„Слънчев импулс - 2“ завърши обиколката на Земята

Самолетът „Слънчев импулс 2» (Solar impulse 2) стана първият летателен апарат обиколил земното кълбо, задвижван само със слънчева енергия, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - „Слънчев импулс - 2“ завърши обиколката на Земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия се пичове от всякъде. Как пикаят и серат 118 ч. не ми се мисли. Обаче ме интересува.

Браво! Хората могат да постигат феноменални неща, ако имат подкрепата на другите и те ни им пречат. Алтернативни горива има сигурно от 40 години. Дори имаяе един българин, който беше измислил преди 30-35 години двигател на вода, но изчезна човечеца... Петролната индустрия притежава цели правителства, погледнете какви глупости се правят в България - Силистар и т.н. - проучваня за петрол и газ, които само в първата си фаза отрепаха стотици делфини с ултразвуковите си сонари. Но те са си купили бългаския парламент и всички в един глас обвиниха рибарите, които отде свят светува ловят риба, а видия ли точно сега били виновни за делфините...Малко се поотплеснах, но това е един актуален пример, как човечеството и прогреса ни се блокира от група плиткоумни богаташчета и мнооого алчни престъпни политици.

Не феномално, напра'о невероятно, цела година му отнема да се врътне около земята, като чака убав ден, че да фръкне, че като има облаци му тегаво. Не можах да разбере тая статия повод за гордост ли или доказва недостатъците на ползването на слънчева енергия?

Явно нямаш умствен капацитет за да коментираш тази тема.

Ето това трябва да е новина номер едно днес, защото масовото навлизане на захранването със слънчевата енергия ще сложи край на много световни конфликти и ще се намали замърсяването.

Да обикаля, за чий чеп ни е, тука, на Земата ! "Слънцето Гойко" завършва Двата и Третия си манда ще започне без зареждане, само Заеми! Народа мнноо гобича, друг не ще?

Политутка!

Тлъста слагачка ! Мажеш се с масс, да си "Апетитна"

След историческия скок от космоса на Феликс Баумгартнер нови пионери показват, че правилния път на човечеството е в науката. Ясно е че са спирали и са бягали от облаците, но е от значение, че са завършили полета със същия самолет. Интересно е дали и колко пъти са сменяли слънчеви панели и какви ремонти са извършвани ако има такива?

Браво , много добре , даже отлично ! Но все пак , след като се е сменял с друг , макар и сънародник , значи не е солов !

Или не си бил в казармата или си забравил. Фатмакът казваше така: "Браво, отлично, даже много добре, но засега си за среден!". Ето това е казармената логика на бълг. дебелобузест и дебелогъзест пагонаджия. Не се заблуждавайте, че сега начело на държавата не стои един такъв, макар и "бивш", пагонаджия - генералисимус Тиквоний втори!