Близо 2 милиона лева струва кампанията на Плевнелиев

Победителят в изборите за президент Росен Плевнелиев от ГЕРБ е с най-скъпата кампания - близо 1,8 млн. лв., най-скромен пък е певецът Светльо Витков - той събрал 220 лв. от дарения, показват отчетите на участниците в изборите пред Сметната палата.

Обратно в новината

Коментари - Близо 2 милиона лева струва кампанията на Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази олигофренска усмивка струва повече от два милиона.

Този комсомолски хрантутник, който няма и един ден полезна работа в живота си, винаги е виреел на гърба на някой друг. Едно време на ДКМС на БКП, после на немския гръб на фирма Линднер чрез ДС, а сега на държавен гръб, т.е. на нашия гръб. Защо трябва да носим такива никому не нужни паразити.

Сити парк,над Околовръстното,ограден,изолиран комплекс,построен от Линднер България,със скромното участие на...комсомолският секретар,син на ОК секретар на БКП,и настоящ новоизбран Президент.Неговата резиденция,защото е нелепо да бъде наречена къща,е най-видната.Закрит басейн,видим отвън,едва ли е най-голямата екстра.Няма как,подобна предизборна кампания,да не е най-скъпата.Гласувайки по принцип срещу комунистите,се питам,с какво се прочу оплютият Станишев,или Данаилов-Калфин,по отношение лично имане!?Или по-рационалното обяснение на сегашните властови феномени,се корени в могъществото на бившата СИК,с представители във всички сегашни власти,като се започне от Премиера и се стигне до подопечният Му,Президент.Пари,пари,много пари-морал,никакъв.Промяна-никаква.Един ухилен до ушите подвластен на корпоративни интереси,ще смени друг подобен нему.И все вездесъщата ДС и БКП,са в основата на Президентския генезис.

И да нямаше плакати и кноцерти пак щеше да се избере президент.С тези пари на всички кандидати можеше да не се налага повишаване на годините за пенсия, но така е прието от мръсните политици-ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ.

Толкова пари 90 процента от хората не могат да изхарчат за няколко живота.Как само харчат чужди пари...И Надето Нейнска за телефони беше изхарчила почти 100000 и не стана ясно кой ги плати и дали някой ги плати.И тя е най-скапата евродепутатка...

Струва си кампанията. На парламентарните избори през 2009 ГЕРБ имаше кампания с пари, от ипотека на 2 апартамента на Цветанов и Борисов. Така, че след като влязоха във властта, редно е да бъдат законово финансирани. Не ГЕРБ са измислили закона за финансиране на партиите.

Аз пък питам,как се става от стр.инжинер-порезидент.Ще трябва да се учи за политик поне пет години.Издънките му вече са на лица.Но пък какво от това,нали е за сметка на НАРОДА-това не касае мафията.ИЗРОДИ.

Зойче,грешиш - не стоителен инженер,а КОМПЮТЪРЕН!!!-Които "оправи"строителството!!!

Защо сега не сте доволни - хем герб а сега не сте доволни - сядайте си на смъдливите задници и си мълчете . А Господ има !

Снощи го слушах по Панорама-клише след клише...как ще го изтърпим 5 години,дано поне да миряса...тоя Пожарникар ни насади на пачи яйца.

Двамата - Роско и Марга, са получили 1 698 136 гласа. По 50 кинта на калпак на "избирател", това прави 84 906 800 кинта. Толкава са му стрували на пожарникаря "изборите"!

По-добре да имаме богат президент от колото гладна въшка,която да гледа как да гепа колкото може повече....

КОЛКО СИ ЗАБЛУДЕН ПРИЯТЕЛЮ

..крадат най-много, драги!!! Сега ще видиш какви тлъсти поръчки ще тръгнат за строителните фирми на Чехлю.

Мистър Биин-оригинала прие да дойте за милион и двеста!?

Колкото и да са стрували, изборите са фалшифицирани и тоя комсомолец не е изборът на българите. Не си струва и пукната стотинка тази дребна душица.

Е-не е баш ловец ....

2 милиона, но поне не са на вятъра - спечелени избори. Защото следващите в класацията са дали близка до тази сума, а са загубили, т.е. все едно всичките дадени пари са отишли на вятъра. Да не говорим, че от скрити спонсори, които никога няма да бъдат оповестени, сумата на БКП ще се окаже 10-торно по-голяма.

Толкова ли излиза да направиш от сеско магаре, нещо като президент?

Ето, че е истина това което излиза в австрийските медии. Много интересни неща за "политическата" кариера на Плевнелеив. На пр. за влизането в кабинета на герб от въздуха и за министерския пост в мррб бил подарил къща на Иво Прокопиев, от кръга Капитал, която същия продава незабавано. Не става ясно обаче колко му е струвал президентския пост и защо точно той, след като има доста "по-доходни" във Б-я. Предполага се, че именно тъмното му минало, неясния произход... още на средставата най-вече от спекулата с общинска земя и неяснотите по търговете за строителството на магистралите са го накарали да предпочете президентския имунитет. Явно се очакват интерсни разкрития в скоро време.

СПЕЦИАЛНО ЗА ГОСПОДИНА ПЛЕВНЕЛИЕВА: Посрещай хубава шега със смях, но да живееш на шега е грях!

По повод упреците за купуване на гласове Борисов заяви категорично: Аз се заклевам, че не съм дал и един лев за глас и няма и да дам" и изтъкна, че ГЕРБ пак са направил най-евтината кампания. Той каза, че счита, че вотът е бил честен. Давам дума, че ще се отнесем сериозно към това доверие, което ни беше гласувано, каза Борисов. news.ibox.bg/material/id543660236/fpage2/ dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-prezident-rosen-plevneliev-izbori-2011-9809443

Аз си дадох гласа за Плевнелиев без да искам и стотинка. А на теб колко ти плащат да злословиш? Май си на ясла в БСП.

Плащат ми много. Да, на ясла съм и в БСП и при марсианците. Освен това съм КОМУНИСТ. Тези пари не са само за купуване на гласове. Що обикаляне беше по села и паланки, що комсомолски и партийни събрания. Това е още от 2009-те. Комсомолското секретарче Иван Тотев, понастоящем кмет на Пловдив: "Броят, който имаме на невалидните бюлетини понастоящем не е този, който искаме да имаме. Имаме тука няколко начина - господин Захов мога да го похваля - направи няколко невалидни в неговата секция.Всички знаем, че това е един от начините, с който можем да имаме предимство" youtube.com/watch?v=lYeJYWk1RCE

ББ изменти народа, че са минали най-евтино вечерта на изборите. Ако он си мисли, че 2 милиона е евтино, какво ли е скъпо за него?

А ти чети в катър.???

За това "То", което не е нито мъж, нито жена, толкова пари? Горката България!

Няма лошо, който си намери нещо добро навън може да се реализира там. Сега може, за разлика от времето на милиционеро-социализма. Когато трябваше изходна виза да напуснеш България. Сега, 22 години след "народната демокрация" (каква гавра с думичката демокрация!) всичко може. Но ако ще ходите да миете чинии с доктирска степен - недейте, по-добре останете тук. Комундетата ви призовават към емиграция - за могат те, тъпанарите да се реализират на вашите места.

Четете в бивол.бг. Там всичко пише за ББ.

почти 2 милиона дхржавни средства , от нашите.... а ето че по скромната кампания на миглена кунева става с 6-7 пхти по малко средства.

ами то и резултата и е скромен. Едно е да участваш в играта друго е да си победител, ама това не го разбират завистниците като теб.

Не беше ли Станишката Кака. $ години го чаластри Доган. Ама май не само Доган - и Азер Меликов се беше вредил. И после се чудим защо Доган за една целувка ще му осигурява политическа подкрепа. То с целувки се почва, пък после като го надупят Станишката ще има да свири като жътварска стомна на синор.

зелка

А защо няма данни колко пари са дали собствениците от ромски произход на фирма ГРАДУС на кандидатката Мария Капон!

Какво да се прави, страшно много пари отиват на вятъра. Но пък Плевнелиев е бил първи секретар на комсомола в Благоевград, а за такива кадри у нас пари винаги има.

Не знам какъв е бил РП, но се знае какъв е бил Станишко - детенцето на татко и мама. Татко Димитър Станишев ( интересно защо презимето на Станишката е Дмитриевич) - комунистически престъпник. Мама Дина - еврейско-съветска номенклатура. Резултат - дришльо Станишко, дето едно дете сам не може да си направи. Та се наложи да заплождат приятелката му като дойна крава. С дявол знае чие семе.

Да, но Станишев не го отрича, а Пневнелиева се прави на антикомунист!!!!!!!!!!!!!!!!!

А бе ПОДПАЛВАЧИТЕ !!! Говори се,че виличката на ПЛЕВНЕЛИЯТА била малко незаконно построена !??????

Да др.Курнелия,така каза...

БЛАВО, ТОВА Е ЗА СМЕТКА НА ПЕНСИИТЕ И ТАЗИ РЕФОРМА!!!!!

а защо не пишете колко е дала БСП за техния кандидат, ..близо 1 600 000лв ? и тези паро можеха да отидат за пенсии

е съм от БСП,ама техните пари те ще си ги връщат защото са заем, а на ГЕРБО са държавни субсидия това означава, и защо ли на тях се полагат толкова много ,пак са мушнали някоя поправка,ненаситиха се .

РП с милион и осемстотин разходи стана президент. А Калфата потроши сума ти пари и накрая се осра. като един истински калфа - много има да учи за да сътане майстор. Само да не се хване прои проф Збогом или доц д-р Тракторов че от такива "учени" сме я докарали до това дередже. Браво на Светльо Витков - той показа на измислени партии и кандидати, колко всъщност струват

на следващите избори без един лев субсидия, да ги видиме колко са велики .Тези пари можеха да се използватза много по-полезни нища.

А от черната каса колко изтеглихте? Само за на Цар Киро циганите сте дали минимум 5 миниона сигурно.

Я по-добре да видим колко гласа осигури Доган за Калфата. И какво е искал освен целувката от Станишко. Или може би лично от Калфата. Абе те накрая ще си кажат как са се събудили и дупетата им мокри а в ръката - по 5 лева.

Що бе..., какво?! Партията има пари. Я контрабандата как добре върви. Пък и държавата дава милиони. Ние сме доволни.

А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЪБИРАМЕ ДАРЕНИЯ С СМС ЗА ОПЕРАЦИИ НА БОЛНИ ДЕЦА ...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!

И за инкубатори на бебета, които не се раждат, но това е друга тема

колко пари са потрошили за усмивки пред камерата, знаменца и концерти на Весо Маринов. А за издръжката на социалната кухня в сф бяха заделени някакви мизерни 50 000.

Мисля, да направя партия, и за разлика от боклуците из настоящите партии, ще разделям парите от държавната субсидия между членовете, желаещи да се включат?

Този нямя ли кой да го научи да не се хили като оли...

От тези 79 288 лв. за сайтове, колко се заделят за клакьорите из интернет пространството ни?

по 400 лв на блогър и 300 на спамър месечни възнаграждения... хонорарите не са големи.. тея са циции.. а и за тях качеството на матриала няма значение ... важното е писане да има :), а и без туй има разни рунтави пуделчета дето и за без пари се хващат :), само да могат да папат на банкети и да могат да "подкрепят" на "срещи".

Светльо ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!

БРАВО!