Седем ранени при катастрофа между бус и трамвай

Към 7.30 часа микробус и трамвай са се ударили на кръстовището на булевардите „Никола Петков“ и „Цар Борис III“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Седем ранени при катастрофа между бус и трамвай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не се споменава за причините. Трамваят е влачил буса през цялото кръстовище и го е преметнал през оградата на спирката от отсрещната страна. Тая катастрофа е станала с голяма скорост. Значи или ватманът е заспал докато кара, или трамваят изобщо не е могъл да спре, поради някакъв технически проблем. Имайки предвид, че на няколко пъти вече тази зима стават проблеми с тези трамваи по тази линия, много е вероятно да е именно технически проблем.

Напоследък ватманите са станали много нагли.Ако при престрояване, изчакване на насрещни коли и всякакви други причини, нарочно те удрят.Скоро това се случи с мой приятел на Стамболийски, при изчакване на насрещно.Катаджиите му съставиха акт, а щетите са от 1000 лв. нагоре.Пазете се!

Аман от такива които карат по трамвайните линии. Всеки ден минавам по Шипченски проход и всеки ден виждам как правят обратни завои през трамвайните линии, леви завои застанали на трамвайната линия вместо на определената за това лента, да не говорим за всички които просто мислят че трамвайната линия е платно за движение. Абсолютно нормално да получиш акт.

Точно там един ме псува, тъй като съм го бил запушил - аз в лентата за движение, той на трамвайната линия и искал да завие надясно в пряката при Агенцията по вписванията. И почна да крещи и да ме псува, защото съм му пречел да завие. Сещайте се колко го пуснах.

Да бе! Страшно са нагли! Вчера един трамвай ме гони по асфалта на ляв завой, та чак през тревните площи!

Гадните дни не спряха и да ни стряскат непрекъснато толко черна енергия има в тоя град

Да се блъскаш с трамвай се иска голямо самочувствие!

Не зная точно как се е случило, но на това кръстовище има един много неприятен момент. Ако идваш от центъра и завиваш наляво понякога трябва да спреш на трамвайните релси заради преминаващи пешеходци на зелен светофар. И когато някой хукне в последния момент (вече на червено), ватманът тръгне малко по рано и ти се чудиш как да не блъснеш пешеходеца, без да те блъсне трамвая.

Така е, а и често трамваите тръгват на червено за тях. Миналата седмица един тръгна на червено докато чаках пешеходците. Бях първа кола на левия завой и имаше само двама пешеходци, трамваят ме виждаше, както и двете коли зад мен, но тръгна да минава.

Левия завой от Цар Борис към Окловръстното и влизането в улицата към квартала навътре е някакъв кошмар. Живея там и друг подход няма, или е много сложен и обиколен. Светофара там пуска по 2-3 коли , а се чака страшно много. Почти винаги има трамвай, с който трябва да се състезаваш да минеш някак. Днес след катастрофата си беше там един кошмар...Вкл. и всички изпозакъсняхме, кой за където беше тръгнал.

Добре бе, до кога тия ватмани ще изпреварват неправилно и засичат другите участници в движението!?

То в София като падне 1 см. сняг всичко се парализира! Едвам изгазих снега по улиците и тротоарите, хем беше вече 9.00 часа!Ама онези нали ги возят със служебните лимузини, за тях всичко си е гот!

2 х за инаце з0мин маршрут с градския *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както си я подкарал политически, остава само възторжено да извикаш: Да живее кака Кури!

...а "инфрастуктурните" еврофондове кой ги лапа? Това къстовище, едно от най-натоварените в София, от времето на бай Тошо не пипнато. Ноколо рушащи се сгради, кратери по "тотоарите", ламаринени будки от "началното" натрупване на капитал, мизерия...

Ти ,нещо цензор ли си бе, пешко?

Фандъкова +ГЕРБ=ГЕНОЦИД

И досега не вървят трамваите, инфо няма, да живее ЦГМ и Фандъчето покрай него.

А ти бичиш коментари в дир-а.

А ти къде си бе подлого