Мигрантска вълна по море през уикенда - над 6500 спасени

Италианските власти спасиха в събота и неделя рекордните 6551 мигранти при 34 отделни операции в централната част на Средиземно море.

Обратно в новината

Коментари - Мигрантска вълна по море през уикенда - над 6500 спасени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз наскоро открито споделих христянски идеи в една страна в западна европа и ме заляха с омраза. може би европа си заслужава съдбата.

европейските политици,които са първи слуги на Новия Световен Ред провеждат форсирана подготовка за унищожаването на Европа и европейците.При НСР класите ще са две,Те,Госпдарите и останалите-робите.След като бялата раса генетично не е робска добре е да я няма,затова тече динамичния процес на подмяната на коренното европейско население с африкансо и арабско

Проблемът ще продължава да ескалира и ако Европа не вземе мерки - след не повече от 5-10 години ще си има едно преобладаващо излямско мнозинство... Това което става е не просто преселение, а сблъсък между христянската и ислямската цивилизации. За съжаление, тези хора ще тежат на джоба на всеки Европейски данъкоплатец, а и поради спецификите на цивилизацията им, няма никаква успешна интеграция в стара Европа...

"Само с торпеда ще се оправи работата."

6000 на ден , за година = 2 190 000 !!! След размножаване по 2 деца за 5 години ще са повече от европейците , който ще се изнесат в обезлюдената Африка !

В Интерес на истинат проблема може да бъде решен много лесно с цената на няколко хиляди убити "мигранти".

Оказва се,че бедните,но добри ХОРА,които със скъсаните си левчета купуват на децата хляб и вафли,разбират много добре драмата на бежанците...За разлика от охранени отпадъци,които не си плащат данъците или прибират тлъсти евро-заплати и квичат,че ги били хранели..Заемат героични,патриотични пози...Гнусни типове

Бе добри сме, ама... Айде да не ни се качат северноафрикански и арабски безделници на главите!!! Като заловят някой от тях при инцидент и кой знае как все има по 2000-4000 евра джобни. Вафли ли ше му купувам? Да бачка черна работа докато му се отели вола и после въс от де е дошел или... от де е излязъл на бял свят!!!

Такова нещо за пръв път наблюдаваме в човешката история властта на един континент само да съдейства за промяна на етническия му състав. Това е убийства на европейската цивилизация. Ние б знаем какво се случило през втората половина на 14 век когато започва същия процес на балканите. Още търпим последствията от това нашествие на чужда цивилизация. Най-лошото е,е това е организирано,а народите В Европа не могат да се защитят. Европа е обречена.

Идват най-тежките времена в човешката история откакто е създаден светът. Лукавият знае че му остава малко време и се опитва със сетни сили да повлече повече хора в бездната чрез измама. Той има много служители на земята. Правителствата по света и много от хората ще бъдат измамени от него и ще му се подчиняват, защото е талантлив лъжец и имитатор. Той ще се опита да имитира и завръщането на Божият син. Но помнете че Бог няма да слиза на земята при неговото завръщане, а ще посрещне светиите във въздуха. В този корумпиран и измамен свят и мрака който се задава единствената утеха ще е вярата и обещанието на Спасителят. Дръжте се здраво за библията за да не губите надежда и да преминете през тежките изпитания, които предстоят на всички.

Европейците от толерантност ще се погубят сами! Значи всички ислямисти и всякаква паплач идват тук и искат права,искат да живеят в Европа,не бягат към богатите арабски държави!?!?!? Ние,когато отиваме в техните страни,те ни колят,посрещат ни с ятагана,за християните там желаят единствено смърт,а тук,те,като идват,трябва да ги посрещаме,че и интегрираме?!?!? Къде го има това?!? Тези идват тук с едничката цел,да се заселят завинаги и след това да искат права,автономии,религии...Не ги искаме,както те не ни искат!!! Няма да ги искаме,до,като те самите не се променят,до,като не променят отношението си към християните и не станат и те толерантни към нас! Имат си богат арабски свят,да си отиват там,там да си търсят правата и да си проповядват религиите,Европа е на християните и ще си остане такава!!!!

Е как убиват...стотици проститутки -християнки заработват много добре там.....в Арабския свят.

Какво значи спасили.Правете се че ни виждате и лодки и пасажери .....

Единствения начин е да се унищожават лодките използвани или които може да бъдат използвани за трафик на хора. За съжаление вече протестират в ООН арабските държави че това било нарушаване на суверенитета им.

Цярът е много прост - в международни води, с картечницата. Че Пулемет Калашников 7.62 х 51 правеше дупка в дъсчена ограда колкото да си пухнеш 3-4 пръста в нея и хвърчаха трески. 2 откоса на кръст и да си е#ат мамата!!!

Бил им тежък живота там и хайде - ЦОП - тука! И моя живот хич не е лек тука, ама еврейско-гейската пасмина от ЕС задава ли си подобни въпроси? Шенгени- менгени - за да отрежат Българите. Я си задайте въпроса колко държави от цяла Европа ни държат в този Шенгенски списък? Нас ни държат а за пълчищата тарамбуки няма Шенген, няма Менген. Приемат ги безоткатно, или най-много да ги насулят тука на наште глави! ВЛИЗАНЕТО В ТЪПИЯ ЕС БЕШЕ ЕДНА ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Освестяйте се, да ритваме властта и да излизаме от него!!!

Е как ще те приемат в Шенген, като не си пазиш границата?! От друга страна не ти дават да строиш стени, разни правозащитни организации надават вой. Получава се параграф 22!

Като вият срещу оградата - да направим минно поле с мините дето артиснаха невзривени от фабрика Миджур. Който иска - да идва да ги маха. Може да сложим и картечарски постове през 300-400 метра

Не виждам защо трябва да прибираме хора, които вместо да си мързелуват по техните родни места, искат за мързелуват в Европа?!

Започна новото велико преселение на народите...

А дано, ама на дали... тези хора не бягат от ИД - тези хора са ИД. Те не се преселват - те разширяват фронта. Истината е, че нямаме шанс. Представете си колко са силни, щом срещу Садамовата 600 хилядна редовна армия бяха нужни 40 дни, а сега войната се води години с променлив успех. Кой всъщност стои зад ИД, която помита държави и няма кой да ги спре?

Който и да стои зад ИД, ситуацията може да бъде овладяна само и единствено с оръжие в ръка.

Щука

То вече не е бежанци да идват в Европа, а ние ходим сами да си ги вземаме... Виждам, почти всички тук са наясно, накъде отива това, но какво да правим ние, драги Българи?

Какво прави една телена ограда , измести целия имигрантски поток - по море ! Разбраха че през България не може !

К'ва ограда, к'ви пет лева, през турската граница можеш да минеш, когато си искаш, да прекараш каквото си искаш и никой няма да разбере. Хванали 7 нелегални, т'ва значи, че са минали поне 70. И като ги хванат в най-лошия случай ги товарят на камионетките и ги връщат в Турция, ония на другия ден пак се връщат......

Като не искаме бежанци, да се бяхме вдигнали на протести срещу свалянето на Кадафи в Либия от ЕС и САЩ. Да се бяхме вдигнали (всички европейци) срещу атакуването на Ирак (европейците също са виновни) и да се бяхме противопоставили на войната в Авганистан. Тези бежанци, са следствие на военните операции които станаха по тези места. Ние също сме виновни. Европа е ДЛЪЖНА да ги приема. Единствено ме дразни, че САЩ а далече и към тях не пристигат лодките.

И до кога ще сме толкова гостоприемни ... ... докато Европа се "изпълни" с джамиии ...

ЕС бяха отделили 3 милиарда евро за имигрантите , УВЕЛИЧИХА ги на 6 милиарда--- ЗАЩО харчат парите ни на вятъра???? Икономически по-изгодно беше да прикрият с кораби в международни води южната част на Средиземно море И КРАЙ на имигрантите!!!! Но ЯВНО вече са определени фондациите , които ЩЕ ВЗЕМАТ тези милиарди?!?!???Крадците в ЕС са може би повече от тези в Б-я!????

Добре написано с изкл. прикрият южната част от Средиземно море. Това 2-3000 км. и насреща им трафиканти от Сомалия с боен опит в Аденския залив изглежда абсурд.

Ислямска държава завладява Европа за да гради Халифат! Това е част от плана,масова миграция на мюсюлмани в Европа до,като станат повече от християните и започнат да се бунтуват и искат собствени права,след това ще започнат и да ни колят и накрая след избухналите безредици току виж направили автономия насред Стария континент! Лошото е,че сегашните политици или не осъзнават,какво идва или нарочно градят основите на Ислямска държава насред Европа! Спрете бежанския поток,ако трябва и с крайни средства,всички,които идват тук не са желани и нека бъдат връщани обратно,всичките до един!Не искаме исляма в Европа!Като бягат,да бягат към богатите арабски страни,но не и в Европа! Защо идват тук,а не отиват там,защото това е планът за поробването на Европа!!!!!

Ами ние в Европа нали сме все толерантни, та от толкова толерантност...съвсем ще изчезнем.

Писах в Гугъл думата МИГРАНТ. Няма такава дума. Другарите от дира задминаха всички.

не им се сърди, че равините им не са ги научили добре

Има две думе с конкретни значения - емигрант, означава изселник, имигрант означава заселник. Мигранти ще одначава изселници и заселници. В момента се организира яврението унищожаване на националните държави, за да може да се създаде Новия Световен Ред, който ще се ръководи от "Богоизбания народ". Нищо не е случайно. Всичко се организира.

Пропуснах да дообясня, че всъщност въпросните мигранти за своята държава са емигранти, а за държавата в която отиват са имигранти и това е причината да се появи думата мигрант. Те са едновременно и емигранти и имигранти,т.е. мигранти.

Хитрите италианци утре ще спасят още към 2-3 млн "бежанци" и ще искат помощи от европа за всичките си цигани вкупом, докато тъпите българи хващат по седем и от европа няма да получат и едно евро за такава мижава бройка. А и кой да се сети, някой тъпак, който е гладувал за 16 млрд заем ли?!

ако ние бяхме на тяхно място досега да сме се насрали при такъв голям поток. на никого не му е приятно да го налазят такива скакалци от Африка. да не говорим че това обикновенно са много нискоквалифицирани хора които после са само в тежест

"Насирали" сме се вече. Били сме много по-бедни когато сме приемали вълна след вълна арменски бежанци. Европа да ни е дала помощ за това. Но сега техните потомци не си и помислят да оплюят България и я обичат ако не и повече от някои Хаджи Стефчовци

не ни трябват пари за имигранти, защото не ни трябват самите имигранти. затваряне на европейските граници и стрелба на месо по нарушителите. Иначе до 20 г. ще сме завладяни от тази паплач!

Това е добре организирана акция за унищожаване на християнството, което пречи на новия ред. Първо ще ги разпръснат навсякъде в Европа, после правокатори от двете страни ще ескалират напрежението на верска и етническа основа и ще създадат условия за сериозен конфликт и граждански войни в Европа. Идеята е да се предизвика крайна несигурност и отчаяние в хората за да бъдат готови на сериозни компромиси с вярата и свободата си. Ще се повишат цените на храните и ще скрият много от стоките от първа необходимост за да предизвикат глад и недоволство и да нагнетят негативизъм в обществото. Истерията в медиите за глобалното затопляне подготвя почвата за изкуствения дефицит, който ще бъде наложен и оправдан с нея. Целта е да се предизивика сблъсък на основните две вери за бъдат унищожени и за да се въведе вярата на новият ред - луциферианство - хуманизъм и ню ейдж - базирани на псевдо научните теории за еволюцията. Покрай сухото да изгори и мокрото - християнство и да се въведе компромиса - заблудата с която лукавият да измами хората и да ги организира в последен бунт срещу Бог. Тези които се противопоставят на тази измама ще бъдат обвинявани в екстремизъм, шовинизъм и тероризъм. Дявола ще обърне стандарт за добро и лошо в обществото и ще промени божиите закони. Тази невиждатна досега криза в историята на света ще продължи три години и половина и когато единното правителство предложи решение за мир и благоденствие, тогава ще дойде Божият син със своите ангели и погибелта на грешниците от неговата слава. Няма място за униние и отчаяние защото Бог контролира всичко. Правете това което казва Спасителят, бъдете истински християни и разпространявайте истината. Тя е вечна като истинската любов, защото те са самата същност на Твореца - единственият суверен и законодател в тази вселена, който е бил , е и ще бъде во веки веков.

Кой е лукавия? Онзи с бялата престилка дето носи инжекциите ли?

скудоумието ти е блеснало. пий си ти илачите и не квалифицирай хората.

истината е че докато не се действа по твърдо и не се покаже по категоричен че Европа не е вече склонна да приема такива имигранти те няма да пристига. ефекта от повечето пари които отпуснаха за охрана е негативен и това само засили трафика. повече пари повече капацитете да спасяват.

Сомалия пишете,аденските пирати,най бедната държава в Африка. Много хора предпочитат да се предадат доброволно в робство,вместо да умрат от глад. Стари похвати на лисицата Англия и Франция. Сега ще намерят повод да използват оръжие, но за политически цели

Време е Бат Бойко да направи международна кариера - предлагам го за шеф на еврокомисията!!! и да дигат телена ограда през Средиземно море. От Гибралтар до вливането на Марица в Егейско море. С постове с автомати и КППта на салове. И бариери със строг пропусквателен режим за корабите. А тези от НАТО вместо да дрънкат оръжия да дразнят Дяда Ивана, да се омитат от балтийско и черно море и да се разполагат в Средиземно - през 3-4 км дистанция.

демокрацията е дума която отдавна е лишена от съдържанието си но очевидно относно "свободното движение на хора" го е запазила,като това важи по,за Старата Европа отколкото за презокенската и люлка

При Садам (Ирак) , Кадафи (Либия) и Хусни Мубарак (Египет),арабеските си бяха добре,но запада това целеше да ги смъкне от власт,за да се случи това ,което сега наблюдаваме.

Връщат ги и готово. Като си плащат транспорта за обратно.

Какво да ги връщат, като италианците са ги прибрали от бреговете край Либия?!!!!

гледах документален филм за десанта на приматите на испанския бряг....когато ги пресрещнеше патрулен катер майките надвесваха бебетата над водата,заплашвайки че ще ги хвърлят в нея ако не бъдат допуснати да слязат на брега........ако това не е блъф,що за хора приютяват евробюрократите на територията на Европа ...и как тези хора в голямата си част изповядващи исляма един ден ще се отнасят към своите спасители-"неверници"

Примати, казваш. Моли се да не стане тука такова, че като превземат Македония идва нашият ред. Като почнат да колят близките ти и ти отчаяно тръгнеш на някъде със семейството си, дали някой форумен плъх като тебе няма да пише за "приматите" дето му нахлували в държавата.

в един момент се случи в България.......впрочем то вече е започнало да се случва и малко остава за да стане необратимо ще е благодарение на такива като теб...а ние дето досега сме останали в България и тогава никъде няма да ходим,а дори и да искаме няма да можем,защото затова е и цялата тази работа по преселението на народите

Какво ще ти помогне бежанската вълна, когато " те" превземат Македония и тръгнат към България??? Бежанците в огромното си мнозинство са мюсулмани , дали са шиити или сунити за нас християните няма значение, като се наплодят дружно ще се опитат да ни изколят. Тогава човече няма как да станеш бежанец, няма да има къде да избягаш, защото Европа ще е наводнена с мюсулмани.

С две думи го е казал. "В един зверилник толерантноста е самоубийство" Нямам какво повече да добавя. Иначе се радвам, че европата ще пламне, а огъня както знаем пречиства.

Мдаа, настават "мъжки времена",ще има много "диви разкази".

Лошото е че след това остава много пепел и Европа ще се напълни със "сажди"

Може да не ни е приятно като съвременници на този процес, но който не чете история, тя се повтаря за него кат трагедия. Това вече се е случвало в Европа - известно е като Великото преселение на народите. Е, тогава не са дошли от Африка на лодки, а от Азия на коне, но ефектът е бил същия. И резултатът за великата римска цивилизация е бил същия. Това ни чака - малко тъмни векове и може би отново цивилизация. Тъжно, но факт.

Така е!Нищо ново под слънцето! Всичко което се случва,се е случвало много пъти в миналото. Така че,който не се учи от историята....е обречен на бавно..но сигурно самоунищожение-визирам нас българите. И веднага се аргументирам....Турция на практика ни е ЗАВЛАДЯЛА... Новия(стар) тип война...Е ИКОНОМИЧЕСКА.... БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

В собствената ни история също има идеални примери за поука - и то с представители на същата религия, която общо взето от 6-ти век насам не е мръднала много. Първият е с Тервел - какво и как е направил, може да прочетете в учебниците, резултатът е бил 700 години забавяне на тъмните векове. За сравнение е вторият пример - Иван Александър и синчетата му през 14-ти век - от това, което са направили (както и повечето "премиери" по тези места тогава) - дошли са и нашите тъмни 5 века, от които още не можем да се съвземем. Та да говорим за нас си - ако ирландската пастирка има поне един добър мислещ съветник, дано го посъветва да се поучи от предците си - и Тервел, и Иван Срацимир, Иван Шишман и компания. Никак не е трудно да се сети човек какво трябва да прави на президентския пост...

и европейците се води война на тихия фронт с цел заличаването им от континента,като тя е водена от държавата която предизвика проблемите в Украйна и в Близкия Изток.Икономическия натиск за Европа идва от изискването за ембарго срещу Русия и заливането и с примати,което не води да нищо добро за европееца,в Русия поне го няма проблема с емиграцията,а и имат ресурсите необходими за развитието на една икономика.От тук нататък Европа няма да бъде това което беше в периода от края на Втората Световна до края на миналия век

В някои градове на Белгия и Германия вече се чува само турска и арабска реч през тези градове постоянно преминават влашко говорещи с крадена стока за продажба. Битаците са пълни - затрупани. В България става същото.

емигрират при шейховете,братята по религия а идват при нас "неверниците"

по същата причина, по която и нашите родни златотърсачи-емигранти не отиват при шейховете. Там е Шериат.

строителството на ограда между Украйна и Русия а в същото време заради "демократичните им ценности" не може да бъде изградена ограда по границата на ЕС ,сакън да не вземат да се наранят чувствата на комшиите и ЕрДоганя

Кошмар! Само за 1 нощ пришълците са станали от 4200 на 5800!!!!!! Ускорено заливане на Европа,ама толкова ускорено,че направо си е военна окупация!!!Някой страшно бърза с циганизацията на Европа!

...каква тъжна ирония! По време на Втората световна, има голям бежански поток от Италия, Франция, Испания и други западни държави към....Сев.Африка, по-специално към Мароко.От там - към Америка.Днес наблюдаваме нещо подобно, само че в обратна посока. Само едно не мога да разбера - защо политическите лидери в Западна Европа се правят на ощипани. Къде са САЩ в цялата схема?? Къде е тяхната солидарност? Когато става дума за войни и намеса на НАТО, САЩ са флагмана.Но когато трябва да се приемат бежанци, никакви ги няма.Вече на всички е ясно, че американците имат съществена вина и принос за тоталния тероризъм в Близкия Изток и Сев.Африка.Техните стратези сбъркаха, но не искат да го признаят.САЩ се провалиха в Либия, и в Афганистан, в Сирия, Египет и в Ирак.Защо тази държава не изпрати конвои транспортни кораби, с които да приеме хиляди страдалци на своята "обетована земя" ?!?...Защо това да е проблем само на Европа??? А евро-лидерите мълчат и се чудят как да сърбат надробената "американска" попара. Истината е една - в Западна Европа в момента няма изявен лидер, политик от ранга на Путин, който да организира Европа за отпор на агресивната колониална политика на САЩ!Един германски политик скоро призова НАТО да се саморазпусне, защото е отживелица за Европа.Варш.договор отдавна не съществува. Вместо него, да се създаде обединена Европейска армия, но без...САЩ. Европейците трябва да се научат да мислят за своите интереси, ако не го сторят, ЕС е обречен.Въпрос на време.

+1000...000000

Стягайте се за облагородяване еврогейци. Обречена работа.

ами да-резултат от външната политика на бонголенд...

Италиянците сега оценяват ползата от Кадафито.Тогава такова нещо нямаше.

човеци са спасили 4200 човеци. умрете си от яд, путиноиди смотани

Като ти гледам вотовете, май само ти си харесваш простотиите, които си натворил..

Начина, по който задаваш риторичните си въпроси, подсказва че знаеш и отговора. Бялата християнска раса, достигна определено ниво на развитие и си внуши, че света е техен и всичко им е позволено. Изгуби се чувството за реалност, да степен, че вместо да се защитава срещу предизвикателствата, сама започна да си създава проблеми. Защото тая попара, която сърбаме в момента, не е от природни стихии, а сами сме си я надробили. И разбира се какво решението. Това е национализма, който е имунната система срещу разрушителното действие на глобализацията. А лицето на национализма в България е известно- АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ. Това се знае от всички и именно от тук идва голямата и безпричинна омраза към тях. СИЛНА АТАКА ЗНАЧИ СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Какво значи спасили?! Стига с тези манипулации. Тези (е)мигранти не са жертва на морска стихия, т.е. природно бедствие, а са жертва на самопричинено бедствие. ТЕ умичлено са се вкарали в тази ситуация и нямат моралното право да карат други да се чувстват задължени да им помагат. Защо не имигрират в съседни братски муслимански държави, а тичат към християнска Европа за помощ, като в същото време изповядват доктрината за световен халифат и поислямчване на Европа?! Кой е двигателят зад това лицемерие и религ. фанатизъм?

Да емигрират в християнска Европа и на мен ми е нелогично.Защо не в други мюсюлмански държави? Освен ако целта не е постепенно и уж от хуманни намерения завземане на континента.И ще стане супер лесно за тях - при сегашното ниво на упадък на християнството и ширещата се толерастия и еврогейщина, исляма много бързо ще пусне трайни корени тук.

Когато и ние се опитвахме да избягаме от Желязната завеса, която не беше стегнала в задушаваща прегръдка... Всички тези хора не бягат от хубаво. Бягат от войни, глад и мизерия. Да смениш държавата, където живееш не е лесна работа - това е следствие от крайна нужда и е отчаяна, крайна мярка, която човек поема. Тези хора плащат последните си стотинки, за да дойдат в Европа, напълно съзнавайки огромния риск, който поемат. Не бъдете ксенофоби.

4200 души са само спасените за няколко дни! а другите които вече са преминали са сигорно 3 пъти повече. Вместо да се обикаля в търсене на удавници по добре да им се организират направо пътнически ферибот

Криворазбраната хуманност и демокрация в Европа, ще я рАзсипят. Пълчищата от гладни африканци- мусюлмани ще унищожат европейста цивилизация с услужливата помощ на евробюрократите. Бъдеща Европа: араби, негри, цигани, бело малцинство носещо шалвари и фесове.