Д-р Върлева отрече злоупотреби с парите за СПИН

Експерти отричат да са харчени неправомерно средства от Фонда за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Върлева отрече злоупотреби с парите за СПИН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,г-н Борисов,мислиш ли за авторитета ,който ти създава тази комбинативна госпожа сред европейските лидери ? Май че и есента ще те потупат снизходително по гърба за Шенген и ще трябва да се връщат обсебените от здравните фондове там пари

Още една дебела уядена крадлива герберска калинка. Да ви приседне в ненаситното гърло вашата.....

Лъжи, моето дебело момиче, лъжи нацията и си гледай собствените интереси. Както те е учила баба ти. Важно на тебе да е добре, а българите - вълци ги яли. Това държава, закони, етика, морал - тези неща дом не хранят. Запомни - сега е златно време да се богатее. Ако сега не откраднеш милионите на нацията, няма после кога. Западът ще дойде и тук и ще стегне правилата, както е при тях. Ще крадеш и тогава, но ще си влизаш и в затвора. Затова браво, аферим, пешкин жена си! Купи си имение в Австрия, на Алпите, и бягай, щото скоро всичко ще се плаща. Това само вашият бабаит Борисов още не е схванал.

Завесата я повдигна Димо Гяуров от ДСБ,а Боко си траеше като мишка

Върлева е права, че паричките са изпапани напълно по закон.Само, че нека обясни как се достига до тези еврофотдове.Най -напред достъп имат хората от министерствата и то началниците.След това те показват какви големи възможности имат , че едновременно с държавната работа и заплата да работят по едно и също време и по проектите.И разбира се огризките от тях да подхвърлят на истинските изпълнители на проектите.Тжова е изпитан метод и не е за простосмъртни.Така се лапат държавни и европейски парички.