Софиянци купиха над 47 000 "зелени билети"

През днешния ден безплатно са работили буферните паркинги към линиите на метрото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как купуваш нещо , което е безплатно ?

За да има ефект зеленият билет, през цялата година той трябва да се пуска почти всеки ден. Това са дните, когато нивото на ФПЧ във въздуха е над максимално допустимата норма.

За мен, България се опрявя лека по лека. Вождът ,скоро ще трябва да предава щафетата и ще я заема достоен човек на новото време. България всяка година се оправя, но не мислете, че половината население няма да е турци и мангоси.Те си се наричат българи де.Големите градове българи- малките и средните мангоси и турци.Геоложки, Имаме всичко от което имаме нужда.Все пак знаете, че Балкан е турска дума, означаваща мед и злато? А защо?

да, затова вчера автобуса ми закъсня с 20 мин. защото беше уникално задръстване навсякъде от купилите зелени билети

Половината са на дошли да си купят нещо с надеждата че ще е по различно от техните магазини нищо че и по скъпо ще бъде... Повечето пенсионери са гоползвали, защото другите работят кактовсеки ден а и се поизнизаха от София о многобройната администрация....И стига вече с тези реклами на ''безплатни буферни'' защото който ги ползва редовно пак си ги ползва ама без кяр а от другите едва ли наплива е бил голям..

Пенсионерите ползват карти за 8 лева и не се възползват от този билет.

Няма и 50 хил души на фона на над 1млн град. Кампанията е пълен провал. В нея не са ангажинари и 5% от целокупното население на града. Какви са изводите? Или болшинството се возят с карти, а те в този точно ден са прецакани, защото са предплатили возенето си. Или никой не е слязъл от колите си. Аз казвам и двете!

Аз се возя от 3 месеца с карта, откакто ми пукаха гумите, вдигаха с паяк и др. и си продадох колата.

Не е истина че 47 000 билета ! Фандъкова все се опитва да лъже професионално , но хората виждат лъжата !

Да използвам градския транспорт??? И да се возя в един автобус с цигани?!?! НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!!

Посочи ми едно училище с 1-ви клас в Сф, в което да няма цигани. 2018г 52% от първокласниците са имали за първи, т.нар. "майчин" език друг, различен от българския.

При сина ми в частно езиково училище. Име няма да посоча - ще се приеме за реклама.

В софийския градски транспорт мерише на умрели лебеди, на пот, урина, лайна, мръсни крака, женски бели течения, сиренясали пениси, ...чесън, лук и пръдня. Геройство е човек да издържи десетина минути, дори и без пари. Фандъци на рояци, цигани, сяляндури, проститутки, чукундури и тулупи, мутри, ....

На мен вчера ми миришеше на сандвичи със салам Камчия и вино, която бутилка диви пубертетчета оставиха да се въргаля по пода след като се изнесоха, като по тоя начин и тъпото музикално озвучение от плейъра отшумя също, за щастие на всички останали.

Захвърлиха си и хартийките и найлоните, кой на пода кой през вратата, голема веселба беше

Няма софиянци в София, вчера щъкаха, като обезумели дивите селяци по цяла София, събираха си кочината, за да се изнесат по-бързо, лошото е, че повечето нямат вече при кого да се върнат на село, и си си стоят в града, софиянци отдавна са напуснали страната.

Нещо не ми се връзва тая идея със зеленият билет, ама все пак за празниците това е подарък за ПОЛЗВАЩИТЕ ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ. Иначе да привлечеш към идеята с/у 2 лв. някой да си отлепи задника от седалката на любимият ГОУФ ???? вЧЕРА ВИДЯХ СНИМКИ ОТ сОФИЯ - ми да има проблем, ама с билетчета няма да го решиш. Преди години Атина решаваше проблема като разрешаваше в четните дни на седмицата да се движат автомобили с четни номера и обратно. А пък преди точно 14 год. , нЕ заради смог , а заради транспортна стачка НюЙорк го реши ... в града не могат да влизат автомоболи с по-малко от 3 ИЛИ ДОРИ 4 (забравил съм) пътника. М/у другото и до сега, в някой от щатие по безплатните магистрали има ленти, които в определени часови периоди могат да се ползуват само от авомобили с 3 или 4 и повече пътника.

Демоосирацията ще отрови българите, защото цяла България се натресе в една непроветрива дупка за 3-400 хиляди, 10 пъти повече от максималния капацитет не може селяндурите да пърдят, да пушат, да се топлят с кюмур, да карат 30 годишни таратайки и въздуха да е чист?

Около 4% от населението на София, фандъковски глупотевини.

браво на Фъндъкова! кмет номер 1! мисли за хората

А хората мога да ги изброя поименно...

В трамая беше ужас, претъпкано, дрехите на пътуващите воняха на вкиснато, а може би и не само дрехите, на всичкото отгоре някой страшно се изпърдя. Използвах суматохата и блъсканицата и без да искам хванах една какичка за гъза, отзад една едра лелка беше опряла външната страна на цицата си в рамото ми, чак взе че ми се надърви кора, оказа се че пътуването в деня на зелените билетчета си има екстри.

Колко от тях, са били цинани? Отговор - 0.

1 билет, 2 билета, 3 билета, ... 47 000 билета,...

Исках да коментирам същото, без да съм прочела естествено текстчето. В съседство се мъдри едно друго заглавие с великата чалгаджийска дума “визия”.

Интересно колко от хората купили билета са ползвали гр. транспорт и колко просто са ползвали евтин паркинг.

Въздухът в София е на 6-то място за най-лош в света и по този показател изпреварва много по-големи градове дори такива с над 10 милиона жители.Проблемът не е в колите.Проблемът е или отоплението на дърва и въглища или още по-лошо и което не ми се ще да вярвам-че в София се преработва огромно количество боклук от Западна Европа и това отравя въздуха.Това за колите е само с цел отклоняване на вниманието вярно има много дизели и стари бракми но проблемът е другаде защото в огромни градове като ЛА,Истанбул, Мексико сити, Лондон и т.н въздухът е по-добър и то в пъти.

на коя дата и в колко часа София беше №6?

На 20 декември 2019, около 11.00 - без маѝтап airvisual .c оm

В момента е номер 11.

Бе пак си беше фрашкано с коли и във всякя кола по 1 човек. Ганя няма да се научи току тъй да мисли за общото благо, а не само за собствения си г.з. Хубаво имаме изисквания към държавата, така и трябва, но трябва да имаме изисквания и към себе си. Понякога се налага да си излезем от зоната на комфорта. Поне тези, които имат мъничко способност да мислят.

не мерси

разбира се, мийте улуците най-вече през нощта, когато е под нулата, та сутринта да хване екстра лед! но ние знаем, че съдът ви задължи, а вие раболепно спазвате тази процедура дори и при минус 10.! Типична Ганьовска българска работа:)

ми това са 2 %от населението на софия бе! 2%!!

Това беше при мъдрото управление на другаря Андрей Луканов, прекрасната зима на 1990г. "Помня в Красна поляна над прелеза /сега има светофар/ имаше един хранителен магазин в партера на един блок. Сутрин в 5 часа се редиш на опашка с още 300 човека стискайки купончетата. Кучешки студ. И към обяд ти идва редът и гордо се прибираш в къщи с две бурканчета кисело мляко и един хляб. А понякога се прибираш и без нищо. През това време токът спрял и парното спряло. Студ на кутийки. Вода нямаше. Язовир искър беше празен. Толкова хубаво беше при комунизма. Всичко това Европейският съюз ни го отне." Имаше купони за захар, за брашно, за хляб, за бензин и дизел, за олио и др. Разбира се такива стоки по магазините нямаше и бяха мираж за българите. Вода също нямаше. Ток само за два часа. Без ток помпите в абонатната не работят и парно нямаше. Кучешки студ. Всички се спасяваха с ракия купена от циганите от Татарли маала. От тогава са ми аверите в татарлито. А въздухът, ех въздухът беше кристално чист. Комините на Кремиковци и десетките комини на другата промишленост бълваха чист кислород и софиянци дишаха с пълни гърди.

Лъжеш бе, пак лъжеш. 1990 КУПОНИ НЕ Е ИМАЛО, просто бай Ганювци като теаб се презапасяваха с всичко насъкани от други байовци. Опашки наистина имаше - пред фирмените магазини на месо, млеко ... и т.н. комбинати които продаваха все още еФтина и МНООО КАЧЕСТВЕНА СТОКА. Но да зациклим - Бай ти ганю го беха насъкали и се презапасяваш, АМА ПОВЕЧЕ СЕ ПРЕЗАПАСЯВАХ ЕДНИ ДРУГИ байовци , които 3 месеца откриха първите "ЧАСТНИ" магазини в които имаше Фсичко, ама на 4-на цена .... еми да тва е капитализъма ... има само за тези с парите ... И КВО ТИ СЕ ОБЯСНЯВАМБЕ КАЦАМУРСКИ КОМПИР...

от това дето си написал единствено е вярно това какъвто си се представил - илитерат! ...идиот ...1990 нямаше купони..нямаше нищо....Нищо!

"Продължава и миенето на улици и булеварди. Екипи на фирмите, ангажирани с почистването на София през днешния ден са мили пътните платна на бул. "Симеоновско шосе" и бул. "Филип Аврамов" , бул. "Ботевградско шосе" , бул. "Асен Йорданов", както и по малки улици в кварталите, допълват от Столична община." Пари хвърлени на вятъра.

Представям си софиянците как са хукнали да обикалят София, само и само да се възползват от "евтино" билетче. Не ми се вярва масово да изоставят удобните коли, за да се качат на градски транспорт, къде препълнен, къде мръсен или закъснял.

Какво му е удобното да висиш в задръстване, а после да си търсиш място за паркиране?

Тъпъкова купи ли а? А безполезните осрани дупетати?

лошият въздух замърсеният с високи нива на фини прахови частици и наситени въглеводороди въглеродни оксиди и диоксид и запрашеността и мръсотията в София води до заболяване на дихателните пътища канцероген на белите дробове белодробни заболявания заболявания на периферната нервна система диабет трета степен сърдечна недостатъчност инсулт всичко това води до летален изход

Евала, батка, идвам да ме гледаш. Къде е кабинетчето?

Тoвa ни e част от прoблeмa. Вce търcим вoдaч. Вoдaч мoжe и дa нe дoйдe. Трябвa дa cмe нeзaвиcими, дa cмe гoтoви и дa ce cамoупрaвлявaмe и бeз вoдaч. Aкo нe cмe нeзaвиcими вce щe ce нaмeри някoй дa ce възпoлзвa oт нac, кaктo мaфиoтитe в мoмeнтa. Понеже ние не можем да се самоуправляваме и да отстояваме интересите си. Тe ca cлeдcтвиe oт тoвa "търceнe нa лидeр". И затова трябва да се събудим . И да променяме хората около нас, един по един. Да ги накараме да разберат, че всеки от нас е виновен за състоянието на България, независимо дали просперира или запада. И само ние можем да оправим България, но трябва да се задействаме. Иначе никога няма да бъдем независими и, както казах, винаги ще се възползват от нас

Идиотите в днешно време са повече от онези по времето на комунизма. А единствените , които спечелиха от емигрирането на милиони българи се оказаха комунизтите. А техния ад е единствено дефицитът на кадри.

Лъжите на комунистите са едни и същи! А сега коледна лъжа със зелени цветове! Едни и същи мошеници!

Т.е. 3% от софиянци

Имаше много хора днес в трамвая, смрад, зимните дрехи на пътниците воняха на вкиснато, на всичкото отгоре някой се изпърдя страшно, така се ядосах че хванах каката пред мен за гъза, качиха се още хора и усетих циците на една опрени в рамото ми но през палтото не беше оферта, все пак ми с надърви кора, опрях го в гъза на тая пред мен но тя взе че слезе, качиха се ученици, издебнах една готина ученичка да я хвана за потката но тя не беше вчерашна, ощипа ме по ръката, време ми беше да слизам, мислено благодарих на Белчинското Данче за прекрасното пътуване

Верно троловете сте болни и гнусни хора. Заслужавате си съдбата.

В горния пост обединих преживяното при две отделни пътувания в едно. Махам второто и публикувам бележки само от първото пътуване използвайки ник Иванчо

Това трябва да е постоянната цена за градския транспорт в София. Местоработата ми е малко извън града и използвам "Селските" автобуси. Когато билета(карта), беше 70ст. - 1 лев, сутрин в автобуса почти нямаше място и нямаше задръстване. Откакто вдигнаха цената на 1,60, мога даже да си поседна, докато вися в задръстването! Някога се прибирах за 20-30 минути с прекачванията а сега ако се прибера за 1 час, се радвам. Работата ми е на 5 километра от дома за което с ГТ, сменям 2 (две) превозни средства и пътят ми излиза 8 километра. Реалната цена на билета(карта) е 70-80стотинки. Всичко друго е герберски грабеж.

Ако въздуха на София беше изчистен навреме нямаше да се налага да се създават никакви "зелени билети". Това е просто замазване на състоянието и проблема, ние да мислим, че се прави нещо.

И труженичките по околовръстното днес правеха зелени тутурутки за 5 кинта.

беше отворил широко прозорче в трамвая, за да се надишаме с ФПХ и мраз. В знак на протест не си купих никакъв билет :)

Съжалявам, че ще убия всичко детско у Вас, но единствената разлика между трамвай с отворени и трамвай със затворени прозорчета е СМРАДТА, а не качеството на въздух. Желая Ви никога да не си купите билет! Явно това за Вас е върховното състояние на дух и тяло.

Долавям ли праведния гняв на контрольор, който ме е изпуснал?

Пич, серизно ли мислиш, че има контрольор в България, който може без грешка да напише това ?!

В трамваите се возят на топло бездомни, които не са се мили и прали много отдавна. Съветвам те да не се докосваш до дръжки, седалки и прочие.

Отказваш хората да ползват градски трнаспорт, като правиш билета 1.60 и картата 35 лв. и после, като опре яйцето, пускаш "зелени билети". Това е еквивалентно на случая да затегнеш на някой примка на врата и като започне да се задушава и умира да му я отпуснеш и да чакаш хвалебствия как добре си вършиш работата и пазиш живота му.

Да комбинират "зелен" билет с кино прожекция и бира в близкото бистро :)

Седмичен "зелен" билет и ще бъде ОК :)

Това НЕ решава проблема с мръсният въздух!

И чакаш 50 Мин за автобус

Дотук двама с минуси - сигурно Бочко и Фандъка, дето се возят с кортежи с буркани и не чакат в задръствания. А за градски транспорт изобщо не чакат.

А Фандъкова купи ли си?

Фандъкова си купи на преференциална цена, бе пред мен на опашка... А, зад мен бе Лудото Ленче... Плати с рубли :)))

Лъжеш, бе хайванин! Лудито Ленче гепи, но никога не плаща! Да не би да е била онази нещастница от Барселона, дето от съжаление Бойко и купил къщурка, та да има къде да се подслонява

За русата или за черната питаш?

Дотук стана ясно, че само жени купуват зелени билетчета. А ти освен да киснещ в блатото и да правиш мътилка, нещо друго, по-съществено, дали