Брекзит може да застраши сигурността на другите от ЕС

Оттеглянето на Великобритания от ЕС може да постави под заплаха сигурността на страните от съюза, ако те загубят достъпа до британска разузнавателна информация.

Обратно в новината

Коментари - Брекзит може да застраши сигурността на другите от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основният риск от Брекзит е за чайките. Освен това ще повлияе на чайниците, мейд ин чайна. И на Чайковски разбира се. Време е за чай.

Как имат пълен достъп до Британската разузнавателна информация е по-добрият въпрос. В крайна сметка говорим за контра-разузнаване плюс вярвай,но проверявай. След излизането е лудост, граничеща със измяна. Никой не говори за 'листи с терористи' тук, но ако трябва да сме сериозни разузнаванията отдавна не се занимават с това. Едно ченге със фейсбук и пъпчиво предклавиатурно у-во ще свършат 200% от работата със 2% от изискванията за оперативен инструментариум.

..........."Оттеглянето на Великобритания от ЕС може да постави под заплаха сигурността на страните от съюза, ако те загубят достъпа до британска разузнавателна информация"......... Пука му на острова за ЕС те си имат империя - Британска общност. Разузнаването им е едно първите в света. Те нямат сметка от силен ЕС. Разделяй и владей. То и СИВ беше непоклатим, но дойде друго време. И с ЕС е така. Гъбаркат ни докато работят по излизането си.

чудят се какви причини да изтъкнат за да се разведат по-изгодно

Стига глупости! ЕС и НАТО са различни организации, Англия не излиза от НАТО.

Така е, но военното разузнаване и разузнаването са различни структури.

"...а на лейбъристите беше наредено да гласуват за приемането му." Какво излиза и там гласуват с чужди карти, така ли? Или още по просто - нареждат им какво да гласуват.

То и сега не печелим много от Скотланд Ярд, но май новината беше обратна. Но на кой му пука, важно е да има храна за троловете.

Странно как се променя новината според източника. Вчера почти същата новина беше в Индипендънт, явен противник на БРЕКЗИТ, защитник на членството в ЕС. Само че там текста беше че Великобритания ще загуби много от липсата на информация от европейските ѝ партньори. Явно БТА и АП цитират Дейли Мейл, основен виновник за БРЕКЗИТ

България все още не я искат в "ШЕНГЕН" така, че ще е по добре да последваме по -УМНИТЕ ( АНГЛИЧАНИТЕ)и излезам от еврогеиският съюз!

точно ще спечелим от излизането ? ако може само конкретно....относно бежанците проблема ни е , че сме подписали международни конвенции а не , че сме в ес . как излизането ще предизвика реформи в държавата, ще привлече инвестиции , и как ще се повишат заплатите

Интересно теб с какво те стоплиха въпросните инвестиции.