Коментари - След загубата: Санчес разпуска парламента, Испания отива на предсрочни избори на 23 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На испанците им е писнало от социализъм, като навсякъде социалистите са Дайте да дадем, раздуха щатовете на държавните служители, изпразниха хазната на държавата и всичко това извършено с красиви думи и лозунги за грижа към човека. Испания се напълни с негри и пакистанци които нищо не правят, местните хора негодуват, цялата тази черна и кафява сган трябва да си ходи по континентите.

Много е хитър този Санчес. Вместо да чака вълната да го залее в края на годината, бяга още сега. Дърпа изборите напред с 4 месеца, за да ограничи щетите. Вижте какво става у нас обаче - стискат кокала до последно. А след следващите избори ще са под 4%-товата бариера :))) (пепенцата)

Това няма да го спаси. Една подир друга фалшивите псевдо социалистически партии от ПЕС заминават в небитието. Остават в Германия и Португалия, но истината е, че са пътници в най-скоро време.

Нагледен пример какво ще стане след ПП: Санчес оглозга Испания и сега ще я предава на десните да я реанимират.

И защо тогава не отключите коментарите под статията, за да приемете и овациите на родните ви читатели?

Европа се завръща към своята дясна същност и доминация на ЕНП, евроатлантическите ценности! Победата на Украйна и присъединяването ѝ към ЕС и НАТО ще отзнаменува триумфа на дясното и сгромолясването на комунизма-социализма и левия популизъм! Европа ще просперира само, ако се забранят всички леви партии и Русия бъде тотално изолирана!

Украйна е либерален проект на демократите от САЩ. Много сте объркан, господине.

Забраната на партиите е връщане към хитлеровото време. Не съм сигурен, че на всички ще им хареса :)

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

Предлагам на всички крепостни селяни да погледнат към Кенефа в, който живеят вместо да бистрят външната политика. И няколко факта: Испания има 6та най добра здравна система в Света безплатна-там не умират деца, родилките, младежи, най-голямата пътна мрежа в Европа и 3 в Света, най-голямата високоскоростна жп мрежа в Европа и втора след Китай в Света. 84години средна продължителност на живот срещу 72 в Ориенталския клозет, 1260евро минимална заплата.... И тн и тн

В Испания има една верига частни клиники казва се Хирон Салют. Говорил съм с англичани, който са ми казвали, че в цяла Великобритания няма такава клиника. С такава техника и обслужване. Между другото всички лекари говорят английски

Да, има. Наистина са номер едно. Срещу застрахователна премия от 50 евро на месец, може да ползваш всички услуги на болницата. Реално, не ти трябва държавни здравни вноски. Аз и цялоло ми семейсто при нужда ползваме само тази болница.

50 евро са ако нямаш болести и си млад. Имам частна застраховка в Испания. Добра застраховка. Не е кой знае какво. Лекарите не са много добри и това е основното. Правя си основен преглед в България като се върна. Е някои изследвания ги правя в Испания.

и ко? :-) Сега да легнем да умрем ли? щото Испоания не знам си какво! Не се разбира какво искате точно да кажете, освен че мразите България и се мислите за много велик.

Само руските кавали като тебе мразят България

Е комплексиран

ухааа, умнокрасвитите другари много обичате да лепите етикети. :-) хахах, каква жалка картинка. почувства ли се по-велик? :-) А сега по темата. Щом ти харесва да те наричат "крепостен селяни", а държавата ти "ориенталски клозет" не мога да ти помогна. За вас чуждопоклонниците няма спасение.

И? Имат и една от най-големите ЛГБТ общности, праскат всичко дето мърда, без значение от пол. Ако трябва да избирам идеализирана държава пълна с педераси и трансове, или невероятната-според-теб-кочина-България, избирам България каквато е. Това е оправимо. ЛГБТ културата ще отнеме поколения да бъде изкоренена. И затова боклуците от САЩи ЕСССР работят с децата в България.

Предлагам да се връщаш на работа. Бригадира ще те глоби ако те види пак с телефона в ръка . Я прати Vida laboral

Предлагам да прогледнеш . Първо - не е безплатно. Трябва да имаш адресна регистрация nie и да си на договор в момента на издаване на картата. Второ - минималната работна заплата е 950 евро ама на 8 часа . На 4 часа е 600 евро. И така нататък .

Санчес се съюзи със сепаратистите в Каталуния и с комунистите от Подемос. Те са партия спонсорирана от Китай през Венецуела. Вместо да се радвате трябва да плачкате, руски тролове Другите, които ще управляват са от Народната партия :) Те са още по-против любимата ви русия

Не, че нещо, но от идването на десни партии на власт в Европа най-много реват американците и брюкселските цюрократи. Ама така де, то от умнокрасив, какво осъзнаване на факти да очаква човек. Само лозунги ви се отдава да редите. :-)

Санчез падна заради зелените политики, заради политиката в подкрепа на гейовете, заради това че изрови гроба на Франко и чак тогава заради съюза с каталунците. Без каталунците и баските няма партия, която може да направи правителство.

В Испания инфлацията е 5%, а испанците намразиха Санчес по политически причини. Той се съюзи със сепаратистите в Каталуния

като теб???

Инфлацията от Януари насам е надхвърля според Евростат 3.6%- най - ниската в ЕС

А преди това беше 21%. Просто изнесоха повишаването на цените по рано.

Е, нали след санкциите Русия трябваше нещо.... там...

Поредният западен шеф дал фира по време на управлението на Путин.

Този сдава заради зелено-пембени политики поставяйки природата и педерасите над хората.