Танкове в Сирия отново стрелят срещу цивилни

Петдесет и двама цивилни са били убити днес от сирийската армия, 42-ма от тях в източния град Дейр аз Зор, а останалите в Хуле в централната провинция Хомс.

Обратно в новината

Коментари - Танкове в Сирия отново стрелят срещу цивилни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снимката е от демонстрация не против а в полза на сирижското правителство

альо, Банки ли е? Банки кво да праи Башар гат атакуват? да сваля гащите ли? чи толкоз ли му е голем, та да ги уплаши? въй Банки, въй, я направи "вечен кеф" та да е Банки утре пак шеф!

Жертвите,причинени от т.н. "цивилни" са много повече от жертвите на танковете.Но ние сме приети като прости граждани за европейско развитие и нашето мнение го изработват Брюксел, USA и...Б.Борисов!Безплатно!

Тия твои перси за нищо не стават!Едно време целият арабски свят се нахвърли на евреите,барабар с твоите перси,па ядоха дървото и още не могат да се оправят от пердаха!

Нахвърлиха се и победиха. Не са яли дървото, Египет си върна Синай и Суецкия канал. Крахът на Израел бе спрян с нареждане на Никсън с пряка заплаха от ядрена интервенция. Почети малко история.

Тия тъпизми на събранието на първичната партиина организация ли те ги казаха?

ти масонче ли си?

Тези ще ги оправят само Израел!За 4-5 ч.ще ликвидират танковете им и ще въдворят мир!А територията-става част от Израел!

ето защо ви убиват...вие не ставате за нищо...терористи..скоро идва и вашия ред...и крак няма да остане.....пу на бас....мислите,4е като продавате собствените си майки сте ангели...олеее......

защо ли света ви мрази и убива..ето защо...до крак ша мрете...и то скоро...евреите трябва да за заличът..после плачете,че сме били антисемисти...за такива като вас парче по парче трябва да се реше....

Защо да помагат на Сирия-за да може подобни дрисльовци да говорят глупости!

Айде бе САЩ - Ирак го нападнахте за да свалите диктаторския режим щот извършвал престъпления срещу народа си. Уж. Че всичко е за петрол е ясно, ама поне не лъжете, че помагате на изстрадалите народи и ги спасявате от тиранията. Кога ще помогнете на Сирия? Нали много ви бива да спасявате арабските държави. Или то май в Сирия нямаше много петрол?

Свери си часовника. От Ирак петрол точат десетки компании, между които има и китайски и турски и скандинавски, че и руски. Самият 'ограбван' иракски народ пък вече има десетки милиарди долари натрупани резерви. Ако искаш да плюеш американците за нещо, кажи че си бият негрите, защото на тия глупости с краденето само най-задръстените останахте да вярвате.

Блажко, къде пък ги видя тези натрупани милиарди долари резерви? И защо смяташ, че нещо от петролните печалби достига до обикновенния иракчанин? Че компании от различни страни са допуснати да разработват находищата е вярно, но пак най-голямото е дадено на американска фирма. А случайно да знаеш, че за следвоенното възстановяване на Ирак най-големите поръчки са дадени само на американски фирми. Далаверата е повече от цинична - американците разрушиха тази държава, а сега карат иракчаните с парите от собствения им петрол да плащат пак на агресора за да ги въстановява. Даже върха на наглостта беше едно изказване на един сенатор наскоро, че Ирак трябвало да плати кеш голяма част от военните разходи на САЩ по "демократизирането" на страната. Типично американско нахалство. Идват, разрушават ти дома, ограбват те и после те карат и да плащаш за това "добро".

Благо, хайде не говори глупости. Очевидно твоя часовник показва по американско време. Ирак са много зле. За кой ли път трябва да ти се обяснява.