Пуснаха и последния задържан за палежите

Софийският апелативен съд освободи от ареста и третия задържан за палежите на коли в София Юлиян Ковачки поради липса на доказателства, предаде “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха и последния задържан за палежите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е много смешно, ха ха ха над 30 запалени автомобила и накрая едно голямо нищо....Това е един прекрасен пример за ефективността на българското законодателство и примерът, който се дава на населението. Да пишем една голяма четворка на правителството (2 за разследването и 2 за примерът, който дават на хората - та нали обичат да събират -> 4). Мнгого, много зле....

Цъфти, къде си?!?! В тези номера са били силни в Германия през 1933г. Важно е да се каже, че има сестра и тя е к---а!Една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина!Но в съда работят и разумни хора!

Що не задържат Цецо Тъпото,щото ни харчи милионите бадгева.Срам и позор невинни хора вкарват в ареститне некадърници смотани.

да ви таковам и дарзавата и правосадиети ии всичко ,сами си копате гроба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Казах ви аз,че това момче е много удбно-сирак без много пари-абе идеалния за ситуацията човек.ДА АМА НЕ,както каза на времето П.Бочаров-МОМЧЕТО ИЗЛЕЗЕ НЕВИННО-за ужас на някой.Когато фактите говорят и полицаите мълчат колкото и да им се щеше да е той.

ТОЗИ ДЕТО ГО ПУСНАХА И СЕ ПРАВИ НА НЕВИНЕН-СЕ ХИЛЕШЕ НАИ БЕЗСРАМНО МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.ЯВНО ТРЯБВА ХОРАТА ДА ВЗЕМАТ ЗАКОНА В СВОИ РЪЦЕ И ДА НЕ ВИКАТ ПОЛИЦИЯ КАТО ХВАНАТ НЯКОИ ДА ПАЛИ.

Ехх шопи,шопиииии,прости шопииии,абе кой му пука колите ли ви палят,или какво друго,айде със здраве.

Толкова си могат...

Ама палежите спряха! Ето доказателството, че тези бяха платените агенти на БСП за дестабилизация на правителството...

Във връзка с двата коментара до момента - досъдебното производство се провежда от разследващи полицаи към МВР под задължителния надзор на прокурор. Инициативата за следствените действия най-често се поема по предложение на прокурора, така че полицията е изпълнител. Всяка съвременна съдебна система не позволява никой да бъде задържан и/или осъден без деянието да е доказано по безспорен и недвусмислен начин - палежа за съжаление винаги е бил трудно доказуем поради факта, че не остава почти нищо, което може да се използва като доказателство. Радвам се, че има хора които изразяват мнение, но поне се информирайте правилно, иначе ставате просто едни хейтъри, което е безсмислено

Преди години мой роднина беше арестуван и пребит от полицията, без никакви доказателства - след 2-3 седмици го пуснаха - объркали се били!

Също така експертите психолози не могат да бъдат разпитвани като свидетели, а по дрехите на обвиняемия липсват и следи от запалими вещества. Според пожаротехническата експертиза палежите на колите са извършени от пироман. Според психиатричната обаче Ковачки е психически здрав, посочиха съдиите, цитирани от БТА. Това са фактите събрани от полицията , пожарникари , психолози и прочие вещи лица , ако някой съдия го остави в ареста моментално задържания може да съди България в Страсбург и отново ние всички ще плащаме некъдърността на ЦЦ и полицаите му да събират читави доказателства!

ееее браво! ами ще има и още!!! гответе се, даваите път на хулиганите и просто р а д в а и т е им се! тука някои се правят на много влиятелни и "силни" но да знаете че сте от г о л е м и т е простаци! а има и възмездие, запомнете си го! бялото не става черно и черното бяло! н и к о г а!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбрахте ли , че в БГ престъпност има, но престъпници няма.

ние ги хващаме и ние си ги пускаме??? Жалка история. Едно е да биеш и да "дърпаш" по 1 000 000 000 годишно от бюджета, друго е да събереш годни доказателства. Ако това не можаха да докажат. Как ще съберат доказателства срещу организирани престъпни групи, просто не ми се мисли.

Ха-Ха-Ха.Европа е за това ни показа среден пръст.

Народната милиция знае само да вдига с паяка таратайки.

Нека запалят колите на тези магистрати-некадърници да видим тогава Цветанов ли им е виновен или полицаите които мръзнат като кучета по улиците нощем

Полицаите нощем спят по патрулките , а денем се крият в храстите за да вземат от всеки тираджия 20 лв. Дано не ти се налага да търсиш помощ от тях , защото тогава ще видиш , че не им пука за мен и теб , ние за тях сме ходещи банкноти! А за да вкарат някой на топло ,на съдийте им трябват годни доказателства , които в повечето случаи юнаците на цц са некадърни да съберат и затова вски осъден , които заведе дело в Страсбург го печели и после всички ние плащаме!

Също така експертите психолози не могат да бъдат разпитвани като свидетели, а по дрехите на обвиняемия липсват и следи от запалими вещества. Според пожаротехническата експертиза палежите на колите са извършени от пироман. Според психиатричната обаче Ковачки е психически здрав, посочиха съдиите, цитирани от БТА.

Май е по добре да окошарим Цецо ... за несправяне с работата? То май, магаре да вържем там ще е по-полезно!

В БГ ПОЛИЦИЯТА е жалка! Навръх Коледа обират апартамента на дъщеря ми. Един час след това тя се наложило да се върне у дома/към 01 часа след полунощ/ и алармира полицията. А от там след като отбиват номера с намазването за откриване на отпечатъци, казвайки и, че не са оставени такива, защото апашите са работили с ръкавици и казват, че нищо не могат да направят и че трябва да даде показания и тя наистина ги дава до...05 часа. Вместо да тръгнат по топла следа те просто постъпват като чиновници!? Жалвали се, че били отавени само двама млади полицаи на голям район с един скапан компютър. Баси скапаната но добре платена БГ полиция!!! ВЪЗМУТИТЕЛНО!!!

Спокойно, като оберат апартамента за трети път ще и кажат че няма смисъл да идват защото крадците вероятно не са взели нищо

О, повярвай ми, има и по-фрапантни случаи. 2005 г. ми обраха офиса - естествено, че народните полюционери нищо не намериха. Забележи - през 2010 ! ме привикаха в районното, "за да разпиша една бланка, че СЪМ ЗАПОЗНАТА С ПРАВАТА СИ!!!, че да си приключили делото, че иначе не можели!" Е, другари полюционери - искате пари, искате бонуси и пенсии, искате и да ви уважаваме! Е, няма как да стане докато не се научите, че всичко това се придобива с работа, а не с искане!

Пълни смешници! Държавата се управлява от полицаи, а ги направиха смешни на собствен терен. Мъка, мъка... Не знам кой ще му е крив сега на Цецко.

По статиите никъде не пише, че прокурорът е намерил жалбата на подсъдимия за основателна и също е пледирал за освобождаването му. Защото по делото не е имало никакви доказателства - даже и т. нар. "пълни" самопризнания.

защо полицята се мачи да арестува някого?

Пълните самопризнания в тази държава вече са пълно основание за незабавно освобождаване! Как стават тия хватки, още не мога да разбера?! Значи, това, че той е знаел точно кои коли са горели, защото ги е подпалил /което случаен човек едва ли би могъл да знае/, къде са били и т.н. - това не е никакво доказателство за антибългарския антисъд, че ги е познавал - също не, че имал някакви депресивни състояния и желание да си отиграе негативизма върху по-успешните комшии - също така нищо не значи, и като мълчи пред съда по съвет на адвокатите - значи е чист и невинен?! ... Какви доказателства от палежи - точно при тези престъпления доказателствата най-често изгарят до шушка заедно с обекта. Някое шише със запалителна смес, например пластмасово - от него остава една шушулка в най-добрия случай, или петно нейде по терена сред всички обгорели отломки - как да го намери дознателят и да го разпознае, че е било шише?! Да пукне антибългарския антисъд, да им подпалят и къщите, и палатите, и всичките коли на фамилиите!

A може тебе да те приберат, да те понатупат докато си признаеш и готово. Ти си подпалвача. Защо да си дават зор да събират доказателства. То милиарда само за подслушване на политически противници го ползват явно

Вече не ги биеме. Сложиха камери на всякъде, идват от всякакви организации за правата на човека. Храна им носят, питат ги дали са добре. Виж...едно време ...си признаваха всичко...

Детекторът на лъжата не е доказателство, защо изобщо се използва? И какво толкова услужливо се юрват адвокатите да защитават все бандитите, които ни палят и крадат, а не и техните жертви. Защото бандитите с лекота разделят откраднатото от нас с адвокатите, а жертвите наивно чакат справедливост.

Ха,ха,ха май,тези човечета не са те,а?Някой трябваше отново да отклони вниманието от електората ,та да се изправят полуклекналите управници СРАМОТА!!!

ами то така си беше и с Reichstag-a...само, че Ван дер Любе май си е жив...некъде в Аржентина...XAXAXAaaaaaaaa

Ейй как ме хвана..

Браво , това защото не е палил коли на юристи , значи е невинен !Предлагам да съдийте и прокурорите да взимат 13 та 14 та и 15та заплата ! Всъщност като стана ясно че полицайте взимат по 20 заплати на пенсиониране някой знае ли какви благинки ползват съдийте ?

Писна ми из страната свободно да щъкат престъпни типове освободени от "благодарните съдии"!Те са най-скъпо платените държавни служители у нас и е срамота да се продават за жълти стотинки/Е за тях 20-30 000лв./са точно това-жълти стотинки!

Съдиите избрани с квотата на "Гея" и на "Агента" естествено,че на вързано куче хляб не могат да дадат!От тези негодници не можеш да очакваш нищо добро-затова държавата,правосъдието,бизнесът,финансите,спазването на законите,престъпността,са на това дередже!Трябва да се внесат съдии от чужбина,така както френските съдии се намесиха преди година,да настояват убииците освободени у нас,убили студент в Париж да се върнат в затвора!

така е, законността, демокрацията искат жертви, какво са няколко запалени, застраховани коли, невъзможни за доказване при всички слепци, да не съм чул рев

Цурковата милиция пак оцапа нещата ,прибраха трима лумпени да замажат недоволството на хората ,но естествено както при всичките им показни акции доказателства никакви. 70 000 милиционери и няма и един файтон от тях да работят професионално и да заловят престъпник с ясни и неопровержими доказателства.

Май си се задръстил с комплекси като патка с топли лай..?

Е как това са 70 000 професионалисти, дето се пенсионират на 40 години и взимат заплати поне три пъти по-големи от тези на учители и други държавни служители!

Правосъдието ги пусна бе, Сульо

Много си задръстен Пульо. цру е написал "...доказателства никакви...". Наясно ли си кой събира доказателствата. Все съда ви виновен. Ами размърдайте се и научете кой какво работи.

ей,зелен чорап...пак ли се изхождаш неподготвен:(((((((((

Браво на трактористкия съд !

В държавата на басните кои са по-опасните? Дали тия с палежите? Или тия с брътвежите?

или тия с кортежите?

Весела огнена Нова Година!Да ви е честита!

Хора мислете трезвено. Най-справедливо е съда да ги освободи при положение, че няма доказателства. Дори човек без да е юрист е ясно, че няма никакви доказателства за палежите от задържаните. Цецовите хора могат да бият и арестуват, но за съда си трябват доказателства. В случая съдебната система не е виновно, че Цецо е арестувал някакви си хора дето уш били палили коли. Даже се арестуваха всички хванати с туби с бензин или нафта, което е недопустимо. Цецо по-добре да си върши работата, а не говори против съдебната система. Ако не може да си подаде оставката.

Абсолютно си прав. Страхувам се обаче, че масата не успява да помисли дори и толкова...

+1

Абе тоя Ковачки нали направи самопризнания. Те нищо ли не значат в съда?

А бе мнооого си либерален, що не те приемат почетен член в съюза на съдиите и адвокатите. Най-вероятно въобще нямаш собствена кола или поне не на паркинг пред блока. И какво несправедливо има всеки, който си признае престъпление, да лежи в затвора? Личен избор, щом има нужда от подобна известност.

това може само българин да го направи

Дори и пълни самопризнания не са достатъчни доказателства.

къде ги тия пълни самопризнания?

Прочетох (на друго място), че на разпита бил казал нещо като... "там, където минавам, пламват колите". Ако това е вярно, "самопризнанията" са само за демонстрация на самочувствие.

Да така е. Дори пълни самопризнания не са достатъчно доказателство. Обяснявам защо. Всеки може да отиде в съда и да каже аз направих това и това. Ами ако са му платили или заплашили / изнудили??? Мислете бе хора

Мислим, но и губим доверие в цялата система за сигурност. Все някъде се намира един "препъни камък", и накрая остава едно тъпо неудовлетворение от живота. То пък един живот...

Полицията пак ни натресе някакви "виновни" ,ама без доказателства НЕ СТАВА!!!!!!!! ама били ги видяли, ама били си признали, айде стига глупости!!!! Полицията 60 години е работела по този начин, те толкова си и могат, това им е начина. Комунягите му викаха "Народен съд", без доказателства ти слагат клупа, ама вече не е така. Съда може да играе малко със закона , но при твърди доказателства НЯМА МЪРДАНЕ. И изобщо пък няма да пиша за вратичките в законите...

като запалят колите на няколко съдии ще разберем колко са прави,така много лесно може да се съди.защо изобщо е този полиграф след като не е доказателство??някой може ли да обясни простичко,че нещо не схващам-хем го ползват хем не важи??

Я ми кажи ти, какво е за теб твърдо доказателство? - 10 души да го гледат от 3 метра как пали колите ли?

а 10 човека които "уж" го били видяли наоколо, това доказателство ли е???

А ми това е то демокрация. Кеф ми е - паля си! Кои сте вие, че да ме спирате? Аз на вас казвам ли ви какво да правите?

Може да им дадете и по един медал - от Партията. Така, както е тръгнало... за заслуги, нали... А след години пенсия за активни борци, то се знае.

Защо ли въобще ги хващат, защо ли са им тези полиграфи, защо ли са тези експерти-психолози и т.н., след като си имаме вездесъщият и най хуманният на света БЪЛГАРСКИ СЪД!!!

Аз да питам защо са ни 60 000 милиционери които не могат да разрешат един случай, не могат да съберат едно читаво доказателство и работят по принципа ако приберем всеки който видим на улицата има шанс все някой да е виновен за нещо

България е една бандитска държава без правосъдна система. Всички бандити, килъри и наркодилъри са на свобода... нямам думи.... а ние балъците да си плащаме данъците...

Прав си няма правосъдна система има бандитска структора пунтираща правосъдна система, която основната и работа е да оправдава и прикрива криминални структори ,практики и извършващите ги лица. Трябва един стадион и да се почне първо от съдиите в керванчета и към стадиона........на народен съд.

За малко поспряха палежите, интересно е ако от довечера пак започнат да палят какво ще става? Този може пак да почне да безчинства. Вече знае, че дори и да пали, после ще го пуснат!

Ами всичко това се случва защото много от осъдените без пресъди са на улицата. Забележете кои са на често с много висящи дела. Плащат им на тия алчни СЪДИИ и са на вън . Мамка им аз на тях. Ама защо ги търпим ние а не ги изметем

А тоя сега дали няма да го пребият някъде? Едва ли ще се разхожда така свободно пак...

За какво да го пребият???? За това, че родните милиционери са го задържали без основание само и само да се успокои общественото мнение?!? След като няма достатъчно основание да остане задържан сигурен ли си, че е той, че не е просто набеден, защото така е удобно? Или давай без да мислим, лепва се етикет на човека и почваме да хвърляме камъни...

и една питанка ми се върти... значи, ако те хванат (АКО) след седмици безчинства, плащаш едни щети за това за което са те хванали, и те пускат?

и още една питанка,от къде вземат пари за гаранция след като не работят и уж нямат доходи???

набързо ги пуснаха.... ако запалят съдийски 'жип дали ще е така?

а ако сбъркат и запалят на някоя мутра джипа........ще има ли съд и нужда от доказателства изобщо???

стига сте цитирали за единия от тях. Трима са, като единият си е признал но пак го пускат....