На рождения си ден почина певицата Катя Филипова

Популярната певица на родната естрада Катя Филипова е починала тази сутрин от белодробна емболия. Поклонението ще бъде на 16-и, сряда, в 12 ч. в църквата “Св. Параскева” в столицата.

Обратно в новината

Коментари - На рождения си ден почина певицата Катя Филипова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kaтя бе невероятен талант! Сравнете например нейното изпълнение на "Сбогом, мое море" с това на Мариана Попова. Мариана Попова е доста добра певица, но е далеч от божествената класа на Катя Филипова. Почивай, Кате, сред звездите! Ние няма да те забравим!

Почивай в мир! Песните ти винаги ще стоплят сърцата ни!

Дълбок поклон! Почивай в мир!

Неповторим глас! Ще продължиш да живееш в нас с песните си! Почивай в мир! Поклон!

Катето има толкова много здрави и красиви снимки, вие точно тази, на която е болна сте сложили! Кой "музикален идол на българската естрада" ви плати за гаврата? Прости им, Кате, те в ПУЦ-а са се учили що е туй журналистическа етика.

Поклон !Ще те помня с прекросно изпълнените песни,вечна усмивка на лизето ти!Почивай в мир!

Бог да я прости!

Поклон!!!

Беше ми любимката! Преди повече от 37 години посещавах всеки неин концерт. После се изгуби... Разбрах, че е била на лечение от алкохолна зависимост. Те й помагаха, а самата тя знех не си помагаше. Дано точно това да не я е убило. Жалко, защото имаше дарба и беше скромен, непретенциозен човек. Поклон пред теб, Катя!

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА И! БРИЛЯНТЕН ГЛАС,ПРЕКРАСЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ, ПЕСНИТЕ И СА ШЛАГЕРИ И НЯМА ДА СЕ ЗАБРАВЯТ! П О К Л О Н !!!!!!

Страхотен глас и голям професионалист! Нека почива в мир ! Ще я помним и няма да бъде забравена!

Напусна ни и Катя Филипова ...нека Бог да я прости.

Катя, ти беше любимата ми певица. Брилиятният ти глас беше даден от Бог. Почивай в мир!

"Далеч от теб или навеки със тебе, спокойна ще дочакам всеки жребии. Сърцето всеки жребии заслужава, но не забрава, но не забрава." Поклон!

Бог да я прости!

Нелепо е навръх рожзения си ден да си идеш толкова млад. Плътен, хубав глас беше с нейните песни "Добри познати", "Бялата птица" и особено с "Незабрава". Някакси я свързвам предимно с композитора Тончо Русев. Ей, да му се невиди и живот - какво ни беше сторила толкова, та да си иде така тихо и бързо?!....... Но и ние сме едни мекерета - сещаме се за такива хора само когато си идат и най-често им носим най-големите букети и венци. Добронамерена и ненатрапчива, не се "включи" във всеобщата лудница и напредване със зъби и лакти. Преди две години издаде сборен албум с най-доброто от изпълненията си. Помним я, ще я помним. Но няма ли да има край тазгодишната черна жътва?.......Що гениални хора ни напуснаха, край няма.......

Да не беше никога изгрявал оня жарък и задушен ден! Изгорен от жажда се наведох, знойни устни за да разхладя, а ликът ми падна омагьосан в ручея въз бързата вода и вълните мигом го понесоха надолу - кой го знай къде... "Ручей" (1925 г.) Атанас Далчев муз. Тончо Русев

pompai

Покланям се и аз.

Невероятна,но недооценена певица беше!Дано е отишла на по-добро място!Поклон!