Протестиращи блокираха пътя Бургас-Варна

Със сирени и викове "Оставка" и "Вън на рекетьорите от Слънчев бряг" около 500 протестиращи хотелиери, собственици на заведения и търговци от курортния комплекс блокираха за половин час главния път Бургас-Варна в района на Несебър.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи блокираха пътя Бургас-Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DIR.BG хайде стига ни занимавате с това бетонно бунище "Слънчев бряг" Да го затворят и да го срутят

Протестират МАФИОГИГЕ КРАДЦИ СЪСИПАЛИ СЛЪНЧЕВ БРЯГ! Каква наглост само - ми що не каже как "придоби" или открадна хотерите си смешницана-водачса Елена Иванова... А стига де!!!!!!

Нямам нищо напротив......само,че ако бяха земеделски производители щяха ли да им разрешат да затворят пътя?

Еми преди като тряваше да се продват хотелчетата и зелените площи за нови такива - се умилкваха на С.Бр. АД и МРРБ, сега обаче вече всеки им пречи... И правилно - изтъкаха си платното, ритат му кросното ;))))

около 500 протестиращи хотелиери, собственици на заведения и търговци от курортния комплекс блокираха за половин час главния път Бургас-Варна в района на Несебър. ВСИЧКИ ТИЯ СОБСТВЕНИЦИ ХОТЕЛИЕРИ СА ЗА Б Е Л Е Н Е !!!

по-нагли от тия по черноморието няма.те са прекалено нагли дори и за държава като българия!!!

kgb777kgb

Колко прекрасно ще бъде на морето , ако този бетонен курорт Слънчев бряг изчезне въобще а с него и огромното количество селяни ! Почти ще заприличаме на нормална държава ! Не стъпвайте там , където и да отидете ще е по-добре за вас !!!

Много ще се кефя,ако тотално им се"провали сезончето" и стигнат до просяшка тояга!Абе,кога ще им бутнат грозните бетонни бункери наречени "хотели" с булдозери?...

хотелиери.... това с анай-големите крадци. Откраднаха изграденото от няколко поколения българи - хотели, курорти, производства...

Не протестирайте, а плащайте. Трайчо е най-добрия министър на Боко. Скоро няма да го смени. Като протестирате най-много да Ви вдигнат таксите.

Решение може да има със специален закон "за курортния комплекс", който ясно да регламентира : кое е курортен комплекс, какво може, какво не може, кое на кого е и как може да се придобива. Дали, обаче има политическа воля за това ?

там не беше ли шеф славчо христов-любимеца на ,,командира,, циганиор?

Защо няма една нормална медия и един нормален професионален журналист, който както си му е реда, да обясни кой за какво се бори, и какво в крайна сметка става. Тук сте хванали "нещо" за краката и "друго" за ръцете - за едните казвате едно, за другите - друго, а ние не можем да разберем кой за какво се бори. Не всеки следи от а до я проблема на Слънчев бряг. Това си е чиста проба ерзац съобщение - просто да го отчетете!

хем "нормална", хем безплатна...

не знаят какво искат. Със сигурност обаче вечер сънуват, че броят пачки...

собствениците си пият кафето, изпратили персоналите да седят на протест - който не е на смяна в момента, иначе уволнение...... айдеееееееееееее, не ги жалете!

Тоест АД то което е държавно е лошо че иска да вземе пари от хотелиерите за ползването на собствените му улици и да определя реда по тях. Нещо май онези с бетонните бункери не са много в ред

Ба ! Сега пък и `собственици` били ?! /// А иначе и на наистина-макро ниво : -- Спецназовете по диверсии, грижливо селектирани по изливащите-се у нас отвъдчерноморски канали, показват дъхоотнемащ напредък в зулумите-им спрямо нивото на подводничарското влизане в земите на България, последвано от просташко грабене на мандри и подобни, пладнешки-обирджийско крадене на кокошки и `булька`, и сумарно-резултиралото наместване на черноборсаджийството на наше държавно ниво .

Слънчев бряг и "качествена туристическа услуга" - това звучи направо като виц.

много густо ...многу гулеми пичалби шъ има тъз гудинъ ки....тъй гаче ли шъ стани....хм хм тоз трътляк Трайчу нидуразумениито ощи ли ши съ лигави .... ми няма дъиди при овчия поглед (Нанев) лукдата Ана (Мария борисова и плеядата от дъъъъългата скамейка на Банкянския овчарин????

И мутрите искат държава като станат чорбаджии.

На кой му пука? Ако искат и въобще да не отварят.

Стига сте ни занимавали с това бетонно бунище. Да се затвори напълно и да се срине до основи.