БСП вдигна черен плакат в НС: ”Те поГЕРБаха България”

Председателстващият пленарното заседание на Народното събрание Димитър Главчев го прекрати предсрочно заради безредици в пленарната зала.

Обратно в новината

Коментари - БСП вдигна черен плакат в НС: ”Те поГЕРБаха България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факт е , че в ръководните структури на герб има повече бивши комунисти партийни членове и секретари повече /или равно на бсп/ от всяка друга партия

чак сега ли забелязаха, че ГРОБарите поГербаха страната. Кьорави да бяха, пак щяха да го видят. Нарочно се правиха на ударени, че не забелязват, докато ББ обсебваше медии и финананосов групировки. Люсеха, се , боричкаха се докато не го усетиха, че вече плътно опира тазад

Божееее, колко са гадни тези комуняги! Те дето загробиха, погребаха и ограбиха българсият народ, зеят кански! ЗАСРАМЕТЕ СЕ ! Ама комунист срама има ли ! Неееее Уау! Бокова била кадърна! Ами като на тях се даваше само право да се учат, а други и кадърни да бяха - не можеше за тях , ако мама или тате не бяха шумкари. НАГЛЕЦИ! Кой пък я номинира тая, след като не е представителка на никоя страна. Кандидатурата и от България беше оттеглена. Ама и на другите страни да им гледаш акъла. АААААААА, сигурно е независим кандидат, аха!!!!!!!!!!!!!!!!

И от осемте ти реда се вижда , че не си учил, защото си тъп и неграмотен.Не реви, ами по-добре наваксай това , което си проспал в училище. А кой ти пречи да научиш 4-5 езика , бе , нещастнико.Да беше взел книжки и да се потиш сам . Ама не можеш .Хайде , чупката ,че вече не се траете - глупави , неграмотни , но нагли.

Комунягите с избори вече не могат да вземат властта и се започнаха с циркаджийските номера. Много ще се радвам да тръгнат отново в шумата да обират мандри и да чакат Червената армия...

ДА ! ГЕРБ Погребаха България ! Кой може да го отрече !

Не мисля, че е по-зле т управлението на тройката! Даже напротив! Няма нагли хидроинжинери ...

Да,хидроинжинери няма има нагли с по-шест апартамента

Факт е , че наистина не мислиш! Май.......та и на бсп, ама тия твойте са еб.......и подлогите и некадърниците!

иска някой да ме убеди, че отказал се комунист е по-лош от активно действащ комунист.

Електоратът на комунягите за 3 години е смален демографски поне с 200 000. Къде са тръгнали другарите да се перчат. Те са най крадливата олигархична каста в страната.

И слава богу! Дано се поГЕРБиме изцяло и завинаги, или поне докато и последният комунистически мутант не бъде поГРЕБан!

за социализъм могат да говорят само тия които са родени преди демокрацията синове и дъщери на сега управляващите нямат капка соц . съзнание те са крадливи и лъжливи.лошото че се унищожи и доброто в хората.......

не може да погребе вече 1330 год.,но БКП със нейните производни трябва един път завинаги да бъдат погребани,да не мърсят повече българската земя и въздух.

Да допълня: ДС агентите, комунистите, техните крадливи наследници и мафиоти да бъдат погребани в Сибир, за да не цапат българските води.....

Ти погреба 80% от ГЕРБ, бе човек!!! Ще останем и без баща и без майка - кръгли сираци!

Почнa се... пред иЗроДнa компaния по ТВ...б н т всички много му разбират... явно са от други планети... a не ония-същите от парламата... голЕм цирк...

малко българските комунисти/социалисти имат право да посочват кой погребал България.Вече 71 год.тези "българи" със руско самосъзнание крадат,лъжат,грабят убиват,мачкат,тъпчат,гаврят се с народа,нагли до безкрайност,некадърни кариеристи,болни от алчност и комплексари,безродници.След правителствата на Луканов/2/,Беров с Мултигруп,на Виденов,на Тройната коалиция,на Станишев,на Орешарски имат наглостта да посочват друг за това кой погребал България.

Германският канцлер Ангела Меркел осъди нежеланието на германските предприемачи да водят преговори за свободна търговия между САЩ и Евросъюза (TTIP), обвинявайки ги в антиамериканизъм. Това днес Меркел заяви по време на своето слово на Деня на немската промишленост-2016 в Берлин. Ако ставаше дума за подобен договор с Русия, то ние не бихме чули и половината от критиките, които слушаме днес. Трябва да се замислим над това отбелязал канцлерът, призовавайки предприемачите да преразгледат своето отношение към икономическото сътрудничество със САЩ. По-рано германският вицеканцлер и министър на икономиката ЗигмарГабриел обяви, че преговорите по TTIP се провалили. Противниците на споразумението са уверени, че в него са отразени интересите изключително на транснационалните компании, които настояват за намаляване на контрола и отслабване на мерките за регулиране в Европа.

Партията която още през 1944г погреба България е тази на българските комунистически Сталинови подлоги!

Трябваше отдавна да изметем всичката комунистическа сган извън България - в Русия,за която толкова бленуват(те там са отгледани). Оставихме ги и сега постоянно правят хаос и непрекъснато искат власт! Нооооо, вече ги погребахме като партия ! Амин!

А БСП какво направиха? Хвани единия удари другия!

Долни герберски комунисти, никой няма да гласува за вашата комунистическа партийна секретарка Цачева!

Са много, много нагли.

Ами прави са бесепарите. Всичко, което казват в залата е вярно. А къде е Боко? Защо не е в залата?

като дойдат другарите на власт,ще учим руската азбука и тълковен речник.

А къкъв е смисъла на думата "поГЕРБаха" бе лалугери неграмотни? Такава дума няма в българския тълковен речник

Ще ти обясня. Нормално е, да не знаеш, това е за интелигентни хора. Нарича се игра на думи. поГРЕБаха България е написано като поГЕРБаха България. Казано по-просто, за да можеш да ме разбереш, тия дето сега управляват крадат и съсипват държавата ни. Ако и това не си разбрал, питай Цецка Цачева. Тя нали ще води политика към Русия, както и към всички други столици!

Колега психиатър,аз съм на мнение,че симтомите са за закъснял цикъл и обливане в червена топлина,да го кажем направо климакс,климакториум.Както знаете колега появява се в критическата възраст.Както и ежедневните психически политически стресове могат да доведат до необратими процеси в деформирано биологично развитие на индивида.Както и в забавено умствено развитие.

Е ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ 1-во и 2- ро БСП правителство с премиер Андрей Луканов При първия опит за управление на страната БСП опита да убие гражданите на България. Изведнъж започнаха големите опашки, в магазините изчезнаха стоките от първа необходимост, спря токът, България мръзнеше 2 часа и 2 се грееше. Западните журналисти оприличиха състоянието на държавата на дискотека. Хлябът се купуваше с купони, а млякото се раздаваше в 4 часа сутринта. В същото време бедстваща България извършва масово "кредитиране" на фирми и лица зад граница, с пари от валутния резерв. Извършва се голямото изпразване на държавната хазна. Партията подпомага паричното "приземяване" зад граница на най-елитната част от висшата партийна номенклатура, която отива да предава опита си на загниващия западен капитализъм. В края на месец март 1990 година, два месеца след доказаното изнасяне от Луканов на над два милиарда долара от Държавният резерв, като министър председател той обявява едностранно "Мораториум по плащанията на България по външния дълг". България вече е изолирана от останалия свят. Луканов прави такова голямо "презимяване", че държавата вече е под земята погребана е.

Ами тези кретени в ГЕРБ какви са бе тараланкоолу? Не са ли комунисти? Ай сиктир както казва Доганоглу.

Да бе, баце, спомняме си добре тия години - на възхода на СИК и контрабандата с Югославия. Добре че беше Луканката да можем да сменим филиите с мас. Ей, ма сте ненаситни бееееее

Е ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ 5- то БСП правителство с премиер Пламен Орешарски 2013-2014 г. Едно изключително слабо правителство на конци, крепено от една партия като БСП, която излъга обществото за увеличаването на доходите, за плоския данък, за разкриването на 250 000 работни места, за експертното правителство, за връщането на България на хората, за подслушването, за полицейщината, за партийните субсидии, за пенсионната възраст, за икономическия растеж, за рестарта на икономиката, за строителството на Белене, за реформата в здравеопазването, за Костинброд и тн. Едно правителство под контрола на ДПС, Ахмед Доган и Делян Пеевски.

въстание няма да направят,ама сигурно по тъмни доби спретват някоя Костинбродска афера 2.

С този неадекватен рьководител на БСП може да поемат и курс на вьоражено вьстание. Курнелия е неадекватна , агресивна и с много ама много мальк умствен багаж. Всичко е налице и хуните нападат народното сьбрание и .... курнелия победи . Ха. ха... Да , да ама НЕ , курнелио !!!!!Ало, бесепарите Курнелия не е наред - да , ама вие помислете. Жената си има проблем....

Всяко чудо за три дни. Жалко за народа.

Луда работа са тия! Остава сега и курс към въоръжено възстание да приемат, като през 1941!

ама по твърдо,бе.Къв е този плакат в Парламента.Така ли се сваля от власт правителство.Спомняте ли си нашите правителства на Луканов,Виденов,Санишев,Орешарски как ги свалиха.Още ме боли задника.

Окрадоха парите, предприятията, сега крадат еврофондовете и кое къде е останало, а друг им е виновен. Червени нахалници.

кои по-точно? ми те всички са червени нахалници.

Стефан Данаилов-цитат: "Като гледам какво става в партията,изпитвам срам.Казват,че работят за народа,а не е така.Всеки работи за себе си"Това го казва единствения почтен човек в тази партия и не може да не му се вярва.Курнелия от тъмно синя,стана ярко червена.Най-богатите,без ден трудов стаж,претендират,че работят за народа.Гнусна и отвратителна шайка престъпници.

тоз пък не се на три.... Цял ден с МОП-а да вилнея, от дете за туй копнея. МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, май съм пълен пи.ди.рас.

Цирковите артисти в България вече си имат голяма,просторна и уютна сграда за циркови представления.Ще се нарича Народно събрание.

Аз по-прости и нагли хора, от комунистите не съм виждал!

заочва да ми мерише на комунистически преврат.каде е проф .цанков

направили сте голям пропуск.Вашия другар Стефчо Данаилов - Ламбо защо не покани колегата си Васил Михайлов за по автентично.Е,той Васил Михайлов е мъж,българин и човек и надали ще се върже на вашите циркаджийски номера.

колко драматично! другарката нинова си е спомнила младините на консомолска самодейност. татално ку-ку

Резил за правителството.

удри в друг

а не трябва ли някой да издигне плакат - бсп съсипаха, продадоха и потурчиха България !? абе къде са " големия родолюбец" сидеров и големия " българин " дост местан , та да чуем и тяхното квичене ?

То комунистическото нахалство и наглост не може да се степенува,бе.То е нещо като в безкрайността.Ама ако ги хванеш натясно комундетата реват и овикват ортълъка като насрадо дете пред майка си.

по- добре е да квичат бсп когато са в опозиция, отколкото да пищи народа от тях когато са на власт. Така че нека квичат, не ни пречат.

Всички политици вън!!! Оставете България на нормалните хора, писна ни от вас долни изроди такива!!!!

Ами хубаво прекратили пленарното заседание, но надника им върви. Много добър пример дават. Кой би си позволил да отиде на работа, да направи бойкот и да си ходи, защото така.

Ох, милите те БСП! Те хич, ама хич не са закопавали България, никога! Никога Луканов не е обявявал мораториум върху плащанията па външния дълг, сиреч обяви фалит на България. Никога при Виденов не са обирани спестяванията на българите с фалитите на сума ти банки, а нашите момчета си изчистиха кредитите за жълти стотинки. Никога не са им спирали европейските фондове. Никога не са предлагали Пеевски за шеф на ДАНС. Никога не са фалирали КТБ. Мама ви нагла!

не че нещо ма ктб го фалираха дпс и боко , аре със здраве

То пък да беше преди 20 години, та да не помним при чие правителство Цацаров и полицията нахлуха в офисите на банката...

Защо и с какво право някои се опитват да представят Бокова като избор на народа. И кой народ точно имат предвид, руският ли? Защото много се съмнявам че българският народ би я издигнал за каквото и да е.

е избор на народа, и Румяна Желева, и Мирослав Найденов, и Цв. Цв., и Делян Пеевски, и Лабут Паша и Плевнелиев, ... всичките сте избор на народа!!! ВаШТа майка лъжлива и крадлива !!!!

много си прост бе , ти каква държава искаш да сме - русландия ли ?