Един загинал и двама ранени на Околовръстното на София

Тежка катастрофа е станала снощи на Околовръстния път на София. Автомобил е излязъл от пътя и се е преобърнал в близкото дере. Един е загинал, 2-ма са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Един загинал и двама ранени на Околовръстното на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много злоба в коментариите и няма никаква мисъл. Задавам един прост въпрос като тема за размисъл: Защо този шофьор (а на практика всички шофьори) е шофирал с много висока скорост в този участък на Околовръстното? Не го ли е страх, че ако направи нарушение, неизбежно ще има наказание за това нарушение, както е във всички нормални държави?

марка БМВ. И какво да коментираш още... БМВ = шофьор камикадзе.

Меркел му е дала колата, а Бойко лично му е натискал газта до дупка, на българското зомби.

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАКВО СТАВА БЕ КОЙ ВИ ГОНИ БЕ, ШОФЬОРИ, НЕДОЕ-----И ЛИ СТЕ, КВО ВИ Е БЕ, ОРА, КРАТУНИТЕ ЛИ ВИ КЪНТЯТ, ЗАДНИКА ЛИ ВИ СЪРБИ, КВО ВИ Е БЕ ??????

Предлагам още да се въведе нулева година 2016 за шофьорски книжки,много са фалшивите и некадърни шофьори,банката за донори на човешки органи се препълни,болниците ще са в преразход,бюджета ще се срине ...

На водача да му се даде веднага златен талон, защото е успял да пребие само един човек...Колата да се оправи моментално с държавни пари и да се постави син буркан...

Сега ако водача оцелее, веднага да му се връчва раираната блузка и велосипед "Балкан". Да вози банички на старите пандизчии във вътрешия двор на Зандана. Задължително с каска!

Когато имаш бензин в кръвта, трябва да си готов и за дървен костюм..

Определено ! ...макар че в Конкретния инцидент (кат гледам снимките) - маймай Е техническа причина...звучи на Изведнъж-счупен носещ елемент/модул на окачването. ... Да разбира се - в резултат на скорост.

Съболезнования на семейството и близките на загиналия ! А раненият/те - да са Вече възстановени и да Обясняват ! ----- Винаги е по-Добре да се отстрани Фундаменталната причина за дадена неприятност/ужасия... ...а в Тази насока - Все ми се струва че това Е мечтата (особено на Младежите) Кола/Джип.... - Да вземем да Осигурим Тотално-Достъпни цени (методи за разсрочено плащане или лизинг) на Нови коли ? (, с което хем ще Се ползват нови, а старите трошки - на скрапа...хем ще Стимулираме Локалното производство и Реална Съобразна поддръжка)

Може да се спре това меле по пътищата, КАТО се следят и се взимат книжките на тези, които са убийци. Те карат в населени места, като обезумели, та какво остава по магистралите. Българинът е станал един недисциплиниран човек, самозванец и простак. Това е нова България за съжаление. като ги бръкнеш в джоба и ще се замислят. Само наказания и глоби.

Тъкмо излетял, пък забравил да сложи крилата!

При 5 поредни дни с катастрофи и жертви -оставка на вътрешния министър. При 15 поредни дни с катастрофи и жертви оставка на премиера и нови избори.

A кога ще подаде оставка тъпият български народ, койото не знае да кара, но го прави?

Ти самия си за доктор! "От българина по-голям пияч, по-голям еб.. и по-голям карач няма! Вервай ми!" Абе пичове сме! Отвсякъде.

Оказва се, че марката BMW не е кола, а диагноза.

Някакви ненормалници са се натоварили на поредната каруца купена от някое бунище в ЕС и са се пребили.Единственото за което съжалявам е че и шофьорът не е дал фира.Сега ще го оправят тъпите доктори не се и съмнявайте и след месец два отново ще е на улицата да убива хора .

Съвет,шофьорите да карат с 0км/час,колите на трупчета докато дъждовете измият пътищата,в Сингапур редовно ги мият с веро,тунелите също.Боже колко работа за ромите,едно време вървяха с маркуч на голяма макара,сега поне има топла вода без пари в Равно поле и водоноски!

Аз предлагам и след измиването на пътя да се полага тънък слой прясна гума за да има перфектното сцепление и да си взимаме завоите спокойно с 200 без притеснения....

Хайде сега тати да отиде да прибере ламарините от бесмъртното бмв.

Дира, поне се постарайте хора от София да ви пишат новините. Че звучи малко като: Самолет излитащ от летище София падна в морето още преди да е прибрал колесника. Къде е Бистришко шосе и къде се пресича със Симеоновско... Или две коли се удариха на кръстовището на булевард България и булевард Сливница...

И аз това си помислих, много неграмотно заглавие.

Най-силният аргумент срещу демокрацията е петминутен разговор с обикновен избирател.

humfry

Всеки втори е джигит! И джигитите пречат на всеки, който се опитва да кара по правилата. Защо? Ами защото: - карат броня в броня - присветват с фарове и използват клаксон - псуват и засичат - предприемат рискови маневри - засичат с цел саморазправа - шофират много рисково и не спазват никакви ограничения

humfry

ВИСОКАТА СКОРОСТ УБИВА! Нова, голяма, лъскава и скъпа кола. Резултата? Купчина смачкана ламарина и няколко жертви! Между 50 и 70 км/ч разликата в кинетичната енергия е двойна, което означава двойно повече щети при ПТП! Или казано по друг начин, гледайте снимката! Неправилното и рискотовото изпреварване също убива!

Защо има още живи в Западна Европа, като карат основно нови и лъскави коли? Защото ги пазят законите И ПЪТИЩАТА им. Затова там без проблеми управляват автомобили и хора на по 70 години.

humfry

Някакви когнитивни проблеми ли имаш?

Те па пикатентропите с BMW-тата кЪк разбират от кинетична енергия... от друго разбират те.

Не автомобила BMW е виновен,а "задкормилното устройство" Колата сама не се подкарва. Не смятам, че всеки който управлява тази марка автомобил непременно е прост селянин, защото познавам хора които шофират с такива коли и притежават златни талони. Да, сега сигурно ще кажете, че и златните талони са купени,ама не е така.

Човек реши ли да се самоубива, начина и марката нямат никакво значение.

Продължавайте да карате като луди. Голямо мерене на.. и избиване на комплекси с тия коли, скапан народ. Ако си примерен, те притискат, присветкват, ругаят, засичат. Претрепвайте си се, ама не претрепвайте и други дето нямат нищо общо с Вас.

Ама как така, нали законите ни бяха виновни, а не манталитета. Имате грешка. Трябват ни само едни по-строги закони и всичко ще се оправи. Ще потече мед и масло. Само закони и одма мир!

Колкото повече самоубийци - толкова по-малко УБИЙЦИ

Да де, ама в този случай загиналият не е карал, а се е возил на задната седалка. За съжаление "убиецът" му най-вероятно ще оживее и ще продължи да кара като луд.

Закона в България СЪЩО ПОВЕЛЯВА задължителното използване на коланите на задните седлаки.

За да намалеят труповете по пътищата трябва да се забрани карането на BMW.(това е шега). Не всеки който кара BMW e тъпанар, но имам чувството, че всеки тъпанар кара такава кола и се стреми с поведението си на пътя да ни докаже, колко по-голям тъпанар е в действителност.

Красива страна с най мръсните управници.Мръсна корупция и никаква наказуемост!Пръдльвци с книжки шофьорски на по 1 седмица и то закупени естествено сеят смърт невинна ! Карат коли за стотици дрогирани и малуумни!Рибата се вмирисва знаете от къде!В нашата мила и прекрасна РОДИНА толкова се е усмърдяло ,че няма отмерисване !Всеки се спасява както може!Жалко!!! Пазете се мили БЪЛГАРИ !

Партията вече не може да нарежда на целокупното народонаселение, за какво да си харчи парите. Засега.

От утре всички коли да карат на дълги,може да се избегнат много катастрофи.

Бмв ми дай и повече не ме мъчи, ще се катурна аз някъде и ще се отървете от мен.

Колкото повече самоибийци, толкова по-малко самоубийци....

Ако вместо в разделителната се беше ударил в насрещно движеща се кола със семейство и малки дечица вътре? Прави са КАТ, затвор и отемане на машината на такива МАЙМУНИ!!!

Абе нещо много калпави тия БМВ-та уе - се катастрофират. Да им са чудят шо продължават да ги купуват...

Защото по-често оцеляват.

Някой беше казал онова - за ма'тряла, ама вие много му се сърдите. Не бил прав! Мда.

Материала много лош.Качествения материал избяга в чужбина .Тук остана по тъмния и невеж материал.

започва много да си личи вече.

Друг преди "матряла" беше говорил за подмяна на "чипа". За съжаление и двамата имат право.

Никъде в Европа няма толкова жертви по пътищата.Няма ли кой да сложи край на тази идиотщина в България.Причините са в хаоса в управляващите ни до сега.

Причината е, че в България цари истинска демокрация. Положението е такова, каквото повечето българи искат да е.

То и толкова ниски заплати няма. Това е причината сигурно.

Според главния Цацаратор сегашните глоби били прекалено високи!

По това околовръсно е пълна лудница.

Явно е топ новина това за дир - няколко винкела без колани пробвали колко възглавници има в бЕеМбЕ-то. То възглавници има, ама те не важат за винкели без колани... Бокулици... Махнете им правилата напълно да се избият!

Е стига разливахте нафта по пътищата,хората да се пързалят като бобслей:) Аь тази нафта:)

Ей, откак караме целогодишно на фарове много намаляха катастрофите.

Включените фарове на идващите с голяма скорост срещу мен идиоти ми помагат да се предпазя доколкото е възможно от сблъсък с тях.

Що, ти в насрещното ли караш?

Ей, ШАРО, сложих ти плюс! Как не схванаха толкова години, че фаровете не са, за да осветяват пътя само, а за да те виждат и другите - особено при високи скорости.

В ярък, зноен, слънчев, юлски или августовски ден ти помагат - грънци!

Сега чувам, че нова, още по-голяма дивотия замислят, която вече ще си плаче за протести.Да направели зимните гуми задължителни..Кретените им с кретени, те ще ми кажат на мен в Бургас, да карам 5 месеца със зимни гуми..Как ли пък не?!

"Он че ми каже, той на мене ..."

Верно в Бургас дебил до дебила сте се наредили... То явно соления въздух мозъка прояжда... пък и Нефтохима не прощава!

Това BMW не може да е истинско. BMW не катастрофират при много високи скорости, затова всички готини хора карат BMW и има защо. Горното е сарказъм.

И какво-тоя перушан утрепа приятеля си в стремеж да му покаже колко му бега бмв-то! Пак опираме до високите скорости, опасна работа е това. За никоя кола няма гаранция, ама малко неща са по-страшни от идиот с БМВ...

Напротив, точно всеки ден трябва да се пише за станалите инциденти по пътя. Така само има шанс да им се вкара малко разум в тъпите кратуни и ще се замислят, че това може да се случи и на тях когато хвърчат по пътищата.

За съжаление, лек за простотията още не са открили. Но, дано поне се създаде нетърпимост в обществото, което в момента приема спокойно нарушенията и дори ги оправдава.

За пореден път пиша по въпроса: ПРИЧИНА ЗА УЖАСЯВАЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА И УЛИЦИ В ГРАДОВЕТЕ Е ПЪЛНАТА ЛИПСА НА ПЪТНА ПОЛИЦИЯ, освен такива които броят труповете и пишат протоколи. Освен това малките наказания и глоби, които непрекъснато намаляват още и още. Не знам, защо се прави - вече съм склонен да вярвам на Волен Сидеров, че това е колониална политика. ... В БЪЛГАРИЯ КАКВИТО БОЛНИЦИТЕ И УЧИЛИЩАТА ТАКАВА И ПОЛИЦИЯТА ! СМАЧКАНИ, ОГЛОЗГАНИ, ОБЕЗКЪРВЕНИ, НЕРАБОТЕЩИ, НЕДОФИНАНСИРАНИ !!!

Точно полицията хич не е недофинансирана, а е бездънна яма в бюджета.

ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ ТИ Е БАВАЧКА БЕ ПИЧ! АЙДЕ ДА СПРЕМ КОЛИТЕ СИ, ЗАТОВА ЧЕ НЯКОИ НЕ МОГАТ ДА КАРАТ ДОРИ И ТРОТИНЕТКА! Това БМВ е много добре конструиран автомобил и трябва да е каран поне с 200 , за да литне от пътя, който е с ограничение под 100! За негодните водачи все нещо и някой им е виновен! На този трябва да му се вземе книжката до края на живота, защото въобще не е за шофьор.

И какво като му се вземе, като няма кой да го превири (и спре) като кара без книжка ? Полицията не била бавачка ? Не можело да се сложи полицай до всяко БМВ и т.н. ... Глупости ! При бай Тошо как можеше ? Е Европата, в Сърбия как може и сега ? Не е нужно да има бавачки. Трябва да има непоносимост към наглите нарушения и адекватни наказания - свръх скорост от над 50 км/ч - 1000 лв. глоба. Нагло паркиране - 500 лв. глоба... за първи път. За втори - арестуване на колата за 2 месеца. За трети - конфискуване на колата и затвор !

Трябва да ти кажа , че си много прав-карането не е за всеки! Аз съм такъв-е не мога да гледам напред иназад, да натискам педали и да мисля едновременно .Има си хора ,накоито бензина им е в ...кръвта -щерка ми е такава ,кара по-добре от такси ,само дето гейовете при нея се увеличават :)

loyola

У нас BMW е диагноза.

Спрете да пишете за станалите катастрофи с жертви и ранени. Поне тези негативни новини спестете на читателите. И да пишете, и да не пишете за катастрофите нищо няма да промените - и без това всеки ден умират хора по пътищата.

Тези БМВта са подвижни кофчези.70% от жертвите са от БМВ.С това задно предаване са кори от миналия век.

Кола като всяка друга.Шофьорите обаче са по-различни.

Пълна глупост! БМВ-то си е БМВ, но причината за катастрофата не е в него или в задното му предаване и като сигурност е чудесен автомобил - причината е вероятно в твърде високата скорост - в крайна сметка все още не са измислили автомобил, за който да не важат законите на физиката! Мир на праха на починалия, който в случая предполагам е невинна жертва!

Точно там не може да е развил скорост, при която БМВ да загуби управляемост и да се завърти. не скоростта е причина да загуби управление над автомобила. Но КАТ не може да обясни причината.

И предното, и задното предаване си имат предимства и недостатъци. И с двете може да се пребиеш, когато шофираш неразумно.

карах бмв 5- серия седан задно предаване - 9 години интензивно градско в София и няколко хиляди извън градско вкл. през Петрохан няколко пъти една зима ми се наложи. Как не се пребих и не пребих никой друг?!? 'бах тоя късмет... А май е до шофьор повече...

Кой знае защо не изпитвам никакво съчуствие към претрепалите се на прав празен път ,воже би защото са карали със съобразена скорост.

Гадната нафта е виновна.Много е хлъзгава

Вързвайте си коланите задължително и на задната седалка! Изправи ми се косата като гледах лятото в България как масово децата се возят без седалки и колани. А какво остава за възрастните... Катастрофата се случва веднъж, след това е късно.

Нащенците май не умеят да карат беемвета.Макар че много им се иска.

Лятото отдавна свърши, БМВ то отдавна трябваше да е зазимено в гаража.

Нови данни за статистизеският анализа на Бъчвата за Тиквата...

Предполагам че всеки нормален човек на младини се е увличал по моторните спортове, кой с гледане на филми, кой с покупка на кола според възможностите си. Това не е само в БГ, това е навсякъде, и няма нищо общо с безразсъдното шофиране. Глоби и затвор до дупка при нарушаване на правилата. Това е спасението. На запад да не мислите че не им се иска да излязат на улицата и да почнат да пилят гуми, иска им се но знаят че като ги хванат ще ги разкатаят. Затова не го правят!

Не си прав: 1. Първото изречение е вярно. 2. Второ е погрешно! В Германия по-скоро младите хора спират на зебра, дори и да не си стъпил на платното, усмихват се, изчакват, не изпреварват в центъра на града! СЪЗНАНИЕ Е ТОВА! 3. Глобите помагат, но спасението е смяна на ЧИПА. Манталитета. Интересно е как знаеш, какво мислят и искат "На Запад": "..да не мислите че не им се иска да излязат на улицата и да почнат да пилят гуми,.." Уверявам те, мислят и правят точно обратното. Не проектирай собствените си мисли и подбуди върху другите. :-) За съжаление коментарът ти потвърждава тезата за чипа и смяната му. Със сигурност со добър човек, нямаш задни мисли, но...

Съжалявам приятелю, но това със сбъркания чип е една от големите грешки, които с много повтаряне ви набиха в главите господарите на днешна България. И е много лесно оборимо. Давам за пример Тунис. Преди избухването на революцията там никой не смееше да наруши грамче закона за движение защото наказанията са огромни - иза местните и за чужденци. Иначе е ориент - знаете как карат арабите нормално. Друго нещо - говорил съм с висши немски и френски офицери от полицията по въпроса - те са на мнение, че само принудата и безкомпромисното дествие и присъствие на пътната полиция е решение по пътищата !

Защо се усмихват и изчакват според теб? Защото може да провериш какви са наказанията ако не спреш на зебра там, и какви са тук. И да, аз знам какво искат и как мислят там, а ти знаеш ли в какво се превръщат след 1 година тамошните като дойдат тук? Така че теорията със съзнанието издиша отвсякъде. Контрол и унищожаване на чувството за безнаказаност. Това работи там, това е единственото спасение и тук.

На първо място трябва да се реформира КАТ и да се оправи пътната сигнализация. Има много пътни участъци хранилки, които веднъж трябва да бъдат премахнати, на второ място отговорните за създаването им да се пратят в затвора.