Разбиха банда касоразбивачи, обирала богаташи

Престъпна група от четирима рецидивисти, извършвали кражби от апартаменти в София, е задържана в Четвърто РПУ, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха банда касоразбивачи, обирала богаташи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не са ги хванали по рано? Защото полицията е зад тях . защо най-накрая не се направи пълна проверка на скапаните районни управления та нали те са гърбовете на проституция, кражби, обири, наркотици почнете от там и ще видите че ще има резултати. ДАНС да седне пред 9-то РПУ само да гледа и ще се облещи за какво иде реч е успех на кривия (който ще го изправят в затвора ), фитила (който ще го запалят), куфара (който до изтичане на присъдата ще бъде претъпкан) икрадеца (на праз ззз)

zasto ne im pishete imenata na tezi bokluzi?

да чукат камъни на магистралите с надпис на врътовете Крадциа да изкарат това дето са го обрали

специални инструменти за взломяване на жилища - резачки за метал, РЪКАВИЦИ и др. xexexe

Да крадеш от богатите. Това значи да посегнеш на самите устои на този така да се каже строй. Кради от бедните бе бунак! Бездруго всеки краде от тях и то безнаказано.

Крали са от богаташите-няма лошо!

ti si bokluk. nadiavam se edin den da zabogatees ot svoia biznes inekoi katotezi bokluci da te obere ida ostanes s prust v usta.

До: АвтоМото (07.09.2009 г. 15:44ч.) Прав си, циганинът не ходи да разбива апартаменти, той навремето разби държавата!

Защо богаташите си държат парите в сейфове в домовете си, а не по сметки в банки? Сигурно защото не могат да докажат произхода на парите си. Сигурно поне 90% от бизнесмените дълги години са укривали данъци, плащали са мизерни заплати и осигуровки на работниците си.Жалко е, че с честен труд в България никой не е забогатял, а това съсипа морала и на младежта.

КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪШ КРАДЕЦА.АКО БЯХА КРАЛИ ОТ БЕДНИ НИКОИ НЯМАШЕ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.ПРОСТО СА КРАЛИ ОТ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ПУСНАТ ПРИ СЛЕДНОТО УСЛОВИЕ; ДА КАЖАТ КОЙ СА ОБРАЛИ ЗА ДА ГИ ОКОШАРЯТ ТЯХ.МОМЧЕТАТА ОТ ЛЮЛИН СА БЕДНИ.

Не ми е ясно защо нашата полиция хваща само крадците,откраднали от богатите - я кола, я пари, злато. А защо като оберат някой бедняк и му вземат последните пари за сметки и храна, тогава полицията приключва с констатацията - неизвестен извършител

ЕГАТИ ТЪПАЦИТЕ ДЕТО СТЕ ПОВЕЧЕТО. ДА ИМ РЪКОПЛЯСКАМЕ ЛИ НА ТИЯ БОКЛУЦИ-КРАДЦИ? ДОБРЕ,ЧЕ СА ГИ ХВАНАЛИ. НЯМА НИЩО ПО-ГНУСНО ОТ БИТОВИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,КРАЖБИТ ОТ ЖИЛИЩАТА. ТЕЗИ СА ЗА УБИВАНЕ НЕ ЗА ЗАТВОР. ПРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ,АКО АЗ ХВАНА ТАКИВА ОТРЕПКИ КАТО ТИЯ 4-МА ДЖИПСИТА ЩЕ ГИ ЗАРОВЯ ЖИВИ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАБВАТ ЖИЛИЩА И ДА СЕ РЪКОПЛЯСКА НА КРАДЦИТЕ. ЩОМ СА ТАКИВА ЕРБАПИ ДА ОТИДАТ ДА ОГРАБЯТ БАНКА. ТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИНЧУВАТ.ВСИЧКИ КОИТО ИМ РЪКОПЛЯСКАТЕ СТЕ СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ,ДОРИ ПО-ГНУСНИ ЗАЩОТО СТЕ ПРИКРИТИ БОКЛУЦИ.

TEZI REZEDEVISTI TRIABVA DA SA DALGO VREME VAV ZATVORA ,STIGA SAS TEZI NESHTA ,CHE POLIZIATA MNOGO DOBRE GI POZNAVALA. ABE ,MVR ZASHTO NE NAPRAVI TAKA ,CHEREZ NARODNOTO SABRANIE I PROKURATURATA , SDA IZLEZE I DA SE GLASUVA ZAKON ,CHE IMA LI KRADEZ VAV KASHTATA ,ILI VAV VILA , ILI VAV APARTAMENT DA BADE > PRECHUKAN OT BOI ,ILI UBIT UPRAVLIAVASHTI< ST TEZI UBIIZI I KRADZI DA SA NA SVOBODA ,SAS DESETKI VISIASHTI DELA.

Предполагам , че са ги хванали докато са отпийвали от чая , който куфара е сварил малко след като фитила е сложил лаптопа на ограбените на задната седалка на рейнджровъра , чиято врата учтиво му е отворил крадеца. Направо Гай Ричи да се заема със сценария.

Ти като крадеш, не означава, че е валидно за всички. Аз не крада, мразя всички крадци и особено онези, които не само ограбиха националното ни богатство, но и наложиха терора на престъпниците като ежедневно малтретиране на честните граждани. За вас, крадците - Крумови закони, мамицата ви! Защото няма богаташ, който да не е откраднал, няма! Но преди това ще блъскате на магистралите, докато ви излезе целия идиотизъм през престъпните алчни тикви!

Браво, браво и пак браво на полицаите, заловили проклетници! Но защо не напишете целите им имена и не ни покажете снимките им? Нулева толерантнос към гаднярите - да им се отнеме цялото имущество и да бачкат на магистралите и в мините за хляб и вода.

щом са обирали богати пуснете ги !!

Сигурно в тези РУ са имали свои хора,които да ги уведомяват кога да се изпаряват.

Не мога да повярвам,че отново чета някакви малоумни коментари, изпълнени със злоба и завист. Как може да се радвате,че някого са го обрали? От къде знаете как хората са си изкарали парите? Да не говорим,че тези които вие визирате не живеят в Лозенец , а под Витоша- в Драгалевци, симеоново и т.н. Като искате повече пари, работете за тях.

имам мнение по въпроса и то е следното - хайдуци не са тия дето са ограбили богаташите , защото последните са три пъти по мошеници , хайдуци и обирджии и крадци .

Най-гнусната прослойка- 100 кила затвор за тия боклуци!

Напъно одобрявам действията на Куфара,Крадеца,Криви и Фитила.Много добре, момчета.Вие сте едни Робин Худовци на нашето време.Продължавайте в съжия дух.Бълха ги ухапала мръсните,тъпи и малоумни новобогаташи и снобари.Напълно ви разбирам,ако имате нужда от адвокат,можете да ме наемете.Браво!!!

Мизерници сме , там е проблема. Има само един по-голям проблем - не го разбират много хора (че сме мизерници). Мизерни са ни заплатите , мизерно ни е здравеопазването , мизерна ни е социалната политика , мисерна ни е власта (вкл.4 - тата) , и за капак на всичко - корупция и мъртва съдебна система уплетена с политиката като свински черва. В белите държави имуществото е застраховано и описано. Всичко откраднато се възстановява на 100 %. Ма там и застрахователите са бели , а не съви като при нас и ако не си изпълнят обещетението съдът не гледа кои са и какви са ми им взима лиценза завинаги. И те така уважаеми. Има една максима - ако има едно нещо , то задължително има още едно , а ако има 2 - значи има безкрайно много неща. При няма нито едно нещо наред - следователно - никога няма да има поне едно нещо в ред.

Е що ги хванахте бе сега какво ще правим без тях.Ще се наруши равновесието.Не се изненадвайта ако ги пуснат заради недостатъчни доказателства.

Ако се докаже ,че са обирали само богаташи,да им вземат 20%ДДС и да ги пуснат по- живо по -здраво.Те са касоразбивачи,а бедните нямат каси.Какво да държат там?Дълговете си ли?Даже само срещу списък на обраните трябва да ги пуснат,а после по една данъчна проверка на пбраните.Тогава може да се окаже че те май са по големите разбойници.

Е,който си е роден за майстор,умен- крадец,той си знае къде има за крадене!?Има и идиоти-крадци,които дебнат да вземат на босия цървулите!А,има и абсолютни гадове и изроди-крадци,които гледат да заграбят и от богати и от бедни,но най-вече от бедните!Те се наричат-КОМУНИСТИ!

Добре, а не можаха ли да ги открият самоубили се на мястото на престъплението?! Сега кво, да ги хрантутим пак в панделата ли? Такива изправяне нямат. Те са генетическа грешка, която се оправя радикално!

Не вярвам някой от обраните да е гладувал цяла зима както става когато действат ордите от крадци които крадат всичко което би имало макар и минимална стойност а това което остане разбиват.Тези крадци не са атрактивни за хващане а и жертвите хора ли са или просто някакви си недозатрити бедняци?Голяма работа ,че са им пробили стените на къщите и са им измъкнали животинките или бурканите.Почти не останаха хора не пострадали от тази напаст.Ами крадливите цигански орди ?Къде ,къде е по интересно ако са поотупали някой законенкрадец -тогава това е новина а ако са изкормили някоя бабичка за няколко лева някаде по селата -това си е скука ,скука...

кефи ме прякорът на единия - Крадецът, хахахаха

Искрено се надявам да влзат в затвора всичките и като излезнат да са с прякори: Бития с 10г., Ебания с 10г.,Пандизчията с 10г. и Свития с 10г.

Обирали богаташи?!А кого в същност да обират,бедняците ли?

Пичове, може да ви звучи като виц, но е факт,че през целия ден в събота около блока имаше полицаи. Лично видях как откараха една от колите. Как са ги хванали не е важно. Важното е ,че са ги хванали! Всеки един от нас поне веднъж е бил обиран и не е никак приятно някой да ти влиза в апартамента и да ти ровичка из нещата.

ЗАЩО КАТО СА ИЗВЕСТНИ НА ПОЛИЦИЯТА И ПОЛИЦИЯТА ГИ ПОЗНАВА СА ОСТАВЕНИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ КРАДЪТ НАЙ СПОКОЙНО ЗАЩОТО СА СИ ПЛАЩАЛИ ЗАДА НЕ БЪДАТ ПРИТЕСНЯВАНИ ОТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА

Това не са крадци, те просто си връщат заграбеното от крадливите олигарси. :) Да им се даде орден Стара планина.

Иван Костов също кара собствен РейнжРовър, но не ходи да разбива апартаменти.

браво на момчетата добре са се подготвили

Тези престъпници трябва да бъдат осъдени жестоко за назидание на нехванатите такива. От къде на къде човек ще се безспокой, че къщата му може да бъде разбита всеки момент. За такива най-строго наказание трябва да има, ръце да се режат даже.

Shte gi tupnat po ramoto, shtre im dadut edna rakia i shte im pozhelajat po dobur kasmet sledvashtia put i shte gi pusnat....A ako njakoi gi grumna v doma si dokato se opitvat da kradut, to togava toj otiva v zatvora...tipichen komunisticheski zakon...

Невероятно! И как са ги хванали? - някой от тях е заспал на местопрестъплението с пуснат оксижен?

Дежурен матрос докладва на капитана на презокеански туристически кораб: - Господин капитан, разрешете да доложа - имаме пробойна на кораба! Капитанът: Как разбрахте? Матросът В плувния басеин има акула! Голям виц!!! Браво и точно днес на 1-ва страница на дир.бг! Евввваллла!??!!

НА КОЛЕЦ! ДА БЪДАТ НАБИТИ НА КОЛ! УТРЕ СЪЩИТЕ ОТРЕПКИ, МОЖЕ ДА ДОЙДАТ НА ВАС НА ГОСТИ...

ЦИГАНИ ЛИ СА ? ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ ЦИГАНИ КРАДЦИ !