Прокуратурата не смята, че Омар Зайед е убит

Палестинският гражданин Омар Зайед е паднал от 3-ия етаж и най-вероятно това е причина за смъртта му. Към момента разследващите не смятат, че той е убит.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата не смята, че Омар Зайед е убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е чистил прозорците и се е подхлъзнал. Случайно разбира се.

Аре позамислете се малко - Мосад, та Мосад! Твърде много шпионски романи четете. Ако са те (от Мосад), значи или са влезли в посолството на палестинците и са го бутнали (или хвърлили) от третия етаж или пък са го извели от посолството (щото той изобщо не го е напускал), после са го убили и пак са го върнали в посолството... Това си е (не)научна фантастика. Ако са можели да го изведат, щеше изобщо да изчезне или да "цъфне" в Израел. А да проникнат в посолство, охранявано от самите палестинци от вътре и вероятно натъпкано с камери също е малко вероятно. Остава възможността, някой от самите палестинци да е агент на Мосад и той да го е убил. Но пък такъв едва ли биха го изложили на риск от разкриване заради смъртта на един застарял и криещ се терорист, за какъвто го считат израелците. От друга страна, ако са искали отвличане или убиване, изобщо нямаше официално да искат екстрадирането му - просто щяха да го направят докато необезпокоявано си е живуркал в София, без ненужни усложнения. Вместо това, те официлно искали екстрадирането му и той съответно е бил предупреден. А после нашите му дали време и възможност да се скрие в посолството... Разбира се, има и друга възможност - самите палестинци да са го ликвидирали по някакви причини.

MОСАД го издирва.Ще се гледа дело в БГ съд за екстрадация-сериал с непридвидим край.Разбира се че е паднал,като не знае,че в посолството има стълби,а е тръгнал по фасадата алпиниста му с алпинист такъв...ама не е нужно главпрокурора чак да ни убеждава за това!

Как ще е убит!!! Те убиствата и кантрабандата са само когато властта не участва!!! Другото са муждуправитлствени договорки"!

естествено е, че палестинците сами са ги убили. Колко години си живее тук спокойно и едва, след като ще го екстрадират ... знаел е нещо, дето не бива да стига до ушите на мосад. Ако искаха евреите да са го гръмнали много преди това.

ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ПРОЗОРЕЦА, СЛЕД КАТО Е БИЛ УЦЕЛЕН ОТ МАЛКО КОНУСЧЕ :-)

"Прокуратурата не смята, че Омар Зайед е убит" Е, то нашата Прокуратура не смята, че в България съществува корупция по високите етажи на властта.

Колко поданници на кралицата полетяха от високите етажи по морските ни хотели и нищо. Сега за един палестинец. Абе какви беха тия бе?

"Установено е, че причината за смъртта е падане от трети висок етаж на самата сграда." Г-н Цацаров, ако Ви хванем нежно за ръцете и краката и ви изхвърлим от 3-ти висок етаж на Прокуратурата - каква ще епричината за смъртта Ви и това убийство ли е или просто спазване на физичните закони ?

Ststar

Ами той не се ли е криел в тази сграда? Кой го е хванал тогава "нежно"?

Ясно е, че са му помогнали на човека да падне. Щом има следи от насилие. Цацаров много хитро казва каква е истината. Интересно дали търсят убиеца (убийците) или тия си се разхождат свободно и уреждат следващото убийство?

Осъден убиец е избягал от затвора и е намерен паднал от сграда и умрял. Какво повече търсите под вола теле? Защо го търсите? За чий го търсите?

Много спорно е дали е убиец. По същата логика убийци са всички български хайдути и участниците в борбите за национално освобождение.

По същата логика, немалка част от ръководителите на Израел са убийци.

Може би си искал да кажеш партизанин???? Хайдутите никога не са убивали деца. Освен това България не е място за укриване на избягали затворници.

Още веднага след инцидента, беше ясно, че случая ще бъде заметен. Ние сме лоялни приятели с братския израелски народ. А тези палестиници какви са? Нещо като индианците в северна америка след колонизацията и от цивилизованите народи. Местен дивеч за отстрел. Незначително неудобство. Пречка към разцвета на един безкраен потенциал. Така че изчистваш територията и я заемаш ...... нещо което се прави и в момента с нашите територии. Бавно и методично.

Някакви чужденци се били в някакво чуждо посолство и някакъв чужденец е умрял. Какво ще метем и защо ще го замитаме? Защо въобще трябва да се харчат пари на данъкоплатеца за разследвания и прочие салтанати? Защо?

Ами защото и ти утре може "случайно" да паднеш от третия или по- висок етаж.

И какво като е чужденец? Ами ако и ти утре "случайно" вземеш та да паднеш от третия или по- висок етаж? К'во правим? Язък за парите на данъкоплатците.

Пишете, бришете, а на никой не му прави впечатление, че България е единствената страна в света, където от десетилетия има посолство на несъществуваща държава. Кой акредитира тези "дипломати" - незнам.

Абе що пишеш глупости и се излагаш? Не е зла малко да се информираш първо. Палестина не само е независима държава, но е и член на ООН!!! Ай стига драскали небивалици!

Извинявам се за невежеството си.

Към настоящия момент 138 държави, или 70% от държавите в света имат дипломатически отношения с Палестина. Чети и учи повече.

Не може току така да паднеш , 40 години не си паднал и сега хоп бум долу. Прокуратурата просто не се изразява ясно, Зайед не е бутнат от човек, той е бутнат от извънземен.

Едва ли има по-грешен народ от нашия , Бог да ни прости , за това , че затрихме държавата на Аспарух и неговите славни внуци !!!

Гражданино, моля не прехвърляй вината на народа !!! Това че сме колонизирани от мощна сила и сме принизени доземи не значи че ние сме затрили България. Но ще дойде ден когато пак ще се изправим.

В една разградена и почти не съществуваща държава като българия, всеки може да дойде и да опатка който си поиска....еле па мосад, дет не се притесняват от никого и си правят квот си искат, където си искат!

Мосад Взриви автобуса в Бургас , та едно самоубийство ли няма да организират . А Цацаров ще каже каквото му кажат . Ако трябва ще намери и алкохол в кръвта на палестинеца макар че не пие !

Ако беше малко по-умен, щеше да се запиташ как се влиза в охранявано посолство с труп!

Не е тайна, че Мосад командват нашите "тайни" служби. Не е тайна, че пожарникаря е агент на ционистите. И на ЦРУ. И на Кгб. И на турците. И на немците. И на Маргините.

забрави да споменеш и на полинезийците, на тези от Папуа Нова Гвинея, на тези от Того и Бенин. Не ги подценявай, това ми е мисълта.

от 1994 до 2012 в чакане на статут. ето това е и синтез на европейските имигранти - разни убиийци пребивават незаконно десетилетия в държавите и в крайна сметка намират начин да се закачат, докато настина прогресивни и талантливи хора, които се надяват да получат виза по стандартния ред биват недопускани. Относно новината - Мосад е куул организация защото е инструмент, който превъзмогва тъпия бюрукратизъм и раздава правосъдие

Тия дни ме разчекнаха с минуси под статията за влязлата в евангелистка секта иранка,която уж щяла да бъде екзекутирана в Иран,ако и бъде отказано гражданство. Никой не си направи труда да провери какви са реалните наказания за отказ от Исляма в Иран, т.е какво реално се лежи и плаща, а не формалните обвинения и присъдите. Например един ирански евангелистки пастор, Юсеф Надаркхани /Youcef Nadarkhani/, лежа 3 години по присъдата си за корупция и беше помилван въпреки присъдата по религиозна фетва за отричане на вярата си. Т.е в демонизираният Иран, в който убеден съм 99% от съфорумците не са стъпвали, зачитат правата и свободите на хората реално. В Израел Мосад убиват хора от всички религии и етноси,навсякъде по света, въз основа на "интересите на държавата". Представи си КОЙ е реално държавата у нас и се попитай как там /или където и да е другаде/ е различно, както и дали ти би искал да има такава репресивна структура.

А защо не си го измиваш, когато и отзат го слагаш Жена ти, не ти ли казва, или си мълчи, както за Градината

колко удобно нали цацке не дрезнете СУСАД да не паднете по стълбичките на проКУРатурата или от балкончето и

ако не беше бягал от затвора нямаше да е убит .... затворникът беглец е настигнат

Няма да плача за палестински убиец.

тва въобще не проблем на България , не се връзвай на тъпите палестинци.

МУТРАТА НА ПОСЕЩЕНИЕ В ИЗРАЕЛ И В СЪЩИЯ ДЕН ПАЛЕСТИНЕЦА СКАЧА ОТ 3-Я ЕТАЖ И СЕ САМОУБИВА В СОФИЯ ... ... БАСИ ОБВИВКАТА ОТ БОМБОНЧЕ ЛУКЧЕ :) БОН ШАНС ИНСПЕКТОРЕ

1. Човек пада сам от 3-ия етаж и това е причина за смъртта му - не убит! 2. Човек е бутнат и пада от 3-ия етаж и това е причина за смъртта му - но е убит!

разликата не е голяма, но явно за Цацата е неуловима

Aз пък смятам ,че в България ,...няма СЪД.СИСТЕМА ВЕЧЕ 26 г.

Смятайте правилно за да набъбнат и сметките ви. Алчноста ще ви погуби.