Две сметки за парно в София за април

Клиентите на “Топлофикация София” получават по две сметки за месец април, тъй като цената на топлинната енергия беше променена по решение на КЕВР от 7 април.

Обратно в новината

Коментари - Две сметки за парно в София за април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХА, ХА, ХА, Може да ми изпратите и 5 сметки! Аз парно ИЗОБЩО не плащам, нито данъци, нито каквото и да било! Държава отдавна НЯМА, значи и ние НЯМАМЕ никакви задължения към нея или към когото и да било. ХАУ!

Когато ни сервират по три сметки, по три ще платим... А може и по 4 сметки да ни предявят (една сметка за консумираното и още една сметка, да си платим това, че са ни изработили първата сметка), нали сме си абонати? Ако бяхме истински клиенти, щеше да има конкуренция между различни доставчици и т.н. Да живее комунизма - не, той ще ни надживее...

Оплаче се 1-ви ап. и сумата му се "разнеся" по съседите...Като се оплаче и 2-ри апартамент- сумата се разнася по съседите. Когато, вече се размрънка и 3-ти апартамент ще получи официално писмо със "съжалението, че това е положението". Когато се разпищят от 1-ви до 56-ят апартамент, тогава става друго : Падат правителства и топлофондации, на което страшно се кефят всички зелени,сини или червени формации. Купон да става!

OmPoBeH

С Вальо Топлото, някой знае ли какво стана всъщност, спомням си че като го арестувата от всякъде изскачаха пачки, после търсиха кой да ги брои, после се оказаха някакви милиони. Къде се загуби тоя човек

не се спряха, само крадат!

топлофикация, изедника на българите. Вашите манипулации и двойно счетоводство, вашите шменти-кпели нямат край. МРАЗЯ ВИ. Плащам ОГРОМНИ сметки за нищо. Мога да си представя какво ни чака с ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ. Как нито веднъж не изравнихт в полза на пестеливите хора като мен? Майната ви. Съсипахте ни. Само за вашите тлъсти сметки бачкаме.

Кво се коркаш, ЗАЩО ПЛАЩАШ? Докато има зомбита да плащат ще ви изпращат и по 5 сметки!

веднъж ме осъдиха - не желая да ми се случва втори път. ти привилегирован ли си? да, когато веднъж при плащането нещо объркаха абонатния номер, се оказа, че някакъв има към пет хиляди неплатни, а мене ме осъдиха за половината сума. Надявам се ме разбра? Ако те съдят, не получаваш никакви призовки, лепят ти след половин година изпълнителния лист на вратата и няма мърдане. казвам ти го за всеки случай, да си знаеш.

Двойно фалшименто няма що....