По 108 автомобила месечно се крадат в София

През 2017 година средно на месец в столицата са били задигани по около 108 автомобила. Това показват неокончателните данни на КАТ и МВР, предоставени на Дир.бг.

Обратно в новината

Коментари - По 108 автомобила месечно се крадат в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

полицайте и престъпниците в парламента които не променят законите на това разчитат...че вече бил минал пика и едва ли не не е модерно вече....

в МВР работи чичото,а племенника краде коли!!И обратното.

Те затова си карам 10 годишна кола и не я и заключвам.

изчезна ерудитната статия за винетките?

баси и държавата.....

Румънците направиха малка промяна в закона, която определя ако не се лъжа 6 години в пандиза за противозаконно отнет автомобил независимо дали си го взел да се повозиш или си го откраднал за части. Кражбите са намалели в пъти.

Това е то, да си фактор и всичко да ти в стабилно.

В България всеки ден се крадът заедно и контролирани от стачкуващите служители на реда много много повече коли и се въртчт много много пари.

Да сте чули автокрадците да са откраднали кола на прокурор или съдия - не сте и няма да чуете. Едни мисли ми се въртят в главата, но няма да ги напиша.

БРАВО !!! ....

ако питате мутротиквата и цвъки, в Булгаристан всичко е спокойно и под контрол, престъпността е тотално овладяна и сме оазис на стабилността и просперитета!

"Според тях, този престъпен бизнес вече е изживял пика си". Ама те като ми гепят колата, не ме грее вашата статистика. Нали им вдигнаха със 90 лв. заплатите в МВР ? И те са в играта. Разфасоват в сервизите.

Чудесни резултати в България на гербаджиите...

Само статистики отмятат от МВР,борба за спиране на кражбите няма!!!! Хванат някой крадец,после съда го пусне... Всички видове престъпници в България се чувстват безнаказани,затова и престъпността расте поголовно!!!!

Докато има балъци, дотогава ще има и тарикати! За повечето хора не е тайна, че полицията НИЩО не намира. Добре, че застрахователите слагат на колите чипове за издирване и така поднасят на тепсия издирените автомобили на полицията. А това естествено се води, като уж издирен и намерен автомобил. Крайно време е полЮцията да започне да работи!

Почнала е! Върна се в годините на мутрите. Пак започнаха да спират за пари и то по центъра на София. Като мангали са...аре бате дай 20 лева.

Закономерност или не, едно от най-корумпираните районни в София е именно 6-то. Важното е, че вожда само говори глупости, че едва ли не в България корупцията я няма...

нямаше полиция и КАТ, по-малко щяха да се крадат колите?!?

Най близо до Голфград... или?

покрива наъ-голяма територия, това е основната причина. ако се сметне на квадратен километар или на глава население, надали ще има разлика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Плащането на откуп за краден автомобил вече става легално през детективска агенция. Поне 4-5 фирми, които предлагат разкриване на изневери, издирване на длъжници, скрито наблюдение и охрана, вече връщат и задигнати коли. Услугата се оформя с договор и струва 10-15% от пазарната цена

Докато застрахователите плащат 25% откуп на крадците за да ги върнат така ще е.

на органите на МВР. Пак ли искат увеличение на заплатите?