Не пуснаха Джеймс Уорлик в асеновградска гимназия

Американският посланик Джеймс Уорлик не успя да присъства на презентация на абитуриенти от гимназия "Св.св.Кирил и Методий" в Асеновград заради забрана да се допускат външни лица в училището без писмено съгласуване.

Обратно в новината

Коментари - Не пуснаха Джеймс Уорлик в асеновградска гимназия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко мило е, че сме поканили американският посланик да присъства на училищно събитие! Преди години така канехме руски другари. До тук нищо ново под слънцето. Обаче... Вече имаме демокрация. Що плюнки ще се изплюят по горката директорна... На кого да угоди по-напред? А соломоновото решение в никакъв случай не би дошло от Соломон Паси. Грешка, Паси! Тук недолюбваме натрапниците. Омръзна ни да се водим по челен руски опит. Не го заменяй с американски. А продажниците извън нашите граници да си затварят устите за вътрешните ни работи. Вие сте се определили да живеете там. Няма да ни казвате как да живеем тук! Ясно?

Я па тоя!?...

Много мъдрост има в думите Ви, пчела дърводелец ! ... Ако позволите -- вместо да жилите здраво сънародниците/чките ни, проправили ( Наистина проправили ! ) пътища за името ни ( И към нови наши кошери, нали ?! ), не би ли било по-медоносно първо да ги чуем и видим какво/как знаят и могат ?! ( Е, ако и те са нефелни като онез-там командированите `отличници` на шайката махленски шмекери -- ще си го отнесат жиленето, че и още . )

В България има наистина достойни българи, които наистина могат да бъдат поставени като лица на деня на земята. Паси и компания са достойни на територията на България единствено да бъдат класифицирани като з..ците на празника.

Вчера този мазник беше в Александър Невски. Нямам думи, гади ми се от него!

Още една селска история.

Яко го удариха по кратунката.

50 Cent

Проба, проба, едно, две три... Властта да коментираш...

Гн Уорлик, откажете се от тази благородна мисия. Преди многомного години бяха казали, че "племето" е диво и варварско.

И кой е казал това? Я припомни на всички тука!

А ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ УОРЛИК ПРЕДЛОЖИЛ НЕВСКИ ДА БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ УЧЕБНИЦИТЕ

Де-ее...! Щели били да разследват кой бил наредил да не се допуска този из българските училища. ПО-ДОБРЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ КОЙ СЕ РАЗПОРЕЖДА ДА СЕ ВЛАЧИ И ТАМ, ЧЕ И ДА ГО ПОСРЕЩАТ С ХЛЯБ И СОЛ... ПФУ! ДА ТИ СЕ ДО ДРАЙФА ОТ СОЛОМОН, ОТ ТОЗ, ОТ ОНЗИ И ВСЯКАКВА ПРИСЛУГА. КАКТО И ОТ ТЕЗИ, НА КОГОТО ПРИСЛУГВАТ.

КОМУНЯГИТЕ МОГАТ ЛИ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ТАКА ДИВО МРАЗЯТ АМЕРИКА? Ще им помогна.. 1. За 45 години хубавичко са им изтъркали гънките от мозъка и са ги възпитали да мразят американците без да мислят и питат защо. 2. За комплексарите и некадърниците е обичайно да мразят успелите и богатите. И понеже САЩ е най-богатата и силна държава в света, нашите комплексари я мразят по същия начин, по който я ненавиждат талибани, муджахидини, кадафита и пр. измет. Сякаш американците са ви виновни за мързела, неграмотността и нищетата... Селяндурска злоба и завист към чистите и богатите.... Я се стегнете и поне си изрежете ноктите, вместо да плюете! На американците им е през оная работа за нас. Ние имаме интерес да ни забележат с добро, но това е май сложно за прости чутури...

Простата чутура си ти, чобан такъв. И като си почнал да говориш за богатите и чистите, баш Америка не е най-добрият пример. Зад външната им чистота има куп избити индианци и бивши роби в съвременни гета. САЩ е основана от масони (масонски символи присъстват и на парите им), сиреч, от световната мафия. Хич не ги мразя аз американците. Те имат много исторически дългове и жална им майка, като дойде време да плащат. На американците им било през оная работа за нас. Взаимно, брат, взаимно... Колкото до Уорлик. Ми къде са били Соломон и Гергана Паси? Да са си посрещали госта! Аз като български гражданин казвам: ИЗВИНЯВАЙТЕ, ПОСЛАНИК УОРЛИК. БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО ОТ ВАША СТРАНА И СЕ НАДЯВАМЕ НА ДОБРОТО ВИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИНЦИДЕНТА. Извинението е израз на добро възпитание от моя страна. Понеже аз мога както да критикувам Уорлик, така и да се извиня, когато е необходимо. Не сервилнича пред силните на деня. Следвам своето чувство за справедливост, а не чуждите представи за него.

Един евреин сгафил, защо АЗ да се извинявам? Извинявай му се ти... а пък и точно на този... или по-скоро 'на това'...

Ако погледнеш някой форум като този, но в САЩ ще видиш, че американците също мразят капиталистите и корпорациите. И не, защото са богати, разбира се! Излиза, че и там има много комунисти. Ако ти си готов да се умилкваш, за да те погледнат с добро око богатите и чуждите (само защото са такива) много си го закъсал и много се изложи с тези приказки!

Да не обиждаме овцете, като ги сравняваме с Калитко. САЩ са не най-богатата, но една от най-богатите страни, но н а кредити. Скоро трябваше спешно да си увеличат тавана на бюджетния дефицит, над 90%, за да не обявяват официално фалит. Никой по света не ги уважава, имат им само респекта, че са въоръжени до зъби и нападат всяка една държава, която има природни ресурси. Така че не лъжи. А ти си един прекрасен екземпляр на продажник. И ако се чувстваш тъп и мързелив, кажи си го в прав текст и не се прикривай зад наш гръб. Аз не съм такъв нито българите, които познавам са такива. Повечето работят по две работи и над 10-11 часа. Ако искаш да целуваш д.. на Уорлик, прави го сам и от свое име. Драги безроднико. България е по-важна от САЩ. А Уорлик за нас е поредния чуждестранен навлек. Толкова е тъп, че дори не се усеща, че е дипломат и трябва да се държи като такъв. А не като кандидат-губернатор на предизборна обиколка в Тексас.

комунист= лъжец, крадец, манипулатор, паразит и предател

срещу България и народа й, защо да ги пускат ?

Уорлик носеше чек за гимназията, ама то какво стана...

Много добре, очевидно не всички българи са продажни и лакоми като теб. И не всички са толкова елементарни като теб. И аз да бях, нямаше да влезе. Браво на директорката.

Само тази лъжа ли измисли? Смехурко.

ВЧЕРА ЧЕТОХ ТАЗИ СТАТИЯ, НО ЧАК ДНЕС РАЗБРАХ ОТ СИГУРЕН ИСТОЧНИК ЧЕ УОРЛИК БИЛ СИ ГО ПРЕМЕСТИЛ В ДРУГИЯТ КРАЧОЛ.

Сигурно вие сте били този дето му е помогнал...ако разбира се сте се вредили на опашката за помагачи.

Това докато източваше някой член ли ти го сведоха?

По дивашка и изостанала държава в Европа от Бг няма! Гордия янки отива на крака на диваците а те го гонят,щото оказа визи на няколко комуниста!

Абе ти нормален ли си или неможеш да четеш? Кви визи, кви пет пари, ква милиция? Кви комунисти са те подгонили? Училището си има правила и евала, че са си ги спазили, без да правят изключения за никого. А "гордия янки" са му смазали нафукания фасон, което отдавна трябваше да се случи. А ако дивации варвари са хората които имат достойнство и не си разтварят подопашните бузи за всеки, брой ме и мене дивак и варварин.

"...Гергана и Соломон Паси, които са лица на кампанията за Световния ден на Земята...". Боже,божее,слез на земята да си събереш вересиите.. Тези одиозни личности били "лица" на нещо си...

И защо да са одиозни? Или дай да използваме сложни думи, разчитайки никой да не знае значението им... А че са личности, това е факт!

дупености са, но да не навлизаме в подробности. определено... си личат от далеч.

Директорката е спазила инструкциите. Това не е героизъм, нито е израз на някакво персонално отношение към Уорлик. За официално посещение на дипломат, има си предварителни процедури. Именно, защото е чужденец и дипломат, а не е някой местен футболист или нашумял рап изпълнител, или е върнат от лично парти в имението на местен бизнесмен. Според мен, тук изникват други любопитни въпроси. Защо Паси не са запознати или не са спазили изискванията? Разпореждането от инспектората писмено ли е или устно? Разпореждането принципно ли е или касае само това посещение? Защо медиите правят от това новина и то с акцент върху "не пуснаха", след като е очевидно, че става въпрос за несъгласуване на действията?

За да изкарат виновна даскалката, заради тоталната простотия, нахалство и аматьорщина в протокола на Паси. А че се е случило точно на ревльото Уорлик пък е връхта...

Защото медиите са манипулатори на общественото мнение. Това им е същността!

Щото в МНвР за Герганчето бачкаше цял отдел "Протокол", а тя си смучеше на воля едни нещица. И вместо с еврейчето да се хванат да понаучат някои неща по въпроса за това се грижеха други хора. Сега поради горните причини се чудиме защо стават такива циркове. Иначе браво на директорката, дала е личен пример на учениците, че правилата трябва да се спазват.

Ех, г-жо Краева ! Ама сте ги врътнали едни-такива, бетер пра-баба Ви ! (Да не Ви е уроки ! Силна кръв сте. ) /// Та, Мони -- явно бункерно-землянковия огън е повече от добре планиран и организиран ; Очевидно блага дума и равноправно ръкостискане не се допускат . ( При това не за първи път ! ) .... Една `малка` промяна в подхода ?! Успех !

искам да ми се уреди боксов мач с тази отврат паси,в коя държава един доносник и основен проводник за вкарване на подслушващи устроиства в българския парламент в полза на евреиското посолство,ще се разхожда на свобода?и двамата са противни маимуни!тоя евреин дето постоянно говори против българя с кеф бих му избил зъбите конски!

До Елена: Браво за достойният ти ник! Точно така, вие младите българи не обременени от тъпите идеологии ще изметете тая комуноидна сган на бунището на историята!!! Нападат те тук-тъпите наследници на кундуржиите, пъдарите и шумкарите, които със своята не грамотност, простотия и алчност докараха БЪЛГАРИЯ до последното място в Европа, след Албания дори!!! Техният мотив тук е, че Бат`Бойко им спря кранчето да цоцат кърлежите от НАРОДА и сега вият тук като хиени по команда от Позитано!? Жалки клакьори, ЗАЩО хапите американският посланик, че му пука за българите, а не докосвате с "изящният" си език например...белоруският, от Абу Даби, или дори и руският? Щото те НЕ се интересуват от вас, тъпи червени кратунковци, не им знаете и имената дори, жалки плювачи, "псевдо-патриоти" такива!?

Комуноидите са хора като Паси и Уорлик. Леко да не ти приседне от злоба, между другото. Пак между другото, лекенца като Ленчето цапат и усложняват и без това лошото положение на държавицата ни - вместо да са тук и да си отработват образованието.. поне.

"браво" за достойният ти "ник"? що не набуташ още някоя чуждица...

нали виждаш, че българския не е неговият език... тук е решил да е Хан Крум, но и с други имена се подвизава :-))) прочетеш ли "комуноид", което за мен означава, че той самият пък е крет...оид, да знаеш - ТОЙ Е! :-)))

Ти май на себе си сам правиш комплименти. Какво падение :))

Точно такар браво! Правилата трябва да бъдът винаги за всички!

А защо да е гаф,може да си е нарочно. А това е ясен сигнал, че Уорлик е душеприказчик на управляващите , но не е желан от българите, да си ходи....

Е за това България е на това положение-не че не са пуснали дипломата- а че всички, учели не доучели се мъчат да правят изречения и изказват мнения

Поредната комунистическа провокативна простотия!Тука една групичка платени червени боклуци ,отново се мъчат да ни убедят колко са много и колко са силни!От тях повечето не са излизали от село,а когато идат до града не спят дни наред от видяното чудо!Всички ние които сме прекарали години извън тази страна знаем какъв е имиджа на тази балканска страна-известни сме като слуги на "империята на злото"!Но има и надежда-освен червените парцали,некадърни ,нахално богати и необразовани в демократичния свят расте едно ново поколение -деца на демократично мислещи и интелигентни българи,които дават началото на ново име на БГ!А тези тъпи селяндури постепенно ще си отидат ,за да не ни срамят!

Хей Елено, какво се пениш и преживяваш като някакво височество, само защото плещиш втръснали, тъпи и злобни клишета и щампи с марката на "правилното" мислене? Че ти, ако можеше да мислиш, никога нямаше да пишеш подобни папагалски назидания. А ние ще пишем каквото си мислим и ще го казваме с наши думи, защото го можем и ни е срам от политкоректната папагалщина, внушена от безродни, зомбиращи ментори.

личи си, че отдавна не си била в България... няма такова поколение, за каквото пишеш - децата на "демократите" не щат да ходят на училище... е как шъ съ опра`им тогава? защото като цяло в чужбина учат пак децата не тези безбожно богатите, дето ги цитираш...

А коя е страната "империя на злото" не дай си Боже да е САЩ, а? Ленче, Ленчее, може да си видяла свят, ама нищо не си запомнила....

И аз живея и уча в чужбина и най ме е срам от такива като вас, които като излезете извън България и мигом почвате да си придавате важност и да изтъквате постоянно колко сте широко скроени. Нищо, че 80% от вас работят като обслужващ персонал някъде си - явно факта, че сте извън България ви прави изключителни личности. Еми супер! Радвайте се там. Но само искам да отбележа, че всички вие, които смятате, че трябва да се отнасяме с преклонение към САЩ и че всяко нещо, направено против тях е престъпление против цивилизацията с абсолютно нищо не се различавате от онези, за които Русия е майка и покровителка на българския народ. И двете групи страдате от еднаква липса на достойнство. И именно това колониално мислене е признак на дълбок провинциализъм и селяния, щото колкото и да ходите навън, ако не сте имали акъл в главата докато сте били в БГ.... И ако малко от малко можеше да вникнеш в българския преход, щеше да разбереш, че бившите другари нямаше как още да са на власт без позволението на САЩ..

Що, бе Ангеле,че да си от работническа класа лошо ли е...или тати и мами са от номенклатурката, която ти снасяше и ядете ...пасти!? За другото не си доучил още, като твоят предшественик Дмитриевич от бе-се-пето и дано и ти после не се пробваш да я "оправяш" ... Родината!?

А нали ви е ясно,че директорката е последната,която е научила за решението си да не пуска посланика в гимназията

да бе да. щом ти си казал...

Браво ! По-ясна и кратка дескрипция на инцидента е просто невъзможна .

Драги ми Смехурко от посолството, на български е "описание' а не това смешно подобие на американска дума "дескрипция". Хайде, стой си в посолството, празнувай там каквото вашата религия празнува, и ни остави на мира да си прекараме Великден. Без Паси-та и Уор лике та.

браво на директорактата.наи -сетне да е намери един достоен човек , които да удари шамар на американскя нахал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЯКОИ, които си мислят, че ще се отърват лесно от Гоце и де-се червеният Октопод са големи НАИВНИЦИ!? Ето го резултата: зад фейса на един лъскав комсомолски послушко се крие ...една ЗЛОБА И БЕЗСИЛИЕ, както на цялата му крадлива бе-се-пе партия!? Но БЪЛГАРИНЪТ ще им каже с вота си - вън на бунището!!! Скоро, ай на бас червени кратунковеци тук това ще стане факт!!! И колко ще се метнете сега жалки на амбразурата, ай да броим!?

Хане,ти днес надмина себе си! Олял си се в словоблудстването и вероятно ще получиш и някой бонус за активността си във форума! Просто не можем да вземем думата от тебе...

А, ти си от картунковците дето искат да се хванат на бас ли?

Ми как ще го пуснат?!?Хора -провианцилисти, простовати, ограничени!!!Какво може да се очаква от тях!?!Човек може само да се чуди какво ли могат да скрият-неграмотност,немотия или политически пристрастия!!!

Скоро ще го отзовеме, този нашия Джеймс

Как ще го пускат направо в гимназията? Първо трябва да премине основно и средно образование. Но макар и доста нахален, каза две много верни неща и настъпи много хора по чепика, та затова така. Ние не прощаваме критика, дори и на място.

Браво! Голямо геройства са проявили тези даскали. А да видиме сега какво ще коментира Лютвито "сладкодумеца" и Мая "осичката". За Руменчо и Гоце е ясно и без гадаене.

бОли ме фара за тяхното мнение - ти ако искаш гледай ги. на МЕН ми харесва, че това некадърно подобие на дипломат не са му се нагъзили за пореден път. А за Паси - да го еа и професионалиста, би трябвало много добре да знае каква е процедурата. Ако е гаф, е негов.

Най после на нещо да са искефи човек в тая държава.

туй подлогарче соломончо да си го покани у тях бре ний що сме виновни че подлогарите така си вадят хляба па що се отнася за мамуняка всякяткви сме ги виждали вече ни втръснаха

Браво, само това мога да коментирам! Този нахалник навсякъде се вре! Ние си можеме и без него!!!!!!!!!!!! До BLUE kojto i da e toj: Омръзна ми от такива като тебе които навсякъде лижат всички!!!!!!!!

Ако,при идентичен случай,беше руският посланик,тази кукла,директорката Мая,пак ли така щеше да постъпи?

Ми тя английски не знае, с руския вероятно е в час, особено ако е от по-зрялото поколение.

Няма да има идентичен случай, защото руските дипломати не са глупави клоуни.

Голям праз, че не са пуснали г-н на " ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ"в гимназията.

Ама на тоя генерал губернатора нема ли кой да му бие шута най накрая. У сека манджа мерудия, специалист по сичко .... шут и наполье

Абсолютна простотия и дълбок провинциализъм!Завист,злоба и всичкото в ущърб на децата... Жалко и срамно -пред самите нас и най-вече за това градче-Асеновград...

Простотия е ,че са го поканили.Простотия е Великият Уорлик да раздава ежедневно мнения ,съвети и обидни реплики в МОЯТА България!!!Обидно е ,че има такива като теб-гъзолизци!!!!Аз поздравявам асеновградци!!!

Ама пикло,това градче е град от 7 век пр.н.е. и провинциализма е състояние на духа!Ти от Париж ли си? Със сигурност Уорлик не е дошъл без покана и със сигурност не е плакал безутешно след отказа да види чудото,което се е случвало във въпросната гимназия!Ако тази случка е повод за гордост,жалко,но не Асеновград е виновен! По-скоро тъпата директорка може да не е разбрала за какво иде реч! Пък ти ако си парижанка-бравос иначе и ти си в купа.Виж,Уоруик не е,да не го мислим.....

Уорлик май точно това е направил - вкл. и това, че плаче като пикльо. Какво, според тебе, е тази новина, освен рев на един лигльо?

Чистенето на МОЛ-ове не Ви прави жител на голям град! Много ми е интересно, какво по-точно "загубиха" децата от неосъществената срещата с някъкви "столичани" и Великия бял господар?

Не пуснали в българска гимназия един евреин- ционист и агент на чужди разузнавания и един американски масон. Най-после да се случи нещо нормално!

Браво на децата и директорката, АМАН ОТ СЪВЕТНИЦИ ОТ ВСЯКАКВА ПАСМИНА, защо ли големите не се поучат от децата.......................аман от г..олюбци някой форумци не правят изключение от епитета ???!!

Просто напиши в google Паси и космически програми и ще се досетиш сам . Чудиш се защо Паси кани американският посланик. Навярно знаеш за идеята на Паси да участваме с пари защото не сме членове) в Американската космическа програма . Цитирам 1: Българин скоро отново ще лети в Космоса! Това каза пред "168 часа" Соломон Паси, председател на Атлантическия клуб. Той работи по подготовката на бъдещия български астронавт и всичко било въпрос на близките години. Паси и колегите му вече разработват и дисциплина "Космическо право". Проектът е финансиран от Фонда за научни изследвания към министерството на образованието. Цитирам 2- Соломон Паси:За да лети българин отново в Космоса с мисия на НАС, това трябва да стане национален приоритет. София /КРОСС/ България да разработи собствена космическа програма. Това препоръча на пресконференция топастронавтът от НАСА Стори Мъсгрейв. Според специалиста с над 30-годишен стаж в НАСА страната ни не трябва просто да прати свой астронавт в космоса и да плати за това, а да разработи собствена космическа програма.

хайде на марулииитеее... мангаллл говори за космосаааа... докато обира поредната бабичкаааа на селооооо с каруцааттаааая!

усещаш ли колко си тъп ве! Ма много.

Най-после една достойна постъпка!А не паметник на техните летци бомбандирали беззащитни БГ градове през 1943 и 1944.Един БГ куршум не е изтрелян по тях или англичаните преди това ,а със СССР дори сме били и в дипломатически отношения

Асеновград ми се издигна в очите. Да последваме примера!

К'во ше търси дипломат No1 на USA-то,поканен от еврейн в БГ училище? Отговора е:Има нещо гнило в Дания!

Паси не занимавай страната със себе си. Направи си фирма и изкараи ниакои лев със собствен труд. НЕ е много трудно.

Тоя що си не седи на гъ_ъ!

Прочетох повечето коментари и не мога да разбера защо се радвате на поредната демонстрация на българска простотия? Какво точно печели гимназията от това, че не е пуснала дипломата при учениците? Според мен, в случая единствено губят децата от провинициалния град, които едва ли имат многобройни възможности да се срещат и комуникират с хора от кариерата - било то американци, руснаци, китайци или конгоанци. Случката всъщност е повод за срам и преосмисляне на уж традиционното българско гостоприемство и уважение, с които иначе си умираме да се хвалим

доста е наивно да очакваш бай ганьо да те разбере

много хубаво казано.. напълно съм съгласна..

Като си много съгласна, защо не си го поканиш у вас? Аман от духачки и рапонки! То такива като тебе ни надрусаха "тиквата"!

Не разбираш, защото си от фашистко потекло! Това ти е проблема, синя подлого!

Aбсолютно сте прав. Човекът е отишъл на крака при тях да се срещнат, да си поговорят / няма да ги изяде я /,а те като последните диваци са го изгонили. И кретените във форума реват от възторг. Да, наистина колко дипломати на големите и силни държави са посетили това училище, та тая селска директорка се прави на интересна ?!?!? Ей такива простаци са народът, такива са и управляващите го, такава е и държавата им. Вари го, печи го - БАЙ ГАНЬО.

От твоята уста ми звучи повече - великия бял отишъл на крака при диваците индианци, а те даже не го признали за бог - каква наглост! Хаха стой си там моля те, като ти харесва толкова, защо изобщо четеш в българските сайтове?

блясък има, НО и не всичко, което блести е злато. Дано разбереш, че не всичко в този свят е пари.

Хубаво си го казал, ама да не се отнасяше за тая простотия, наречена Джеймс Уорлик. Тоя нито има възпитание, нито държание за представител на най-великата сила, дори и за България.

Никой в този форум не знае конкретната причина, поради която не са го пуснали и следователно предлагам да не изказваме съжаления. Не ми е ясно само защо това, че въпросният господин е американският посланик да трябва да му дава право да бъде допускан навсякъде? Не разбирам какво е това колониално мислене, защото всички тези, които виждат тук престъпление срещу демокрацията с нищо не се различават от онези, които смятат че Русия ни е майка - и в двата случая става въпрос липса на всякакво национално достойнство, а по мое мнение и лично такова, защото двете са свързани. А да се окачествява това като "байганьовщина" е нелепо. Нелепо е защото вие априрори поставяте някой над нас поради факта на неговия произход. И ако имате толкова ниско мнение за себе си, не го вменявайте на останалите хора, които нямат. И не виждам с какво толкова са щяли да се обогатят децата ако се срещнат с него. Колкото едно време са се обогатявали като са ги срещали с величията на комунизма...

Живея в чужбина и понякога се срамувам, че съм българка.

И аз се срамувам от теб че си българка, едно очевидно лишено от мислене същество, разправя наляво и надясно че го е срам че е българка, защото не сме подлоги... чувала ли си за мнението на французите за американците например като си в чужбина? Или на всички европейци... определено и те не биха го пуснали такъв нагъл тип навсякъде

аз не живея в чужбина, но ходя често и се срамувам, ама много се срамувам от такива, като теб.Тава, че са ти разрешили да миеш чинии, или да сменяваш нечии памперси не те прави голяма космополитка!

и аз живея в чужбина, гордея се, че съм българка, срамя се от такива като тебе..

А мислите ли, че посланик на чужда държава (която и да е тя), който на моменти откровено се намесва във вътрешните работи на една страна, трябва да е добре дошъл навсякъде? Дали правилната дума за това е гостоприемство?

Теб да не би да те пускат в неговата държава бе г*зоблизец

Аз пък живея в неговата държава и подобни прояви тук са ежедневие. Децата в училищата се вълнуват и говорят с дни преди срещи с местни политици, интелектуалци и бизнесмени. Самият факт, че разговарят с тях като с равни и ги разпитват най-обстойно за това, което ги интересува, им показва, че и те са важна част на обществото. И най-вече ги учи на ТОЛЕРАНТНОСТ към различното мнение, различната позиция, различния човек. Какво значение от коя държава/партия/обществена организация идва човека след като по-важното е, че се е доказал в кариерата си и е готов да сподели опита си с български деца.

А пък мен ме е срам от теб...

А какво точно щеше да спечели ако беше пуснала непоканения Уорлик??? Децата са достатъчно информирани за да се надяват да се научат на нещо от господина.Навсякъде се ходи поканен.само в България може да се натрапваш..Та нали така направи и ББ в Бразилия???Попиват нашите политици всичко грозно от запада и забравят за елементарната култура на поведение..