”Сова Харис”: ГЕРБ – 23%, БСП – 15,2%

Ако изборите бяха днес, ГЕРБ щеше да получи 23%, а БСП – 15,2%. 6 политически сили имат шанс да попаднат в следващия парламент.

Обратно в новината

Коментари - ”Сова Харис”: ГЕРБ – 23%, БСП – 15,2% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-хубавият процент от всички във всяко едно бъдещо проучване не, а реално гласуване ще е 85% гласували. независимо как. може с бяла бюлетина, с нарисувано корабче, цветенце или както и да е....

ОТНОВО ПРОЦЕНТИТЕ НА БСП СА НЕРЕАЛНИ, ТАКАК, КАКТО БЯХА ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ. ВСЪЩНОСТ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ БСП ЩЕ Я ИМА ДО НЯКОЛКО СЕДМИЦИ.

Охо..и като се има предвид, че тези резултати ги дава червена агенция, начи истината ше е още повече в полза на. ГЕрБ

Довиждане на бСП! Здтавейте спасители от ГЕРБ!

Така, така! Никой вече не вя рва на БСП

Очертава се ГЕРБ да има самостоятелно правителство. Само така може да излезем някак от кризата.

ГЕРБ са по-високо като гласове!

Много висок процент са дали на измамниците от БСП... в момента народа би се доверил само на ГЕРБ, защото знае, че всички други са под една шапка- на ДПС

Най ме кефи процента за ДПС!!!! Само дето ще е по 2 или по три!

У нас ГЕРБ доказа че няма кой да ги бие, така че парите дето ги дават за проучвания по-добре да ги дадат за друго нещо

хората се осъзнаха виждат че БСП И ДПС водят държавата пред фалит ако има избори днес ГЕРБ ще спечели поне с 51% на минимум

И какво излиза, че една от агенциите които подкрепяше БСП обяви, че ГЕРБ пак ще спечели. Да им е честито.

Преоблякал се Илия-погледнал пак в тия.

знаесе че герб са парви, с висок процент. бсп са бита карта и на дали ще влязат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Редакторите на ДИР - къде сте?

леле..колко си неграмотен, герб са parvi, само в твойта глава.

Дано повече хора излязат и гласуват на 5 октомври за да може повече тези недоразумения бсп и дпс да не стъпват никога на власт...

Хипотеза : Ако ЦвЦв е имал възможност да следи и подслушва по електронен път , докато беше министър, ще го прави отново. В такъв случай , как въобще спят червените тролове????? Ще пада млатенье по празните кратуни!!!! Айде Боко!!!!! Време е да се прочисти малко държавата..

Ало декадента, какво още се бавиш. Прави набързо партия и всички сме за теб. Разбрахме, че всичко ти е ясно и нямаме никакви съмнения. Е, точно такъв водач ни трябва. Волен и Бареков се опитаха, не успяха, сега е твой ред.

Има ли желаещ да направи сайт с таблица с 3 колони агенция-прогноза - реален резултат гарантирам 2000 кликвания на ден + печалба от реклами

Аз мога да го направя, но за една таблица, цял сайт няма нужда. Иначе може и в база да се помнят и по дати прогнозите им. Може да го зададеш на някой студент web програмист. Нищо чудно дори от Word или EXcel, да имаш запис като за страница. Друг е въпросът, че кода ще е боклук, но него никой не го гледа. Нещо елементарно е, но въпросът е, на кой ще му се занимава.

"СОВА ХАРИС", АКО ТИ НЕ ПОМНИШ КАК СЕ ИЗДЪНИ НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ, НИЕ ПОМНИМ!!! ВЪН ОТ СОЦИОЛОГИЯТА, БЕСЕПЕРСКИ НЕЩАСТНИЦИ!

как го разбраха , като бсп не участва на избори ? участва коалиция от някакви партии 6 на брой !

Не е вярно. Верните цифри са следните: 1. БСП - 34,5% 2. ББЦ - 31,2% 3. Атака - 14,3% 4. ДПС - 14,2% 5. ГЕРБ - 5,8% Проучването е направено сред петима "другари" по чашка и с гледане цяла вечер в тавана.

5-ма не могат да дадът такъв резултат, за 5 партии. ;)

бухахахахаха, "совите не са това което са" комайо :) миналата седмица ни облъчва бб, сега совите ;)

След прогнозите за евроизборите ДУМИЧКА НЕ ИМ ВЯРВАМ на платените политически статистици!!!!!

Вук, в стадото ! Вук в стадото.

Айде пак се почна с процентите на червените агенции.

вашия избор е между партии на задкулисието.Няма невинни между тях.Приятен избор,нека по силния да победи.

Е ТИЯ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП?!??!??!?!?!ВЪПРЕКИ ЗАГУБЕНИТЕ ПАРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ВЪПРЕКИ ОКРАДЕНАТА И ФАЛИРАНА БАНКА.. ЕДИН И СЪЩ СЦЕНАРИЙ ВСЕКИ ПЪТ КАТО ДОЙДАТ БСП НА ВЛАСТ!!! АЙ СИКТИР!!! НЯМА ЛИ ДА ИМ ИЗМРЕ НАЙ-НАКРАЯ ЧЕРВЕНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ!!!!ОГОРЧЕ

Към всички симпатизанти на ГЕРБ - може би ви разбирам, просто защото интелектуалното ви ниво е като на вожда ви - проста селска мутра издигнала се до висините на държавността, уникален пример за адмирации и почит! Относно симпатизантите на БСП - вас по малко ви разбирам! Това нито е партия, нито е социална ( и българска май не е много много). Един огромен холдинг които само преразпределя материални и нематериални блага на определени хора в пирамидална структура и в концетрични кръгове ( колкото по нагоре и по близо до върха, толкова по голяма е лапачката). Лидера ви ( бившия вече) е пълен нещастник и пръв скочи от кораба след като го запали и разби вече няколко пъти. Ако сте пенсионери може и да се опитам да ви разбера, но пак логиката липсва! ДПС - оставям без коментар... ББЦ - хора вие се нуждаете спешно от медицинска помощ или от психиатър! ( или спешно от някой бърз лев) РБ - вас ви разбирам най много и за това ви съжалявам също най- много! Орел, рак и щука... съединението не прави силата тук, а я обезсмисля. Няма явен лидер, съюз по сметка в които играчите от компромиси и сметки си унищожават електората. Много ми се иска умните и мислещите да са при вас и за вас, но някак са прекалено умни и мислещи че да го направят... АБВ - на това му се вика Start Up ! Още един холдинг се опитва да набере сила събирайки гласовете на автентичното ляво. Ако не беше толкова страшно, може би щеше да е ужасно смешно. Стари к*рви... и бардака стар... незнам на къде са се запътили тия хора...за едната власт. Приятни избори дами и господа! Избора е някъде там, но аз лично не го виждам още! Ако има някой, е време да се изправи и да почне да вика, по скоро да крещи и то много силно!

Разбираме че ти си в пъти над нас, простолюдието. Ама хората като теб са част от проблемът. Вие сте плаявата, тинята която позволява страната да се управлява от купени цигани... Така че, по кротко с квалификациите. Стой си в тинята и не се обаждаи.

И понеже съм толкова супер хипер интелигентен веднага ще ти кажа че ти си един поклонник на Боко Тиквоний. Личи ви от километри - арогантни, нахални и обиждащи без да са в състояние да кажат нищо смислено или довод, да защитят теза или дадат довод за казаното от тях. Много те съжалявам! Хора които издигат в култ такива като Борисов заслужават само съжаление....

А, имах и въпрос към теб - как ги характеризираш хората като мен, кои сме ние ? как позволяваме държавата да се управлява от цигани и как точно това ни действие ни прави "плява" и "тиня"? Както и не можах да разбера защо аз трябва да се намирам в "тинята"? може би седя до нея и те замерям със собствените ти фекалии докато ти се чудиш защо хем ти е топло и приятно, хем някак си мирише и ти се повръща постоянно?!

Не бих делил гласоподавателите за леви и десни. Спокойно по принцип десен може да гласува например за БСП и ляв за РБ. Въпросът е кой ще прави по-малко глупости и ще реши повече проблеми. Да не са луди - тоест сравнително нормални. И поне да има шанс на достатъчно мисъл в главите им. Бих допълнил към твоето, че РБ или хора от нея или свързани, направиха огромна издънка. Очевидно спазващите тяхната партийна линия от Престъпната Мрежа, направиха опит да сринат медийната мощ и финансирането на кампанията на Бареков, като конкурент. И успяха - медиите му обявиха, че са в криза от случващото се КТБ. Само че за да го направят, Престъпната Мрежа даде Пеевски, Бареков и КТБ на прокуратурата, като престъпна органицазия. Така те стартираха банкова криза. Нищо че после су включиха много други, като прокуратурата, Пеевски, собственика, Бойко и онзи от БНБ с изказването си за липсващите документи, който после намериха и взети пари, който не били взети сега.

Малко или много, всяка партия и коалиция си има негативите. Може би като моя оценка бих ги редял по недоверие: 1. ДПС. Защото не е ясно в кой момент ще им дойде някакво антибългарско хрумване. Има и неясни финасови интереси; 2. ББЦ. Защото се върти около Бареков, а той е медиен балон - тип лаладжия (който само говори). Досега не е казал едно градивно нещо, освен един опит за военните, в който тотално се издъни. Ако му гледаш изказванията, колко се е загрижил за хората, трябва да е крайно ляв. Но май отиде при десните в ЕС; 3. ГЕРБ. Това е лидерска партия. А не знам как хората не виждат, какъв е лидерът им Бойко. Има не малка вероятност, дори да е психично болен. Със сигурност има прояви на параноя. Например как БСП, ДПС и Атака са искали да го убият. Странно как му се размина без последици. Неадекватен е в много ситуации. Бавнозагряващ. Например нарече Атака патерицата на това управление. За ГЕРБ патерицата за управление можеше да е Реформаторският Блок, а той месец и половина-два след предните парламентарни избори, се опитваше да строши тази патерица. И при изказванията си за банковата криза, пак загря много бавно. Трябваше му над месец, преди да се спре малко. Имаше един полицейски виц. Един го съдели, че като разкаже виц и от смях другите умирали. Съдята настоял той да разкаже в съда и всички умрели, без полицаят до него, който стоял непоклатим. Онзи съденият се удивил, колко е здрав този полицая. След 3 дни полицаят се засмял и умрял. На Бойко щеше да му трябва сигурно над месец, за да загрее. ;) Освен това Бойко си мени мнението постоянно. Дори някой да направи, точно каквото е искал, пак ще го обвини, че го е направил. Често напада странични за политиката хора, за да оплюе партия. За него е важна целта (да е на власт и боготворен), без значение на средствата. Нататък е по ваш избор. Това е моята оценка.

От ясно - по-ясно! Оставяш ни опцията БСП или АБВ. Защото РБ я влезе, я не. Само че и те са старите муцуни, вече провалени по2-3 пъти. Пък и като чета колко място си отделил на ГЕРБ, явно целта ти е да отбиеш гласове от тях. Мислиш ли, че ще успееш? :)))

Да. Защото има натрупване. Може накрая да се замислят. Отделеното време е според това, колко заслужават внимание. Но дори да съм долен манипулатор, въпросът е друг. Прав ли съм?

Пропуснах и още нещо много важно за Бойко. Оставам с впечатлението, че за 2/3 от исказванията си, той може спокойно да бъде съден. Изобщо не си мери приказките, а неговите понякога са престъпления. Например наричането на един министър недоразумение.

..а трябва да е герб-0%, бсп - 0% и така за всички парти. Трябва ни нова партия с нови хора които нямат връзки с миналото...

При това издигнати от хора без връзки с главния си мозък и реалността. Но какво да се прави, комунистическата утопия рухна, нормално е да почнем да строим друга...

чужди инвестиции от тия?Никой! Избрали са най лесното европейските фондове да цицат чрез обръчите. БСП е най големия грешник към социалната система -въведе плоския данък. За десните даже не ми се говори-античовеци.

Щом Совата дава за БСП 15,2%, то надали ще вземат и 12. А за Бареков не ми се и говори.

Сутрешната акция на Старозагорския кмет ще вдигне рейтингът на ГЕРБ ,този млад мъж спечели много симпатизанти.Евала!

БСП И ГЕРБ СЕ ПРАВЯТ на хайдут Сидер и искаха да оберат една банка, за да раздадат на бедните (и на себе си) парчета, ама засега не успяха. С това показаха, че са самозванци, а не автентични хадути, Да видите като дойда аз на власт!

Pesh0

Кратък анализ на анализаторите . "Сова Харис": Ако евроизборите бяха днес: БСП -19,2%, ГЕРБ -17,0% 01.05.2014. На изборите , ГЕРБ получиха 31% , тоест, почти двойно от прогнозата 17% .Ако тенденцията за грешка се запазаи при совите , ГЕРБ ще имат около 40 % за БСП совите прогнозираха 19 % ,като там почти са познали, като малко са ги завишили . значи на изборите БСП ще имат около 14%

Дано

Щом е Сова харис : умножете ГЕРБ по две, намалете БСП двойно, намалете 6-те партии на три и ще получите точния резултат...

Очевидно процентът на олигофрените и мазохистите в БГ е около 15%. Много, бе!!

Поправка-над 38% е

Откак се появи кърлежа Боко и чумата ГРОБ, вървим надолу. ГРОБ пак се задава - чакат ни бури и катастрофи! Но само до февруари, когато с камъни ще ги изхвърлим завинаги!

Чакай бе идиоте. Още това правителство не е подало оставка. Още не сте изгубили за пореден път. Още няма ново правителство а ти вече с камани го гониш. Олигофрен нещастен.

Fuck of GERB

Къде са приказките за задължително гласуване и наличност на образование при гласуване ??! ....

"Озверялата глутница" БСП (както я нарича Станишев), е по-зле от "разбитите авари" на СДС преди години. Аз сам поддържам Янаки, и ако Драго, Мая или Корнелия оглави Партията, такива като мен са изгубени гласове за БСП.

Ако Янаки е начело, ние излизаме от БСП!

Дано ГЕРБ съберат достатъчно гласове, за да управляват независимо. Това ми е най- голямата надежда.

Ами то много варианти няма. 1. Коалиция ГЕРБ,ДПС и ДСБ 2. Коалиция БСП,ДПС и Бареков 3. Правителство на "националното" съгласие от страна на повечето партии. Все ужас и безумие и всичко по старому, само присвояващите временно поне за една годинка ще са нови. И пак избори.

Pesh0

"Сова Харис": Ако евроизборите бяха днес: БСП -19,2%, ГЕРБ -17,0% 01.05.2014 Аз ако бях щеше да ме е срам, да твърдя , че изследвам . Всъщност познах много по точно от тях , че БСП ще има колкото ДПС .

И те са като гледачките, на пъп гледат на хой познават!

...ето за това имаше протести - срещу платените медии! От ясно, по ясно е - всички социолог.агенции си имат своите пристрастия, а някои изпълняват и платени поръчки.Не ме интересува в случая какво казва Сова, Бухал и т.нт.....лошото е, че тези "проучвания" имат за цел да формират предварителен вот. В големите градове знаем как е, но в малките населени места??? Всеки по-простичък и наивен човечец като гледа по телевизията или по вестниците тези проучвания, вече ще има нагласа за кой "трябва" да се гласува!и смееш ли да не гласуваш??? Според мен, отдавна трябваше да има закон, който да забранява поне 3 месеца преди избори, соц.агенции да публикуват каквито и да е изследвания!В случая се стъкмява един вот, който се формира от някакви абстрактни проценти.Всеки гражданин би трябвало да се влияе от поведението и действието на съответния политик или партия, а не от това, какви цифри ще публикуват! Затова и изборите ни са измислени, платени, купени, манипулирани и всичко друго, но не и обективни.И пиша това, не защото съм от БСП, а защото се опитвам да бъда мислещ човек и гражданин, на който му е писнало да казват предварително резултата от поредните избори!!!

Всеки глас за Тиквата, Сергея Деформаторите, Бареков и ДПС е за ужасите на НАТО и за ЕС

Станишев да не се е отказал от ПЕС? Да не е минал в евразийските социалисти? БСП е за ЕС и членството ни в НАТО, това са евросоциалистическите ценности! Резултатите за Атака показаха ориентацията на българските избиратели категорично.

Именно, проблемът е че това, че и БКП ще играе по свирката на ЕС и няма да водфи независима политика

Тъпаци, никой не вярва на "проучванията" ви. Нали на последните избори ГЕРБ бяха равни с БСП, пък видяхме какво стана.

Нищо ново под слънцето! Така менкайки си мластта ще ни лашкат още десетилетия без промяна!25 г.разцъфтя олигархично бандитския комунизъм!Няма промяна при тази конституция и тази поксткомунистическа система!Няма да има един осъден,никъкъв ред,лапачка от всички!Нацията се топи и застарява те си живуркат горе,като ни лъжат,че действат и така до пълна съсипия-ега ти живота у нас пълна безперспективност.Докога ще ни бълбукат ...............

Ще ни бълбукат още много, защото народа прогресивно изпростява. И се води целенасочена политка в тази посока, вкл и от медиите. Всички да се държат в стрес, всички да се зарибяват с турски сапунки, мексикански теленовели и "велики" журналисти като Люба Кулезич и Сашо Диков да минават за професионалисти.

Общо взето положето наесен като сега. ГЕРБ първи, но без 50 %. БСП+ ДПС са равни на ГЕРБ. И всичко ще се решава от Бареков, Първанов и Кунева... или поне от тези от тях, които прескочат бариерата. Е ха да ви е честито - като не можете да се обедните в една идея, ще ви цака златния пръстец на Бареков.

Вас ви знаем агенциите,спестете си глупостите че ставате за смях!!

Най-добрите политици у нас били : Боко Тиквата, СерГЕЙко, Меди Доган, Местан Сладкодумец, Чехльо Плевнята, Агент Гоце, Бюреков и Орешето. ТОВА СА ПЪРВИТЕ 8 НАЙ-ЛЮБИМИ ПОЛИТИЦИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!! ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ЕДИН МНОГО МАЛЪК, МА МНОГО ПРОзд НАРОДЕЦ!!!!!