Софийският апелативен съд оправда Румяна Ченалова и за документно престъпление

Втората инстанция потвърди и решението "невиновна" по отношение на бившата съдийка от Софийски градски съд за престъпление по служба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ченалова и Владимира Янева си подхвърляха по спалните десетки хиляди евро, ама никой не се поинтересува за какво са тези пари.

Тази, е Едната... от "Двете КАКИ" , на Боку-Толупа ! ;) Искаше, да я ОПРАСКА с 200 в дупарата , НО ...изглежда не му "бутнаха"..!?;)

От години Ченалова тръби, че правосъдие в България няма. Оказа се права.

Шест години са лапали големите заплати за да стигнат до този извод.Същото е и при големите данъкоплатци,дете все забравяли да платят десетки милиони ДДС- оня л лекарствата, другия с Бобов дол...... кво стана с разни хотелиери, баневи , маневи, салфетката.... ще им осъдят дедовия и сега плащаме обезщетения .Чет нямат и затова сме на това дередже.Просто се откупуват и това е. И сега- хоп бонуси на магистратите.Безсрамници!

когато българина осъзнае, че не е виновна прокуратурата а съдът, може и да станем нормална държава! 50 години след като го осъзнаем!

как нема да я оправдаят, по време на протестите държеше с часове речи беше най -върлия противник на Бойко. Тя е така да се каже духовния пастир по "право"на лумпените

Ние вече забравихме коя е тая, така че с времето стана чиста като сълза!Безобразие , срам и тези,но какво от това.

Разбира се,че е невинна,някой нещо друго очаквал ли е.Той французина си замина,,но проблемите и гнилите ябълки си останаха.А балъците също сме тук и ръкопляскаме.Боклуци много,няма да ни стигнат лопатите да ги изринемПо важното е ,че те са толкова дебелооки ,че изобщо не им пука как ги наричаме.

Французинът си тръгна и добре разказва за България... тръгнаха си също Сосиете Женерал, Рено груп, Санофи ...

Как да осъдят "Червивите ябълки" като те са доста много. Тая е една от най-големите.

те не са червивите а червените!

Синя ябълка видял ли си?

6 години дело !!!! 6 години умуване за това да решат някой виновен ли е при положение че става въпрос за документи.

Гарван гарвану око не вади...

Някой е искал да и отрови живота заради това, че не е играла по свирката му, е.....успял е до някъде. То у нас баш престъпниците минават все още метър.

И Втората световна война (1939-1945) е продължила шест години.

Darta kara4ka Garvan garvanu oko ne vadi

Ако ще десет пъти да я оправдаят, цяла България знае, че Ченалова е виновна.

А дали е водила духовен живот с Асфлт паша? А?

Щях да се учудя ако беше виновна :)

Това се знаеше отдавна, но нали трябваше с някой да се забърсват от''честните и почтенните...

На Руми не бих и простил. Поостаряла е, но още хваща окото!

Е тая колко е долна

ВАЖНОТО е да я ИЗХВЪРЯТ тая ИЗМАМНИЧКА от съда и да ходи да работи на полето !!! или да я убият и да и ВЗЕМАТ събраните ПОДКУПИ !!! Хем и ще СПАСЯТ България !! Тая Ченалова е като оная Веска Меджидиева !!!

я оправдаха по всички обвинения,то гарван гарвану око не вади ,за съжаление! Тази овца освободи убиеца от" Соло",за да може да се скрие някъде далече.Сега има вече потвърдена присъда,ама какво от това, той се е покрил добре .

Без да съм го чела това, както и да съм запозната с фактологията по казуса, бързам да се включа, защото на предишна тема за мацката, не успях да се включа на секундата и темата замина някъде из архивите, но ако правилно схващам, нейната сага е и по сексистки причини. Ако не бъркам, съдия Ченалова някъде беше казала, че ако иска може да изч.ка Бойко, с което си е подписала присъдата. Цецо Хунтата, когото принципно уважавам, защото мои приятелки и приятели, негови бивши подчинени, поне в началото бяха влюбени до уши в него, е много ревнив, когато мацки се навъртат около батко му и бърза да разчисти конкуренцията. Мъжките к.рви са мамата си трака - личен опит! Понеже самата аз, както и мои читави приятелки, в цялата си ИТ кариера съм била обект на посегателство по сексистки подбуди от всекакви пе.ераски и пе.ерасти, пардон колежки и колеги и съм изумена, че такива мръсотии се случват и в правосъдната система и дори една съдийка не може да получи адекватна защита по каналния ред.

Много често хората си обясняват определено отношение към тях със сексизъм (и какви ли не други извинения), когато става въпрос за обикновени дефицити в техния собствен характер...

Принципно знам какво говоря/пиша, имам и доста истории като доказателства (до уточня - в НЕюридическия смисъл), които наистина ще седна и ще ги напиша, но за целта ми трябват време и сили, а и двете са ми крайно дефицитни. :( При мен специално не е било само сексисъм (тоест фактор пол), има и помиярски - от София съм, що-годе хубава съм, завършила съм елитна гимназия, елитни специалности в наши университети, за добро или за лошо имам кариерни постижения доста изпреварили времето си и кариерите на стадото, пардон колегите, родителите и другите ми близки са от Големото Добрутро и преди, и след промените - цървулите ме мразят само защото съществувам и ако можеха, без да ме лежат, у капка вода щяха да ме удавят и окото им нямаше да мигне, дори щяха да са много доволни.

Колкото ще видим осъден лекар, толкова и съдия.. Толкова прогнила държава, че вече изтича..

Има много голяма разлика между лекари и съдии...

Особено между тези които слагат изкуствени стави и по два стенда на сърце на здрави хора... Аз говоря за съсловията, които няма да се обърнат срещу колега, ако ще и пред очите им да е извършено престъплението..