Следствието разглежда версиите за смъртта на Борис Немцов

Борис Немцов може да е станал жертва на опит за дестабилизирането на политическата ситуация, зави говорителят на Следствения комитет на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Следствието разглежда версиите за смъртта на Борис Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин има оправдание за всичко, винаги, за всеки провал, за всяко убийство, за всяка военна агресия!!! И колко светкавични са путинските тролчета, колко бързо се включва петата колона... тъжна България!!! Не съм чул в нашата страна да има друга държава, на която да развяват знамето толкова колкото местните бройлери развяват руското знаме!!!

А самоубийство, защо не разследват?? Тия пропаднали соросоидни типове са с лабава психика, това всеки нормален мъж го знае.

Путин си води сам разследванията, дето той е автоматично е първи заподозрян. Смята си сам процентите подкрепа явно и отговаря часове на "случайни граждани" на въпроси, които в никакъв случай, не са написани от неговия прес център... И някой тук му вярват. :) Ами, умилително е, да има такава наивност и то сред хора, които могат да гласуват и претендират, че мислят.

Абе изобщо не му вярвам аз на Путин, че е невинен! От както разбрах, че в колата на убийците са намерили личната му карта и международния му паспорт, а на гилзите от куршумите пише "Да се върне на ВВП" - ми не му вярвам, че е невинен!

Много версии,много нещо-само,дето най правдоподобната я няма!...

Никой не приема Русия за нормална страна.И не е за приемане.

Разкажи го на Обама. И му подай носна кърпа.

Що бе, Америка по нормална ли е? Ти за MS13 чувал ли си? Знаеш ли че тя е обхванала 80% от САЩ и никой не успява да се справи с тая международна криминална организация. Пред тях дори ИДИЛ бледнеят. А колко локални бунта е имало в САЩ които са били почти като конфликта в Украйна. Не знаеш. Я чети малко преди да коментираш.

Светът щеше да е по-светъл и по-добър и по-пъстър ако я нямаше Русия.

Има Русия - има проблем. Така ли? С какво си по-различен от Сталин?

Глупако, ако я нямаше Русия светът нямаше да бъде по -пъстър, щеше да е сив, много сив и вместо молове щеше да е пълен с концлагери.

ФАКТ неоспорим.

Че то всичко е ясно. ЦРУ иска да спретне "майдан" в Русия, това е част от подготовката. Повечето войни са започвали така, с провокации. Сега следва паричен поток от десетина милиарда долара към "опозицията" на Путин, организирани сблъсъци по площадите и лозунги за "ДЕМОКРАЦИЯ". Мечтата на Обама е да контролира природните богатства на Русия, и всички средства за постигането на тази цел са оправдани....

Много слабичко, бе Мечоооо! За война с един смотан Афганистан си срутиха близняците, а сега с "Велика Русия" да гърмят някакъв си опозиционер, който според опорните точки, е пропаднал, корумпиран, замесен в далавери, женкар, и без никакво вличние сред руската опозиция...

Типичен заблуден, необразован, фанатичен руски слуга и предател български! ЦРУ ли хвърли Ходорковски в затвора? ЦРУ ли изби противниците на Путин като Анна Политковская, Александър Литвиненко и десетки хиляди журналисти, адвокати и нормални хора? Все някой друг с.ре в гащите на Путин и все САЩ избива неговите противници? Даже и Крим го окупираха САЩ и Световните ционисти-заговорници, но не и Путин?

Посипвам си главата с пепел и признавам: Лично Путин уби Литвиненко, Политковская, няколко хиляди журналисти, включително и Боби Цанков. Той лично събори кулите в Америка и застреля Садам Хюсеин. И сега, понеже страстно желае да предизвика недоволство в Москва, виж какви глупости прави. А не те ли впечатлява факта, че убийството е точно на Червения площад, жертвата е незначителен опозиционер, бивш политик от Елциново време, съпроводен от Украинка? С ДЕВЕТ различни куршума? Доста показно, според мен. А чел ли си словоизлиянията на Политковская? Прочети ги, ако не си. И прецени кой я е убил....

Има ли нещо лошо в това не виждам, а ти?

Пусни ме у вас, да се разпореждам с цялото ти имущество, и отвреме на време с жена ти, нищо лошо няма да стане. Напротив, ще се водиш ДЕМОКРАТ и може би ще спечелиш от цялата далавера. Или не мислиш така?

Потрошенко главнокомандващ и президент на измислената държава Украйна е създал кибер -войска , за да промива и лъже общественото мнение ! Троловете на кибер войската са 35хиляди и ще промиват мозъци , тук вече има такива с техния предводител посланика та Укрите Бостанджи ! В момента тези тролове се опитват тук в Дир.Бг да изместват общественото мнение за убйството на един лъжлив криминален тип в политическо !

Така действат в Путинланд срещу свободните хора. Или в Сибир, или в гроба, така е в светлата съветска демокрация.

ПУТЛЕР Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ! 1. Няма смелоста да си признае, че руски войници окупираха Крим и че и Русия води война в Украйна! За Крим Путлер твърдеше, че войниците не са руски, а само са си купили руските униформи от магазина! 2. С противниците си страхливеца Путлер се разправя, като най-подло ги застрелва В ГРЪБ, понеже няма смелоста да се изправи срещу тях!

Той си призна после за зелените човечета и най-цинично заяви, че били много вежливи. След това нали искаха да им спретнат празник навръх рождения му ден.

Да живея всички КГБ-та, по всички земни кълбета!!!

Хич не ми пука за този олигарх "демократ" Немцов, това което е търсил, най после си го е намерил! Няма ненаказан играч!

Нали, и после ...аууу убили го този добър човечец "опозиционер"- всички после ги изкарват такива чисти душици , а той преди това затънал до шия в л...а!

НО ако убият случайно вашия Вожд Путин, който има сметка от 40 милиарда долара (не рубли) и е любител на американските Харли Дейвидсън, тогава голям рев ще ревете, нищо че той е най-големия олигарх и мултимилиардер и само привидно е против САЩ и Европа, а в същото време се къпе в американска валута и благата на САЩ и Европа. Брутално наивни смешници!

Аз затова харесвам Сталин. Нищо не е откраднал, нищо не е взел за себе си. Ама това май не е по темата.

Този така наречен опозиционер, бъркаше в кацата с мед и си облизваше пръстите и то много добре, но апетита му дойде с яденето и сега понечи да иска цялата каца с мед......да ама не, не е познал, в престъпния свят се наказва със смърт!!

"бъркаше в кацата с мед и си облизваше пръстите и то много добре" Ти видя ли го? Явно много добре си запознат с детайлите от политическата кухняна една чужда страна? Руски шпионин в България ли си или руски слуга?

Така става с непослушните които са папкали много, а сега искат всичко за тях...наказват се!

Това е най вероятната версия за този олигарх!

А БЕ МНОГО ПУТЛЕРОВЦИ В ТОЗИ САЙТ .ТОЛКОВА ЛИ ЗАКЪСАХТЕ ЗА РУБЛИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ -ЧЕ ОТ ТОВА ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО СЪТВОРИХТЕ ТАКИВА ЛАЙНЯНИ ПИСАНИЯ!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ!!!!!

lu4ka

Не, плащат ни в конвертируема валута.

Възможно ли е поръчителя да се разследва сам ?

СТО НА СТО Е ПОРЪЧКОВО. И Е ЯСНО ОТ КОГО.

СЛЕД ПОКАЗНИЯ РАЗТРЕЛ НА НЕМЦОВ РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕПРЕДИ! РУСИЯ Е ВЪВ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, КОЕТО НЯКОИ ЛИБЕРАЛИ ЖИВЕЕЩИ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО НЕ СА ГО РАЗБРАЛИ! В Русия действа ново време с железният си принцип - ЕДИН НАРОД, ЕДНА ДЪРЖАВА, ЕДИН ФЮРЕР!!! СМЕШНОТО Е, ЧЕ НЯКОИ ОТ ЗАПАДА ОЩЕ СИ ИГРАЯТ НА ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛИЗЪМ! ДОКАТО ЗАПАДНИТЕ МЕКОТЕЛИ СЕ ОПОМНЯТ РАШАНИТЕ ЩЕ СА В БЕРЛИН, А ФУСТАТА ЩЕ ГИ ПОСРЕЩА С ХЛЯБ И СОЛ!

Сол, селям алейкум! Не са много хората, на които се възхищавам, четейки коментарите им. Ти си един от тях. Аз съм вторият. Други няма. Аз често препоръчам на колеги, един кратък достъп до върховете на изкуството. Просто напиши Дмитрий Хворостовский и Анна Нетребко Подмосковные вечера. Тоя живот не се състои само от писане на коментари, които за нищо не служат, колкото и добри да са те. Хев а найс дей.

Има един железен принцип! Кого обслужва действието? При всяка интерпретация това не е Русия! а такива като вас винаги е имало само дето не им се помнят имената!

Че ходенето до Берлин през 1945г какво добро им донесе?!?!

Уважаеми родни драскачи и разбирачи , не бързайте с изводите си. Малайзийският самолет още не беше паднал,дето се вика и задните СМИ веднага се произнесоха ,че русите са го свалили.А ,тя каква излезе ? Още четат черните кутии и колкото по ги четат ,по излиза истината ! Така че не бързайте с плювните !

Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!

Немцов отдавна е господин НИКОЙ в руската политика и обществен живот. Забогатял по времето на Елцин, докато е заемал важни държавни длъжности и е бил губернатор на Нижни Новгород. След това не е известен с нищо друго, освен с женски похождения. Отдавна никой не го приема на сериозно и не се съобразява с него. Жириновски редовно го поливаше с вода и го сритваше където го срещне ...

За момент в руските сайтове изтече информация но днес не я намерих ,куклата е имала връзка с някой от нашата протестна мрежа но сега не го намирам кой беше .

Какво е общото между: лавина затрупа алпинисти в Непал, в Делхи се регистрира земетресение, влак дерайлира в Сингапур, умре 120 годишен тибетски монах, метеорит падне в пустинята Невада...за всичко това има само една причина - ПУТИН. Лошото е, че това не е само платена пропаганда, а русофобите наистина го вярват. Просто за тях не може де бъде друго! Това се нарича хибридна война. Освен с конвенционални оръжия тя се води и със скрито такова: промити мозъци!

Maй ще се окаже обикновено битово убийство, с пряка намеса на жена. Немцов има няколко брака, четири официални деца, неофициалните не са ясни ... и много похождения. Накрая загива в присъствието на млада украинска красавица ...

Поръчителят е в Кремъл - нагъл, злобен, нисък на ръст.........

поръчителите които ти плащат ,че в вестниците ще има само две думи за теб.

.И ТЕ ЩЕ СА ...МИРИЗЛИВО ЛАЙ..О краварите така се отплащат

Какво е общото между: лавина затрупа алпинисти в Непал, в Делхи се регистрира земетресение, влак дерайлира в Сингапур, умре 120 годишен тибетски монах, метеорит падне в пустинята Невада...за всичко това има само една причина - ПУТИН. Лошото е, че това не е само платена пропаганда, а русофобите наистина го вярват. Просто за тях не може де бъде друго! Това се нарича хибридна война. Освен с конвенционални оръжия тя се води и със скрито такова: промити мозъци!

Момичето е в схемата за убийството, не може по него да са изстреляни толкова куршума , а нея да не са успяли да засегнат.Елементарна логика.При това го е изкарала в полунощ

Както Путлер днес, така и ХИТЛЕР тогава е имал подкрепа от 98%, понеже при избори до урните са стояли войници на SS и NSA и са гледали, кой каква бюлетина пуска, весниците и радиото са бълвали пропаганда за Вожда, а опозицията е хвърляна в концлагери и избивана по улиците. Както сега, така и тогава, опозицията нямала никакъв шанс, а хората са се страхували да кажат свободно мнението си! За това Хитлер и Путлер имат "голяма" подкрепа, а опозицията няма шанс! И през комунизма в България БКП имаше 98% подкрепа, понеже беше единствената допусната до изборите партия. Други партии, различни на БКП и опозиция бяха забранени! Какво днес в Терорусия!

Така се страхуват хората да си кажат мнението, че даже на митинг днес са ги пуснали, разрешен още преди седмици. Сигурно са искали да си стоят и да си мълчат с влажни погледи. Тези ги разправяй на съучениците си.

Десет дни преди смъртта си Борис Немцов казва, че се бои, че Путин може да го убие. Това се случва в разговор с изданието "Собеседник" на 10 февруари. Той разказва за страховете на своята майка - "Всеки път, когато й се обаждам, тя пита "Кога ще спрете да се карате с Путин. Той ще те убие" И това го казва съвсем сериозно...Тя ме е възпитала да отстоявам възгледите си, да бъда независим, а сега се възмущава, че критикувам Путин, който се опитва да ни отнеме свободата."

Борис Немцов 27.02.2015 "Най-важната причина за кризата е, че Путин започна политика на война с Украйна причината за кризата е агресията и последвалите санкции, изолацията, лишаването на Русия от съвременни технологии. На страната е нанесен страшен удар, няма инвестиции, 150 млрд. долара изтекоха... И всичко това заради безумието, наречено агресия срещу Украйна, и самоубийствената за Русия и гражданите ѝ политика. Разбира се, необходима е политическа реформа. Когато властта е концентрирана в ръцете на един човек и този човек упрявлава вечно, то всичко приключва с пълна катастрофа. Разбира се, те създадоха корумпирана държава. Една от най-дълбоките причини за кризата е крайно неефективният модел на икономиката. Той е основан на монополи, на държавни корпорации, на власт на бюрокрацията - алчна, много непрофесионална и в действителност силно антипатриотична. Разбира се, с такъв икономически модел Русия не може да помръдне напред. Затова имаме безизходица - както във вътрешната, така и във външната политика".

Значи е със корен бългърски, като на Лошо Лшеф, или еврейски, като на френския жребец Страстния Кон !

ПЪРВАТА ВЕРСИЯ Е УБИЕЦЪТ КАГЕБЕЕЦ ОТ КРЕМЪЛ.

Борис Немцов. 27.02.2015 "Путин е майстор на лъжата, той е патологичен лъжец. Представете си, че можех да проведа 1 час телевизионен дебат с него. Да започнем с елементарен въпрос - защо загиват руски войници и вие, господин Путин, като Върховен главнокомандващ се отричате от тези войници и лъжете, че те не воюват, докато ние виждаме гробовете им? Нима имате право да бъдете Върховен главнокомандващ след всичко това? Защо лъжете, че там няма наше оръжие? (...) Откритата нормална позиция, когато хората чуват истината, ще направи на пух и прах тези прочути 86% подкрепа за Путин. И точно затова нямаме телевизия - когато се изясни, че всичко е лъжа, включително тези рейтинги, хората ще разберат и цялата власт ще се разпадне на пепел".

Не се карайте! Не е ли ясно, че този който даде заповед за сваляне на малаазийския самолете е същия който организира обийството на Немцов.

Снощи чета едни мнения на страницата, тази сутрин пак същите тролски малоумия най-отпред. Бахти злобните и прости тролове! Да му ядете оная работа на ВВП!

От "КЛОАКА" всички сте погнусени/по заповад/,май?!

Атакистки боклук говори за погнуса?

Кой поръчал Немцов,а?Ами питайте в Кремъл,бе-те знаят всичко,особено сега,когато поръчителят,ще се разследва,сам!

Единия, Главния перестройчик още не си е тръгнал, друг някакъв , и той се надигнал ? Русия не понаса постоянно да я клатят ! идна бабачка

Демокрация от старогръцки означава-власт на свободния човек с роби !Френската буржоазия забогатяла от колониите, разделя властта със суверена и издига лозунга за народовластието.Така създават говорилнята, наречена парламент. Командува олигархията или мафията във всяка държава, кичеща се с думата демокрация. Останалото е за прости хора и/или роби! Кога овце са избирали овчаря си ???? Така е и с Немцов.Световните ционисти го поставиха заедно с още десеттина руски евреи начело с Елцин, да расипят Русия.Платиха огромни пари, ае той не свърши нищо! Чао ОМБРЕ!

О БОЖЕ! ГОЛЯМ ХАОС Е В ГЛАВАТА ТИ! 1. Демокрация на гръцки означава: Власт на народа (демос- народ; кратос- сила)! Това с "робите" от къде го измисли? 2. В древна Гърция още от 5 век пр.Хр. е имало Народно Събрание (Еклесиа), т.е. тази "говорилня" не се създава във Франция, а я има хиляди години! 3. Буржоазия не е нищо друго, освен СРЕДНАТА класа! Терминът идва от буржоа (bourgeois), в превод - жител на град (bourg). Това са занаятчиите и търговците на града, това е средната гласа. Това е средната класа, която и днес носи икономиката на плещите си. Теминът "буржуазия" е перверзно изкревен от марксизма-ленинизма до експлоататорска класа на капиталистическото общество. 4. Кои са тези "Световни ционисти". Имат ли име? Имат ли адрес? Как поставят президенти тук и убеждават няколко милиона избиратели да ги изберат?

тези гнусни американци по пътя си надолу ще създават още много и големи ядове на всички ни.

като как така са "надолу", а пред всички ЩАТСКИ посолства по света се извиват опашки от чакащи за визи, дори гражданите на "свободна" Куба с риск да бъдат изядени от акулите плуват към загниващите ЩАТИ ?

свят широк - мазохисти много

Преди убийството на Немцов рейтингът на Великанът от тайгата беше 1234,4%. Днес ще стане ли 123,5???

Когато човек прегледа филмчето и види как спира боклуджийската кола, как момичето спира до една кола и как се връща, как някакви хора бягат, можем да говорим за много неща, но не и за случайно убийство. Убийците са стреляли от няколко метра само по Немцов, което означава, че при случайност щяха да гръмнат по момичето поне веднъж или да има повече изстреляни патрони. При това убийство случайности няма. Много е вероятно боклуджийската кола да е в схемата, както и колите наоколо. Така или иначе няма го вече Немцов, а скоро може и убийците да ги няма.

Пич, важното е, че поръчителят е известен. Службите са разкрили, че е висок 156 см. и с много ботокос по лицето, но засега не съобщават името Му.

За сметка на това ти и ЦРУ знаете кой(и) са убийците.

Пишленце, Путин има най-малко интерес от това убийство, особенно в тази сложна за Русия ситуация. Опозицията си говори, на Путин му пука. Търпял го е досега, ще го изтърпи още след като го следи изкъсо. Няма нужда да го героизира. Виж, външните сили (?) имат интерес от задълбочаване дестабилизацията на Русия. Тук интересите са известни. Само не е съвсем ясно дали така само не освободиха Путин от още един опонент.

Много е възможно мацинката да служи за примамка . На друг репортаж, от който се вижда, че тя влиза в кафенето за среща, един си навежда главата сякаш и кимва утвърдително с глава. После поведението на мацинката е смущаващо, макар че и самата тя е силно уплашена ако не знае какво да прави. Немцов е отишъл по- скоро на любовна среща и са го треснали. Това насочва следите към много добре организиран проект. За такава организация се изисква много власт, но е неграмотно да се обвинява директно Путин, защото няма преки доказателства. Убийството постига единство на руската позиция и всява ужас в опозицията, така че стопаните на Кремъл им идва дюшеш! Остава да се намери поне една малка следа към Кремъл и това може би е боклучийската кола, до която отива мацинката! Убийстов на публично място на човек, който се разхожда без никаква охрана говори и казва: "Мълчете или ще умрете". Публичността цели да даде пример. Можеха да убият Немцов и в дома му след като си тръгне мацинката, но е убит пред нея на фона на Червения площад под осветление с руското знаме. Твърде е символично, за да се пренебрегне.

Малко вероятно е Путин лично да е дал нареждане за убийството на Немцов. Както беше и за Литвиненко или за Ана Политковская. За това си има неформали, полувоенни, организирана престъпност и служби, който пазят режима. Но руският президент носи пряка отговорност за възраждането на крайните форми на руския национализъм, за възраждането на духа и похватите от времето на Сталин, за потискане на инакомислието, за разгръщане на омразата и разделението, за насаждане на атмфосфера на терор и безвластие, за пренебрегване на елементарни човешки права и свободи - и всичко в името на оцеляването на Путин

Обикновено диктаторите като путлер страдат от фобии и държат 24 часа нонстоп "под око" своите най-яростни опоненти и критици, та няма начин Немцов да не е имал "опашка", още повече че е бил с украинка ?

И Меркел е държат под ухо. А пък като се сетим за 1000 та американски бази по света в мирно време които охраняват интересите на една шепа беззаконици които бленуват за една безумна дяволска утопия, ситуацията е повече от ясна.

Костов го застреля!!!! Това е !!!

Големия виновник за дестабилизирането на Русия е полковника от КГБ путлер,който най-вероятно е поръчителя на убийството на Немцов,по подобие на предишните 6 убийства на знакови фигури от опозицията му.Методите му копират Сталин!!! Има човек-има проблем....Няма човек-няма проблем.....

Да познаем от три пъти кой е поръчителят: 1.Путин 2.Путин 3.Путин Мурзилките долу от 100 кладенци вода ще донесат в усилията си да закрепят клончето, на което едва се държи международния авторитет на любимия им вожд. Но кой ли им вярва... Продъни се вожда ви, провали се. Сега и най-наивните прогледнаха с кого си иамт работа. С параноичен диктатор и нищо повече . Изби неудобните журналисти и затвори радио станции , телевизии и сайтове, които го критикуваха. Останаха само още няколко гласа да задуши и си е тип-топ. Браво Путя, ти успя!!!

За феновете на теорията, че бил ликвидиран основен критик на Путин: Един от най-големите му критици е тв каналът "Дождь". Както и радио Эхо Москвы. И те бълват постоянно. Цели медии, а не отделни хора. Когато ги закрият (както в Украйна закриват неудобни телевизии), тогава може да започнете да си мислите за репресии срещу критици.

Major Payne

Стига си го повтарял това като развален грамофон. Не зная защо от Дир не те трият защото се повтаряш за стотен път - сигурно е платено съобщение. Тъпо е да се опитваш да омаловажаваш Немцов, замествайки го с някакви медии. В тези медии работят хора и без тези хора те са нищо. А един от главните критици в тези медии беше именно Немцов. Една армия без командири е тълпа.

"Руският опозиционен политик Борис Немцов е убит в центъра на Москва". Това е само едно от заглавията,с които се отразява тая новина.В други има споменато и името на Путин.Това което става е,че още със заглавието на нас ни се натрапва следа/мотив/поръчител.После събираме 2 и 2 и ..така.И точно това се получава следейки по реакциите във форумите и по ТВ. Малко хора тръгват да си задават въпроси,защото това изисква усилия и поглед в/у голямата картинка, а на нас вече информацията ни е смляна и повърната.Просто я "поемаме" докато е топла. Аз лично се спирам на версията за опит за дестабилизация-поне това е което се опитват да правят "западните" ни партньори на всяка крачка от Февруари миналата година.

Първата хипотеза, по която работи руското следствие във връзка с убийството на опозиционера Борис Немцов, е опит за провокация и дестабилизиране на политическата ситуация в Русия, при който той може да е бил пожертван. въпросът е от кого е бил пожертван!? предполагам,че никога няма да разберем и най-вероятно ще излезе,че е заради бизнес отношения! тази версия не накърнява нито русия,нито запада,нито ислямистите!!! освен ако някоя ислямиска организация не поеме вината(срещу заплащане)!!!

Убийството стана в навечерието на Пролетния марш при нулев интерес. А спонсорите са дали яки пари и искат активност. Някои посланици изпревариха следствието и още днес маршируваха протестно в Москва. И тази романтична украинка, с която тръгнал да броди посред нощ под дъжда...

3ащо си мислиш, че ти като имаш спонсор ,всички имат?

aide be?!?!? Naistina li moje da e poruchkovo? Genialno jurnalistichesko prozrenie.....