Разнобой в САЩ да видим ли снимката на убития Бин Ладен

Белият дом и ЦРУ излязоха с разнопосочни мнения относно публикуването на снимка на убития терорист №1 Осама Бин Ладен. Според Белия дом снимката не трябва да бъде разпространена, директорът на ЦРУ обаче обяви обратното.

Обратно в новината

Коментари - Разнобой в САЩ да видим ли снимката на убития Бин Ладен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разнобой, а Празнобой, понеже снимки няма...

а после се оказа, че не била тая, а оная, обработената с Фотошоп снимка. Цял свят се смя!

ми то.... аз не исках да гледам и обесването на саддам хюсеин,ама без да искам го видях няколко пати.може би предвидливата америка е решила че това не беше чак толкова ужасяващо,както е снимката на осама,а само малко ужасяваща.... интересно степенуване за ужас

Ам що си мислите,че янките ще показват снимките само заради шепа сеирджий от БГ-сървър,сте повече от смешни...малиии,че са прости да си вярват...така е и ние ви знаем!Обаче голяма част от света не вярва в това,както и в това,кой извърши атентата от 11

Ами оставете ги хората да си вярват бре...

Око да види, ръка да пипне, а? Май интересът към снимките на повечето пишещи е доста нездрав. Направо намирисва на извратено сеирджийство...

моят съпруг е федерален имиграционен служител-вчера по вътрешната им информационна мрежа американското правителство е публикувало снимки на мъртвия бин ладен-каза,че снимките/2/ са отвратителни-застрелян е с един куршум над лявото око и един в торса......така, че конспирационните позитановски теории с на чугунените каски във форума инфантилно смешни и граничат с детински фантазии/старческо слабоумие/откровена ненормалност.......но ние си ви знаем де.....

Що не пробваш по "американски" да те застрелят в торса и после ще коментираме...

ти маи съвсем си издухала...жалко за теб.Kато те питат откаде си,моля те не казваи истината.измисли някакво име на държава (например Tъпотедия) Pleeeeaaaase

не се налага никои да ме пита ,спокоино......човек е оттам, където живее,където го ценят и уважават и наи-вече където се чувства добре.....за мен това място определено никога не е било българия, защо?-погледни си поста и си направи извода.....

Мадам, ясно може да се види, кои са инфантилните, но не сме ние. Хич от малко поне мислене, няма да се увредите, честно. А вашия съпруг, да е жив и здрав, да гледа да не натирва много чужденци, че кой ще върши мръсната работа.

мадам не съм, защото нямам бизнес с ескорти....виж за госпожа, да.......благодаря за пожеланията, моят съпруг много уважава българите/надявам се не проявявам излишна скромност, но се надявам и аз да имам някаква заслуга/,даже казва, че ако е работодател, би назначил само чужденци, защото имат силна работна етика и са съвестни работници..поздрави

теди,моля иди да си миеш чиниите и стига писа тези глупости по форума!!!!!!!! синсерели, вал килмер - канада

къде си в канада?аз съм на канадската граница/срещу фредериктън,ню брунсуик/, ела ми на гости някои път, ще направя сарми, баница......така гощавам българите в америка

Фактът че Осама бен Ладен е бил вероятно убит няма да промени много нещата, може би ще повиши рейтинга на Обама за новия президентски мандат. Какво се променяше когато лидерите на Хамас или Хизбу Алла бяха през 1-2 години убивани ? Нищо, идваха нови лидери , а организациите се радикализираха и ставаха по-силни и решителни. Колкото до отмъщение - повече от сигурно е че ще има : след 1 или... 15 години. Арабите са добри с приятели, но са много отмъстителни към враговете.

Дреме ни на жилетката,голямо внимание на този Осама,заради Обама ,можем и без да го видим и на снимка.Колкото по рано се забрави,толкова по-добре.

АЙДЕ СТИГА СМЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЗИ ИЗРОД. НЯМА ГО И ТОЛКОВА. СПОРЕД ВАС КАКВО ЗАСЛУЖАВА - ПОЧЕСТИ И СЛАВА ЛИ. ТЕРОРИЗМЪТ Е НАЙ-СТРАШНОТО ТВОРЕНИЕ НА ДЯВОЛА....... ДА СИ ГО ОДУМВАТ КЪДЕТО ИСКАТ - ЗА НАС ТОЗИ ИЗВЕРГ Е ЗАТВОРЕНА СТРАНИЦА.....

Много пък ме интересува.

В памет на над 3000 загинали на 11.септември е необходимо смирено да помълчим.Душите на тези 3000 невинни жерви остават невинни,дори и при загубата на един терорист.

Така е . Но с подобни акции вероятността на рецидив се увеличава. Убийство на 1 човек не спаси човечество.

Спокойно, бе хора, те показаха как само за секунди се сринаха две кули с по 200,000 тона железобетон всяка, а жертвите бяха само около 3,000, макар във всяка от тях да работеха по 50 хиляди. Затова имайте малко търпение да изпипат филмчето, защото става дума за най-големия световен злодей, който при това има навика от десетина години вече няколко пъти да умира. Сега му е последният път и ще го видите, защото е време за нов герой.

След първоначалната еуфорията неизбежно идва момент на изтрезняване. Колкото повече се изяснява картината на атентата, толкова по-зле изглеждат деянията на САЩ. Мишената не е имала оръжие, убитата жена не е била използвана за щит, убития син на бин Ладен е невъоръжен и непълнолетен. Защо са избити, а не арестувани? Снимката само на Осама ли е, или и на избити жени и деца? Много хора ще се срамуват, че са танцували върху трупа на Осама бин Ладен. Превърнаха терориста в жертва, престъпника в герой, безполезния болен ветеран в мъченик и символ за безмозъчните му неграмотни последователи. САЩ от орли на правосъдието станаха лешояди на подлото отмъщение.

глупости на таркалета. ама и вие гановците дето сте с национален доход по малак от судан много знаете бе? и все едни умни умни да се ненагледаш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

холивуд прави сега кастинг за двоиници- ще има и снимка а скоро и сериалче

Що за перверзия е да искаш да видиш снимка на прострелян в главата човек...

нарича се балканска варварщина прятелию ... перверзно удоволствие-сеир за страхливи, мурзеливи, прости, долни, злобни и комплексирани мишоци ... това е то "човешкя матерял" на главанака борисов от които самя тои е неразделна и представителна част :-)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господа ,тоя ладен ли е какъв е е чиста измислица на малоумните янкиСега американския народ е удовлеторен:налице е уж възмездието и гражданите на "великата"държава се трудят и живеят спокоино.А този фишек е удобен и за нашите управляващи да размият проблемите в ш.....та Б-я.Много ми е смешно като гледам как всички телевизии са се взели насериозно и канят какви ли не "видни специалисти"да разнищват бен ладен!

Прав си ама овцете не го разбират. И не знам защо тези които не вярват на официалната версия ги обявяват за фенове на Путин при положение, че Русия и САЩ играят в един отбор. Плюс това Първанов и БСП също са на страната на НАТО, а пък Бокова, Кунева, Поптодорова (все много дълбоко свързани с БКП) са приети отлично на запад.

Снимка трябва да има. Иначе никога няма да спрат спекулациите за измама. А и за много млади кандидат-терористи тази снимка ще действа възпиращо.

Ако наистина са убили Осама, това показва,че въобще не са го търсили през изминалите години, а просто сега си намират удобен повод да го направят. Друг е въпросът,че всичко може да е измислица както преди 10 години се оказа, че 5 от обявените терористи от 11-ти септември си се оказаха живи и здрави!

Какво да показват като Осама не съществува изобщо?

Няма да ям, няма да спя и др. работи няма да мога да правя, докато не се реши този жизненоважен за целокупното човечество проблем!Хей, журналистчета, защо все се мъчите да ни правите на маймуни?!

За мен е жизнено важно...защото за пореден път Империята се опитва да дирижира събитията в света,както го направи на 11...,Лошото е че нашите мазни шишковци започнаха да се учат от тях и да ни прилагат политика на затъпяване с високите цени на книгите и иначе"УЖ"безплатното образование.Да не забравя да спомена мизерстващия народ,който няма пари да стигне до един протест срещу правителството!Но когато пусна новините чувам слушам само как България е данъчен рай и как тази година милион и половина румънци и руснаци ще залеят черноморието!Оооо да не забравя кризата,която все ни заообикаляше,а днес пто една национална медия чух,че доходите ни са ниски само на хартия,другото което взимаме под масата било равно на европейското!Вълнувам се от тарикатлъка,защото той вече е посят и у нас!Когато Запада празнуваше рождения ден на Горбачов,ние го псувахме,защото за разлика от мен дъщеря ми си мисли,че близкия гьол е море!

Извинете ама вие в кой свят живеете,според мен снимки няма...защото ако имаше,никой нямаше да ни пита дали да ги видим или не...както стана с обесването на Садам!Беше публично разпространено в медиите по цял свят и куцо-кьораво и сакато стана свидетел на изпълнението на присъдата!

Това псевдо убийство,много напомня сценария на 11...ама имаше компютър,ама нямаше нет,имение за един милион,а то на коптор прилича,един път стрелял горкия Ладен,друг път нямал оръжие...един път тялото в американски затвор,друг път в морето...уф прилича на латино сериал!

Абе тия американци са пълни простаци. Убили някакъв си човек, та и сина му, та пред дъщеря му. Абе какво толкова е направил тоя Бин ладен? Преди 10 години някой направи едно супер шоу, то се излъчи и по телевизиите. Не се разбра кой обаче го е организирал. Някакви доказателства за Бин Ладен? Май май самите американци си го бяха организирали. И да речем че е бил Бин Ладен организатора. АМи какво е направил в последните 10 години, та толкова ги дразни? Истината е другаде, тая САЩ не върви на добре, то бива злоба и желание за господство, ама първо си оправи държавата, не да е пълно с просяци, сред холивудски звезди и мошеници от цял свят събрани в една държава.

маи, маи ... хубав месец, ама маи само с "иска ми се не става", а?! маи ти си простака, а? поне обективните факти това показват :-)! ... ако не можеш да ги видиш, това (пак) е твои проблем :-)! остави "истината" на мира, че си много далеч от нея, ти и останалите диви и зли балкански маимуни тук ... пии си мастиката и си усили чалгата спокоино, може да си пуснеш биг бротхер или някое друго порно за развлечение, това е истината, нали ;-)?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всяко нещо си има причина. Та да видим -- ако Осама са го гръмнали, така както разправят ще има малка дупка на челото му и пръснат череп отзад, раната на изходното отвестие е голяма ама е отзад. Снимката изобщо няма да е отвратителна. Просто умрял човек. Но снимката е отвратителна, така че лицето е обезобразено. Как става това? Ами просто -- ако раната на лицето е изходната рана -- т.е. ако са го застреляли в тила. Дали затова не крият снимката? Мен повече ми се иска видеото от акцията.

А не искаш ли да видиш, дали му е изпуснал сфинктера, мършояд!

....не пиши такива ужаси я сакам убава снимка чиста....ЩЕ си а турим на кампутаароо.....СКРИСЕИВАР....

Показвайте, че $ пак тръгна надолу.

:)))))))

няма проблеми, ще напечатаме $ колкото трябва че да ви купим троино барабар с всичкото ви евро и парцалите :-)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всичко зависи от това, какви майстори на фотошопа има на щат и за колко време ще се справят със задачата. чакаме новини около "очистването" на баба яга и кумчо вълчо.

Смешник.

определено си смешник ти, а не той :))

супер. Ами Змей Горянин къде го забравихте?

Утре ако вземат и Дарт Вейдър да очистят - ще гиу призная!

Ххаххахах,ако и от това ще направят пари и него ще очистят!

Само да не му режат ръцете, че може да ги хване тока! И в морето да не го хвърлят, че може да му изтрещи водородната клетка и да ги затрие...

следващото убийство ще е заелият мястото на бин Ладен - Касчей безсмъртии. в списъка попадат още Крали Марко, злата мащеха на Пепеляшка и най-вече проклетия Аладин, който разполага с цял дух можещ да осигури много петрол и злато на изгнилата хамериканска икономика...ноооо, нека първо да видим как ще се представят с фотошоп изображението, което от 2-3 дена трескаво се прави на "убития" Ладен :))

Казаха,че в къщата,нямало,интернет и телевизия,а днес се разпространяват сателитни снимки,на които ясно се вижда сателитна чиния.Освен това компютъра на Осама бил изет...ххахаххахах

Той само excel ползвал

За незнаещите - американците кацнаха на Марс още през 90-те години! От тогава с ежемесечни полети от там транспортират златото, което обезпечава зелените хартийки, които Фед печатат!

Де ги тия снимки,тия пак правят на маймуни целия свят!Как нищо не им попречи да ни покажат,обесването на Садам,нима беше по-не жестоко...?

Да, ама Саддам си го обесиха иракчаните май...

Да, бе, да... А за Абу Гариб и Гуантанамо например да си чул?

нали уж го пограбали в морето. нещо съвсем се объркаха. или показвайте или не говорете глупости

Циркът продължава. Видях втора снимка на уж "мъртвия" Осама която е още по-лош фалшификат и от първата. Една зелена такава, ще видим дали ще се опитат да я пробутат масово.

Хи-хи-хи, атакували празна, запустяла къща, дето уж в нея 3 семейства живеели от 6 години, без никой от съседите да разбере за това! А сега и снимки трябва да извадят отнякъде, завалиите...

Г-н Панета! Докато на широката общественост не се покаже снимка с убития Бин Ладен (която разбира се ще бъде подложена на експертиза),вашата операция няма да бъде сведена до окончателен завършек. Сянката на съмнението ще остане да витае за винаги около това което се случи край Исламабад. Разобличителя

jizast

Брутално са му цъфнали манерката...дайте я тази снимка бе хора и ние искаме да се порадваме на картинката :-D

"НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ. Глупаво и тъпо е да се радваш, че е бил убит духовия водач на талибаните. САДИСТИЧНО УДОВОЛСТВИЕ Е ДА НАБЛЮДАВАШ НЕГОВАТА СМЪРТ. Трудно е да се обяснят тези неща на кретени,... още приемащи се за божества. " Това е за тебе казано

И да покажат снимки и да не все ще има разни дървени недодялани конспиративни теории като тази за кацането на луната, които да вкарват в опит за размисъл овцете.

абе, не знам чия е тая война, дето се води през годините по всички континенти, но щом шефа на ЦРУ се казва - Леон... как ли се казва шефа на - Мосад!?..;)

Взе ми думите от устата!

В момента в ЦРУ тече конкурс кой ще сглоби най-хубав комплект от снимки. Засега владеещите фотошоп водят.

ДАЙТЕ СНИМКИТЕ АКО Е ВЪЗМОЖНО И С ТЮЛЕНИТЕ КОИТО СА УБИЛИ ДУХОВНИЯ ВОДАЧ НА АЛ КАЙДА. Спомням си каква бе съдбата на тези които се снимаха пред мъртвото тяло на Че Гевара. Сега цяла Латинска Америка превърна Че Гевара в свой символ !!! Утре това ще стане и с арабите приели Бен Ладен като свой духовен водач. Нищо ново под слънцето. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ С МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ, ЧЕ АКО ГЕВАРА БЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ТО БЕН ЛАДЕН Е ДУХОВЕН ВОДАЧ !! ИМА СМЪРТ НА ЧОВЕКА, НО НЕ И НА ИДЕИТЕ МУ. ТОВА ЕДВА ЛИ СЕ ОСЪЗНАВА ОТ ВАШИНГТОНСКИТЕ МАЛОУМНИЦИ КОИТО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ СА СТРОИЛИ СТЕНИ, А НЕ МОСТОВЕ.

основното е ИДЕИТЕ ДА СА ПРАВИЛНИ -ЖИВОТ СЕ ПОДДЪРЖА С ТРУД,УЧЕНИЕ И РАВЕНСТВО ПО ЗАДЪЛЖЕНИЯ -ОБРАЗОВАНИЕ,ТРУД И ДАНЪЦИ ЗА ОБЩИТЕ РАЗХОДИ,А НЕ С НАСИЛИЕ,СТРАХ,КРАЖБИ И ТЕРОРИСТИЧНИ УБИЙСТВА ЗА ДОМИНИРАНЕ В НЕСПРАВЕДЛИВОТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА ХИТРИ ПАРАЗИТИРАЩИ МОШЕНИЦИ -НЕКА ВСИЧКИ УЧАТ И РАБОТЯТ,И ДА НЕ КРАДАТ,ДА НЕ ЛЪЖАТ,ДА НЕ УБИВАТ /ЗА МАСОВИТЕ И СЕРИЙНИТЕ УБИЙЦИ Е ПРЕДВИДЕНО ОТНЕМАНЕ ПРАВОТО НА ЖИВОТ ОЩЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ВЕКОВЕ,ЗА ОТБРАНА И СПРАВЕДЛИВОСТ/

Живота се дава и се взема от Този който ни е създал. Лошото е, че в днешно време ръководителите на някои страни се опитват да се представят като богове. КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ И ОБАДИЛО. Защо никой не осъжда виновниците убиващи невинни деца пък боло то и внуци на диктатор. Никой не осъжда агресора затрил цели села било то в Авганистан било то в Чечня. НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ. Глупаво и тъпо е да се радваш, че е бил убит духовия водач на талибаните. САДИСТИЧНО УДОВОЛСТВИЕ Е ДА НАБЛЮДАВАШ НЕГОВАТА СМЪРТ. Трудно е да се обяснят тези неща на кретени, приемащи се за божества.

А аз съм се снимал с Дядо Коледа и еленчетата. Пихме по ракия тая зима и тези снимки мога да ви ги покажа. Имам и едно домашно клипче със Снежанка, ама то не е за пред хора...

Аз съм нечовек, покажи ми клипчето със Снежанка :).

Ако не си си платил здравните осигуровки и 1% за щастливи старини - нема начин! Като те друсне сърцето - няма ти берем аз гайлето!

...БРАВО ти си наща гордост и аз съм фен на... СНЕЖАНКА......//// другото са новинарски бузи и ЛЪЖИ.....(

Нищо няма да покажат, защото историята е абсолютна лъжа. Няма как да има снимки от нещо, което не е станало. И да покажат нещо, нищо няма да е ясно от него.

КАКВО ДА ПОКАЖАТ БЕН ЛАДЕН НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ И НЯМЯ КАК ДА МУ ПОКАЖАТ СНИМКАТА

по-скоро оная ти работа - не съществува, това е сигурно!. А Бин Ладен си го имаше...до преди няколко дни

Ти видя ли го лично, или вместо мозък имаш телевизор в главата?