Сирия обеща да не използва химическо оръжие срещу опозицията

Сирия няма да използва химическо оръжие срещу опозицията, заяви днес сирийският външен министър Уалид ал Моалем и предупреди, че "въоръжените терористи" в Алепо ще бъдат сразени.

Обратно в новината

Коментари - Сирия обеща да не използва химическо оръжие срещу опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е точно след освобождението България тръгва сериозно нагоре. Някъде до 1912. Аз лично бих избрал така : 1. След 1878 2. 1944 - 1989 3. Първа и Втора Българска държава 4. наше време 5. 1393/6 - 1878

кажи на тебе кое ти по харесва- сливова или гроздова ?

...едни хора дето ги предвождаха Саудитски граждани. Обаче чуждата намеса не свърши работа. Последно на юг Русия се разшири за сметка на Грузия. :)

...... къде е тая "маса народи" по-точно?

В основата на конфликта стоят интереси свързани с откритите в Сирия огромни находища на петрол !!! Турция сама се въвлече в този конфликт. Тази война вече е и нейна. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ (ЕВРЕЕНА МЛАДЕНОВ) И НЕГОВИТЕ ЖАЛКИ ОПИТИ ДА ОБЕДИНИ СИРИЙСКАТА ОПОЗИЦИЯ. Те завършиха с атентат на летището в Сарафово и влизането на България в един конфликт за който дори не сме предполагали. Не коментирам воаяжите на да катарски бизнесмени и малоумни български политици снабдяващи с оръжие опозицията в Сирия. Тези наши полуграмотни управляващи ни същества ще ни вкарат във военен конфликт за който дори не сме предполагали. ЗАРАДИ ТЯХ ЕДИН ДЕН ИРАН И СИРИЯ МОГАТ ДА НИ КАЖАТ: "Тази война вече е и ваша." ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ Е ИЗИСКУЕМА И НЕЗАБАВНА.

.. имат българите с варягите. И едните и другите са организирали славянската маса в държава. Затова сега говорим славянски език а от стария български са останали само няколко думи (основно имена). По същия начин и руския няма общо с норвежкия - езика на наследниците на викингите. За кирилицата и православието да не споменавам. А фактите дето ги даваш са все от миналото. Човека ти каза нещо ново. Обаче ти за отношението на евреите кажи?!

до возда на копанарите : аре да не задраствас с безмислените си коментари а ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно на теб ти допада турското робство и си недоволен че са те отървали от него. Ама вие герберастите сте си такива наведени и със свалени гащи

сливовица и сичко ше те е точно !

... в последно време тенденцията се обърна. И доста сериозно.

... на нов глас. Човека изкара неудобен факт и хоп ... комунист. А отсрещната реплика, че отношението срещу руснаците идва от потеклото? Май не я опровергаваш?

Е то това не е от скоро. Има го и у Вазов.

Мдааааааааа, въоръжените сирийски борци за демокрация се оказват че даже не са сирийци. Това някак си обяснява факта как добре произвеждат насилие над мирното население

Ооо ,хане премъдри.Първо ще се разпадне "империята на доброто"-шайка крадци,подрънкващи с оръжие.

Сирия е сателит на Русия, какво търсят там САЩ и други марионетки.Само бои по наемниците и терористите, ако трябва и химически оръжия. До кога Русия ще е губеща? Стига вече.