Най-скандалните истории на 2013 г.

Годината премина от скандал в скандал. Някои от тях бяха наистина важни, а други - просто шумни. Припомнете си историите, които привлякоха най-много внимание през годината.

Обратно в новината

Коментари - Най-скандалните истории на 2013 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако такива като простия Мишо шамара симислят че народа ще ги заобича понеже са обладани от някаква дива омраза към Борисов заради лични интереси си е пълна тъпотия То тъп човек друго не може да измисли освен простотии То си му личи от далече Лудницата те чака Мишко айде бегай!!!

Цацаров - знакова фигура в преврата, образец на независимо правораздаване - от него нищо не зависи.

...................

Най-скандалното е, че Местан се опита да излъжа народа, че в Костинброд има престъпление, при положение, че самият той е напълно наясно, че такова няма.

половин година децата ни ста4куват на улицата а няма кой да ги 4уе ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩОТО имаме едни идиоти които искат да са на власт и да ни унижават и грабят

Това са всички политици в ролите на управляващи или опозиция през последните 24 години. И колкото да не ти се харесва, в това число са и тези от ГЕРБ.

Много плюех и никак не харесвах Герб, простака ББ и ЦЦ, обаче като се нагледах на възможностите на алтернативата им (ДпС+БСП+А-такааа) започват даже да ми липсват и калинките им, и рязането на лентички, и мутрата на Борисов във всеки новинарски блок и въобще неща, които преди това ме отвръщаваха.

+100

Дира, в скандалите на 2013 трябва да включите и изцепките на Сидеров - и прословутата му фраза "Извинисебе", демонстративното разнасяне на оръжие, препикаването на Операта от платените застъпници на Атака и други примитивни постъпки, в този дух.

Извини се бе, Извини се бе, Извини се бе, Извини се бе, Извини се бе, Извини се бе,Извини се бе.....

Висша форма на анти Българско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

Доволен съм да видя всичко това в един комент. От мен чаша дигитално шампанско, и, разбира се, + !

Най-скандалната история е превратът, организиран от БСП и Ко, и пълното безочие, което демонстрират, след като взеха властта.

... е одобрил новината в този формат. Над 70% от скандалите са срещу ГЕРБ.

Коментарът е необективен и непълен, обслужващ интересите на управляващата национал-социалистическо-мюсюлманска коалиция.

Забележете само какви са добрите новини за годината и какви са скандалните,негативните новини. Не Ви ли прави впечатление, че всички добри новини са все частни случаи дължащи се на отделни лични успехи и имат ограничен ефект. Всички скандалните новини се дължат на системни дефекти или са следствие от такива, а последиците са дългосрочни и глобални за региона.

Най-скандалните политици на 2013 година ..................................

Ееее ма народа си ги къта. На четири годинки им гласува доверие вее байраци, после реве по улиците с пълно гърло и така... Кога най-сетне всеки ще разбере, че най-големите безполезни Търтей се намират в НС, МС и Президентство, кога?!?

два месеца в парламента от ГЕРБ.

КОЙ ? КОЙ ? малиии пак се осмърдя на червен боклук....

За мене хай - големия Гаф но не за 2013 а до февруари 2013 е , че допуснахме един абсолютен простак и мафиот да бъде мин. председател на България . Сега това , което е оставил , като "наследство" на правителството на Орешарски ще изисква доста време и сили а и не на последно място хора , които да се справят адекватно с "наследството". И на тези , които ще ми импонират за написаното ще им кажа само - Борисов е най - големия позор на политическата сцена на България от десетилетия наред , такъв какъвто аз поне не се сещам да е имало някога.

Те като гледам как се силят да наместват старите кадри от бившата тройна и все едни такива можещи като Пеевски и сричащия Орешарски ще ни оправят съвсем точно за още 6 месеца.

Един от скандалите, при който ГЕРБ (в лицето на Фъндъкова и Чобанов) и управляващите - Орешарски и Стоянович откраднаха ремонтираната за 2,2 млн лева сграда на НГДЕК (класическата гимназия) в Модерно предградие и завряха децата в разпадащото се 13-то СОУ на Женския пазар.

-Окупацията на парламента от БСП,ДПС,Атака -Влизане с оръжие в парламента от Волен -Загражденията на парламента на 300м около него -Струпването на голям брой,докорани и от провинцията,полицаи -Провокацията с извадените павета,подготвени предварително за платени провокатори,и белият автобус -Побой,искане на лични данни и преследване по домовете,на мирно протестиращи -Неадекватни и популистки решения на правителството-намаление на ток с 2 лв,увеличение на пенсии с 4,50лв,еднократна помощ за първолаци,узаконяване на незаконни постройки,жест към циганските избиратели. -Неглежиране от прокуратурата на грабежите и незаконното забогатяване на крадците от 1989гдо ден днешен. -Неадекватните обяснения на Цацаров за незаконните подслушвания,бюлетините от Костинброд,случая Хохегер,изгубените папки от Станишев Допълнение:Има ли нещо нормално в България?

-ГЕРБ отстранен от властта от избирателите, които дадоха 143 места на БСП, ДПС и Атака -Сидеров заяви, че има пищов, но не го носи в парламента -а да оставят тълпата да го запали ли? Вече го играхме това... -полицаи и депутати от БСП вадиха павета, за да се самозамерят с тях -нито един "пребит" не е постъпил в Пирогов, защото там не лекуват боядисани - ако за теб 5 лв са две кафета, за 2 млн българи са храната за два дни! - бюлетините от Костинброд са поръчани от Мая Манолова на печатницата на ГЕРБ, за да осигурят 15% превес на ГЕРБ , услужливо "прогнозирани" от Мира Янова.... Все са ти такива измиильотините.

Най-големият скандал е,че БСП нейните сателити ДПС и Атака ченгета от ДС,мафиоти излъгаха тъпият народ/считай цигани и турци/и заграбиха с преврат властта.За БСП=БКП филма е стар.От благодарност,за вярна служба в ДС,създадоха ДПС и Атака,които се възползват не зле от наградите-палати,охолен живот,подкрепа,на гърба на изнемогващия народ.

Най скандалната е опита з а прецакване на целия наш народ с подписване на споразумение за изграждане на недопустимия "Южен поток". Вместо да изискват всичко от готвещия се да руши нашата охрана на черно море и д а мине с вредни взривоопасни тръби и станции през нашата мила родина подставени изведнъж стартираха обекта без проект и без открито финансиране като даже с е готвят да теглят кредити з а сметка на народа и да поемат неустойки за неспазени срокове които вече са провалени .И това при доказано измамна кадастрална карта заради която с е готвят да копат едни имоти ,а да обезщетяват други собственици

Трябва изборите да ги направят на 4 месеца, а не на 4 години. Те тогава купона няма да спре никога и дано тогава лумпените се наиграйкат завинаги.

Но в здравеопазването, образованието и културата - няма скандали. Всичко е на средновековно равнище у нас. В развития капитализъм хората ГЛЕДАТ на здравеопазването,!, образованието, и културата и чак тогава може да се каже каква е ПОЛЗАТА от труда.

Спомних си скандала в урологията на "Пирогов"неотдавна. Целия персонал беше тръгнал да напуска, щото шефа(незасегнат от БСП-чистките) ги бе не само тормозел, но и биел(!). Е, уволниха го, но и "подстрекателя" на протестърите. После възстановиха последния, но не уволниха шефа(също незасегнат от БСП-чистките), опитал се да го уволни. Бъди и ти здрав, че виждаш какво е!

Всичко добро-на всички!

Най-скандалното е ,че няма осъдени по скандалите.

Цацата, Йовчев, ПисанчО.

турих ти един голям минус,тъпако.Такива като теб не трябва да изпълзяват от дупката си,срам за България.

Ама снимката на родолюбивите българи с прасето орешарски е наистина страхотна

едва ли някой може да измисли.Ами за съжаление това е нивото на опозицията.

наййййй многобройното оглушаване на наглите депутати спрямо протестиращите !!!!

Защо една шепа тъпанари, викащи по улиците ще определят кое правителство да падне и кое да е на власт. Има избори и мнозинството от тези избори, независимо коалиция или не правят правителство, всичко друго е - стани за да седнем аз! И вече филма не е Шведски, а Руски и не е баба дала на войника, а балада за войника....айде и не се косете тъпи протестъри и на вашта улица все някога ще изгрее слънце, но само ако сте мнозинство и ако направите митинг с най малко от 100000-200000 граждани,иначе сте пълен АУТ - червен картон за вас!

И правилно, тези лумпени обслужват интересите на липсващите десни крадци в парламента, които 24 г. оправяха банковите си сметки на гърба на народа и сега пак искат да крадът!

24г само леви крадци има. Кога България се управлявала от десни?

"Новая Економическая Политика",плесна се по плешивото чело Ленин преди век,чудейки се след свършека на немските"субсидии"как да накара инвеститори да налеят в червеното блато Русия пари, че да им"експроприира"после всичко за"Светлото Бъдеще".И- успя! "Реиндустриализация на БГ", удариха тъпана нашите червени феодали, но не успяха да приберат парсата, въпреки ниските данъци и хептен ниските заплати. Инеститорите не им се хванаха, а и"пролетариата" взе,че излезе на улицата,щото загуби не само "оковите си",но и работните места!

Гарантирани от герб - почти всички скандали са сътворени от чалгаджиите ! Тъжно е на милиционерските зомбита, че бе разбит мита за съършенният борисов - гадно е за Българската коледа да се съберат 1,5 млн. лв., а тази проста мутра да изхарчи над 30 млн. за да лети с футболисти и чалгаджийки ! Това е истината - умните хора я приемат и си правят изводите, а глупаците я отричат и се сърдят на всички останали !

Абе Юзеире,дали ще летиш с некви "тигри"или ще ходиш да трепеш архари си е все едно и също...Ама де толкова акъл у тебе...

ОЩЕ ЕДИН МАЛОУМЕН ГЕРБЕРАСТ

Тоя сутринта по БТВ с Мишо Шамара кой е?Сина на Асен Агов ли е?

Да точно този "умник" беше - Сина на Асен Агов

Ако такива "уникати" като тоя Йордан Агов ги готвят да ни управляват тежко ни и горко!Тоя по облаците ходи!

Фактите категорично говорят: Партията е единствената, незамесена в скандали! Това говори за чистота и нравственост в мащаби, достойни за Червената планета!

Злобееш ли мижитурке ? Или скандалите са някак си положителна черта за простите милиционери ? Колко те е страх от истината ... Ще има ли концерт на преслава скоро, та да скокнете с бойчето да я гледате а ? Жалка милиционерска паплач ...

Как ще злобея бе, гербер!!! Харча си 4.50 лева увеличение на пенсията и съм щастлива!

И какво стана по тези скандали? Нищо. Дреме им на шапката

Предизборните машинаций с участието на платеви медии и услужливи прокурори - всичките участници в един грандиозен заговор срещу демокрацията и свободата на българския народ ! При това положение трябва да се подготвим за още по-зле !

Така група родолюбиви българи изразиха своя начин на протест срещу кабинета, за който дори и платените социолози казват, че има само 20% одобрение, а останалите 80% от българите искат неговата оставка. Яка гавра с премиера си направиха собствениците на това прасе. Първо го кръстили Орешарски. След това му теглили ножа за Коледа, а за да бъде гаврата пълна, издълбали върху опърлената му кожа и името му. Орешарски вече е на кървавици, суджуци и бабеци, част от него е изядена, а друга част ще бъде хвърляна върху скарата от днес чак до Ивановден. Снимката със свинята Орешарски стана супер хит във Фейсбук и се радва на много харесвания и още повече споделяния!

Тя простотията ходи по хората и най-вече по ГЕЙберастите! И това няма да върне Боко тиквата на власт!

"Игрите на глада"- десерт за любителя на SF-екшън кино. За нас- риалити, в което участваме, щем/не щем, от половин година, губейки постепенно всички екстри в "къщата"- България. БСП&ДПС&Батака, спрете скандалните експерименти с икономиката, политиката и нашето търпение!

Реалити формата е от началото на годината. Сценаристите, режисьорите, и актьорите в главните роли, колкото и да са различни, са едни и същи по своето съдържание.

Ами преждевременната оставка на Борисов? Ами февруарските протести? Ами повдигането на обвинения към Цветанов, Найденов, Фидосова и разследването на Борисов за убийството на Чакъра, Мишо Бирата и назначаването на митничар на летище София? Ами разследването на Борисов от CRIM, специална комисия към ЕС, която разследва прането на пари, организираната престъпност и корупцията, като същия е обвинен в контрабанда на огромни количества метаамфетамини, пране на пари през СИБАНК, както и нелегални сделки с горива, чрез Лукойл, както и информацията от 2007 г. когато Борисов беше кмет на София, че той е имал връзки с мафията и е замесен в 30 неразкрити убийства.

Най - скандалното което се случи през годината е, че в парламента вече няма опозиция.

Има парламент?

опозиция разбира се няма и парламент. Има само сграда обградена от метални заграждения.

Годината премина и това е повод за последния ѝ оптимизъм. И то няма нищо по-оптимистично от това тази фатална 13-та година от това хилядолетие да си иде, че толкова черни котки минаха път на България, та се наложи да си поръчваме коткопровод от Русия. Не преборихме монополите, олигарсите, кукловодите и изобщо всички етикети, които поставихме през годината, които реално лишиха от смисъл самите етикетирани. Разводниха говоренето и то стана празно като Държавния резерв. Не преборихме бедността, социалното неравенство, етническите стереотипи и образователната изолация на голяма част от населението. Не преборихме онзи къшей от чалгата, който все по-редовно определя бита, мисленето и действието на народа. Не преборихме назадничавостта, отчуждението от технологиите, които на теория може да улеснят цялата държава и общините, но вместо това стоят просто като реклама за непрактични таблети. Не преборихме страха от новото и си останахме в 1984. Няма по-голям оптимизъм от това, че от тази година има едва още 4 дни. Няма по-голям песимизъм, че следващата още дори не е започнала.

От 1944г за България всички години са 13-та.

За мен най-скандалното е хирургическата намеса върху неприкосновеното тяло на Вожда без нужда.

Тази публикация я свързвам с "Форбс: Киев да види България",тука е казано, там обяснено .

Не съм фен на Бойко, но щее да спечели еднолично властта ако беше събрал кураж да направи две неща: Да се раздели с Цветанов, и да намери начин за укротяване цената на електроенергията. Беше възможно! Ако беше ги сторил тези две простички неща, то останалите "новини" просто нямаше да ги има.

Тогава новините щяха да дойдат, когато Цветанов от "благодарност" би отворил устата си. Тогава много мир и любов в ГЕРБ биха изчезнали.

Според мен топ скандала е тефтерчето на властта. Това тефтерче се покри като най-скъпия диаманд. Бяха извадени няколко фрази и до тук. Това за мен е най-сериозния проблем с който се унщожават човешки съдби. Управлението на държавата и бизнеса се определя с тефтери.

нещо ти криво дулото

Пробвал ли си го?

Снайпер, пише се диамант. За другите ти грешки да не говорим.

Димант или диаманд не е грешно да се напише. А и много си дребнава. Несъм в час по литература, че да се престаравам ;)

И кой да каже как изтече инфармацията за далаверите, пардон, за Златния Скунс на Бисеров къмто сараите, че да напусне НС и ДПС "по лични причини" ? Аз помня една песничка: "Мърльо, мърльо, Писанчо, Писанчо, със червено герданче, герданче. . ."

Най-скандалното е "задкулисното управление на Доган и марионетките му", които блокират и "задушават" демокрацията в България с режима си! Шепа олигарси и български турци от ДПС "узурпираха" властта на народа и не искат да я "пуснат" за нищо на света! ДПС е алчна за власт на малцинството и пари! ДПС спъва демокрацията и европейското развитие на България от толкова години, но тази година беше фатална! ДПС е толкова против демокрацията, че не иска и не допуска дори преференциално гласуване в Избирателния кодекс! Как, тогава, България ще се промени към по-добро, като има много врагове на демокрацията?!

Постоянни сигнали от Бойко Б., за готвени срещу него атентати. Напрежение, на което не се издържа.

В сутрешния блок на БТВ гледах и слушах коментара на сина на Асен Агов Йордан Агов- Йоки "тоя умник" , който е учил 10 години в Англия явно напразно е харчил парите на родителите си , защото интелектуалното му ниво е твърде ниско . Ето такива , като този се готвят да ни управляват - Ужас

АМИ ЗАПИСА НА ПОЖАРНИКАРЯ С МИШО БИРАТА.

Извинявай, ама само ти ли не си разбрал, че ДПС и БСП са създадени, за да са заедно - те са проекти на Луканов. АТАКА е сравнително нов проект на Кръстника. За да владееш цялото пространство, създаваш и Партия, и Партия - опонент. И готово!

От 10 скандала -9 пълни анонимни компромата на БСП/ДСП,от страна на страшните подслушвачи ГЕРБ-0! Като прибавим и акуширането за раждането на чудовището,,Цензура без капута,, картинката става кристално ясна,така че дори Румен Петков се изцепи- Такава подла компроматна кампания ,БСП/БКП не е водила дори и през национализацията 1945.С комплота Костинброд достигнахме дъното!?!/!

Записът от Банкя: "..Прокурор Кокинов беше уволнен. " - а Бойко за пореден път не коментира, а и никой не смее да го пита :) Ееех Бойко, какъв си ни хвалипръцко.

Докато се карате и доказвате кой е по-малко корумпиран комунистите и ДС доунищожават България. И от нищо не им пука! Няма вече такава държава. И ден не бих останал тук ако бях по- млад. А нашите деца къде са?