МОН сезира прокуратурата за сайт за продажба на дипломи

Министерството на образованието и науката сезира Районната прокуратура - София за сайт, който предлага продажба на дипломи за средно и висше образование.

Обратно в новината

Коментари - МОН сезира прокуратурата за сайт за продажба на дипломи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОН да сезира прокуратурата за търговия с пмалоумие и некомпетентност от ха-ха-ха - министърп някакъв.

О, има и много по-лесни начини, прилагани в цивилизованите държави - напр. онлайн регистър на студентите и притежателите на диплома във всеки университет, онлайн списък на учениците в средните училища за всеки випуск от последните 50 г..... Такива дребни нещица са въведени, плюс естествено, възпитание в честност, почтеност и т.н.

Хаха, е щом и онлайн работят доставчиците на фалшиви дипломи, значи положението е по-лошо отколкото предполагах:))). Иначе клиентите им си личат, стига някой да иска да ги обвини в измама, но май и мотивирани обвинители няма. Ако всеки реагира на явно неграмотни писания (вкл. публикации в интернет), ако всеки оборва решения, които са взети от явно некомпетентни администратори, може много лесно да се разкрие кои са си купили дипломите... Но като че ли това не тревожи никого в България, уви

ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА ДА ГИ ЛЕКУВАТ ЛЕКАРИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ!

На теб ти трябва изпит за грамотност..

А кой ще сезира прокурата за издадени От МОН дипломи за "ВИШЕ" на капацитети като бат Сали и църната Златка примерно? С какво тези дипломи се отличават от предлаганите в сайта? Обемът знания не е сред разликите.

Пеевски е един от онези, за които твърдят, че има доказателства, че не е стъпвал в аула на ВУЗ. Тоест, че е купил дипломата, което за неговите възможности на мафиот и крадец като майка си не е проблем. В НС трябва да има чистка на типовете с купени дипломи, защото да те ръководи неграмотник с основно образование като тези от ДПС, е страшно за държавата. Това е не само криминално деяние, но и национално предателство.

Тук трябва да се самосезира КЗК и да санкционира МОН, което очевидно иска да наложи монополното си положение на пазара на дипломи. В БГ вече има пазарна икономика и не може да се убива свободната конкуренция. Дипломите, които се издават от ВУЗ-овете в БГ по нищо не се отличават от онези които се продават свободно. И в двата случая притежателите им са полуграмотни.

Дайте линк, де......как да си поръчват хората така......???!!!???

Трябва да се проверят всички дипломи, издадени след 9 септември 1944 г.

10 г. later! Добро утро, прокураторо, и добро утро, МОН. Сега ли разбрахте, че има такъв сайт.

От години се продават дипломи. МОН се заинтригува, едва когато играта загрубя. ПС. МОН да се опита да оправи хаоса в образователната ни система, а не да се занимава с очакваните последствия

sawo

Този сайт се рекламира навсякъде в интернет поне от 3 месеца...

"МОН сезира прокуратурата за сайт за продажба на дипломи" Прокуратурата: Ами законът не го забранява.

А бе дървени глави са тези даскали! Това само ще вдигне цената или СТОП! Дали сами не си вдигат мизата? Когато след месец Блъснашки се върне в школото, нали пак ще иска да папка? То народа беше казал: Който може - го прави! Който не може учи другите!

Блъснашки няма да се върне в школото, ще му се отблагодарят за постъпката я с пост в Конституционния съд, я някъде посланник, него не го мислете...

Тази търговия с дипломи е редовна практика за всеки т.нар. дистанционен университет, или филиал на някакъв чужд такъв, или он-лайн обучение от чужбина. Подобна практика трябва да се забрани.

на учебните заведения им умря бизнеса нелоялна конкуренция :)

Да въведат всяка година и шофьорски изпит - листовки и кормуване, да въведат изпити за пешеходци и велосипедисти, че нали и те са участници в движението. Абе изобщо да въведат изпити за всичко и да ходим на работа два дни в годината, че да има за такси за изпитите, а? Кух си като родопска гайда.

След като има многократни сигнали до МОН, защо прокуратурата не прави нищо? ЗАЩО?????? Има ли ред в тази Държава? Има ли съд в тази Държава? Какво има всъщност?- само измамници и тарикати ли? ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ШИРЕЩАТА СЕ ПРОСТОТИЯ!

Пич, ти какво искаш от гнездото на анархията, на себеомразата? Тук е на почит всяка далавера. Не бива нищо да те изненадва- дори да видиш, че някой изяжда друг и от устата му кръв се лее като от чешма.

Я дайте адрес. Че една диплома не ми стига (легално придобита; ма пак съм си топ профан по специалността), да си накупя още 2-3. Да има. За секи случай.

Pesh0

А представете си какво чудо ще стане , ако вземат да открият сайт , за проституция .

Има една песен която се казва:ДОБРО УТРО БАТЕ КОЛЬО

Престъпно предлагане? А тези, които си плащат за да завършат, кой ги проверява?

Тоя, който проверява и тези, които предлагат дипломи - Г- н НИКОЙ!

Ей човек тъкмо да започне бизнес и му го развалят :) ама що МОН сигнализира къде ли са онези дето имат аматьорска страничка в интернет и се борят с компютърните престъпления?

Какво значение има, дали дипломата ти е купена или изкарана с тройка и два минуса, щом заемаш кожено кресло в центъра на столицата и са ти дали правомощия да раздаваш акъл и "спускаш" инструкции??

Подобна обява има и при обявите във ГЕПИМЕ КОМ. Заинтересованите ще я намерят...

Тихо бе човек! Ще ни развалиш бизнеса с Близашки!