ГЕРБ и БСП изравняват сили в София, РБ са трети

ГЕРБ и БСП изравняват силите си в София преди изборите за Европейски парламент. Това сочат данните от проучване на социологическата агенция „АССА-М".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и БСП изравняват сили в София, РБ са трети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА САМО ДОКАЗВА, ЧЕ В СОФИЯ ОТДАВНА НЯМА СОФИЯНЦИ!

Съгласен съм с тези резултати защото невидях дпс.

София никога не е била червена!! Егати глупостите.

Егати избора.

София не България! Освен 400 000 софиянци ще гласуват и 2-2,5 милиона българи!

Всички тия партии си ги знаем. Те нищо няма да направят - те ще се обогатят, ние не! Пак ще бъдем най-бедните в ЕС! Но крайно опасно е, че БСП върви винаги в комплект с дпс и евророма! И точно затова всеки, който гласува за БСП става предател!!!

Допълнение:Тези, които гласуват за комунистите, МУТРАДИСОВСКИ МИЛИЦИОНЕРИ И АПАРАТЧИЦИ са техни мекерета.

Интересно, за подобна глупост дали ще ти платят нещо? Българина не гласува ЗА някого, той гласува ПРОТИВ комунистите. И, по тази причина, ЗА този, който може да ги победи, разбира се.

С тези социологични изследвания пропускаме най важното.Водачите на листи.Тези които се бият в гърдите че ще работят за България. Всички водачи на листи на партии които водят в изследванията са и лидери на самите партии.Изключение правят ГЕРБ и ДПС.Но при ДПС листата е наредена от Доган.Остава само ГЕРБ.Ето кой иска да работи за народа.Станишев ли.Моника вече има луксозен офис в Брюксел и на Станишев му е все едно какво става в Б-я.На него му трябва да се измъкне от това блато в което затъва.Бареков е на същото положение.Ще избяга като дезертьор от тука и когато се връща тука ще сипе високопарни слова.До сега някой евродепутат да е направил нещо за страната ни.Единственото е да си получи заплатата от4чхил.лева.Така че помислете за кого ще гласувате.За тези които бягат от потъващия кораб или за тези които искат да го спасят.

кунева-пръмова-касим ВЗЕЛ на трето място! Шок и ужас за НАРОДА "реанимираните" в ПОДЕМ ......приличат ми като "Армията на Бранка - Леоне"

Друго е да си мутрадисовски гербаджия.

"Реформаторският блок с 11% подкрепа" ХаХахХаХаааа Да не е първи април бе :-DDD. Ако Крадливият Блок вземе и половин процент на каквито и да е избори, значи всичко е лъжа и измама. ЕДИН човек не съм срещнал откакто го гласят дето да не ги псува цветисто до девето коляно. Всичките доказани мошенници. За капак, казаха че искат да се обединят с Герб. Лудница... сценаристите в България явно са пияни заляни.

Да на герб днес им напуснал още някакъв депутат, то всеки ден по някой...

Изравняват само в тази измислена агенция... По - скоро ГЕРБ се изравняват с Атака за 4-то място

Е то е ясно че Майката къмилница е вечна. Аз и моите родители го ядохме к+ра, сега и децата ми да го мислят, след като не се изнесох още 98- ма

Това е само за София, иначе РБ няма да помирише нито европейски нито каквоти и да е избори. Чудя се само как може някой още да си помисля да гласува за ГЕРБ, нима всички тези хора се поставят под нивото на някой дето е прочел една книга през живота си и е грамотен колкото продавач на чорапи на женския пазар?

Гласувайте за БСП. Те са чели история на комунистическата партия.

След като разбрах как имена на негласували и гласували са се вписвали в различни партии без да са гласували за тях - никога повече няма да гласувам за тези скапаняци, наречени български "политици" - нещастни фалшификатори!!!

Ами точно това е целта на тази провокация с ЕГН-тата - да откажат хората да гласуват. И ние нали сме си едни умници. Не мога да намеря отговор повече от 20 години как така с едни същи трици ДС-рите ловят едни и същи маймуни. То не беше цар, то не беше Бойко, сега пък Бареков.

който гласува е ченге

Всеки ден манипулации..

8901

Не на Съслето!Не на Дучето(гальовно от дудучето)!Не на гудето!Не на Златето!

В пресцентъра на БСП всички ликуваме. Най-сетне тежката ни загуба в Полски Тръмбеш ще бъде поне малко компенсирана с гръмка победа в бастиона на злото - София.

давайте смело, овце! когото и да изберете, все сме ние, а вие ще си духате супата!

Амчи то нащ'те т.н.народни представители работят само за себе си, та едва ли евродепутатите ще свършат нещо за народа ни - което е и очевадно... Та глас ли? Не, ще мълча!

И като си "мьлчиш" подаряваш властта на Доган. После да не пищиш???

Кат си такъв "печен" ти за кой ще си дадеш гласа?

Айде сега да си изкажа и моето мнение , понеже все ме обвиняваш , че ту съм от атака , ту от бсп , ту от дпс . Моето мнение е тотална забрана на абсолютно всички партии на прехода- бсп , герб , дпс , атака , сдс , дсб , ндсв и т . н , създаване на национално и патриотично движение .Съд за всички соросоиди , вкарали ни в еврогейсъюза и нато . Съд и пандела за Станигейчо , доганоглу , мустаноглу , боко тиквата , цветанов шестака , сидеровци , барековци , костовци , симеоновци . Ето това искам аз . Как ще коментираш тезата ми . Аз съм българин и от всичко на света най- обичам България . БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

ivo10

Свириш на мойта струна, но не бъди краен. Все пак трябва да стъпим на по-малко гнила дъска за да тръгнем нагоре. Тезата, че всички са маскари бе пусната от ДС-ченгетата, които ни яхат вече 25 години. Не всички са маскари и трябва да издирим все още читавите.

Това , което го написах , наистина го мисля . Не се връзвай на имитатора ми и крадец на никове от младежкото герб . Знаеш много добре , че съм антигерб .

ivo10

Знам, но и ти не се връзвай много на антиГЕРБ пропагандата на БСП. Мисли без много емоции.

3евзек

Може да си антигерб, но нищо друго анти- не си. Освен ако се слееш с другите си шизофреничности.

Тази агенция обективно изказва мечтите на моника люински, която не бе кредитен милионер да не ич..а

Това не е вярно. БСП ще победи ГЕРБ на евровота. Такива проучвания само ще мобилизират избирателите.

ivo10

На Станишко не му е писано да спечели избори срещу ГЕРБ. Ще загуби и тия. Прекалено голям олигофрен е за да излъже целия народ.

Не подценявай ЦИК и активните мероприятия.

Почти позна

Ами то балъци бол и защо да не спечели! А ако изфабрикуват пак някоя измислица като костинбродската , тогава може и да стане , но ще е с много малко ! Но вече хората започнаха да не им се връзват на номерата!

ВСИЧКИ БИВШИ СОЦСТРАНИ СИ ЗАБРАНИХА БКП-ТАТА ОЩЕ ПРЕЗ 1990-ТА ГОДИНА. ДАЖЕ В РУСИЯ ЗАБРАНИХА КПСС. САМО ТУК ОЩЕ УПРАВЛЯВАТ СИНЧЕТАТА НА ПОЛИТБЮРО И ЧЕНГЕТАТА ОТ ДС. УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ, СКУБЯТ МЪРШАВИЯ СИ НАРОД. ДОКОГА, БЕ? ДОКОГА ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА МАФИИТЕ БСП И ДПС? ИЗГОНИХТЕ 2 МИЛИОНА МЛАДИ БЪЛГАРИ. ВСИЧКИ ЛИ ИСКАТЕ ДА ИЗГОНИТЕ? И ДА МРЕТЕ В МИЗЕРИЯ? НА ОПАШКАТА СМЕ, ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ТОЗИ МАЗОХИЗЪМ СТИГА!

НЕма страшно,изберете си тиквун,той само за магистрали продължава да говори,а че не остана народ в България,нЕма значение.Тиквун-майстор на българския геноцид.

ivo10

Ще го избереме, бъди сигурен. На страната й трябват магистрали и инфраструктура, които да стимулират бизнеса. Все пак парите не падат от небето. Разбра ли бе Кутев, хиено червена?

Да си почитател на БСП значи да имаш проблем с морала и паметта. Герб въобще не искам да ги коментирам.

по добре не ги коментирай , че ще сбъркаш!

Това е абсолютно вярно. Дано останалите истински хора разберат че е важно какви депутати ще изпратим в Европарламента. Дали на повечето Българи им харесва или не от Европа идват всички реални възможности за развитие на България. Да не зависим от Пеевски, Сидеров и Бареков.ще бъде доста унизително.

Да ви изравни сите на Орландовци и да не се карате пред св. Петър!

В София комундетата никога не може да се изравнят с ГЕРБ , никога! За други места пак ме съмнява , но за София е пълна манипулация от страна на тази агенция! Трябва въобще да не познаваш столицата за да им се хванеш на въдицата!

ivo10

Не се притеснявай, червените са приготвили няколко варианта за манипулации от рода на Костинбродската афера. От тях очаквай всичко.

Да! Те това го могат , там са отличници! Иначе са зле! Не знам дали не им е в опорните точки!

Един от свидетелите, които трябваше да разкажат в службите какво означават обявените от Бойко Борисов числа 19 и 45, е загинал при мистериозни обстоятелства днес, научи ПИК. Човекът е Юри Миков (на снимката горе) и е началник на горското стопанство на цяла Северозападна България със седалище във Враца. Той е имал готовност да свидетелства пред прокуратурата за това как заедно с още петима негови колеги е бил принуден да се отчита всеки месец при определен заместник-министър на земеделието. Лидерът на ГЕРБ бе каза вчера сензационно, че 19 и 45 не е час, а дата, на коята шестима шефове на горски стопанства знаят какви суми да занесат и къде. Предполага се, че "45" е сумата в хиляди лева, която е трябвало да бъде носена в кабинета на заместник-министърката на земеделието. При визитите тази дама не е говорела, а е пишела на листче, за да не бъде записана. Борисов я призова да разкаже каквото знае по случая, за да спи спокойно. Ден след разкритието на Борисов, Юри Миков е бил извикан с телефонно обаждане от кабинета на земеделския министър Димитър Греков. На Миков, който е бил в Гърция, е било наредено спешно да се прибере в България, за да се срещне с човек от ръководството на агроведомството. На връщане в България Миков е претърпял жестока катастрофа, в която е издъхнал.

Въпреки всичко, ГЕРБ имат най-големи шансове!

ivo10

Самата истина. Живот и здраве, пак да ги изберем.

Много често, обръщаш резбата...

ivo10

Това е истинския 0007.

Пич , не схващаш ли , че този тук е имитатора ми - един пъпчивец от младежкото герб .

...имат шансове? За евродепутати ли само, или май всички, които сънуват розови слонове смятат, че "куково лято" настъпва на 25-ти май, когато Боци ще яхне белия кон ( да не вярваш!), а рамо до рамо с него сред бурните овации на народа, ще язди с изпънат гръбнак верният Цвъчок!

приятели днес Мистър Бийн отново стана за резил тва педалче дет даже с жена си не може да се справи стана за резил""" една Австрия, а, извинете, една Украйна,"""за кво става на вапрос????Идиота треа да се махне сам или ние да му помогнем

След като излязоха наяве толкова далавери на Борисов и компания, разумен човек не би гласувал за ГЕРБ.

ivo10

И какви са тези далавери бе патенце престаряло, че нещо не мога да си спомня някакви факти освен манипулациите на Станишев?

този вярва във дядо коледа следователно е зомбиран.........поне едно да беше доказано бе пич, а тук говорим как станишев брои на ръка 1 милионче на доган а ти се хващаш за недоказани и абсурдни лъжи на станишев относно герб.

БСП е сигурният победител на евроизборите.

Дори се знаят и процентите с точност до десетата, нали? И аз така чух. А, да. Както каза другарката Мая - "ГЕРБ никога няма да прави повече безобразия по изборите!"

Това е много лошо. Светът върви напред а ние се връщаме век назад.

Майтап, бе, Уйли!На тези ,,прогнози" вече и пингвините се смеят.

Скоро идват изборите и ще видим за кого намалява и за кого се увеличава подкрепата на хората. Ние нидяхме на какво са способни тези мракобесници от БСП ДПС и Атака, нека сега издигнат и Делян Пеевси за евродепутат и ще видите как ще подейства това на хората. Чакаме с нетърпение 25.05.2014 г. - идва видов ден!!

Ние видяхме на какво НЕ са способни. Нито апартаментите на Цецо взеха, нито осъдиха Дянков. И те така.

ГЕРБ първи???? Такова нещо може да се случи само ако бюлетините се печатаха в Костинброд.

Нито ще избера Борисов, нито страдам, че той не управлява.

ivo10

Нищо, ти дори може да не отидеш да гласуваш. Заради теб има достатъчно мангусти, които ще гласуват. Бойко ще си го изберем и без тебе.

Голям смях...Хайде да говорим след изборите!Всъщност те вече са предрешени....

Да ,бсп пак ще бъде управляваща , за ужас на насраните герберасти .Пред алтернативата герб , предпочитам и магаре да ме управлява . И така мисли болшинството от народа ни .

Знаем да знаем! Спря ви кражбите и сега ако има как ще разстреляте.

Дори магаре да те оправя, пак ще си доволен...

ivo10

Толкова са ви кухи овчите кратуни, че сте готови наистина да ви оноди магаре само и само ГЕРБ да не са на власт.

Не си прав - герб е най- отвратителната партия- най- изроденото крило на бившето бкп .

Във форума, по-отвратителен от теб - няма!

А тия 1.7 милиона "мъртви " души как ги изтъргувахте ?! Щото без тях се оказва , че нито един Българин не би гласувал за вас. И няма защо .... Иде Видовден и за вас , мазни гьонмета / на майчин език / ! Усещате ужасния край , нали , отрепки ? !!!

Ей, тея зорлем ще ме накарат да гласувам за "Главата"...

Се ми е тая,за гъби съм,повече не гласувам за ненаяли се помияри

ivo10

Айшето от Факултето ще те смени. Не бери грижа.

Не бера грижи,бера гъби,а ти като гласува до сега заедно с Айшето и Мюмюн добре ли се чувстваш?

Други партии няма ли? Докога все за тия отпадъци... и после, ама защо било така?

Пожелавам си 6- тица от тотото !

Тези, които подкрепят досега "управлявалите" са си чист вид самоубийци. , ако някои от тях си мислят,че вечно ще бъдат на партийна хранилка- лъжат се. Новобогаташите са безмилостни и мислят единствено за кинтите си..... и за онези с разбитите предници, които ги утешава и им смучат кинтите.

Посочете проблемите в страната и след това решението на тези проблеми. Не може дебата да е кой, колко краде, което води до мисълта, че без да се краде, не може да се живее. Най - серизни промени трябват в СС, администрацията и манталитета на хората.

Ivan

Дано приятелите от мафията на помияра от Банкя Боко Тиквата си свършат работата по-скоро!

ivo10

Това колко време го мисли бе тъпан?

Тия направо избиха рибата - сложиха Реформаторите на трето място, а ДПС-то направо го изключиха от класацията!

Бай Стояне, в София депесето не върви, тука има свободни хора!

Сори, не видях че става въпрос за София! А в Кърджали как е?

И аз съм изненадан, че не са на първо, но мафиотските групировки здраво са се окопали на първите места.:(

Ако следваме логиката на най-голямото зло, то е добре веднагически да изключим Борисов.

Но е интересно как въпреки усилията на Първанов и смешното АБВ, БСП продължава да държи позиция. Ганъо ще му се размине