Сирийската армия продължава да настъпва в Алепо

Сирийската армия и паравоенни отряди навлизат все по-навътре в източните квартали на Алепо и изтласкват частите на опозицията, предадоха ТАСС и "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Сирийската армия продължава да настъпва в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СВЪРШЕТЕ ГИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ,ОТЪРВЕТЕ СВЕТА ОТ ТАЗИ ЗГАН

ФАЩ предадоха скъпото/ама много скъпо, към 10 млрд/ си чедо чалмалийче. каква е поуката за нас? Шороши, лошо става. Много лошо. Марш във Фашингтаун!

Някои от групите главорези обсадени в източната част на Алепо са започнали преговори със сирийците за условията на капитулацията си.

Sibirski

Квартали Карм ал-Джабал и Ал-Шаар са освободени.

Информацията е от тази нощ. Силите на САА се намират на 500-800 м. от Цитаделата на стария град на Алепо. Главорезите са принудени да отстъпват, за да не се окажат в капан, отрязани от своите. Вече се наблюдават боеве между отделните групировки за боеприпаси и провизии. ВКС работи активно на подстъпите към Алепо, така че главорезите не могат да получат помощ отвън. Много признаци сочат, че в и около Алепо срещу главорезите успешно. действат групи спецназ /най-вероятно руски, с оглед успеха на операциите му/ Унищожението на главорезите в Алепо е въпрос на време...

Значи, ако се въоръжат местни и чужди наемници, окупират половин Пловдив и водят бойни действия срещу редовната армия, то тези са ОПОЗИЦИЯ ?!?

"Неколкостотин въоръжени опозиционери..." Пропагандата на Запада няма свян.

Sibirski

Ако днеска доблестните войници на Сирийската армия ще превземат квартал Баб ал-Нейраб, то източния анклав под контрола на терористите просто ще се спука. А до Цитадела остава към половин километър. Успех на сирийската армия и нейните съюзници! "Работатайте, Братья!" (С), Герой на Русия Магомед Нурбагандов.

Успехът на САА в Алепо се обяснява с действията на групи руски спецназ преди и по време на самата операция по освобождаването на Алепо от ръцете на главорезите.

Всеки ден, все по-добри новини! Живот и здраве, скоро всички Джихади Джотата ще бъдат погребани два метра под земята! И ще настане мир в Сирия!

Няма! Русия НЕ иска мир в Сирия. Мир, означава, катарски газ през страната за Европа и конкуренция на Газпром.

Айде да превземат цяла Сирия и да се свършва с тая гражданска война. Голяма простотия е!

След Алепо - Рака и да се свършва с проекта за салафитско княжество . Тръмп е навит САЩ да спре подкрепата за ИДИЛ и други умерени и неумерени главорези. Така,че е реалистично да очакваме краят на този сценарий

Половината от столицата Дамаск в ръцете на ИДИЛ, те се борят срещу опозицията в Алепо. Щура работа !

E, то простотиятя краи няма.

Питай Асад що така !

Попитах ви снощи, защо пишете лъжи и да изброите кварталите на Дамаск , които са под властта на опозицията. Но отговор не получих. Истината е , е че почти изцяло Дамаск е под контрола на Асад. А и успешно се ликвидират бунтовническите зони около града.

Сърдете се на журналистите, които изнасят тази информация.

Sibirski

Да видим, колко си в час за реалиите на Сирия? Кои точно квартали в Дамаск са в ръцете на терористите? Гарантирано няма да получа отговор. ;-)

Отговорът е, че Асад контролира по-малко от 10% от територията на страната (заети от лоялните нему алевити и друзи) и нито една от границите й. Самият факт, че сражения се водят за столицата, е признак за скорошно поражение.

че коментарите за напредването на армията стават все по "умерени", никой вече не плаче за терористите, даже и след тяхното изказване че са изоставени дори и от САЩ

Тоз Путин много послушен бе! Господин Обама му заповяда да приключи войната до приключване на мандата, и той бърза.

Той обеща, че за няколко седмици и всичко ще е приключило, ама ето на ....

Не е обещавал такова нещо. ИЗточник ще ни дадеш ли, на читава медия, не на измислен и фалшив сайт

Точно сега е моментът, Асад да седне на масата за сериозни преговори, и да се предаде.

за какво да се предава.плевнио чпредаде ли се като предател на българия.

Нали Масура каза, сдавай влсатта, иначе изпращаме терористи, или могерини.

Както хан Тервел е канонизиран за светец и спасител на Европа от арабското нашествие, след време по подобен начин ще бъде признат и Асад, за спасител на нормалния свят от бандитската коалиция, чийто авангард са уахабитските касапи и канибали.

Мечка коледува в кочина. Квичене, кръв, л..на, сланина, четина.

И още как, нали ако САА продължава така ще сбара и НАТО-вските инструктури, които ръководят ИДИЛ и ан Нусра.

Голямото квичене тепърва предстои. И ха да видим какви зайчета ще излязат от чувала в Алепо и кой ще ги хваща за ушичките.За това е квиченето а не за обикновенните сирийци.

Мачкай умерените главорези! така, че една гад да не си помисли повече да избива нормални хора и да разваля държави!

До сега бяха ИДИЛ, сега станаха опозиция!!!??? Кога лъже Евреонала?

Тия там повечето са от "ан Нусра" или както точно се казва този "фронт". Интересното предстои, да видим какво ще имаме в чувалите за "екзотични птиченца". Иначе за какво е целия този рев.