Коментари - След загубата: Санчес разпуска парламента, Испания отива на предсрочни избори на 23 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният западен шеф дал фира по време на управлението на Путин.

Е, нали след санкциите Русия трябваше нещо.... там...

В Испания инфлацията е 5%, а испанците намразиха Санчес по политически причини. Той се съюзи със сепаратистите в Каталуния

като теб???

Санчес се съюзи със сепаратистите в Каталуния и с комунистите от Подемос. Те са партия спонсорирана от Китай през Венецуела. Вместо да се радвате трябва да плачкате, руски тролове Другите, които ще управляват са от Народната партия :) Те са още по-против любимата ви русия

Инфлацията от Януари насам е надхвърля според Евростат 3.6%- най - ниската в ЕС

Предлагам на всички крепостни селяни да погледнат към Кенефа в, който живеят вместо да бистрят външната политика. И няколко факта: Испания има 6та най добра здравна система в Света безплатна-там не умират деца, родилките, младежи, най-голямата пътна мрежа в Европа и 3 в Света, най-голямата високоскоростна жп мрежа в Европа и втора след Китай в Света. 84години средна продължителност на живот срещу 72 в Ориенталския клозет, 1260евро минимална заплата.... И тн и тн

В Испания има една верига частни клиники казва се Хирон Салют. Говорил съм с англичани, който са ми казвали, че в цяла Великобритания няма такава клиника. С такава техника и обслужване. Между другото всички лекари говорят английски

и ко? :-) Сега да легнем да умрем ли? щото Испоания не знам си какво! Не се разбира какво искате точно да кажете, освен че мразите България и се мислите за много велик.

Само руските кавали като тебе мразят България

Е комплексиран

И? Имат и една от най-големите ЛГБТ общности, праскат всичко дето мърда, без значение от пол. Ако трябва да избирам идеализирана държава пълна с педераси и трансове, или невероятната-според-теб-кочина-България, избирам България каквато е. Това е оправимо. ЛГБТ културата ще отнеме поколения да бъде изкоренена. И затова боклуците от САЩи ЕСССР работят с децата в България.

Да, има. Наистина са номер едно. Срещу застрахователна премия от 50 евро на месец, може да ползваш всички услуги на болницата. Реално, не ти трябва държавни здравни вноски. Аз и цялоло ми семейсто при нужда ползваме само тази болница.

ухааа, умнокрасвитите другари много обичате да лепите етикети. :-) хахах, каква жалка картинка. почувства ли се по-велик? :-) А сега по темата. Щом ти харесва да те наричат "крепостен селяни", а държавата ти "ориенталски клозет" не мога да ти помогна. За вас чуждопоклонниците няма спасение.

Не, че нещо, но от идването на десни партии на власт в Европа най-много реват американците и брюкселските цюрократи. Ама така де, то от умнокрасив, какво осъзнаване на факти да очаква човек. Само лозунги ви се отдава да редите. :-)

Европа се завръща към своята дясна същност и доминация на ЕНП, евроатлантическите ценности! Победата на Украйна и присъединяването ѝ към ЕС и НАТО ще отзнаменува триумфа на дясното и сгромолясването на комунизма-социализма и левия популизъм! Европа ще просперира само, ако се забранят всички леви партии и Русия бъде тотално изолирана!

И защо тогава не отключите коментарите под статията, за да приемете и овациите на родните ви читатели?

Украйна е либерален проект на демократите от САЩ. Много сте объркан, господине.

Нагледен пример какво ще стане след ПП: Санчес оглозга Испания и сега ще я предава на десните да я реанимират.

50 евро са ако нямаш болести и си млад. Имам частна застраховка в Испания. Добра застраховка. Не е кой знае какво. Лекарите не са много добри и това е основното. Правя си основен преглед в България като се върна. Е някои изследвания ги правя в Испания.

Този сдава заради зелено-пембени политики поставяйки природата и педерасите над хората.

А преди това беше 21%. Просто изнесоха повишаването на цените по рано.

Санчез падна заради зелените политики, заради политиката в подкрепа на гейовете, заради това че изрови гроба на Франко и чак тогава заради съюза с каталунците. Без каталунците и баските няма партия, която може да направи правителство.

Много е хитър този Санчес. Вместо да чака вълната да го залее в края на годината, бяга още сега. Дърпа изборите напред с 4 месеца, за да ограничи щетите. Вижте какво става у нас обаче - стискат кокала до последно. А след следващите избори ще са под 4%-товата бариера :))) (пепенцата)

Забраната на партиите е връщане към хитлеровото време. Не съм сигурен, че на всички ще им хареса :)

Това няма да го спаси. Една подир друга фалшивите псевдо социалистически партии от ПЕС заминават в небитието. Остават в Германия и Португалия, но истината е, че са пътници в най-скоро време.

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

На испанците им е писнало от социализъм, като навсякъде социалистите са Дайте да дадем, раздуха щатовете на държавните служители, изпразниха хазната на държавата и всичко това извършено с красиви думи и лозунги за грижа към човека. Испания се напълни с негри и пакистанци които нищо не правят, местните хора негодуват, цялата тази черна и кафява сган трябва да си ходи по континентите.

Предлагам да се връщаш на работа. Бригадира ще те глоби ако те види пак с телефона в ръка . Я прати Vida laboral

Предлагам да прогледнеш . Първо - не е безплатно. Трябва да имаш адресна регистрация nie и да си на договор в момента на издаване на картата. Второ - минималната работна заплата е 950 евро ама на 8 часа . На 4 часа е 600 евро. И така нататък .