Известен несебърски свещеник влиза в саморазправа с руснак (видео)

На фона на спор за войната в Украйна и обидни реплики, се чуват и конкретни заплахи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до ДРЕВЕН-млад софиянец-това в Дом советов в Одеса е чиста акция на СБУ-аз лично съм говорил с украинец който е бил там-всичко е било организирано и реализирано от СБУ

при такива българи в нея.

Вън руската сган от БЪЛГРИЯ . Вън марш .!

Поздравления за един истински православен свещеник! Браво . ….. и не се бой от Константин Митрофанов …, то те и родителите са си продали отдавна !!

Синода,този още ли е поп? Вижте му визията,държанието,розовите дънки,джипа...абсолютна мутра- наглъл,прост,и с мръсни кинти.

на отец Петър! Истински родолюбец и добър човек.

Жалко, че не го е наричал! Смръдливата вата вън от България!

Руснакът може и да не е прав, но такива думи не може да бъдат произнасяни. Камо ли от свещенник. Освен това руснака явно искаше да го предизвика (щом има уговорка и съпругата му да снима). А ваденето на нож - вече е престъпление. Считам, че и руснакът трябва да бъде проверен. Нещо не е читаво. А Русия трябва да се измита от всички места, с които е нарушила маждународните норми след Втората Световна.

Когато изгориха 43 живи украинци от руски произход в бесарабския културен дом в Одеса бандеровците пред очите на полицията, дали попът и смешниците демократи с умните и красивите са си сложили руския флаг на профилите и пред къщите си?! Искаха ли санкции за Украйна, за САЩ И НАТО, които ги подкрепиха?! Копелета подлизурковци!!!

Случката с изгорените в Одеса е злощастно стечение на обстоятелствата и има много точни описания как се е случило всичко. Може би е сравнимо със стълкновение между две агитки. Много ловко путинската пропаганда изопачи истинските факти и на въдицата се хванаха огромно количество рибета.

И какви са обстоятелствата, че всички наоколо отвън всячески са се старали да ги спасят, но не са успели. Или че случайно има и изнасилена жертва и удушена с телефонен кабел и после частично изгоряла от пожара.

случайните букви, си от рибетата.

Свещеник изобщо да влиза в спор?! Някак си противоречи на християнската вяра. Освен ако не е от типичните ганювски църковни антихристи, които гледат само келепира. Няма призвание там. Нищо общо с онова духовенство, спасило българщината по време на турското робство.

Отчето много розАв бе...

Като на майка ти задния двор.

С тез розови дънки така наречения,, отец"ми нафанарва на гей. Те са в много голяма част и в правителството ни. Нагли, алчни и без страх от Бог и народ. Само да не забравят, че има възмездие.

Попчето плаши със саморазправа и смърт. Не ми изглежда много попско. Попа може да отива в международният легион вместо да се прави на бабаит

Свещеника се държи като обикновен ганьо.

иZвода от случката какъв е ? ..останали са още доста руски нещатни на плаващо работно време готвачи , градинари и гаднячи в БГ ! наглоста на москала е невиждана , беZ капка уважение провокира праволсавен свещенник в чужда държава и го иZkaрва иZвън нерви и равновесие ! москала е професионален провокатор и брутален цинк ! представете си само българин в сочи да провокира руски православен свещенник , ами той нема да види бел ден повече там , ще го смажат в полицията и ще го накарат да направи самоприZнания каквото му наредят !

Извода е, че ганьо е един прост цървул.

типична руска постановка Zа дискредитиране на наш свещенник и помощта му към украинските бежанци ! руснака е типичен професионален провокатор , който Zнае че негов човек Zаснема всичко ! идете намерете ги , двамцата профипровокатора и оператора , по какъв повод са в БГ , наред ли са им документите , с какво всъщност се Zанимават , екстрадирайте ги покаZно Zа да Zнаят , че не се намират в Zадунайска губерния , а в държава член на ЕС и НАТО !

черни печати да сложат в паспортите и на двамата руски раZпасали се хубостници и на провокатора и на оператора , да не могат да влиZат в БГ поне Zа едно десетилетие

Пак не си измила пичето, смърдишшшшш.

С какво е известен този поп с розови панталони?

Какъв е този смотан поп ,че ще слага украинско знаме на църквата.Тя да не би да му е бащиния.Да си построи сам църква и тогава ако ще да слага знамената на цяла Европа.Къде е тука Светият Синод да го отзове незабавно.Поп -педерунгел.

И тъпата нагла рускиня снима. Бой - ей там да се избият - тъпаци и алкохолици. Занимават цял свят с простотиите им. Че ще ми се и карат как е трябвало да се държа.

Нещо ми трият коментите ....

Няма да се учудя, ако колата на поп Петър има украински номера. Или са сменени скоро от украински

Отец Петър сигурно се кръсти пред портрета на Бандера и е забравил кой е Исус. Има такива гнусни попове в България

Най-малкото - не спазва Божиите заповеди. Там... не се възгордявай... Нещо за смирението--- А пък на храма Божии да въздигне някакъв парцал успоредно на светите хоругви... Независимо чий е парцала !

Е гати и свещеника! При комунизма, всички бяха доносници към ДС, а сега, алчни и крадливи,на които Бойко им целува ръцете! Ами да, крадците се уважават!

Гледам от козяк мобилизирали де що имат олигофрени да бълват глупости.

Затова трябва да сме нащрек! Браво на попа! Не на фашизма!

Няма място в Европа! Не на фашизма!

За да избием кражбите на Архи мошениците Лукойл България за Българите!

Орките в Сибир! За да има мир! Да живее България!

Като го гледам тоя с многото публикации с различни имена, явно са го събудили по тревога да лае срешу Русия.

Просто в говедарника почна работния ден.

И даже путкин не е най-големият проблем Проблемът е че орките си вЕрват че някой им дължи нещо Ми не Пошли нахуй

Ама там Пт плажовете изстрелват ракети България за Българите!

Дебили в България са само орките на путкин И не са желани от нас, българите Аре пошли нахуй

Населена с фашисти Подкрепяща фашиста путкин Смърт на фашизма!

на мен ако тоя рашист ми каже дебил в СОБСТВЕНАТА МИ СТРАНА ще го разглобя от бой. Гадовете идват тука, серат, мажат, напиват се, държат се нагло и арогантно и искат да им слугуваме. Това им е държанието на рашистите към нас от край време. Защо в цяла европа са нежелани? Защото са мръсни цървули с комплекси, които си мислят, че като са изкарали едни пари от далавери са хванали господ за шлифера. Бетер нашите мутри новобогаташи са. Невъзпитани наглеци с мания за висша раса.

Ще продължа да не се идентифицирам с тъпунгерката част от клошарския ми народец. Слава богу, тъпизми никой не смее да ми говори. Вероятно вярата в глупостите е много по-слаба от вроденото чувство за самосъхранение. Агресията винаги се превръща в мирно недоволство пред 110 кг.

Добре че жената го снимаше, иначе тая агресивна ояла се мутра поп щеше да извади бухалката от колата, за да ги благослови и да извърши ритуал по пречистване, като изкара злото от тях

Къде е известен, тоя несебърски папаз... комплексиран позьор...торба с изгнили пор токали!?!?

Слава на Украйна

Попа е пълен боклук! Руснака се държа много възпитано и достойно! Да го духат русомразците!

един вярващ мирянин да помогне на дядо поп?!?

Възхищавам се на търпимостта която е проявил руският гражданин.Аз бих го набила този дебил- фарисеи, които го мързи да работи и затова е станал гъзолизец.

Безочливите руски гниди (щото има и нормални руснаци все пак), колкото и да ги биеш все им е малко. Не, че подкрепям такова поведение, но разбирам попа - прекипяло му е.

Понеже темата се обърна в антируско плюете, да попитам: Защо някоя от великите западни държави не помогна на България да се освободи от османска власт? При някое от въстанията, например. Напротив, били са на страната на Турция, вкл. с въоръжаване, тоест косвено са участвали в потушаването им. Така е и през Руско-турската освободителна война.

Еднаква религия и писменост с руските макаци! КОЙ да ни освободи! Ако бяхме католици и използвахме латиница, като цивилизованите хора, щяха да ни освободят, като Унгария, Хърватска и Румъния!

Комплексиран либерален боклук, що не си биеш шута в “цивилизования” латински свят? Да им миеш екскраментите и да им целуваш задниците??? И винаги да те третират като нищожеството от Балканите!!! Нещастни майкопродавци!

Колко войни води Русия срещу Турция и колко пъти все се изпозлват българите (както прави и Австро-Унгария по-рано) във войната си срещу османците. Защо чак 1878 бяхме освободени? Междунардните обстоятелства ли бяха подходящи, защото такива има и по-рано? Как ще коментираш думите на Аксаков-син „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”. Не ме разбирайте погрешно...аз съм благодарен на великият руски народ, който е дал свидни жервти за нашата свобода, но за Бога, не мислете, че в Петербург или Кремъл (днес) са българофили и ни обичат. Не се лъжете от думите на руските политици. Основното правило в международната политика формирано още от кардинал Ришельо (не онзи от "Тримата мускетари", другия, реалната историческа личност) е "че държавите се ръководят от собствените си егоистични интереси". Не позволявайте да бъдете зомбирани от кремълската пропаганда, която само знае да иска от нас българите "благодарност". Логичният отговор на това е какво ни е дала днешна Русия на Путин, Песков, Лавров и Захарова и какво онази на Александър II ? Благодарността се дава за заслуги, друзя. Тя не се изисква постоянно и от всеки!

Жертва на облъчването с антируска пропаганда е обществото, което се фашозора и се насаждат етнически и граждански признаци на омраза и непоносимост. Моля ви хора осъзнайте се и разберете че това е недопостимо. Всички хора имат равни права и следва да се третират еднакво, без значение етнос, религия и националност. Половината коментари тук зоват за насилие защото е от определена народност единия човек именно, а не заради нещо друго. Историк съм и знам как свършва това….

Хубаво е, че сте историк, но трябваше да Ви научат да пишете грамотно на български, преди да Ви пратят в университет.

Аман от руски боклуци...и от боклуци от Израждане....

Бой по руската свиня!

До безмозъчните путинофили - онзи ден се въртеше клип в който монголоид от Вагнер кастрира бял православен украински войник. Това ли са ви руските "православни" ценности???

Руската армия в Украйна е основно чеченци и такива с дръпнати очи от Азия. От такива животни всички може да се очаква.

Да ева тия руски боклици в коментарите ! Без да са наясно. принизиха българския поп на нищо зор руската орка дето и в видеото само казва че попа му е помогнал за нещо си ! такива сте русофилите национални предатели ! Идват жени с деца бягат от воина от геноцид обаче някъв руснал леке очевидно дето седи се натиска да живее в еропеиска България без да говори бъгарски и венага му лижете задника Нищо не став аот вас роби сте и роби ще си останете а ама роб на руснал е наи долното сравнимос тия дето не знаят какво е тоалетна чиния

ТОВА ИМ Е ЗАДАЧАТА ЗА ДЕНЯ, ДА ПЛЮЯТ.

Трябва да поканим "Десен Сектор" на един гастрол по черноморието. Те умеят да се оправят с такива нахални орки

Вижда се!!! Само че са силни само срещу деца и старци!

точно, те понеже са много слаби за това руските орки превземаха завода в Мариупол 3 месеца. ако десен сектор са слаби, какво говори това за руските орки!

Това са рашуните в действие. Такива са не само в България но и в западна Европа. Нхалани, заядливи и все извъртат нещата, че те да са онеправдани. На тея им дай да правят скандали, майстори са. Вижда се и от видеото - тоя се кара и обижда, а жена му снима подготвена от балкона. Само не знам, кой и защо пусна тая измет в Европа.

да не ти се пада да работиш с руснаци. това е долно и мързеливо племе.

Заради такива лекета не влезам в църква.Прокуратурата да се събуди.Синодът също.

За какво ще се събужда прокуратурата бе, руски троле? Руския б-лук вика на отчето "Дебил", с това почава скандала. Рускинята дето снима от балкона с телефона, точно това го е изрязала. Всичко почва с това, как отчето му казва да не го обижда!

PEdalche kioravo

Каква е тази поквара, плъзнала в БПЦ? Светия Синод да накаже този бабаит! Нима гневът не е проява на чисто зло? Подобна мутра-поп е срам за Църквата, за която са характерни християнското смирение и тихата духовна сила!

ЗА КАКВО ДА ГО НАКАЖЕ, ЧЕ СЕ ЗАЩИТАВА СЛЕД КАТО РУСКИ БАКЛУК ГО НАРЕЧЕ ДЕБИЛ?