на територията си, за да те коли и взривява, докато ислямизира всичко.

Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа... която свършва на източните граници на германия, Австрия, Швейцария и Италия! а там започва великият разделителен ров и великата европейска стена, която ша надмине и великата китайска стена!!!

Иска ви се пак Източна Европа да е руски Бантустан - ама нямааааа!

Са бантустан, че излязоха, или си кьорав, че превръщат в бантустан останалите,защото поканиха ислямска армия да я издържат и размножават?

Коментари - Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа | Днес.dir.bg

Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа

Лидерите на ЕС приеха шестмесечна пътна карта, целяща преодоляване на обществените опасения от миграцията, тероризма и икономическата и социална несигурност.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Аз

Въобще не съм чел статията. Но щом има "пътна карта" за нещо, с нещото е свършено.

По добра за това как мигрантите да нахлуват по лесно и бързо.Европа ще е по-добра за мигрантите но не и за европейците.Вижда се че със "добрите намерения" на Меркрл и Оланд се цели унищожаването на християнството и завлвдяването ни от исляма.

със тази пътна карта няма да се решат. По тззи карта ще се въртим във кръг да побъркване.По същата карта ще вкарват още повече мигранти.По тази карта ще продължават "работни" вечери и закуски размиване на проблемите и без никакви решения.

""преодоляване на обществените опасения от миграцията" Това е завоалиран призив за търпимост не само спрямо мигрантите а и за всички нескопосани решения на ЕС под въздействието на Канцлерката.Чудя се как може толкова европейски "лидери да вървят по гайдата на едма жена която незнае кокво прави.

"преодоляване на обществените опасения от миграцията, тероризма и икономическата и социална несигурност" Трябва да се премахват не опасенията, а всичко изброено в горния цитат.

Зелена тоалетна хартия без покритие.

Нашият човек не е ли присъствал на срещата?Нещо за позицията на България? Сигурно си е сложил шапка-невидимка.

Както у нас, така и в ЕС, никаква пътна карта няма да поправи положението, ако виновниците за бедите не бъдат посочени и осъдени.

Тия дебили ако вземат да съберът на едно място ''пътните си карти'' за развитието на Европа сигурно година ще е необходима за рециклиране на хартията ама за свършеното и ден ще е много. Хапнахте пийнахте, посмяхте се на балъците дето ви плащат харчовете и взехте та направихте една ''пътна карта'' както е при слона дето родил мишка...

"преодоляване на обществените опасения" чрез полицейски терор, сълзотворен газ и водни струи срещу възмутените граждани. "Имаме ясни приоритети, отговарящи на очакванията на европейците" с арабски произход и мюсюлманска религия. А, връщане на доверието е възможно само при условие, че в ЕС се въведе... демокрация. Както казват от 4-ворката: "Решението за приемане на мигранти трябва да е от компетентността на националните правителства", но след национален РЕФЕРЕНДУМ. Решението за спиране на нашествието е само едно - чужденците да бъдат репатрирани и да се спазват законите за преминаване през границите!

Ще ми преодоляват опасенията. Малоумници.

Пътните карти чертани от Германия и Франция обикновено водят към Москва и завършват с червено знаме над райхстага и маршируващи казаци в Париж, а за нас - с национална катастрофа...

При подписан договор.На всичко отгоре никой в ЕU не те е карал да затваряш. Ще ви оправя заза 800 дни.

В затвора,сатанисти!

нищо работа! Те са далече. А ние сме на границата. Отвъд нея е врагът!

Следващите 6 месеца ще мъдрят план? А междувременно ще я карат както досега? Но крачка напред има - признаха, че трябва да се борят с причините за миграцията. И тъкмо си казах - най-после! - те веднага дадоха две назад и опряха пак само и единствено до Турция. Струва ми се, че не искат да си имат работа със СА, че ония ще ги закопаят и с нефта, и с тероризма. Щом Щатите не ги закачат за 11.09. Меркел и Оланд няма и да си помислят да бъркат там. Тоест причините за миграцията дори няма да се дискутират открито.

Поредните безсмислени брътвежи!!! Съсипаха континента, а сега си правят седенки да си дрънкат празни лакардии, само и само да демонстрират някаква активност за пред гражданите!бабата и оланд трябва да бъдат прогонени с камъни, не да се кипрят по трибуните и да се правят на загрижени за ситуацията, която те сами създадоха в Европа! Каквито и планове и мерки да са набелязали, а те са пълни глупости, това са палиативни грижи за един мъртвец - вслучая християнска Европа, на реда, законността и икономическия просперитет. Колкото по-скоро се махнат от властта, толкова по-добре за континента! Германците за трети път за един век се опитват за съсипят Европа, дано и този път да не успеят!!!!

е, няма как със стари к.у.рви да стане нов бардак!

"включва стъпки за справяне с миграцията, целящи да не допуснат завръщане към неконтролираните миграционни потоци от миналата година" Ха, "неконтролирани"- защо ?? Кого ще накажем, че не е упражнил контрол, бидейки длъжен ? Защо Меркел поиска от "бизнеса" да ускори интеграцията на мигрантите (работа)- нима няма да ги репатрираме след войната ?!?

Репатрирането е нехуманен акт, осъждан от БХК, ЕСПЧ, ЕК, ООН и други абревиатури. Наистина ли си мислиш, че Европа ще върне в Африка и Азия милионите нелегални имигранти?

ами тогава въпросните хуманни организации да си ги приемат и да си ги отглеждат! защо ни ги завират на нас да им търпим безобразията и като благодарност за това - да ни колят, изнасилват, взривяват!?

Чуя ли "пътна карта", следвайки статистиката от последните 15 години, разбирам няколко неща: 1. Чертаещите пътната карта нямат нито желание, нито идея как да решат проблемите. 2. Чертаещите пътната карта категориччно отказват да признаят отговорността и вината си за предизвиканите проблеми, които ще бъдат "решавани" с въпросната пътна карта.

Доверието на гражданите към този съюз е безвъзвратно изчерпано. Изчерпано както беше изчерпано доверието към Съветския съюз. Нищо от рода на евроатлантическа солидарност, пътни карти, бляблябля няма да го върне. Европа се нуждае от нов модел, от нови лидери, от затвор за сегашните нищоправници от нови ценности, от нови хоризонти.

Европа никога не е била единна, няма и да бъде.ЕС никога не е бил единен няма и да бъде, и за това е тръгнал към разпад.Няма как да изравниш жизненото равнище на всички страни, което е най важното, и ако може защо не са го направили досега ? Има ли двойни и тройни стандарти в ЕС винаги ще има засегнати страни и несъгласни с политиката на ЦК на ЕС защото това си е същото ЦК както живиехме при комунизЪма, даже това ЦК разминава онова с пъти !!!!!!

В Последната пророческа книга от новият завет Откровение, Божият Син ни казва че светът ще става все по-лошо място за живеен до самото Му завръщане на Земята в сила и слава. Тогава Той ще унищожи непокоялите се през благодатното време грешници и ще вземе светиите на Небето където им е приготвил обиталища - тези които пазят Божите заповеди и вярата в Исуса, които са починали през вековете или са оцелели през времето на голяма скръб, което предстои. Докато строителите на Вавилон носещи белегът на Кайн, говорят за мир и просперите в бъдеще време, Господ ни подготвя за действителните събития които ще се случат съвсем скоро, така че да не бъдем изнюеннадани и излъгани във века на измамата.

И афгански демографи да му докара бокувата сталинка за дъщеря му и за майка му! Казах!

ЛИЦЕМЕРИ.В съюзи сме ,в които нямаме думата.Каквото ни се каже това правиме.

Правим каквото ни кажи помиярското правителство. А ние какви сме - овце ли сме,народ без дух да се съпротивлява на властта ли,страхливци ли сме ?!?!?!?!?

ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ СЪСТАВЯТ ПЪТНИ КАРТИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА НАПОЛЕОН , ОБАЧЕ ТАЗ ПОСЛЕДНАТА ЩЕ Е ЯДРЕНА :)))

каси ,ми бедно европо,кои те в таз робска луилка лулее. еу народите са под феодален генозит .новят,мусли континент,се строи от мерркелл, и оладасааа...

Ха ха, това са алабалистики които ви ги разтягат еврозелките.А ние питаме-Как ще става по добре в ЕС след като на най малките от Източна Европа драстично се орязват парите ? Защо го правят ли, ами да могат да изхранват милионите гладни "бежански" гърла, които не искат да работят, не искат и да се интегрират .Така че да не очакваме нищо по добро специялно за нас, нищо добро не е дошло от запад, няма и да дойде !

колкото и да твърдят,че ще го подобряват и ще е за хората ще си остане същата феодално-корумпирана организация! Защо не излязоха да се поразходят между хората, лидерите? Нали уж тези хора са ги избрали и уж работят за тяхно добро?! Защо ги е страх и три дни пиле не може да хвръкне през града?!

ЗАСЛУЖАВАТ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ,БЕЗ ПОМИЛВАНЕ...

UK ще наложи вето на престъпните клоуни от ЕС относно създаването на единна европейска армия през цялото време докато води преговорите уж за излизане.Клоуните ще си преговарят с UK, a вкарват в ЕU единна ислямска армия... Освен, че ви лъжат драги ми европейци, че ще създават единна европейска армия за защита,те ви задължават да издържате и размножавате ислямската армия, която ви вкарват.Още ли спите боку форевърите. Спете. И пак го изберете. Понеже сте прости.

пришълците в държавата на злото - Америка

това са хората отговорни за унищожаването, осакатяването и отвличането на около 50 милиона човека от източна Европа през последните 30 години! ше има ли наказания за това?!

искаш по-добре европа? НЕ КУПУВАЙ НЕМСКСИ КОЛИ, ПОЗВОЛИ НА ГЕРМАНИА ДА ФАЛИРА. Натам е лесно.....

Искам да си купя Москвич или Жигула, ама няма, защото СССР вече фалира. Та ща не ща си купувам немски коли....

Нямат намерение да си дадат оставките и няма да се осъдят сами. С ЕU e свършено.Вързани за СБ с тоалетните хартии без покритие и си чакат да им върнат златото, някой друг път обаче.

Чудя се дали ти е по-лесно да превключиш на латиница, за да напишеш EU, вместо просто на напишеш ЕС.

ЕС се превърна в една пародия на съюз, да се приключва по-бързо и кой от къде е...

Това ,начало в Братислава може да завърши като изобщо не си го представят и това ще го видим на парламентарните избори в Германия и Франция през пролетта!А още в неделя на 18 т.м.може да видим как в Берлин партията на тантето ще катастрофира -преди всичко заради нея!

Потвържава се и се затвържада факта, че в този еврогейски съюз има само един единствен политик с мозък в главата. Само един човек има смелостта да каже нещата в прав текст. Името му е Виктор Орбан.

Каквото и да предприемат, мигрантите са вече факт във всяка държава която членува в ЕС. От тук нататък няма за какво да се говори. Тези имат планове през ноември пак някоя идиотщина да направят зад гърба на хората и да ги баламосват докато те си оплетат кошницата. Англичаните бяха прави да ги сиктирдосат.

Г-жо Меркел и г-н Оланд тая пътна карта,вие двамцата ли я изготвихте?А останалите 25 ,по стар навик ,нещо не ги бройкате.Вие двамцата много интензивно ще работите за успеха на Европа или за успеха им над Европа?Имат проблясъци някои от 25,но като че ли вече е късно за някакъв дипломатичен начин за разрешаване на миграционния проблем.Като кокошка и петел с отрязани глави сте двамцата,все още сте на крака,но е въпрос на време,при това скоро....Жалко за ЕВРОПА,предадохте ни...

Eвропа си е много добре. Искат се само две неща - да депортират всички арабели незабавно и да издигнат Желязна, непреодолима стена, която да разбие веднъж завинаги аспирациите на Московския болшевик, че ще си кара танка по Шанз-Елизе!

първо пишеш логото си на еврейски, второ пишеш простотии. Европа отдавна я няма, още с допускането на турските гастарбайтери.

с 2 думи голямо нищо! разбраха се така: не ви пращаме мигранти, орки или каквито и да са - давате пари за границите в частност бг. това е положението! ще става все по кофти!

Загубено доверие трудно се връща!

ПРЕДИ ОБВИНЯВАХА ИЗТОЧНО-ГЕРМАНЦИТЕ ЧЕ СА КОМУНИСТИ .... А СЕГА ГИ ОБВИНЯВАТ ЧЕ СА РАСИСТИ И НАЦИСТИ :))) ... Вину за возрождение нацизма в Германии переложили на ГДР ..... А ЗА ВАС ОЩЕ КАЙЗЕРА Е КАЗАЛ "ДИВИ КОНЕКРАДЦИ ОТ ДОЛНИЯ ДУНАВ":)))

решение нема агонията продължава и то агония на глупостта

Ммм... - Total ReEngineering ?! ...пък Хората му Казвали казват - Think Big, oesti !

Лагери в страните им под патронажа на ООН и сини каски, но целта е ти да издържаш и размножаваш ислямска армия на територията си, за да те коли и взривява, докато ислямизира всичко.

Лидерите от ЕС приеха пътна карта за по-добра Европа... която свършва на източните граници на германия, Австрия, Швейцария и Италия! а там започва великият разделителен ров и великата европейска стена, която ша надмине и великата китайска стена!!!

Иска ви се пак Източна Европа да е руски Бантустан - ама нямааааа!

Са бантустан, че излязоха, или си кьорав, че превръщат в бантустан останалите,защото поканиха ислямска армия да я издържат и размножават?