Камерън призова за отмяна на ”варварска” смъртна присъда

Британският премиер Дейвид Камерън призова суданското правителство да отмени "варварската" смъртната присъда на родилка, наложена й заради вероотстъпничество.

Обратно в новината

Коментари - Камерън призова за отмяна на ”варварска” смъртна присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kогато идиотите изземат работата на бог,то отдавна света е станал ада.

Дир.бг мисли, че присъдата не е варварска явно, щом са сложили варварска в кавички ...

Варварска е, но къде е Путин,къде е нашият президент, къде е ООН? Баси егоистичните копелета са останалите.

КАМЕРЪН, ВСИЧКО МАРА ВТАСАЛА ЛИ Е, НЕГОДНИКО?!!!!

ПО-ДОЛУ са някои от двойните стандарти на Британия. няма нещо легално в тази страна. останалото е легално само защото те смятат така... Ако не ви мързи, отидете на ЕВРОНЮЗ и прочетете резила на "най-развитата и най-хуманна и най- най- най... страна в света"!

...КАЗА Ежронюз дот ком....: Illegal sex and drugs trade to be included in calculating British GDP Illegal sex and drugs trade to be included in calculating British GDP It seems Britains economy is doing better than reported, because of illegal activities. The official gross

Миличката майчица!!! Дано я оправдаяат!!! Това е срам и ужас за 21 век!!! Дано БОГ да й помогне!!!

ще бъде светица според християнството

Аз се имам за толерантен човек, опитвам се да приемам съвсем добронамерено: хора с обратна сексуална ориентация, пушещите тютюн и марихуана, злоупотребяващите с алкохол, с власт и пари, и с наркотици дори. Християнка съм, но изпитвам уважение и респект към всички вярвания и религии ... но това ми идва вповече!!! Няма как да се приеме подобна варварщина ... всяка религия, която налага подобни наказания /независимо как се нарича/, трябва да бъде отречена, заклеймена и забранена от демократична Европа. Иначе, язък за правите краставици, свободнодвижещите се кокошки и щастливите прасета!!!

варвари диваци и тирани

е те туя мюсуаните е беха ли първи приятели на англичанчетата? тук там ги вйоръяават, сега пък били варвари

Последно: ще я освобождават от затвора.

Вече няма кръстоносци!Има политици с глави ибрици и неосъзната сексуалност от третия пол!Карат големи джипове за да си скрият малките пишки!А за джипа трябва нефт газ бензин!Това е залогът на "търпението "спрямо диващината!Там съдето властват да си жена и катър е едно и също!

Не харесвам много от законите в мюсюлманският свят но не това ще коментирам тук. Защо, когато един жител на дадена държава знае, че с негово действие ще наруши законите и, не вземе мерки и се принесе в друга държава, където същите тези действия няма да са в наришение на който и да е закон? Тази жена, колкото и внимание да привлече към себе си, явно не може да се похвали с голям умствен багаж. Колкото и да се напъва, един човек не може да промени законите в която и да е държава, колкото и тъпи да са те понякога. А това, че с действията си тя е на път да остави две деца сираци показва само, че и за нея човека като личност не и е приоритет в живота.

Лесно е когато удобно си седиш зад клавиатурата и поне си мислиш ,че живееш в демократична страна в която нищо просто така не би ти се стоварило на главата, да смяташ ,че само на идиотите по света се случват гадни неща просто защото са допуснали да живеят в такива страни.Ти не познаваш нито живота, нито света дори и на 100м от твоя дом-в това съм сигурен.Твое право е да си заравяш главата в пясъка но знай ,че такива са винаги първите жертви защото са неосъзнати.Предупредения е на половина защитен-това не е моя мисъл а на човек много по-отблизо запознат с нещата и натрупал богат опит.

НароденСъд 2

Чуй ме сега момче! В Дубай ми се прище секс на плажа, шест месеца преди да ида там бяха вкарали младоженци заради това в затвора. Правих го в Куба, там проблем нямах. Във Флорида ако си неомъжена жена и скочиш с парашут в неделя, автоматично влизаш в затвора. Ти и инструктора ти! В Гренада ходих преди време, там нямаш право да ходиш по банскиникъде другаде, освен по плажа. Глобата е 500 долара. В Салвадор пияните шофьори се наказват с разстрел. В Индонезия маструбирането се наказва със смърт. в Бирма влизането в нета се наказва със затвор. Закони, какво да правиш. Никой няма да ги промени заради теб, но ти си длъжен да ги спазваш!!!

За повечето неща от живота е точно така. Но тук става дума за религия. Няма ли толерантност, войните ще са без край, а жертвите никой няма да успее да преброи. Подкрепям много от коментарите ти, но тук ти слагам минус. Иска ми се и повече минуси, но не е правилно. Дано повече хора са на моето мнение и българите се отрекат от позицията ти относно религията.

Много странна история. Това, което прочетох в общи линии е следното: Мериам е отгледана от майка си-християнка, баща й ги е напуснал. Мъжът й в момента на задържането й е бил в САЩ и е подготвял документите им за постоянно местопребиваване. Брат й е този, който е завел делото. Явно е било изненада, а също и безизходна ситуация дори и да беше приела мюсюлманската вяра, защото по техните закони бракът й е невалиден и я осъждат всъщност на 100 камшика за прелюбодеяние. Явно и последствията са такива, че е без вариант да се обяви за мюсюлманка, колкото да се измъкне от закона..

Някакъв десен идиот ни в клин, ни в ръкав намесва Путин с ислямистите в Судан. То бива патология, бива, ама това на десните минава границите на нормалното...

Аз

Само не намесвайте дясно-ляво, ако обичате. Това са просто икономически възгледи, за разлика от психическата патология на русофобите.

Дали и европейците не ги чaкa съдбaтa на Мириaм Ибрaхим? Дали нямa скъпо дa плaтят членството си в ЕС, в който само ЕК имa глaс зa имигрaнтите и вкaрвa мaсово джихaдисти нa континентa?

Него кой ще го съди за хилядите убити от амриканци и англичани в Ирак, Сирия, Либии, Афганистан? Не му ли трябва присъда?

ми нали точно такива ''държави'' като тази са атакували САЩ и Англия? Голям рев голямо чудо от Путлеристите за подобни ''държави'' и техните диктатори.

дддддоста сте глуповат

точно сащ и англя подкрепиха мюсолманите всеки не глупак бил путлерист. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НароденСъд 2

Кой кого е "атакувал" не разбрах? Судан-САЩ и Англия ли? Хората като ти кажат, че си глупав, не го приемай за комплимент.

Аз

Всъщност САЩ са били атакувани 2 пъти в историята си - от Англия и от Япония. Англия - 4 пъти - от Дания през 9ти век, Нормандия - 11 век, Испания - 16ти век и Германия - 20 век. Никой друг не ги е атакувал въобще.

Има ли борба между религиите! Защо исляма воюва срещу християнството! А християнството си чопли носа!

ДА ИМ ПУСНЕМ ?

Тия в Англия май са махнали смъртната присъда и са се напълнили с престъпници. Като започнат да убиват гадовете, които го заслужават, тогава може тия англичани да искат отмяна на смъртна присъда за някой който не е за такава присъда !!!

т.е. тази жена е за смъртна присъда така ли? Каква е връзката изобщо ?!

Ами изглежда тук не става въпрос само за това че са осъдили някаква жена, а за нещо друго. А тия англичани не са си оправили лаината, а тръгнали да се занимават с чужди проблеми.

варвари- какво има да се коментира. ялко за човешкя род!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха, доброутро! Че, в Судан от десетилетия върви религиозна война пред очите на европейски и американски наблюдатели от всевъзможни неправителствени организации. В Англия не са ле чували, какво се вършеше в Дарфур и Южен Судан?! Не стига това, ами точно Западът и САЩ не престават да толерират и подпомагат разпространението на исляма по цял свят. В Сев. Африка и в Сирия, какво става?! Директивите на ЕК за "бежанци" (ислямски заселници) в България, с каква цел са? М? Камарън кво се прави на ощипана циганка?!

ХА-ХА-ХА демократизаторите ни заселват с мисюлмани и познайте какво ще се случи когато те станат мнозинство в европа!

Проблема нито в християнството, нито в исляма. Търсете третия.

Е кво ревете ве ,постъпили са хумано ,дали са и отсрочка да роди и да си отгледа отрочето и после ,наистина жалко

Къде са "демократите" от САЩ? Къде са БХК, Амнести и другите бесни кучета? Защо не лаят?

ДЕ СА КОТЕНЦЕТО ПУСИН И КАГЕБИШКАТА МУ ШАЙКА, ИЛИ ЗА ТЯХ ТРЕПАНЕТО И ЕКЗЕКУТИРАНЕТО НА НЕВИННИ ХОРА ОТ СТОЛЕТИЯ Е ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА ?

е ти не четеш ли статията, заглавието? Кое точно не разбра ?

Споко бе,камеранчо,българите не дойдоха,но исляма си е вече при вас

какво ли са намерили в Судан, че захванаха да се заяждат с него. Там е така! Какво го бърка Камерън! Нали на времето Сталин и Чърчил си подхвъргаха една салфетка с "процентно влияние" в страните от Югоизточна европа. Къде бяха англичаните когато тука колеха и биеха не само за религиозни, но и за политически убеждения, а чместо и за кеф???

""Всичко, което е необходимо за триумфа на злото е, добрите хора да не правят нищо"". Егаси бетонната кратуна дето си обаче ...

Този Камерън, от небето ли пада? Чак сега ли разбра, че сума ти африкански и азиатски държави са пропити от фанатичен ислямизъм? Няма ли да наложи бойкот и ембарго на някоя от тях? Или чака чичо Сам какво ще му заповяда.

ортодоксалният ислям е толкова отвратителен,че всички ние от демократичният свят трябва да осъдим. Прав е Камерън

ПУТИН РЯПА ДА ЯДЕ, САМО ЗАТВОР В СИБИР РАЗДАВА,

държавата Судан се управлява явно от луди религиозни псевдолидери които трябва да се лекуват, а не да залавят и убиват майки на невръстни деца, нека не само Обединеното кралство да изразяват несъгласие с такова отношение към жените - майки, целият свят трябва да ги осъди и порицае, включително и нашата държава....

Няма да се притеснявате.... не виждате ли,че КамърУНЧО е"скандализиран"?? Той не може и друго да бъде,`щото както се знае там няма нечовешка диктатура!!Ако имаше такава,тогава"борецът за човешките права"-кетчупаджията,нямаше да е първи приятел с управлението там-нали?? И щеше да изпрати корабите"Доналд ДЪК"и "Роса Г..З" за да ти"вразумят"!!! Мърши-ненадминати... И като помисли човек,че има дебили`дето вярват на"добрите им намерения"за "демокрация"и"свобода",и ни надуват главите с техните клоунски небивалици по форумите.....

къде е путлер - защитникът на християнските ценности??? къде е болен сидероглу защитникът на християнските ценности??? няма ги, щото нямат интерес. а както знаем, интереса клати феса, особенно на путлеристите!

Ама-ти сериозно ли?? Бавно развито ли си батка?? Управляващите там са първи приятели с твоите стопани`дето защитават Ал Кайда в Сирия,и майдан в Украйна... Толкова ли сте оглупели вече??

деер

И защо в Украйна е разрешена смъртната присъда без съд, а някъде извън Европа да е забранена?

В Украина няма смъртна присъда

деер

А това по кадрите какво е? С кетчуп ли пръскат хората? Или с пепел?

Експерт

Колега - нека да ти помогна с лингвистиката: на турски "балък" означава шаран. В българският език се употребява за "глупак, тъпа риба". Можеш само да поздравиш човека за правилният избор на името и да игнорираш постовете му :)

Тия не са добре, да държат и децата в затвора щото бащата бил християнин. А, сега да кажат колко е добра и милостива религията им. Ама и тия двамата що се се демонстрирали какви са, като знаят в каква държава живеят. Той един Галилей се отказа от веруюто си, та и те да си бяха мълчали или изнесли от Судан.

аз не мога да разбера. след като тази жена се е родила в страна с такъв закон, който не е от вчера. И след като баща и е мюсюлманин, защо и трябва изведнъж да твърди че е християнка. Ами мълчи си там, а ако не ти изнася бягай от страната. Ясно е че има още история по този случай, която не е публикувана и затова мисля че статията тенденциознно разпалва напрежение, мисля че не е коректно написана и би следвало да се изложат факти и от двете страни. Например изказвания на Суданските власт и така нататък. Нали исакме обективна журналистика?

Ето защо нямаме нужда от мюсюлмани в България. Да си ходят там от където са и да си живеят по техните правила.

Исляма е варварска религия, това се доказва ежеминутно.

икономически и политически санкции.замразяване на активи,ембарго...и ако не разбират-бомбардировка.Само от това разбират.Забрана за пребиваване в ЕС на талибани.В паспортите задължително вероизповедание,който ни мрази не го допускаме да стъпва на нашите заме.

Празни приказки. Вземи се огледай какво става из Европа. Одъртяхте, няма кой да работи, щете не щете, ще внасяте мюсюлмани.

Съгласен съм че само на някакво крайно низше същество може да му хрумне да убие майка на дете, но нека спрем да ги толерираме и да им спазваме измислените права в собствените ни държави ! ТЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ !

Исляма е 2000 години назад от цивилизацията. Ако нямаха нефт щягха да си останат едни прости камилари.

Исляма трябва да се забрани в цяла европа. Не може в 21-ви век да се случват такива неща. който изповядва тази глупава религия и вярва нейнит еценности няма място в цивилизования свят. Да си избере някоя мюсюлманска държава и да ходи там !

Ислямът не е религия. Болест е.

Аз

Всяка религия е болест. Трите йеховистки са най-ужасни от всички. В ЦАР християни ядат хора. Буквално. Днес. Все пак... така ги учат в църквата - "тялото христово... кръвта христова..."

Randi, доближаваш опасно близо до "Религията е опиум за масите" и всички знаем как завършва това - изклани свещеници, изгорени черкви, изнасилени монахини, Великден - Ленински съботник, Възкресение Христово - работен ден. Истината е, че религията е моралният гръбнак на всяка държава. Тя е необходима най-вече за поставяне на граница между добро и зло, заедно със "законно" и "незаконно". А КАК МИ СИ ИСКА ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА ДА БЪДАТ РЕЛИГИОЗНИ И ДА ЗАПОЧВАТ С РАБОТНИЯТ ДЕН С ЧЕТЕНЕ НА 10ТЕ ЗАПОВЕДИ. "Не кради" и " Не пожелавай нищо, що принадлежи на ближният си " да ги повтарят поне по 5 пъти!!! Всъщност тези заповеди са еманацията на моралният кодекс на всяко общество, има ги дори в първото писано законодателство - кодекса на Хамурапи. Без религия законодателството и законотворчеството опират до въпроса кой ще даде по-голям подкуп или "спонсорство". Аз лично нямам проблем със Християнството - проблема е в самите хора, които твърдят че са свещенослужители и християни. И ще ти дам фрапиращ пример - още един от първите християни и основател на римокатолическата църква - Петър, при залавянето на Исус в Гетсиманската градина, замахва с НОЖ И ОТСИЧА УХОТО НА ЕДИН ОТ СЛУГИТЕ. Първата пролята кръв е на невинен слуга, след това няма оправия кой крив, кой прав. А за Исус наистина е жалко - такова красиво учение, толкова грозно осакатено и изопачено впоследствие..... Толкова по въпроса за приложението на християнството в реалният живот. Или както Менкен казва - "Има две идеални системи в този свят - християнството и комунизма. Проблема при християнството е, че никога не е било приложено на практика, проблема при комунизма е че видяхме резултатите от неговото приложение! "

Тва е умствено заболяване, трябва да ги третират като общественоопасни параноидни шизофреници.

Европа нека продължава да си дундурка мюсюлманите,много скоро ще и се качат на главата и ще почнат да натрапват свои порядки

Камерън заяви, че е "абсолютно скандализиран" от присъдата срещу 27-годишната християнка Мериам Ибрахим, отказала да приеме исляма Аз искам да питам Камерън, защо е допуснато в Англия да живеят няколко милиона потенциални джихадисти , в Европа са 53 милиона. Тези безхаберни Брюкселски чиновници си играят на демокрация с най-антихристиянската вяра , исляма и нейните последователи. Аз мисля че когато се говори за Антихриста, то това е исляма.

а би тази е много готина негърка прииска ми се

На Позитано така ли ви се приисква?!

Прав е Камерън.В Европа няма никъде смъртно наказание.Има в нецивилизованите държави и общества.В САЩ също....

Годпода и дами, защо са ви тези самолети и хеликоптери?! Да вървим да освободим жената от тези изроди!

Никого няма да освободите. Ние сме стратегически инвеститор в световния полицай.

Ами Камерън, нали доскоро подкрепяхте разпространяването на исляма в европейските страни, пък сега ревете на умряло. Що така бе?

jingiby

Да ?ба и "правоверните" диваци...