17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на български управник само името му е управник. за нищо не става

Само ченгесари от ДС, братче.... И после ми говори за честни избори! Кажи му комунист и това е!

И какво, след два месеца трябва да ги махнат ли, щото изборите ще са минали. Какви лъжци...

Аман от фурашки на власт. До кога ще им гледаме простотията, сътворена от президента?

пич след 45 дена си отивате???

Какво може да очакваш от бивши военни , освн да назначват бивши такива! Командира заповядва, НЩ изпълнява!

Екоинспектори подгониха кмета на Банкя за незаконни сметища Рангел Марков, който е и районен представител на ГЕРБ, има 5 дни да разчисти боклуците. Да забравя и най миризливият боклук в неговият район - Б М Борисов.

Последните ли? Ами няма ли да изберат свой депутати и да съставят трайно правителство? Така и така са тръгнали на ред да подменят всичко, редно би било и НС да изчистят от цялата легитимна пасмина за там! Или пък са им свършили всичките кандидати от чужбина? Няма ли да намерят още някой от Дубай и бог знае къде, които тъкмо да е дошъл в България и да няма аганжименти за друго!?

В БРУТАЛНИ РАЗМЕРИ НАСПЪПИ С ВРЕМЕННОТО ИДВАНЕ НА ВЛАСТ НА КРЕМЪЛСКИЯТ ЧОРАП! ШАПКАР ДО ШАПКАРА, КУКА ДО КУКАТА ... ОТ ГОРЕ, ДО ДОЛУ ... СТАЛИН , ХИТЛЕР И ПИНОЧЕТ - БЛЕДНЕЯТ ПРЕД ПОЛЦЕЙЩИНАТА НА ЧОРАП ГРИПЕНОВ И ПУТАРАН "ВЕЛИКИЙ" !

Нали сте само за ,,честни ,,избори или целта е да ги фалшифицирате.А ако гласуват пак почти милион българи в канала ли ще ги удавите.Колкото повече уволнявате и подменяте ,толкова по противни ставате.Показвате си баш мутренските маниери.

Роднина ,милиционер и зелен чорап.

Ха-ха, питат РАЗБИВАЧА на руски шпионски мрежи ЗАЩО е ИЗЛЯЗЪЛ в ДЪЛЪГ НЕПЛАТЕН ОТПУСК, а той отговаря с въпрос - Не можело ли някой РАЗБИВАЧ да се разболее за 5 дни...:))) ... Както се разбра, РАЗБИВАЧИТЕ са ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК със САНКЦИЯТА на ТИКВУНЯ. Тиквуните ГРУПОВО обезглавиха службите. Тиквуните са за Кьовеши.

Резбата.

Деборисовизацията върви, бавно, но неотменимо. Още брифинги и стенания ще има, мафия яко квичи на умряло.

Първо да спечелят изборите и после да правят каквото преценят.. В момента наблюдаваме държавен преврат на фигуранта. Борисов го каза още в началото на годината но чалгата е вредна....

На тези избори, за герб под 8%, а на следващите в края на годината под 4%. Големият хуй и през гащите си личи, да стягат задниците маймуняците на Тулупа.

Кого подслуши със СРС та знаеш резултатите? Божков с машинките?

Се подменя от баш мутрите в орегинал.Ще видите тъпаци ,,кон боб яде ли,,Путин ви зове ,а не можете да се усетите,как ви будалгат.

България се превърна в ченгеджийска държава, ченгета от нафталина изровени плюс малко ДС за цвят.