17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли успяха да измислят само браво продължавайте в същия дух

Естествено! Повишената смъртност трябва да дойде отнякъде. Убиването на хора в Ковид-отделенията не стига.

Хайде сега тичайте на протест срещу тези,които искат да ви опазят

Щот такива на хоризонта не се виждат! Всички, които врякат за страпшната болест са мотивирани само от едно: ПАРИ! На никого не му пука дали ще оцелеем или не!!! Набийте си го в главите!

1. Болни 2. Дебели 3. Стари Все групи, които са в тежест на държавата. => Тези хора да се възпозлват от опциите да се самопредпазват, не да акат друг да мислят за тях! НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ЗА НЯКОЙ, КОЙТО НЕ ПОЗНАВА! Нито тук, нито където и да е! От лицемерие ще ви кажат да, но реалността е: всеки се спасява!

2/3-ти от тия заразени са с хрема,но уплашени от правителството задръстват болниците,затова тази политика на психария трябва да се промени! Време е и медиите да се осъзнаят,че с психарията наливана от тях избиват хиляди души,които имат нужда от планови операции,както и много други лечения! Ако не спрете с психарията за ковида нека хиляди умрели лежат на съвестта ви... Има кой да ви съди!

Ти там в болницата лично ги прие И ги прегледа за да знаеш какви са и с какви оплаквания са? То отдавна е ясно, че такива като вас са с мозъчни увреждания ама не е необходимо да го доказваш непрекъснато.

Кой с хрема ходи в болница?

Здравейте, антиваксъри, сега стана ли ви ясно, как вие с вашето безотговорно поведение застрашавате живота на невинни хора. Заради вас спират всички планови лечения, защото претъпквате болниците. Според мен приоритет в лечението при ограничен капацитет трябва да имат хората, които са се защитили. Който не се е защитил, да чака!

Кой слага минуси? Защо? Срам ли ви е, антиваксъри??? Погледнете високоваксинираните държави като Португалия или Испания. Там почти няма хора с тежки заболявания и поради високата квота на ваксинация и по-лекото протичане на Омиркон разхлабиха всички мерки, България тепърва ще преминава през този ад… И за какво? Само заради някакви безумни конспирации и вяра на някакви разбъркани псевдогурута. Срам ме е от вас!

Ама щом не искат ваксини,да си плащат престоя в болницата.

много леките мерки при ниво 1 според новия план, така ли да разбираме, на ниво 4 излиза ли армията с калашниците , както в Нидерландия ?!

Успокой се малко с НИдерландия, много лесно се манипулирате

на ниво 4 само правителствени партита са позволени.

Добре де, нямаше ли тая мярка със спирането на плановите операции да е за по-късен етап? Защо толкова рано? Нали имаше още време?! Да не затворят училищата утре?!

Ами дано ги затворят, както и всички останало.

Абе Бургас не беше ли на зелено според новите критерии?

Това си е ефекта от сертификата. Същото стана и в Барселона още с делтата. Въведоха сертификат и ваксинираните разнесоха заразата.

А неваксинираните идиоти напълниха болниците и сега сте отговорни за спирането на плановите операции.

А за теб вече ти предлагам пътуване до Анадола за поставяне на пета доза, ако не го направиш си неваксан антиваксър и разнасяш заразата!

да ама само че най-много разнасята ваксаните, защото не се изследват и не им пука като имат симптоми, мога да ти дам много такива примери с колеги и познати, 90% от ваксаните се държат безотговорно и заразяват наред!

Ако можеше да ви налеят малко акъл в главата…