Скопие с нова атака срещу София

Свидетели сме на постъпки и изявления от България, които македонските граждани не възприемат като приятелски, заяви правителството на съседите ни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааахаххахахаххаха, тея пещерняци ми говорят за европейски ценности!!! Ние сме били пречили на диалога - НИЕ. Тея твърдоглави кроманьонци да го кажат, дето са се взели толко на сериозно…хахаххаха! Я си…..

Тия пак като ощипани или настъпани жаби, пак тормозени девички

Преди един век сме били братя. Със северномакедонците не сме братя.

Северномакедонците да го ...

На "македонците" ще им кажа следното: Всички сме българи и не трябва да се мразим, ама вече е "късно либе за китка".

Повече ме притесняват изявленията на американски дипломати като Ескобар, че не сме зачитали правата на македонското малцинство в България. Нещата изобщо не са безобидни.

На коя дата точно е възникнала държавата но тези? През коя година? Ноли вече толкова време куп мастшти политици и управници умуват, ноли създадоха комисия от големи учени, професори историци! Не може да не са уточнили ПОНЕ ТОВА - коя е ДАТАТА? И да видите как след това нещата много бързо ще станат пределно ясни!

България е суверенна държава и тези тъпанари изобщо да не се опитват да ни се бъркат във вътрешните работи! Още повече, че нали ние сме фашисти, татари, примати и убийци на македонци - какво непрекъснато плачат тези кретени и защо се натискат да влизат в един съюз с нас! Ако трябва ще им го обясня и на техния, северомакедонския език - ей, тъпи селски хитреци и капути, да ви е...баницата сладка кретени и продафници, и върли хейтъри на всичко българско! Като не щети мира - на ви секира! Колко година и десетилетия ви търпяхме простотиите и гадостите и ви чакахме да се очовечите! А ние се правехте на ударени, на големи тарикати! Е, сега мандалото хлапна и май вече почнахте да вдявате че ще ви влезе дебелия български..., за което много отдавна си просехте! Що сега квичите катэ недоебани вдовици, бе “мъжаги”!

Забелязвате ли, че вече не минава и ден без боклуците от Скопие да ни ядат лай.ната! Явно голям зор ги гони тези просръбски и кремълски мекерета! А непрекъснато лицемерно плачат ние на тях да не сме им се бъркали! Невероятно нагли дебили!

Какво точно е станало? Изявлението е дъра-бъра.

Нищо особено, просто тези си бяха много повярвали, явно и заради устната подкрепа и обещание на някои западни влиятелни лица и кръгове и ни си подиграваха и плюеха, и така и те разбираха как си го просят и им влиза дълбоко... Не можеха, не искаха да чуят нито едно от възпитаните на напомняния да започнат да говорят и да се държат с нас катэ човеци, а не като говеда. И едва сега започнаха да вдяват какво всъщност става и направиха и изобщо няма как да го поправят - дори и до искат!

Всеки месец напомнят за себе си, по 2 пъти, по часовник.

Българоубиеца гумен гадев и палача му каруцарски ще избият Българите до края на годината, после могат да ни вземат територията македонците даже...

АЙДЕ СТИГА,,ГЕРБЕРАСТКА,,ПРОПАГАНДА/ДОЛУ ,,КРАДЛИВИТЕ ТИКВИ,,!

ПРИСМЯЛ СЕ ,,ГЪРБЕЛ,,НА,,ЩЪРБЕЛ,,..КРАДЕЦЪТ ВИКА,,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,,!

Стига глупости!

Вече е време да оставим моркова и да ползуваме само тоягата в контрактите с тези родоотстъпници, сръбски мекерета. Скъсване на дипломатическите отношения, затваряне на границите и никакво внимание, само мълчаливо презрение и отвращение!

Абсолютно вярно! И дори много закъсняхме с тези товеда! Защото говедо от добра дума не вдява, само от остана!

Майната ви, сръбски подлоги.

ето една държава приела родоотстъпничеството за държавна политика

Доклад на ЦРУ от 1950 г. ясно казва - Македония е една измама. Въпросният доклад е вече достъпен и лесно може да бъде свален, прочетен и осмислен. Явно обаче сърбизираните българи дори и не знаят за съществуването му.

ИМАО КОЛО 30 ,,СРЪБСКИ,,САЙТА,НЯКОЛКО,,РАДИА,,И,,ТВ/НИТО ЕДНА,,БЪЛГАРСКА,,..КЪДЕ Е,,БЪЛГАРСКАТА ДТРЖАВА/,,ЗА БЪЛГАРИТЕ В РСМ!,,..ПРОС НАРОД/СЛАБА ДЪРЖАВА...ОТЦЕПРЕДАТЕЛИ/ВЕТО!

Дрън - дрън че пляс !

С гол гъз таралеж. ЕС през крив макарон ще го виждат!

Заев, бай, бай! Мицко поне е откровен антибългарин и с него ще е по-лесно. Македонска нация и език от 1944 година и РСМ е член на ЕС. Одма!

Те и македонците са зле ама и нащите управляващи неса добре . За ква Македония и какви териториални претенции може да има към България ако влезе в ЕС . Няма граници няма Македония „ Съсипват им земеделието и промищленоста както направиха при нас почват да внасят катофи от Франция например . Сега си имат добро земеделие не като нащето-

Глупости

Вето до дупка за тия измекяри. Даже прекъсване на дипломатически отношения и това е. Те са на зор, не ние.

ййй

Ми да вземат да ги изпълняват този договор ! Засега само си приказват ! Все някой друг им е виновен !

Само бой и е*ание за тея и това е! Нищо друго не заслужават.