Депутат от ДПС наказан за неприличен жест в парламента

Депутатът Хамид Хамид беше отстранен от две пленарни заседания заради неприлични жестове към колегите си от ГЕРБ и шефа на Сметната палата Валери Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ДПС наказан за неприличен жест в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

утре и те могат да поискат автономия

Все по ясно става че турците освен зверове са и простаци. Един зверски народ изпълзял от Азия, известен само с кланета и геноциди. И това че българските турци са в Европа не е облагородило етноса им. Зверството и простотията е в гените им. Даже и като се бият помежду си - на протестите в Истанбул имаше 8 убити а ранените стотици

За депутатите сте прав, но не и за обикновените хора. За мен те са напълно порядъчни и добри приятели.

В момента 6-7% процента от депутатите /ДПС /- упражняват терор над цяла България, при това със съмнителни гласове от чужбина. И то с помощта на мамин лигльо Сергейша Станишев - цял живот не е направил нищо сам, живял без конкуренция, без съвест, без родови корени в България. За него ние сме разменна монета - интересите на българите срещу двусмислени сделки - дали с Турция, Русия или ЕС - няма значение - важното е, че се продадени и предадени.

Представяте ли си що за боклук трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш.

То е същото като гласуваш за ГЕРБ. Получаваш БКП и връщане назад с 50 години.

тези от дпс са най- крадливите и нагли човекоподобни.Откраднаха парите от напоителни системи /особенно оня хидроинженер/ и сега - дъжд.И какво правим -всеки се спасява сам.Язовирите преливат реките с непочистени корита - и те отводнителните канали са затлачени от храсти и боклуци а нивите на хората са под вода .Ама на кой му пука - той доганоолу си стои в сараите и нсо го пази турчилята присвоиха парите да му мислят българите в ...... България

Не трябва гьонсурати като Хамид Хамид живеещи на три туби бензин и хванати с капани по горите да бъдат допускани до парламента

Тия турците почнаха да правят каквоти си искат, след като БСП така им се е надупила, само и само да краде.

Наглостта на ДПС МИНА ВСИЧКИ търпими граници!!! СТИГА сме ги търпели!! Тази ЕТНИЧЕСКА партия НЯМА ПРАВНО ОСНОВАНИЕ да бъде в Парламента на Б-я!!!

Прав си,но това е резултатът от желанието и мераците на БСП на всяка цена във властта.И ще дойде ден,когато онези ще ги изрезват,а от БСП ще се таят като пръдня у гащи.

Не ,драги!Не БСП е виновна,а вие "десните",защото под ваш натиск и митинги беше регистрирано ДПС!СПРЕТЕ С ВАШАТА НАГЛОСТ-ЗА ВАШИТЕ ПРОСТОТИИ ВСЕ ДРУГИ СА ВИНОВНИ!

'начи как може толкова тежко наказание за гркото депутатин?

Ако случайно срещна Хамид Хамид в Баден Баден на коцерт на Дюран Дюран ще остане много доволен

Прав си, хамит хамит ще остане много доволен. Ама теб без вазелин ще те боли много много и дълго дълго.

Така е, "нашите" еничари подариха държавата ни на резняците и ония тотално обнагляха. Историята трябва жестоко да осъди сърГея, "патриота" WC, продажните "българи" в ДПС, а вече и Дудука, който в момента укрепва филиала на ДПС - ББЦ!!! Позор за тези предатели и измекяри!!!

Като всички сте толкова запознати - някой да е чел това? link ??? Надали, само се знае да се плюе безпочвено от всички "разбирачи" от политика!

Искам да взимам Бузлуджата под наем да я праим най-големата джамия на Балканите. Му-ха-хааааааа, българи идиоти!!!!

Пак сме под турско робство. Турците, разни хамидиета, ще започнат да ни псуват от собствения ни парламент.

Турско робство, осигурено от Атака :) ДПС и Атака са две партии, които не могат да съществуват една без друга. Двата елемента на инструмент за разделяне и манипулиране на народа...

Ние досега колко пъти ви обяснявахме, че президентът "разделя" нацията? А вие вместо да запеете тази песен, твърдите сега разни неща за нашите другари от ДПС и Атака.

мисля, че е крайно време да се престане с партийни, парламентарни президентски и незнам какви още квоти в различни изпълнителни органи. Стига с политическия бизнес и партийни зависимости-назначаваме нашите послушни партийни кадри на топли удобни държавни местенца. Държавната служба е в полза на народа, а не в полза на партията, затова за всяка държавна служба да се провеждат конкурси и най-добрите, да ги заемат.Така обслужването ще бъде професионално компетентно и партийно независимо............

Просто ДПС преяде с власт! Не трябва да бъдат допускани до управалението...., защото хитро извиват ръцете на коалиционните си партньори и правят само безобразия! А това може да стане не е трудно....просто в изборния ден трябва да си замъкнем задниците до изборните секции и да си опичаме акъла за кого ще гласуваме!

Не е луд който преяжда, а тоя дето му дава да преяжда. Що не преяждаха в предишния парламент?

Hеприличен жест в парламентa 1 6 март 2014 Депутатът от ДПС Хамид Хамид наказан за неприличен жест Депутатът Хамид Хамид беше отстранен от две пленарни заседания заради неприлични жестове към колегите си от ГЕРБ и шефа на Сметната палата Валери Димитров. Hеприличен жест в парламентa 2 Депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов, 15 февруари 2014 "Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, (сатрапът) Ахмед Доган", заяви Хюсеин Хафъзов в парламента. Hеприличен жест в парламентa 3 Депутатът от ДПС Делян Пеевски. Активността на депутатa от ДПС също шокира в първите дни на този парламент. Арогантното поведение и назидателният тон нa Делян Пеевски се чуваха не само от парламентарната трибуна, но и в подмятанията му от място в пленарната зала. Седнал на първия ред, до лидера на ДПС Лютви Местан, нееднократно правеше забележки към ораторите на трибуната от ГЕРБ. " ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ТУКА! ИЗЧЕЗВАЙ!!", извика той към Георги Андонов (ГЕРБ), който при избора на правителството на Пламен Орешарски констатира, че "скаченият съд "Атака"-ДПС вече стана хоризонтална тръба, в която текат едни и същи идеи" Hеприличен жест в парламентa 4 Депутатът от ДПС Христо Бисеров "Сега боли ли? Боли ли? Боли, като ви вадят зъбите! Така ще бъде....избухна зам.-председателят на парламента Христо Бисеров при обсъждането на поправките в закона за специалните разузнавателни средства

хайде да им направим едно неприлично предложение на фесовете

Пак се отвлича вниманието на хората. Голяма работа някой бил показал среден пръст, друг пък казал, че "Не му пука", все тая... Истинските проблеми на държавата остават неразрешени докато хората се занимават с глупости.

проблема,е че тези там би трябвало да са стожет на обществото,а са обикновенни простаци!

Да си ходят всички неудобни на Партията! Докато не останем само Мая Манолова и хлебарките, процесът не трябва да спира! А после Манолова да изяде хлебарките, да обяви победата на социализма, да дръпне шалтера на АЕЦ Белене и да си хваща Чинията за вкъщи.

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ 2013 ПАРЛАМЕНТА СЕ НАПЪРЛНИ С НИСКООБРАЗОВАНИ ПРОСТАЦИ! Pепликите, с които ще се запомнят 31 пленарни заседания от 21 май насам. Активността на сочения за медиен магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски също шокира в първите дни на този парламент. Арогантното поведение и назидателният тон нa Делян Пеевски се чуваха не само от парламентарната трибуна, но и в подмятанията му от място в пленарната зала. Седнал на първия ред, до лидера на ДПС Лютви Местан, нееднократно правеше забележки към ораторите на трибуната от ГЕРБ. " ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ТУКА! ИЗЧЕЗВАЙ!!", извика той към Георги Андонов (ГЕРБ), който при избора на правителството на Пламен Орешарски констатира, че "скаченият съд "Атака"-ДПС вече стана хоризонтална тръба, в която текат едни и същи идеи".

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ 2013 ПАРЛАМЕНТА (42 HC) СЕ НАПЪРЛНИ С НИСКООБРАЗОВАНИ ПРОСТАЦИ! Pепликите, с които ще се запомнят 31 пленарни заседания от 21 май насам. Агресията и нескритата неприязън към основния конкурент - партията на телевизия СКАТ Национален фронт за спасение на България, накараха лидера на "Атака" Волен Сидеров многократно да произнесе: "Извини се, бе." Репликата влезе и в речника на протестиращите, които често използват в плакатите и посланията си частицата "бе".

Доган ни го заби на всичките, благодарете на Станишев и Волен.

ДО ВЪЗМУТЕН Вие сигурни ли сте че поп Кръстю е предал Левски.Я прочети истинската история,а не писаната от комунистическите идеолози итогава прави сравнения. Недочул,недоразбрал,недоучил,недообмислил всеки бърза да се изкаже,да злослови,да обиди в името на какво.Така няма да станем по добри и по богати.Бъдете добронамерени!

Заплата, кола, шофьор, пари за допълнителни разходи, безплатни кафета, сокове и др. , служебен апартамент, където не плащаи парно, ток, вода и всичко това е платено от нас данакоплатците и тъп електорат, за да ни показват от ДПС неприлични жестове в Парламента. Срам за нас, които отивайки на гъби оставиха тези хора да ни управляват. Дреме им за нас. Те го показват ежедневно.

Комунисти мръсни до къде докарахте страната.Един Турчин да се ежи на Българите и да показва непрелични жестове в Българския парламен.На такива хора които на всяка цена искат да са във властта и си продавата задника на турците им викат гяури.

Всички плаши.утарници вън от парламента

"Не ми пука" От ДПС не са обективни :) ако да кажеш подобно нещо е укоримо то за човек показал средни пръсти 2 заседания са повече от великодушно накзание

В парламента стават страшни неща. Къде е Станишев да вземе отношение???????

В сараите на Доган под юргана му.

Състоянието на парламента е отражение на положението на народа.Е, кой ги избира, кой не ходи на избори, кой ги търпи, кой, кой, кой....????

ТО ИМАЛИ ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ?ВСИЧКИТЕ СА ИЗБИРАНЕ С КОНКУРС:ТЪПИ, ПРОСТИ,НЕГРАМОТНИ,ПСИХО- БОЛНИ,АБЕ С ЕДНА ДУМА БОКЛУЦИ.

НЯМА НИЩО ПО ЛОШО ОТ ТОВА К-РВИ,ГЕ-ОВЕ И ТРАВЕ-ТИТИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА УПРАВЛЯВАЩИ НА ТВОЙ ГРЪБ

Съединението прави силата!!! Като съединиш всички тикви, гьотферени, фашизоиди и проститутки - ето ти силата.

За няколко жълтици и ментички Данчо ментата, като Матросов, пази на амбразурата самозабравилите се аркадаши от гнева на парламентаристите! Такава морална мизерия рядко може да се види дори и днес в България! Поп Кръстьо предаде Левски- Ментата, Бисеров и другите покрай тях предадоха България! Бесенето на площада на тези изроди е малко за това което сториха на България! Но цялата ни политическа менажерия е съставена от продажници, крадци и откровени престъпници!

ХАМИД ХАМИД ОТИДЕ В БАДЕН БАДЕН ДА ЯДЕ КУС КУС.

И да слуша Дюран Дюран.

Както в момента хората на Пеевски във ВСС отсраняват неудобните сред тях така искат да направят и в Сметаната палата. Който е неудобен с гласовете 2/3 от останалите членове се отстранява. Лош закон както винаги!

ВСС , Сметната палата , а преди това и ЦИК - кроят се закони ангро, че да паснат на партийните креатури! Не им трябват професионалисти на другарите - трябват им партийни "експерти" - посредствени, тъпи дори, но пък ВЕРНИ!

НАИСТИНА ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА Е СЪБРАНА КАЛТА НА ОБЩЕСВОТО.КАК ИСКАТЕ ДЪРЖАВАТА НИ ДА ВЪРВИ НАПРЕД.КАТО ПРИМЕР-БАТ САЛИ .ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДПИШЕ А ИМА ДАЖЕ ТРЕНЬОРСКА ДИПЛОМА. КАКЪВ УПАДЪК.

Тиквата поне това не си позволяваше....Пълен упадък в парламента.Махайте се всички!

Тия турците почнаха да правят каквоти си искат, след като БСП така им се е надупила, само и само да краде.

Един ден (и това ще е скоро) "милите братя" турци ще ни покажат с пръст вратата (разбирай националната границата) и ще ни изгонят от собствената ни държава!

Хамид II има право да прави жестове. Той е падишах.

Тази Мента само като го видя и ми се повдига.Всъщност гледай "Столичани в повече" и ето ти парламента едно към едно

Абе хора,майната му на това че показал среден пръст...това не е кахър,толкова може, това показва! Погледнете какво искат да направят със Сметната палата...това е последната действаща все още институция.Ако я подчинят на партиен принцип нацяло остават безнаказани и безконтролни властимащите! Това е последната и най-сладка каца с мед. Дали ще има после данъчни престъпления и точене на ДДС...А?

А ти от къде знаеш, че това е последната действаща институция???? И как точно е безпартийна, като председателят й беше назначен от НДСВ , а после от ГЕРБ? Точно как го предцени? Може би работиш там и имаш преки впечатления??? Или много интелигентния председател, разбирач от всичко, който твърди, че е по - лесно да манипулираш 9 човека, отколкото 1???? Я спрете с тоя рефрен да пюете всичко и вземете да помислите малко, пък може и да почетете, това винаги помага!

наградили го да не ходи на работа и да получава заплата много карикатури в политиката

А "патриота''Психично Волен и златното му пръстче дадоха власт на Хамид,направиха министър Хасан и назначиха валии на по-голямата част от България.Но пък всекидневно същият''патриот''громи ГЕРБ.

Абе това българския парламент ли е? Хамид, Алиосман, Местан, бат Сали и онзи талибан, наследника на турците терористи. Срам ме е да се нарека българка.

На мен не ми пречи, ако ще да се казва Осама бин Ладен; мъдрите хора са казали - "По делата им ще ги познаете", а тук не само изброените, а и останалите доказват на дело, че са в Парламента само за крадене.

ДА СТАВАМ ДЕПУТАТ, А ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ, МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, А ДАЖЕ И МИНИСТЪР, ПРИ ТАКИВА "СТРОГОСТИ", В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ

ДПС вкара в парламента доста необразовани и простовати хора,а алчната БСП ги овласти! Нищо добро не ни чака,щом ни управляват такива хора!

ХАМИД ХАМИД пропуска следващите две заседания, защото ще отпътува за БАДЕН БАДЕН на концерта на ДЮРАН ДЮРАН.

Ще го придружават КАДИР КАДИР и съдията АХМЕД АХМЕД.

Жестът беше с ръка и уста.