Откриха бруцелоза и на мъж от София

Мъж от София, който е гостувал на свои близки в село Смочево, е дал положителна проба за бруцелоза.

Обратно в новината

Коментари - Откриха бруцелоза и на мъж от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само д-р Кознички ще оправи нещата с бруцелозата, която ходи по козите...Както Софиянски оправи София!

Кой е готов да плати, за да съсипе българското животновъдство? Дали да не попитаме доволните от натравяне на българи и ферми? Защо се радват?

а каква термична обработка трябва да премине едно сирене ?

Варене на млякото, от което е направено.

сиренево не се прави от ВАРЕНО МЛЯКО ...хахах

Това е само някой путеноид.Те пасат в градинките пред руската църква където а кат и кучета.

Ти си пълен кретеноид.

Sangre sica

тънък хумор или селско красноречие?

От 3 години българското животновъдство се развива с бързи темпове, притеснени конкурентите, започнаха да организират "случайни" епидемии. Заразено животно "случайно" преминало границата, бял прах се разпилял по пасище, модерните ни ферми не отговаряли на изискванията, а техните изгнили бараки били еко мизерии и т.н разузнаването ни да си извади краставиците от ушите и да спаси българите от тези умишлени атентати заплашващи здравето ни и икономиката!!!!

Не знам дали и кой саботира българския фермер, но онези диваци от варненско бяха заклали болна крава! Кой нормален човек би използвал месото от болно животно!?!? После пък закарали кравата в цех за преработка, където се предполага че има контрол на това, което влиза и това, което излиза! Обаче контрол няма, защото онези взимат кравата и я правят на наденица! С други думи - дали с антракс или бруцелоза, дали с епидемия или по друг начин и сами можем да се затрием, защото сме ПРОСТИ, а се мислим за ТАРИКАТИ! Няма нужда никой да ни саботира ...

Тая болест предава ли се по полов път? Защото от Смочево до София половите нрави не се променят!

Ехей гледай как се защитават селяните -яко червена ръчичка! Що ме мислят за тъп ! Ма и язе имам Гоогле и знам за бруцелозата!:)))

Не виждате ли какво става умъртвяват България С тези измислени болести Не вярвайте на тези родоизменници

Ми като не е вярно, що не скокнеш до Рила да пийнеш неварено мляко според местния обичай? Аз с моето семейство няма да ходя, ако ще да ме наричат родоизменник таквизи като тебе...