ГЕРБ и РБ в коалиция, ПФ и АБВ ще ги подкрепят

ГЕРБ и Реформаторският блок подписаха коалиционно споразумение в Народното събрание. Декларации за подкрепа с ГЕРБ подписаха и Патриотичният фронт и АБВ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и РБ в коалиция, ПФ и АБВ ще ги подкрепят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗГОНИХА МЕ КОСТОВ, БАРОЗО И СИЕ

Доволен съм от състава на управлението, определено. Искам да пожелая успех на новото ни правителство, стягайте се че имате здраво да бачкате! :) А ние ще следиме как върви работата! Благодаря, и на добър час.

Снимка за милиони! Дано и занапред да ни изненадвате с позитивно.

Тази снимка ми вдъхна надежда, че след 8 годишно лутане нещата ще се оправят и България пак ще влезе в Европа. Два титана на промяната ни са на тази снимка. Дано Бог им дава сили. Защото могат и трябва да го сторят. България, ти имаш светли чеда!

Тази коалиция много ми прилича на "Отечествения фронт", управляващ България веднага след 9.Х.1944 г. - пълен с изменници и с политически хамелеони. Предстои БКП /ГЕРБ/ постепенно да обезличи другите партии в коалицията, да купи част от депутатите им, други да линчува, да си напазарува депутати от другите парламентарни групи и когато си осигури безпринципно мнозинство да изпрати в небитието някои от сегашните си авери.

Онова си беше БКП изпълнение та торможеше хората до 1989 г. Да ли ще се стопят, продадат и тгова го има . За реформаторите тома е почти не възможно Е сиорно ще има черни офце ... Веднага ше се разбере. Не може да разбираме в лошия смисъл новото правителство

Преди около седмица ти казах: "Ей, "Винету", кога най-после ще разбереш, че политиката се различава от белотчето и че в нея "Сухо дупе риба не яде"! За теб пояснявам: Ако икаш да премиерстваш, ще ти се наложи добре да "навлажниш" дупето си!" За твое съжаление, не само не си го разбрал, ами си намерил и професионален "учител"(тренер - по-разбираемо за теб) по "навлажняването", с когото се ръкуваш (на кадъра горе). Ако това нещо (тренера) е от най-доброто в управленческия ти екип, какви ли са останалите? Жал ми е за теб! Номера с пешкирите (пардон - с министрите от РБ, в бъдещия ти кабинет), с които се надаш да си обършеш ръцете де, преди предстоящите и близки избори, няма да мине! Нормалните хора в България вече престанаха да "ядат домата с колците" и то благодарение на предишното ти царуване!

да стиснеш ръката на Кунева и да се усмихнеш и извън моето въображение...

jingiby

"Лидерът на НФСБ Валери Симеонов, заяви, че от ПФ си запазват правото да не са съгласни по някои въпроси..." Да, а останалите три партии, които се ангажираха с управлението по същество, не събират необходимите 121 гласа. Значи зависят от благоразположението на ПФ.

Снимка за спомен - кривоустата Пръмова и агент Буда... Мила картинка в началото на още един процес на кражба на народното имане, дето вече го няма. Ето как изглеждахме преди да натопим зурлите у медо, а след време ще сме такива... Треперят от нервно вълнение и нетърпение да хванат химикалките и да започнат да превеждат милиони в сметките си в Пари ба /а, Кунева?/ /и в същото време да ореват орталъка, че пари в хазната нямало...Това не са хора. Това се изроди, отклонения от човешкия род. 135 години търпим това безобразие и края не се вижда. С такъв народ от обидчиви овце, ще е така още столетия.

Ако искаш да не се свърши работа, подпиши коалиционо споразумение или направи комисия. P.S. !!! /1 Г--б+1 РБ/ +/ 1 ПФ + 1 АБВ/= Коалициона/1/ комисия/1/ с френска/1/ любов/1/= 4

Левски е казал, дела трябват байно!А аз казвам не празни декларации, писани цял месецот т ази която затри атомната централа!

Кучка Кунева ще ни "изкълчи" и последните два ядрени блока и с това окончателно ще закрие глава енергетика...Честито!

Някой може ли да отрече, че Бойко е мъжкар? Такъв човек е нужен на България! Поздравления за партиите, които проумяха, че трябва да работят за България! Много професионалисти в правителството, дано изведат страната от кризата! Поздравления за Първанов ! Това е истински държавник! Няма значение в какво правителство влиза, важното е да се работи за стабилна България. Успех на всички министри!

Не го знам как е в леглото ако имаш това предвид! Но като го гледам каква е треперушка пред американските сенатори и еврогея жгозев доу не съм очарована!

Много рано си се напушил или натряскал бе аланкоолу! Пърхат ри около теб розовите слончета в лилави облаци?

Боко е пич с окончание КА

Е щом тоя ти е еталон за мъжкар, мога да си представя каква мека китка си!

И това го казвате вие - дето еталона ви е СерГЕЙ. Хахахахахахахахахахаха

Боко е пич,та дрънка.............глупости!

Това че протестите ни срещу олигарсите и монополите се обезмислиха и същите стари ку..и са в новия бърдак! Как да очакваш нещо свестно, а?

Сикаджии, Скатаджии, Деформатори и Гоцевисти...

Ееее... най-добре ни е при БСП и ДПС (червени бабички и неуки помаци с купени дипломи писали доноси за съселяните си).

Ти си от вторите ,нали?

Тази снимка окончателно ме отказа да поддържам Бойко! Снимка с предателя на българия, госпожа "Иес", както е известна в ЕС ми е достатъчна за това - че и я назначи за вицепремиер???

Защо бе,продължавай да гласуваш за мутромилиционерската шайка начело с вожда буда... И да ви е честит новия кабинет в комбина с гоце...

Системата е като във футбола- 4-4-2. Смях, драги зрители и коментатори. Забравиха само да кажат за участието на ДПС, щото Доганя-Местаня, няма да се откажат да дърпат конците.

Бойко трябваше да върне мандата. БСП щеше също да го върне, и Атака можеше да състави собствено правителство. Атака доказа, че за високите доходи се иска мерак, а не възможности! Доходите щяха да се увеличат, поне до средните за Европа!

Доходите на фюрера ли имаш предвид? Те се вдигнаха доста, вярно е... другите кучета ги яли!

Спукана ни е работата. В програната декларация няма нищо конкретно. Няма никави срокове. Няма нищо проследимо. Тези хора се подиграват с нас.

да не намекваш за 800 дена на царя за ограбване на българия

В декларацията има много национално отговорни намерения, не знам защо троловете не вземат да я прочетат и да кажат какво не им харесва? За мен само 3 неща да направят и ми стига - да спре сечта на горите, да се дават помощи до трето дете и да се въведе задължително гласуване. Тия неща да свършат ще е супер.

Аз познавам българско семейство с четри деца, което живее в столичния квартал Люлин.. И за тях ли ще е супер, ако не им дават т.нар. "детски" за четвъртото дете? Защо ли точно на 'тролове' като теб редовно се приовиждат "колеги" по зомбираност? Лесно е да използваш клишета, но ако те поставя в някоя ролева ситуация, да я 'проиграеш' на свой гръб май няма да успееш да се защитиш - за там ще ти трябват човешки разсъждения, а не тролски клишета... нали? Ето ти една хипотеза - представи си, че имаш близнаци, но жена ти забременее отново и ти роди "тризнаци", щото си много плодовит татко - ще се зарадващш ли, ако държавата за тея "тризнаци" ти даде същите пари като за едно дете, а? Как щше отговориш на това?

пък познавам БЪЛГАРСКИ деца, които НИКОГА не са вземали детски! Заради това, че родителите им работят и си плащат всички данъци на държавата, а не укриват доходи! БЪЛГАРСКИТЕ семейства с 4 и повече деца са рядкост, за разлика от ц.... Абсолютно подкрепям и дано стане!

Можем да сме критични към всеки! И политиците, и партиите не са идеални, камо ли пък българските. Но това е максимумът на този парламент. По-нататъшно разширяване щеше да е нехигиенично!

Ооооо,то пък сега е кристъл клиър както би казал вожда конграчулейшън!

Слава на БКП - Борисов, Кънев, Пръмова!

с такава лекота се "разкрива" вицепремиерско място само за да се угоди на последно спечелилата изборите партия, ясно е каква принципност се спазва!Иначе Калфин от кандидат-президент как така ще се задоволи с "просто" министерско място?!

Дано да има успех новото правителство, важно е че разбраха че заедно са сила. А всички ние не трябва да чакаме, да гледаме сеир, а активно да доказваме гражданска позиция когато е необходимо и да бъдем коректив на правителството. Дано най-после България излезе на правия път........

Я да видим какво имаме ЗАД МАСКАТА. 1. Герб- свален министър председател от "народната любов" искащ 40% увеличание на тока. Замразил доходите, фалирал 100 000 фирми и направил 400 000 безработни 2. РБ- Получихме Костов. Кой не си спомня МАСОВАТА криминална ПРИВАТИЗАЦИЯ и черешката БГА БАЛКАН продадена за 150 000 долара. Кунева която затвори 1-4 реактор на АЕЦ и сключи незгодни присъединителни условия. 3.ПФ-Псевдопатриоти които 4 години обвиняваха Борисов във престъпления и напуснаха Атака защото тя подкрепи правителство на ББ 2009. (Но не разбраха грешката на Атака) 4. АБВ- Вълк с друга кожа но със същия нрав. Архитекта на тройната коалиция. Е ПАРИТЕ МИРИС И ЦВЯТ НЯМАТ.

А Местан и СерГей - твои идоли.

"А вие защо бесите негрите?"

Какво ли още трябва да стане, за да уври главата на българина. Колко пъти след 89 г. трябваше да управлява БСП, за да му узрее тъпата глава, че това са пълни мафиоти. Колко пъти сега трябва да търпи ББ за да се увери, че е същия и дори по -голям мафиот. Нека му се радват и величаят лумпените, поддържащи ГЕРБ, накрая ще стигнат до същия извод.Напред към терминал 2, не само младите.Чака ни лов на вещици, както и пълна некомпетентност. Видя се още при прочитането на кандидат- министрите.Колкото до Боко, вече му сърбахме попарата.

Въобще не съжалявам, че тройната коалиция не е във властта, нито за Бареков. Възможностите на този парламент са използвани в максимална степен! Моят въпрос към недоволните коментатори е: Какво в повече очаквахте, кое конкретно ви разочарова!

Това че протестите ни срещу олигарсите и монополите се обезмислиха и същите стари ку..и са в новия бърдак! Нищо свястно не може да се очаква за съжаление!

всъщност договора на правителството е за година,такава е уговорката ми с боко харам.като сценария за следващия сезон на народното занимание,е разцепване на реформаторите,много напуснали депутати от барека и провокации от страна на верното ми куче сидеров.сценария изключва оформяне на нов избирателен закон,само премахване на точките за преференции,изключва и реформа на съдебната система,само лека промяна на нейната избирателност,знакови обвинения пак ще има,присъди на куково лято!

Е, няма такова лицемерие! РБ не искаше преди изборите Борисов за премиер, но след това.............. За АБВ най-големия опонент преди изборите беше герб, но след това.............. ПФ уж бяха против поскъпването на тока преди изборите, но след това.............. Това е коалиция без принципи!

Aко тези останат на власт за 4 години ние ще намалеем с поне два милиона.. за икономиката не ми се говори. за атомната - също!

За наше огромно съжаление, циганите никъде не ви искат. Дори да се махнете от тук, нормалните хора ще ви върнат...

Пеньо Паси Пенев Аз съм трол - червен поет, нищо че дори за смет песните ми не вървят, и децата ме корят, че професия си нямам, гладни все ги изоставям, всяка вечер се забавям, за вечерята забравям, че от Позитано късно пускат, мамката им мръсна.

Това е твърде пошло...ако знаеш значението на думата...

Е....и...Каратиста и Трътката , решена в червено (както би казал педала-лорд Евгени Минчев) са най-умните в тази държава , така ли? Вие, драги сънародници, наистина ли не осъзнавате дълбочината на пропадането? Та тия двамата нямат общо и 1/20 от мозъчните гънки на който и да е професор в Пирогов! Ебахти и наглата сган!

Кравите на Боко му подписаха споразумението. :)))

Работещите в промишлените предприятия съм сигурен, че няма да приемат такъв измислен министър като Лукарски. Не го знаем и как е като адвокат. Ясно е едно, че е обладан от симптома "Мерака на чичо Денчо" от Чудомир. Тоя човек въобще не знае за какво става въпрос в случая!? Жалко и срам!

По принцип си прав но с корекцията "Мерака на чичо Денчо"е от Михалаки Георгиев.

Мълва Баце май е хванал кит! Във герана бил е скрит Опнал шланг вода да точи, нещо взело да клокочи! Цяла Банкя се събрала, за да види тази хала. И мълвата се понесла, за юнака ни известен. Журналетки, репортажи, телевизии, масажи. Станала световен хит, Бацевата риба-кит! Вече съм наясно аз Всички в Банкя мажат мас! В родните ни ширини, китоловец се роди! 09.08.2014

Успех на новото правителство.

Успех за кого? За тях си успехът е сигурен-а ние ще плащаме питото от тях!

Паси На мен си Мен Пасито вси ме знаят, бабите за мен си баят на червените седенки, докат чоплят сухи семки. Във Догана аз се вричам, Бисеров герой наричам, и СерГея си обичам, ала Пеевски-момчето, ми е легнал на сърцето. Ще го цункам по дпето.

Отпор по пантофи Атакуват пак Паси. Значи хич не им върви... Мъка! Безидейни строфи. А Паси е по пантофи, с чаша бира за разкош. Спи спокойно,лека нощ.

Ура-а-а-а-а-а-а! Ура-а-а-а-а! Да живее правителството, ура-а-а-а! Съборения с камъни, реанимираните, гоцевистите и скатаджийте. Лошо няма. Пореден шанс дами и господа "народни представители", опичайте си акъла.

не бяха ли внесено контрабандно от Сибир?

Да бяха заменени за акцизни стоки от склада на Мишо Бирата!:)

Нормално е след като управляваха малко БСП-ДПС-Атака , сега да са в опозиция 10 - тина години , а след това ако още ги има в този формат да заповядат на мегдана.

Няма да има и 1 година и тази коалиция ще се разпадне.Прекалено са различни,търгуването на постове изяде главите на РБ.Кой ще иде да ги подкрепи,Патриотите също,за Първанката да не говорим.Безпринципната коалиция ще се разпадне при първият социален взрив,а се задават много такива.

Всичко е ясно ,...от утре започват стачките ...

Сидеров не бързай . Този път Бареков ще ги води.

Не правителство, а блян Буда, Гоце и. Радан

ДПС, БСП,Атака вече в опозиция.

И ще раздаваме на бедните. Други глупави въпроси надявам се няма.

Кой ще краде?Орел,рак и щука тия ще се изядат преди да има 100 дни.Кой от сега ще протестира?Баница вече няма и народеца скоро ще хваща тояга.

Eсен Въоръжен със чушкопек стягам се за люта зима. Щот държавният юрдек, лъже, крадне за двамина! Чушкопеците са в ход, а бурканите строени. Джибрето кипи със плод, пред казани нагласени. Хапвам чесън,със пипер и домат полуманосан, за да плюска Камамбер, Е-Ре-Пеец недодоносен. Здравна каса, НЕК и БЕХ, лично вече ще спасявам! А пък важното хюмне, с яхта ще се забавлява. Пенсийката ми марцина, ще деля със Ка-Те-Бе, за да хвъркат лимузини, по служебното трасе. Въоръжен със чушкопек икономии ще правя. За поредния юрдек дето пак ще ме спасява. Паси,30.09.2014

Добре ги редиш, но с това: "Лентореза от Банкя" ми вдигна ме развесели за цялата вечер Наздраве за Банкянския Ленторез!

Не знам какво да мисля : Добре ли е ?, зле ли е?. Като не са от една глутница ще се пазят ли ? или ще продължат да плячкосват както винаги ? Кои ще реже лентичките ? Направо се чудя 0.2 промила разтеж или на пролет последния ще дърпа шалтера .

Нека кражбите продължат сега.

Народе това ли исксаше.Хак да вие мутрата отново.ще му адете оная работа сега,ще гладувате и ще ви пукат ушите.или се вдигаме да пометем тая безпринципна пасмина или загиваме.

Писна ми от "гладуващи" комунета. Помислете малко и за децата си....ако не сте ги пратили вече в чужбина.

След години, Историята ще отдаде най-голямата заслуга, за ликвидацията на България, точно на господин Пожарникарят. Това лице пося само омраза и разединение в нацията, точно обратното на това, което пише на Парламента. То не бяха виновни учителите, старците от БАН, лекарите и прочее лош материал. И какво мрази най-много днес средностатистическия гербер? Мрази комунистите, мрази Атака, Русия и пенсионерите, а сега вече мразел и турците. И преди всичко най-много мрази тези, които му пречат да краде и да мачка обикновените българи. Това че, половината общество не гласува и де факто не узаконите безобразията, се представя като карт бланш за ново правителство на грабежа. Господа герберасти, очевидно ще успеете и ще ликвидирате всички, които мразите, но тогава кой ще остане в България? Как ще я задържите, като само бежанците ще са повече от вас? И най-важното: от кого ще крадете?

Сбърка само името. Омразата я сее Местан. Но ти си негов човек, така че разбираемо.

най-добре ми сложете етикет и оставете всякакви аргументи настрана. Сега се правят пари и се разпределят порции, кой го е грижа за истината?

И ще бъде вписано в истороята ни. Бъди спокоен.

омразата я пося и припика омразната гейша позорно избягала в Брюксел за да харчи на спакайствие откраднатото

Мученето на червено-кафяво-лилаво лай...ните тролчета(и тия с жълтите книжки) ме изпълва с радост и оптимизъм за България.

АЗ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ДОКАТО НАРОДА ИМА 10 ЛЕВА ЗА ГОЛЯМА РАКИЙКА И ШОПСКА САЛАТА ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА САМО ДА ГЛЕДА И ПСУВА ПО ТОЯ ЦИРК, ВМЕСТО ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА ОТИДЕ НАЙ-МАЛКОТО ДА ГЛАСУВА - БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ..... АВТОБУСИТЕ ОТ ТУРЦИЯ БЯХА ЗАДРЪСТИЛИ АВТОГАРАТА В КЪРДЖАЛИ ОЩЕ ДВА ДЕНА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ А ВИЕ БЪЛГАРИ ВИ МЪРЗИ ЗА 5 МИНУТИ ДА СИ ЗАМЪКНЕТЕ ГЪЗОВЕТЕ ДО БЛИЗКОТО УЧИЛИЩЕ ДА ГЛАСУВАТЕ..... СРАМНО Е.......