Мними полицаи пак измамиха жени в Смолян, отнеха 30 000 лв.

Две жени от Смолян станаха жертви на телефонни измамници, съобщи Областната дирекция на МВР - Смолян, цитирана от БТА. Първо възрастна жена им даде 2000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Мними полицаи пак измамиха жени в Смолян, отнеха 30 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ако ти кажа дай ми едни пари (колкото имаш), 'щот еди к'во си - това отнемане ли е? Отнемане се използва в смисъл на взимане на нещо от теб против волята ти.

КАк така още има хора, които не са разбрали тази схема на измама. От друга страна възрастните хора получават брутални заплахи по телефона и загубват ума и дума.

Колкото и да се обявяват подобни случай истината е, че сме малка страна но за сметка на това с много тъп народ. А тъпаците винаги ще бъдат стригани.

Тъп народ.

Не са "мними"...

Тия мними полицаи действат в стройна система и организация, под ръководството, протекциите и закрилата, спомоществователството и опеката на Полиция, Съд, Прокурватура и Следствие. В противен случай- точно за 72 часа със съвременните методи на подслушване и следне измамниците до един могат да бъдат заловени, осъдени и натикани в дранголника. А по- големи измамници от полицаи, съдии и прокурори- няма. Това са най-големите обществени паразити.

Народа е наплашен още от милиционерите до 1989г и дава всичко на мародерите... Не че след 27г планиран преход не ни управляват агенти на ДС..

Май досега не се е случвало мъж да бъде измамен. Само жени.

Само не разбирам как глупави хора са успели да направят толкова пари.

Редно е хората да си знаят номера на полицията и да се обаждат, за да видят дали им е пратена полиция, второ полицията няма право да иска пари и да прави такава проверка, трето трябва да имаш лесно спечелени пари, за да ги раздаваш лесно. Явно полицията е негодна да хване тази банда и да и въздейства.

КОЛКО ПЪТИ, БЕ?!