Въоръжен грабеж в банка, има заложници и тежко ранен

Въоръжен мъж опита да ограби банка в Сливен към 16 часа днес, рани тежко охранител и взе няколко служители за заложници. Часове наред спецчасти на МВР опитват да преговорят с похитителя, но безуспешно.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен грабеж в банка, има заложници и тежко ранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силно се надявам да не се допусне от съда, всемогъщият адвокат Марковски да измъкне терориста с условна присъда. Ако и това се случи, е тогава наистина "нема такава държава". Не се знае още как ще се пребори за живота си простреляният, а не се знае до какво ще доведе огромният стрес на останалите заложнички.

Бойко, преди време се опитваше да плашиш, че даваш оставка? Хайде дай я сега?? Па на изборите, както те лъжат социолозите, я вземеш един процент, я не? Рискуваш, пичелиш, не рискуваш ни пичелиш!!!

ГЛАДА Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА!! НАТАМ ВЪРВИМЕ!

Да имам и полицията.С маратонки и дънки.Просто смешна работа...

Ми да им раздадем по един костюм на Армани а :)))

Време е българските банки да станат истински европейски банки- електронизирани и без охрана.

А къде е Цецо Ц. бе? Оглушително липсва!

Тоя чишит е гледал всичките американски екшъни със заложници. И го е взел за пример на живо. Откачането на човека е ескалирало от цунамито, Лукойл и либийската война. Сега да видим 200 срещу един как се действа. Ало, смотаняците!

Вече бяха мобилизирани всички полицейски части от всички областни градове./поне така обявиха по тв-то/. Докарани бяха баретите.. И - нищо.. Предлагам: - Да се уведоми НАТО и Пентагона - да изпратят подводници по Тунджа и и в синхрон с Ф117 от въздуха да атакуват нарушителя. - Ако отново няма резултат - да се повикат помощ от Вимпел, Алфа, Тюлените, ЦРУ, КГБ, МИ5, 6... МОСАД, .. - Ако и това не помогне... Бойко да подаде оставка и да предложи премиерския пост на похитителя.. Това ще е много мъжко...

пиеш лш си хапчетата редовно?

А ти пиеш ли си ги? След като не схващаш иронията на написаното, какво да си мисли човек за теб. За един човек е ангажирана цялата ролиция и не знам още кой. Това не е ли абсурдно?

Aло куките ,това не е като да си просите 20 лева тапири прости!

да, ако бях аз там досега всичко да е приключило.

колко нинджи има тук! Взимайте мечовете и раздайте правосъдие братя:) Е! Ако ви стиска щяхте да сте там:))) Ама пред компа е далеч по сигурно:))

Истината е в бременната ,която не е била на работа днес -нея да дръпнат !

вече минава 10 ч., жалка държава, не може с един циганин да се справи, камо ли ако дойдат терористи! къде е министърът на вътрешните работи, да не е на предизборна обиколка ?

Струва ми се прекалено да държат и да не пускат да излизат служителите на общината. Могат да ги изведат през резервен изход или внимателно, като им осигурят защита. Тоя няма да гърми цялата община един по един, едва ли има толкова муниции.

Полицаите да действат - такъв човек няма право да живее - за пари стреля по хора! Надявам се да не излезе жив от там!

те и полицаите стрелят за пари по хора:))) да не мислиш, че го правят без заплати:)))

"... но нападателят е излизал и навън и е стрелял по полицейските коли" - а какво са чакали в този случай евентуалните снайперисти?

Тишина! Готови за снимка.

А е можело с шутове да го попилеят!!!

Ако беше ти там досега всичко щеше да е приключило:)))))

Да повикат Алексей Петров! Незабавно!

Цецо се забавил да им даде съответното разпореждане, защото той не смогнал да докладва на Боко, докато кукуто провеждал сватбарските поздрави.

Чакали са каквото и другите тулупи от МВР...Да им дойде време за пенсия...

Това е БГ полиция , а не SWAT или други спец части. Стоят си нашите с извадени патлаци и се чудят какво да правят, просто не са подгорвени за такива ситуации. Статистически колко похищения с заложници е имало в бизките 20-30 години ???

skiera

Може би теб!!!

Хайде бе, откога те чаках, къде се мотка до сега!

Може би ДА ДОЙДАТ... или ти питаш за тези снайперисти, които седят пред всяка банка 24/7 чакат подобни случай...

Нали било долетяло с хеликоптер от София звеното за борба с тероризма ... То май има и опит, и снайпери, и ... Не става дума за 24/7.

Как какво ? Чакали са цецка цачева да постави на гласуване в парламента има ли право да стреля снайпериста по двуного като тях.

Добре,че още не са започнали сериозни обири от такъв ранг,защото повечето банки се охраняват от старчета с газови пистолети....

Макар и със закъснение се събуждаме.Тече прогрес от рая към индивид.Ред е да хвръкнат във въздуха малко политици и едва тогава на народа на България управниците му ще погледнат като на хора а не като на роби!!! Защото ми се струва, че в Ирландия политиците не смеят да се отнасят към народа си като към роби, също и в Гърция!!

Абе, пред очите на заспалото човечество нападат и бомбардират суверенна държава, без въобще да са направили каквито и да е дипломотически опити за решаване на въпросите, а вие се палите на един рутинен банков обир - визитна картичка на западните общества! Не на войната! Не на насилието! Всички на митинг срещу агресията над Либия!

кои се интересува от нападнатата страна--- никои

Сега се сети да викаш не на насилието. А защо не вика същото 40 години от както управлява Кадафи - отявлен терорист и и диктатор. Егати разбирането за справедливост. Жалко, че нас не ни освободиха преди повече от 60 години, та се наложи да търпим като овце СССР и богозбраните!

Вътре има похитител, млади жени и много пари. Може да стане и весело. Само простатата да не заалармира.

Дядки обират банки, хаааа-хаа-хаа-ха. Алооо, полицията малко ли са 70 000 полицаи ????? Срам, срам и позор. Жалко за хората заложници. Дано се предаде дядката, ако не го ???? правете каквото искате .

А въоръжен ли е бил охранителя? Банката на Петя Славова е без въоръжена охрана от седмици!

Това че са преведени 1 000 000 лв. не означва че са донесени в чували, парите се превеждат по сметка и от там по картови сметки на служителите. Едва ли в клона имат 100 000 лв. като и това е много голяма сума за кеш в банков клон, ако сте теглили повече от 10 000 лв. почти всяка банка иска предварителна заявка от поне 1 до 3 дни за осигуряване на тази наличност. трябва да си много просТ за да тръгнеш да обираш банка с такива рискове за суми които са по малки от 100 000 лв. Охранителните камери работят постоянно онлайн и се наблщдават не само в офиса на конкредтната банка. Камерите не се изключват с качване на стол :)))) Много ми е странно как разпищолени полицаи без каски и бронежилетки се правят на рамбовци и с по един пищов приклякат до колите, абе цирк и простотия. Съчувствам на пострадалия и стискам палци по скоро да приключи случая с щастлива развръзка. А този идиот ще бъде застрелян от полицаите- гарантирам ви!

Айде за охранителните камери - не мисли:))))) Няма ги/не работят като хората на 60% от местата.

След като Управихме Ирак, Афганистан, Сърбия, Босна, да се готви Либия, и други знайни и незнайни държави по света, сега е ред да ни Управят и нас.

Честито на ГЕРБ, всяко действие има обратно по посока и равно по сила противодействие. Докато вътрешния министър предизборничи в държавата настава хаос, такова чудо не беше имало.

аиде стига сега! имало е и то не едно или две такива! а биохим докато существуваше как го обраха през мазето. в случея просто е тругнал оцхаян аматиор!

На мен едно време ми се струваше странно на запад хората да започнат да откачат и да обират банки (нямам в предвид професионалните банкови обирджии), но ето, че и в България започнаха да се случват такива неща - първо беше учителката от плевенско, сега и в Сливен.

Като страна членка на ЕС за разрешаване на проблема най-добре е да се повикат силите на НАТО. Защото повече от 4 (четери часа) не може да се разбере какво става в тази банка.

kgb777kgb

ЛИЧНО мога да ви кажа , че за да спестят разходи охраната на банките е поверена на абсолютно неграмотни и необучени хора !!! По върховете на банките седят хора , на които въобще НЕ ИМ ДРЕМЕ за нищо друго освен ПЕЧАЛБИ !!! Банките , които имат що-годе нщо като охрана се броят на пръсти и то не всичките им клонове !!! Охраната не отговаря на никакви стандарти ДАЖЕ и Балкански !!!

- Събират телефони

Луда работа, ами ако ударят сега банка в София. Това означава колко са некомпетентни полицайте. Ми как ще са, като половината криминално проявени и бандит4ета от квартала, станаха ченгета.

Многоуважаеми"Цецко, Калинчо и Бойко", имайте предвид, че в България има поне 4-5 милиона такива луди като този, притиснати от глада и мизерията. Не се знае на кой кога ще му избие лудостта и какви ще са последствията. СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

Ами какви да са последствията? Аз не знам през последните 1300 години в България да не е имало луди, притиснати от глада и мизерията.

Напълно си прав, банките заслужават тотална война, но жалко за хората, които работят там и са потърпевши от алчността на банкерчетата. Охрана, сигурност са пълна НУЛА. Освен това има замесен и човек от системата - от къде ще знае, че днас са преведени парите на общината?

щом е влизал човек в банката тогава не е ли могъл да го разсея обирджията(ако е един) и вследствие да навлязат полицаи и да го гръмнат, че той си е за разстрел.....

Боко! Защо прокарвахте онези текстове нелегалните в закона за наркотиците, кота не можете да си контролирате електората!:)

Ами ако е комунист?В коя страна комунистите не са диваци и варвари?

Абе, малоумни! Как може целият специализиран отряд за борба с тероризма да бъде блокиран за този инцидент, а ако това е станало как може да се дава гласност на това? Хайде всички на кино от 6 до 5! Вход свободен.

Ти на журналисти ли вярваш?

Ех романтика......

Отново си проличава безхаберието и глупостта на журналистите пишещи новини. Не се лисещате, че като подавате информацията за служителката използвала паник бутона, можете да афектирате похитителя? Какво ще стане ако той чуе това нещо и реши, да си отмъсти на някоя служителка?

Това е съобщено от Пресцентъра на МВР. Какво са виновни журналистите?

за да не уплескат всичко и да са причина да бадат избити невинните заложници, тупаните-милиционери е по добре да се разкарат от мястото и да се обарнат за помощ кам фби, NATO, UN, световната банка и Kадафи. бг полюциите(милиционери) са толкова тапи и марзеливи, че могат само да рекетират за пари от засада.

Ой завалата , колко си неграмотна!!

Голям глад настана. Вече е много опасно. Ще те пребият за 2 лева навсякъде.

Хора, вие изкрейзихте! Живеете във виртуално пространство и екшъни! Пишете като малоумни, мразите се, чакате да видите кого ще разстрелят, арестуват, и т.н.! Мъчно ми е за романтичния ХХ век във втората половина на който се родих и израснах! Обичайте се повече!

kgb777kgb

Дано се намери някой , който знае значението на думи като романтика , любов ,приятелство , дано !!!!

Не, бе! Ние виртуално коментираме действителността, която е офлайн. Обичам те!

Такива мишки като дърваря жоро са ми ясни,къде беше той ,сега почнал да се жалва, и никого не е убивал човека!

Мишка е тоя, където те гледа от огледалото! А човечеца в болницата като нищо може да си отиде - така че, щом идиота-обирджия е стрелял, той е имал намерение да убие - не го е ранил в крака!

за жоро!Я кротко не използвай цинизми)))

Много сте компетентни и давате полезни съвети. Как ли ще коментирате ако там вътре бяха Ваши близки?

А СЕГА ДА ВИДЯ КУКИТЕ КЪДЕТО ЗНАЯТ САМО С ПАЛКАТА ДА МАХАТ И ДА СЕ ГУШАТ ВСЕКИ ЕДИН МИЛИЦИОНЕР НИ СТРУВА ОТ 600 ЛВ ДО 1200 ЛВ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА

ама не може да бъде.според другарите във форума банкови обири стават само в прогнила, капиталистическа америка, където всички американци са тъпи, дебели, психопати и масови убиици.вие дезинформирате.............

броим ли! Хихихихи! В БГ още напремир не са влизали в училище са трепят, но благодарение на новият морал отвъд океана и това ще стане!

не ми викай другар ма овца проста.

ало,модераторите...нещо там където постинга съдържа "нападки и личностни обиди"?или само режете тези дето не са ви удобни?ами оправете си двоините стандарти,освен ако самите вие не ги пишете, за да не ви се налага да с реинсталирате сървърите пак.

другарю, по-ниско можеш ли да паднеш...или да?или вече от злоба нямате накъде?честит ви як бои в либия, между другото....ха ха ха

айде стига с тая твойта америка, ставаш мега досадна, аз от 16 години не живея в бг, да си ме чула досега като теб на всяка тема да се обяснявам как било и кво било.. макар да не ползвам думата "комплексар" почти никога, мисля, че ти приляга кат на д.пе гащи. по темата, дано се оправи раненият служител и дано всички хора се оттърват само с единия стрес, не че е малко де:(, стискам палци, какво ли им е на милите и техните близки:((.

на горно нанадолнище вече чужбина ли му казвате?...........или на позитано?...смешнико....

Да ги обират банките... не ни отвличайте вниманието с глупости !

Браво,има кураж да обере банката да каже не на цялата скапана страна а вие мишки какво правите????

На какво "браво", бе, мамицата ти! "Браво" на убийството и заплахата за живота на хората! Нещастник!

лицемера по-кротко! В Либия избиват хиляди натовците, ама не мръкаш!

....Жоре.....малоъмен си.........

Крайният ефект от анархията е самоунищожението.